Sexverhalen.com » Homo » Brommer bij de sporthal


Ik fietste op mijn bike na de sportschool. Ik zag in de fietsenstalling een honda mt brommer staan. een billen afdruk in het zadel winde mij op. Ik ging in het zadel zitten en kreeg een stijve pik. ik duwde mijn pik door het zadel. Voelde zo geil in het zachte zadel. Ik probeerde de honda te kickstarten. Hij begon te stinken na benzine. Hij startte niet. Ik choke erop weer hard trappen. De honda zat zo lekker geil. Ik trok aan de kabels, maakte sluiting. En weer probeerde ik hem aan te krijgen. Ja na 5 keer kicken begon hij de starten en te roken. Heerlijk gevoel. Mijn sperma liep langs mijn pik. Ik gaf gas en gas. De fietsenstalling onder de rook . Heerlijk geil was dat. Ik ging door het zadel op en neer mijn pik spoot het sperma in het zadel. mmmm De brommer werd lekker warm. ik ging erop rijden. Heerlijk. mmm Hij liep lekker. Mijn pik stond stijf en was nat. Ik reed er lekker op rond. Ik zette de honda weer terug en ging de sporthal binnen. Ik zag een jongen in strakke jeans naar buiten gaan. Hij liep naar de honda, waar ik net op gereden heb. Hij sprong in het zadel en begon te starten, Hij kreeg hem niet aan. Ik liep naar buiten en ging langs hem staan. Ik voelde over zijn billen, en begon hem te zoenen. Hij zoende lekker. Ik zat me achterop in het zadel tegen hem aan. Hij begon de brommer weer te starten en te starten we reden samen weg. Onderweg zoenden we lekker en pijpte elkaar. Neukte zijn lekker billen kont mmmmm

Lees het vervolg:
Sexverhalen categorie: Homo, Korte verhalen | Sexverhaal gaat over: , , , ,
36 stemmen, gemiddelde waardering van dit verhaal 5,06
Loading...

Kletsen over dit verhaal met een Shemale/Ladyboy?

De volgende shemales praten er graag over!

fuckmyass (31)

Wat vind jij...

Geil verhaal?

lucasleon (19)

Wat vind jij...

Geil verhaal?


Reageer op dit Sexverhaal