Sexverhalen.com » Overig » Romantisch » Blijf je vannacht echt bij me?


Luister?

Ik heb je net een sms’je gestuurd. Mijn gedachten dwalen nog steeds af naar wat gisteren is gebeurd tussen ons. Het was erg fijn prettig, ik voel me er niet ongemakkelijk bij, maar na vandaag is het over en moet ik weer naar mijn normale leven. Op dit moment wil ik dat helemaal niet. Nu heb ik iemand gevonden met wie alles kan delen. Iemand waar ik verschrikkelijk gek op ben, maar toch mijlenver van me van is en nooit helemaal voor mezelf kan krijgen. Ik zit diep in gedachten, als ik word gestoord door mijn telefoon, een sms’je. Een sms’je van jou. Snel lees ik hem en je stemt toe om weer naar mij toekomen, maar dan naar het huisje. Mijn beste vriendin is toch naar een scharrel toe, die zij gisteren heeft leren kennen. Ik stap van de bank en duik maar ff snel de douche in, want over een uurtje sta je bij de ingang. Onder de douche dwalen mijn gedachten weer af naar gisteren, hoe heerlijk je mij verwent en verleid hebt. Ik zie je lichaam en dat mooie koppie weer voor me en er verschijnt een hele grote glimlach op mijn gezicht. Voordat ik het weet glijdt mijn hand naar beneden en beginnen mijn vingers met mijn clitje te spelen, ik zie jou nog steeds voor me en ik voel dat ik erg nat en warm wordt van geilheid. Mijn vingers beginnen sneller te bewegen en ik begin te kroelen van genot. Ik beweeg mijn vingers eerst langzaam over mijn clitje en beweeg iets verder naar mijn natte grotje. Langzaam rondjes bewegen weer terug naar mijn clitje. Ik neem mijn clitje tussen mijn vingers en rol deze ertussen. Er komt een gevoel van genot naar boven en ik speel sneller met mijn clitje, hard en zacht drukkend afwisselend. Een gevoel van komen zit eraan te komen en speel nog wat sneller, met een stevig kreun kom ik klaar en zak door mijn knieën en mijn gezicht verdwijnt onder de straal van de douche. Met mijn ogen dicht verschijnt jouw gezicht weer in mijn gedachten. Ik moet op adem komen, ik weet niet precies hoe laat ’t is en ga snel verder met douchen. Snel afdrogen en mijn lichaam helemaal insmeren met een lekkere bodylotion, ff snel een blik in de spiegel en ik zie een grijns op mijn gezicht en denk bij mezelf wat ben ik toch een trutje. Ik loop snel naar de slaapkamer om te kijken wat ik aan zou trekken. Ik heb al snel wat uitgezocht, een rokje met hold-up panty, jarretels, string en een bijpassende bh en nog een strak truitje. Sprint snel weer terug naar de douche, nu nog een mooi make-upje en mijn haar nog, die laat ik maar los, ik weet dat jij dat mooi vindt. Trek daarna snel mijn laarzen aan en kijk op mijn telefoon hoe laat het is. Ik zie dat ik nog ruim op tijd ben, kan ik nog ff bijkomen en plof neer op de bank. Steek nog een sigaretje op en ga achterover hangen.

Mijn gedachten dwalen weer af. Hoe ik je heb leren kennen en het feit dat we vrienden zijn geworden, heel wat uren hebben sms’en, bellen, e-mailen, msn’en en 2 keer hebben gezien. Al waren die ontmoetingen soms erg verwarrend. Ik lag toen een poos met mijn gevoelens in de knoop en door onze gesprekken daarna heb ik het wel een plaats kunnen geven en elkaar maar sterk proberen te houden over het feit dat er niks tussen ons moest gebeuren. Maar de spanning was niet meer te houden en het moest er gewoon van komen en dat is gisteren dus gebeurt. Nu weet ik het helemaal zeker, dat ik helemaal gek op je ben, maar helaas mogen we dat alleen tegen elkaar uitspreken. Er ontstaat een heerlijk gevoel in mijn buik, de kriebels en er ook nog wat zenuwtjes bij voor straks, wat er misschien gaat komen of niet. Ik druk mijn sigaret uit in de asbak en pak mijn telefoon, sleutels en loop naar de deur, kijk nog achterom om te kijken of het netjes genoeg is om jou hier te ontvangen, doe de deur open en loop naar buiten. Na een paar minuten lopen kom ik bij de ingang en ik zie je nog niet staan. Zenuwachtig loop ik wat heen en weer. Kijk wat op de plattegrond. Opeens voel ik een hand op mijn buik en die begeleid me om te draaien. Mijn kriebels en nieuwsgierigheid bereikt bijna een hoogtepunt. Ik zie in de schittering van de plattegrond dat er iemand achter me staat, je ogen glinsteren in het glas. Mijn hart begint nog sneller te kloppen. Je andere hand pakt mijn middel vast en langzaam draai ik je om in begeleiding van jouw handen. En daar staan we dan, alweer, we kijken elkaar aan diep in de ogen en we zijn allebei helemaal gelukkig. We geven elkaar een kus en ik pak je hand en we lopen naar het huisje. Het valt me op dat je een tas bij je hebt en vraag waarom. Je zegt, dat ik dat vanzelf wel zou merken. Onderweg naar het huisje praten we over allerlei dingen, maar er wordt geen woord gezegd over gisteren. Je zegt dat ik er mooi uitzie en ik zeg dat ik dat speciaal voor jou heb gedaan.

Al snel zijn we bij het huisje aangekomen en ik open de deur, als ik naar binnen wil stappen, hou jij me tegen en je tilt me op, ik sla een gilletje en zeg dat je dat niet moet doen omdat ik te zwaar ben, maar daar luister je niet naar en je draag me naar binnen, met je voet gooi je de deur dicht en loopt verder de woonkamer in. In de woonkamer leg je me neer op de bank en gaat naast me zitten en zegt dat je eerst een heerlijke zoen van me wilt. Je komt dichterbij en onze ogen kijken elkaar nog diep aan en we voelen allebei dat we week worden, onze lippen raken elkaar en niet veel later hebben onze tongen elkaar gevonden. Je brengt mijn hoofd al zoenend naar beneden zodat ik helemaal op de bank kom te liggen en je kruipt op mij. Je neemt mijn hoofd in je handen en rond je zoen af en gaat een stukje terug, zodat we elkaar weer in de ogen kunnen kijken. Onze ogen spreken hetzelfde. Mijn handen leg ik op jou handen heen en ik kom omhoog om je weer te zoenen. Onze tongen spelen een heerlijk spel met elkaar. Mijn handen glijden over je rug en af en toe kras ik mijn nagels eroverheen daar schrik je elke keer van. Een kleine schok gaat er dan door je heen. Zo liggen we een tijdje. Na een tijdje kruip je van me af en gaat zitten, je helpt me overeind zodat ik kan gaan zitten. Ik sta op en loop naar de koelkast, ik haal daar een fles wijn uit en pak 2 glazen en loop terug. Als ik terug kom zit jij al aan een sigaret van mij, ik kijk je boos aan, maar al snel door jouw onschuldige koppie begin ik te lachen en ga weer naast jou zitten. Ik vraag aan je of je wel wijn wilt want je moet straks nog naar huis. Maar je zegt dat dat wel kan. Ik kijk je aan, maar durf het niet te vragen en schenk de wijn in de glazen. Steek een sigaretje op en ga lekker comfortabel op de bank zitten. We spreken wat en na een tijdje sta je op en loopt naar de gang. Ik hoor je rommelen, en ga op mijn knieën tegen te leuning van de bank zitten, zodat ik net over het randje van de bar kan kijken wat je aan het doen bent. Op een of andere manier merk je dat ik kijk en je doet de deur dicht met een gemeen lachje op je gezicht.

Even later kom je terug en je hebt je handen achter je rug. Je gaat weer zitten, ik kijk nieuwsgierig naar wat je in je handen hebt. Je houdt me tegen om achter je rug te kijken en dat gemene lachje verschijnt op je gezicht. Ik ga sip voor me uitkijken. Je zegt dat ik er mooi uitzie en dat je blij bent mij te hebben leren kennen en alles met me kan delen, dat ik heel speciaal voor jou ben. Hoe je dat zegt krijg ik bijna tranen in mijn ogen. Je trekt me naar je toe en streelt me over mijn hoofdje. Met je vinger veeg je een traantje bij me weg die er toch doorheen is gekomen. Ik kijk omhoog en kijk in je ogen. Je gezicht ziet er zo lief uit. Ik ga weer overeind zitten en je pakt mijn hand vast. Je andere hand komt achter je rug vandaan en je doet je hand open en er ligt een klein cadeautje in. Ik kijk je aan en je zegt dat dat voor mij is. Ik pak het uit je hand en kijk je nog een keer aan en je knikt. Ik maak het open en er komt een heel klein knuffelbeestje uit. Je zegt dat ik je nu altijd kan knuffelen wanneer jij niet in de buurt bent. Ik moet ff een paar keer slikken en ik geef het een kusje en zet hem tussen mijn borsten in die goed uitkomen in mijn laag uitgesneden truitje. Je kijkt er naar en begint te lachen, ik zeg nu ben je heel dichtbij me. Je geeft me een kus. En deze mondt weer uit in een heerlijke tongzoen. Je hand pakt mijn zij vast en je knijpt er zachtjes in. Heerlijk hoe jij kan zoenen. Je weet precies wat ik fijn vind en de afwisseling is geweldig. Ik vraag aan je of het lekker zou vinden om in het bubbelbad te gaan en je ogen worden groter, je antwoord is duidelijk. Ik loop naar de badkamer en zet vast de kraan aan, veel badschuim erin, kaarsjes erom. Pak nog een fles wijn uit de koelkast en breng deze daarheen. Als ik terugloop zie ik je tas staan en 1 vraag komt weer naar boven. Ik loop naar je terug en zegt dat het wel ff duurt dat ie vol is. Ik vraag aan je waarom je nu die tas bij je hebt. Je zegt dat je vannacht bij me blijft, zodat je de hele nacht tegen me aan kan liggen. Ik krijg een blok in mijn keel. En zeg tegen je en thuis dan, je zegt maak je daar maar geen zorgen om. Mijn hartje begint sneller te kloppen. Ik ga over je heen zitten op mijn knieën met aan elke kant van je zij een knie. Voor je ogen trek ik mijn truitje uit en zit in mijn bh voor je. Je kijkt me naar mijn bh en snel kijk je weer naar mijn gezicht. Het knuffeltje zit nog steeds tussen mijn borsten. En daar lag je een beetje om, je hand pakt het knuffeltje weg, legt deze naast ons neer. Je handen bewegen langzaam over mijn bh heen, een hand verdwijnt al snel naar mijn rug en de sluiting is al snel los. Mijn bh zakt langzaam naar beneden, mijn tepels staan fier naar voren en je geeft ze een kusje. Niet veel later hebben je handen mijn ritssluiting van mijn rokje gevonden, deze wordt geopend. Ik sta op en mijn rokje zakt naar beneden. In mijn lingerie en mijn laarzen sta ik voor je. Je legt me neer op de bank en ritst mijn laarzen open en trekt deze uit. Langzaam glij je met je handen vanaf mijn voeten over mijn kous naar boven over mijn been naar het begin van de kous, pakt deze vast en rolt deze langzaam naar beneden. Bij de andere doe je hetzelfde en dan met de top van je vingers over mijn naakte been strelen. Ik kom weer langzaam omhoog en geef je een kusje op je neus. Ik sta op en pak je hand en begeleidt je naar de badkamer.

Je kijkt om je heen en je ziet een heel groot rond bad, dat had je niet verwacht. Ik draai je naar mij toe en trek je jasje uit, daarna je shirt en al snel zijn mijn handen bij je riem en broek, deze zijn snel open, mijn hand verdwijnt in je broek en ik voel een bobbel, ik knijp daar zachtjes in en je begint te kreunen. Een tijdje speel ik daarmee. Ik trek mijn slipje uit en stap snel het bad in. Je trekt snel je schoenen en de rest van je kleren uit en stapt er snel in. Je komt dicht tegen me aan liggen. Ik zet de tv aan op de radio als achtergrond muziekje. We friemelen wat aan elkaar en onze aandacht wordt ff afgeleid doordat we een nummer horen die ons bekend voorkomt, het is het nummer wat jij speciaal voor mij vind. We kijken elkaar aan, ik leg mijn hoofd op je schouder en we luisteren er allebei naar. Je streelt met je hand door mijn haren en fluiter in mijn oor dat ik mooi ben en dat je van me houdt. Mijn hartje begint nog sneller te kloppen. Ik draai mijn hoofd naar je toe en onze tongen hebben elkaar weer snel gevonden. Onze tongen spelen heerlijk om elkaar heen en soms moeten we op adem komen, maar dat is van korte duur, want onze tongen hebben elkaar al snel weer gevonden. Ik draai me langzaam in de richting van jou en kruip op je schoot. Je kijkt me aan en streelt met je de achterkant van je vingers over mijn gezicht, vanaf mijn voorhoofd langzaam naar mijn kin en kijkt me daarbij in mijn ogen. Je ogen doordringen mijn hele lichaam, een fijn en prettig gevoel komt naar boven. Ik vraag me in mijn hoofd af, waar je al die jaren bent geweest. Je ziet in mijn ogen dat ik aan het nadenken ben en leg een vinger op mijn mond en zegt dat ik niet zo moet nadenken en van dit moment moet genieten. Je vingers glijden langzaam naar mijn nek. Het gevoel wordt alleen maar sterker. Ik sla mijn hoofd achterover en je hand pakt mijn nek vast. Je komt naar voren met je lichaam en je hand brengt mijn gezicht naar die van jou. Mijn hoofd neem je tussen je handen en kijkt me nog dieper aan, je zegt dat je nog nooit zoveel van iemand hebt gehouden zoals je van mij doet. Je blijft me diep aankijken. Ik slik en een gevoel van prettigheid gaat door mijn lichaam en mijn kriebels worden nog heftiger. Ik sluit mijn ogen en laat mijn hoofd hangen in jouw handen.

Een gevoel van tranen komt bij mij boven. Je brengt mijn gezicht weer omhoog. Je ziet dat ik mijn ogen nog steeds dicht hebt en dat er een traantje uit mijn ooghoek komt van mijn rechteroog. Je veegt deze weg met je duim. Je zegt heel zacht en teder mijn naam. Ik open mijn ogen en kijk in die ogen van de jongen waar ik helemaal gek op ben geworden. Je ogen spreken. Ik sla mijn armen om je heen en kruip tegen je aan. In je oor fluister ik, dat ik me nog nooit zo speciaal heb gevoeld bij iemand en dat iemand mij zo speciaal laat voelen. Je pakt mijn gezicht weer vast en brengt deze weer voor jou gezicht. We kijken elkaar weer diep in de ogen aan en mijn laatste traantje veeg je nog weg. Je hoofd komt dichterbij die van mij en we blijven elkaar aankijken, onze lippen raken elkaar en een klein teder kusje volgt er. En nog een, en nog een. Onze ogen zijn gesloten. Langzaam raken onze puntjes van onze tongen elkaar. Ik trek mijn tong terug en neem jou tong tussen mijn lippen en zuig er zachtjes aan. Ik kijk je aan en zie dat je ogen langzaam opent. Onze ogen vinden elkaar weer en op een of andere manier kunnen wij elkaar aanvoelen door alleen maar elkaar aan te kijken. De spanning loopt op, dat voelen we allebei. Je handen glijden naar mijn middel en je kietelt me een beetje. Ik schrik een beetje omhoog. Je handen pakken mijn middel vast en je tilt me een beetje op zodat je me om kan draaien. Je legt me neer en je komt half over me heen liggen. Je hand gaat naar mijn gezicht en ik volg met mij ogen je hand. Deze leg je op mijn gezicht en glijdt deze langzaam naar nek richting mijn borsten, deze liggen onder het schuim. Je hand verdwijnt onder het schuim en ik voel dat je mijn tepel hebt gevonden en begint ermee te spelen. Het gevoel van geilheid en verlangen worden steeds groter. Ik begin zachtjes te kreunen en mijn ademhaling neemt toe. Je andere hand verdwijnt onder mijn rug en je duwt mijn rug een beetje omhoog, zodat mijn borsten boven het schuim uitkomen. Je brengt je mond naar mijn tepels en je kust ze. Dit gaat over in likken en af en toe zachtjes bijten. Mijn kreunen worden steeds harder. Mijn hartslag stijgt.

Ik open mijn ogen en zie hoe heerlijk je met mijn borsten en tepels aan het spelen bent. Ik word hier nog geiler van. Je merkt dat ik kijk en je draait je hoofd langzaam naar mijn gezicht toe en laat zien wat je aan het doen bent met mijn tepels. Het is zo lekker dat ik mijn ogen weer moet sluiten. Ik lig te genieten. Ik voel je hand van een van borsten naar mijn buik glijden en deze streelt langzaam verder naar mijn bovenbeen. Je streelt mijn bovenbeen aan de binnenkant en mijn lichaam die schokt. Je streelt langzaam verder naar mijn andere been net langs mijn gevoelige plekje. Je hoofd breng je weer naar boven en kijkt me aan. Je krijgt een glimlach op je gezicht en ik weet wel waarom. In mijn ogen valt af te lezen hoe geil mijn lichaam is en hoe die op springen staat. Je kust mijn lippen en je handen komen weer naar boven om mijn gezicht heen.. Ons spel gaat verder. Het zoenen daar zijn we allebei helemaal gek op. Dat is te merken aan ons tongspel. Alleen dat zoenen al brengt me tot een hoog punt van opwinding. Ik leg mijn hand om je gezicht en streel zachtjes je wang, je voorhoofd en kroel door je haar. En glij dan over je haar naar je nek en druk je gezicht nog dichter tegen mij aan. Onze tongen spelen nog steeds een heftig spel. Mijn andere hand glijdt over je borst, je buik naar beneden. Ik voel dat je opwinding nog niet verdwenen is. Ik neem hem zachtjes in mijn hand en streel hem. Ik voel aan je lichaam dat je dat prettig vind. Ik open mijn ogen en kijk je aan. Jou ogen zijn gesloten en zie aan je gezicht dat je geniet waar ik en wij mee bezig zijn. Ik geef je nog een kus, je opent je ogen en we kijken elkaar diep aan. Ik zat iets naar beneden met mijn gezicht. Mijn hand streelt je lul nog steeds, lekker lichtjes. Ik ga langzaam met mijn gezicht wat onder water en geef je lul een kusje en stiekem verdwijnt ie wat in mijn mondje. Ik zuig stevig aan je eikel en je lichaam schokt. Ik kom weer naar boven en kijk je aan. Mijn ogen spreken voor zich en je begrijpt me wat ik probeer te zeggen. Je gaat iets omhoog en gaat zitten op de badrand. Ik kruip tussen je benen. Ik kijk omhoog nog even heel diep in je mooie blauwe ogen en je lul verdwijnt helemaal in mijn mondje. Ik begin je langzaam te pijpen.

Mijn tempo gaat iets omhoog en mijn hand pakt je lul vast en samen bewegen ze in een vrij snel en lekker tempo. Zo af en toe kijk ik naar je hoe je erop reageert. Ik zie dan dat je ogen dicht hebt en dat je erg aan het genieten bent. Daardoor krijg ik een heerlijk gevoel in mijn lichaam. Een tevreden gevoel dat ik je ook heerlijk kan verwennen. Ga zo nog lekker door, zo af en toe alleen met mijn tong over je eikel en gaatje. Met mijn andere hand masseer ik je ballen. Met 1 vinger ga net onder ballen strelen. Ik kijk je aan en zie dat je je ogen hebt geopend en kijkt me vragend aan. Ik zeg zacht, geniet ervan. En je sluit je ogen. Mijn vinger zat nog iets verder naar beneden en ik pijp je nog heerlijk in het tempo wat jij fijn vindt. Mijn vinger komt nu dichtbij je anus en stiekem laat ik het eerste stukje van mijn vinger erin glijden. Je kreunt. Ik beweeg iets verder. Je kreunt nog harder. Ik beweeg op en neer en je kreunen gaat verder. Mijn mondje is heerlijk gevuld met jou lul. Ik kan er niet genoeg van krijgen, maar ik merk dat je bijna gaat komen en ik geef hem nog een kusje en laat hem verder met rust. Ik kus je ballen en neem deze een voor een in mijn mondje. En zuig er lekker zachtjes op. Ik zat nog verder naar beneden en lik daar bij dat plekje waar je helemaal gek van word. Mijn vinger beweegt nog in een laag tempo op en neer. Je ademhaling en je kreunen worden hoger. Er ontstaat een glimlach op je gezicht en als ik dat zie, kan ik die ook niet meer verbergen. Ik lik wat verder naar beneden en haal mijn vinger uit je. Een klein gilletje kan je niet tegenhouden en je opent je ogen en kijkt me aan. Ik glimlach en ik zie aan je gezicht dat je er erg fijn en verrassend vond. Ik lik en kus langzaam weer omhoog. Bijt zachtjes in je buikje en vergeet niet je tepeltjes heerlijk te likken. En af en toe stiekem in te bijten.

Ik sta op en kom nu op de hoogte van jou te staan. Ik kijk je aan en de drang om je helemaal voor mezelf te krijgen wordt er groot. Ik geef je een kus. Je laat jezelf langzaam naar beneden glijden. Ik ga op je schoot zitten en we hoeven niks te doen, je lul verdwijnt zo in mij. Eigenlijk schrikken we er allebei wel van. Ik beweeg eerst heel langzaam op en neer. Je pakt mijn middel vast en beweegt mee in het tempo. Mijn verhoog mijn tempo iets en dat geeft een heerlijk gevoel. Ik sla mijn hoofd achterover en geniet van elke keer dat ik voel dat je helemaal bij mij naar binnengaat. Het tempo wordt hoger en ik voel dat je bijna op springen staat, maar daar is het nog geen tijd voor. Verlaag mijn tempo een beetje tot bijna stil. Ik breng mijn hoofd vlakbij die van jou en onze lippen vinden elkaar weer snel. Na een heftige tongzoen sta ik op en leun op over de bandrand heen met mijn kontje naar jou toe. Je staat op en geef een klein tikje op mijn kont. Je gaat niet met je lul bij mij naar binnen maar met je vingers en masseert het plekje in mij, waar ik net ben achter gekomen dat dat een ongelofelijk heerlijk gevoel geeft. Je andere hand vind mijn clitje weer en in een hoog tempo bewegend kan ik het niet meer volhouden. Een gevoel van komen begint weer te komen en niet veel later sta ik hijgend, kreunend en bijna gillend weer in mijn sterrenwereld. Ik heb geen tijd om bij te komen want je lul verdwijnt in mijn hete natte grotje. Je stoot hem goed naar binnen waardoor ik een kreun niet kan tegenhouden. Je voert het tempo op. Ik voel je helemaal in en helemaal in mijn lichaam. Je stotend tempo voer je nog meer op en ik voel dat je gaat komen, maar ik wil niet dat je in me gaat komen. Ik duw je iets naar achteren waardoor je lul weer uit me gaat en buig snel door mijn knieën en neem je lul in mijn mondje. Na een paar keer zuigen komt je heerlijk warme vocht in mijn mondje terecht. Ik zuig hem helemaal leeg. Je kan haast niet meer op je benen staan je gaat zitten. Ik kruip tegen je aan en ik geef je een heerlijk zoen. Het was heerlijk. Dat weten we allebei. Je pakt een glas wijn en geeft deze aan mij en pakt er nog een voor jou. Ik kruip nog dichter tegen je aan en je arm drukt me stevig tegen je aan.

Nagenietend van net zitten we al te denken wat het volgende kan zijn. Je staat op en stapt het bad uit. Ik begin een beetje te lachen, want er hang wat schuim aan je lichaam en voornamelijk aan dat heerlijke kontje van je. Je draait je om en kijkt me verbaast aan. Ik zeg tegen je waar de handdoeken liggen, maar zeg niks over waarom ik moest lachen. Je pakt een handdoek en slaat deze om je heen. Ik sta ook op uit bad en je reikt mij ook een handdoek aan. Ik loop richting de slaapkamer en trek daar mijn badjas aan. Ik zie in mijn ooghoeken hoe jij jezelf aan het afdrogen ben en ik kan er niks aan doen dat ik daar weer geil van wordt. Ik ga stilletjes op bed zitten, net dat ik je nog kan zien. Mijn hand verdwijnt tussen mijn benen en mijn clitje heb ik snel gevonden, deze is zo opgezwollen dat ik er van geniet dat ik zo opgewonden ben. Ik beweeg mijn vingers in een snel tempo heen en weer. Ik voel dat ik ga komen en ik zie jou nog steeds daar staan, je bent bijna aangekleed. Mijn lichaam begint te schokken, ik kom klaar. Ik laat me achterover op het bed vallen en puf nog even na. Ik hoor voetstappen mijn kant opkomen en ik ga snel weer overeind zitten en doe net alsof ik bezig ben. De deur gaat verder open en jij staat daar voor mijn neus, ik kijk je aan en ik zie dat je een grote glimlach op je gezicht hebt. Nu weet ik dat ik betrapt ben, maar zeg er niks over. Je geeft me alleen nog een knipoog.

De deurbel gaat en je kijkt me aan en ik zeg dat je wel open mag doen. Er staat iemand met een mand voor de deur en zegt smakelijk eten en geeft de mand aan jou. Je doet de deur weer dicht en je ziet dat ik alweer op de bank ben geploft. Dat is ons eten, zeg ik en je zet de mand op tafel neer. Je komt bij me op de bank zitten en ik fluister in je oor, blijf je vannacht echt bij me? En je zegt ja. Een glimlach komt ons beide gezichten. Ik kruip je verder tegen je aan en zo zitten we de hele avond. Van elkaar genietend voordat het weer over is.

Lees het vervolg:
Sexverhalen categorie: Romantisch | Sexverhaal gaat over: , , , ,
21 stemmen, gemiddelde waardering van dit verhaal 6,67
Laden...

Kletsen over dit verhaal?

Erotisch Sociaal Netwerk | De volgende personen praten er graag over!Gerelateerde Verhalen

Misschien vind je deze verhalen ook leuk om te lezen

4 december 2015 7.8

Fantasie en werkelijkheid

vrijdag 4 december 2015 in Overig, Romantisch

waardering: 7.8

🔊 Vertel dit verhaal Luister? Ik heb al enkele verhalen op deze site geschreven en deze zijn door velen gelezen en hoog gewaardeerd. Omdat mijn e-mailadres…

14 oktober 2014 8.2

Huurachterstand

dinsdag 14 oktober 2014 in Homo

waardering: 8.2

🔊 Vertel dit verhaal Luister? Ik liep al een maand achter met de huur toen op een vrijdag mijn huurbaas me belde hoe het zat met…

9 augustus 2015 8.0

Onverwacht geile oma

zondag 9 augustus 2015 in Hetero

waardering: 8.0

🔊 Vertel dit verhaal Luister? Woensdagmorgen kwart voor acht ik loop van het benzinestation, waar ik even shag gehaald heb, terug naar huis. Ik loop terug…

7 september 2015 7.7

Visser geteasd en meer

maandag 7 september 2015 in Masturberen, Overig

waardering: 7.7

🔊 Vertel dit verhaal Luister? Genoeg van alle drukte en ik was vlot op mijn favoriete visplekje: een lange bocht in een stroompje in een bos,…

20 september 2015 7.6

Lise (7) – Blijf bij me

zondag 20 september 2015 in Overspel

waardering: 7.6

🔊 Vertel dit verhaal Luister? Thuisgekomen zat Juris alweer in de keuken. Deze keer achter een nieuwe laptop. De verpakking lag nog achter hem. Hij keek…

13 oktober 2015 7.7

The Appartment 1 – Maria

dinsdag 13 oktober 2015 in Hetero

waardering: 7.7

🔊 Vertel dit verhaal Luister? Een half jaar geleden ben ik verhuisd naar een mooi, groot appartement aan de rand van het centrum. Een klein flatgebouw…

19 oktober 2015 6.8

Eindelijk mijn zin

maandag 19 oktober 2015 in Hetero

waardering: 6.8

🔊 Vertel dit verhaal Luister? Ik heb al vaker verteld van Jolanda die niet zo erg verstandelijk was en vaak met elke jongen naar bed ging,…

29 november 2015 7.5

Kijk er eens naar

zondag 29 november 2015 in Hetero

waardering: 7.5

🔊 Vertel dit verhaal Luister? “Kijk er eens naar”. Karin zuchtte, maar bewoog niet. Ze lag naakt met gesloten ogen op het bed, genietend van de…

29 november 2015 7.9

Verslaafd aan masturberen

zondag 29 november 2015 in Exhibitionisme, Masturberen, Overig

waardering: 7.9

🔊 Vertel dit verhaal Luister? Hi schatties! Daar ben ik weer! Graag nodig ik jullie uit om maandag 7 december om 22.00 weer naar mij te…

3 januari 2016 8.8

Geil uitstapje in Parijs

zondag 3 januari 2016 in Groepssex

waardering: 8.8

Reageer op dit Sexverhaal