Sexverhalen.com » Eerste keer » De eerste keer met Maaike was ongelooflijk geil


Luister?

Het was de eerste week van de zomervakantie en het zou eindelijk weer een mooie zomerdag worden en hoewel ik liever nog even was blijven liggen werd ik al veel te vroeg al voor de derde keer geroepen dat ik nu toch echt op moest staan. Met enige tegenzin stond ik op en schoof de gordijnen opzij en de al sterke ochtendzon scheen in mijn ogen en ik voelde door het glas en de vitrage heen al meteen de warmte van de zon op mijn borstkas. Ik spande mijn spieren en keek tevreden naar mijn afgetrainde en al redelijk gebruinde lichaam in het zonlicht. Ik was liever gaan zwemmen om van het weer en de meisjes in bikini te genieten maar ik moest naar het station rijden om vrienden van mijn ouders af te halen aangezien mijn moeder naar de kapper moest en mijn vader niet kon schakelen omdat hij gisteren zijn pols gekneusd had. Mijn zusje had nog geen rijbewijs dus was ik de pineut.

Vanmiddag was er een bruiloft van vrienden uit de buurt waar mijn ouders naartoe moesten en onze oude buren gingen daar ook heen en zouden daarvoor speciaal met de trein naar ons komen en gelijk een paar dagen bij ons logeren. Hun dochter Maaike die vroeger bij mij in de klas had gezeten op de basisschool zou ook meekomen en ik was min of meer gedwongen om me de rest van de dag over haar te ontfermen omdat mijn zusje vanmiddag naar vriendinnen ging en vanavond op vakantie vertrok. Ik was eigenlijk ook wel benieuwd hoe het met Maaike was want ik had haar na groep 8 niet meer gezien dus ik kon haar morgen altijd nog bij haar ouders laten en zelf iets gaan doen. Na een snelle douche had ik geen tijd meer om te ontbijten want het was intussen al half 9 geweest en het was toch echt wel een half uur rijden naar het station in de stad en de trein zou om iets over 9 uur aankomen. Ons pap riep nog dat ik voorzichtig en niet te hard mocht rijden maar voor hij het wist scheurde ik al van de oprit de weg op. Toen ik in het dorp langs het station kwam vroeg ik me weer af waarom ze niet gewoon met de trein tot daar waren gekomen maar ons mam had hen aangeboden om hen op te halen bij het station in de stad omdat het anders zo’n gesjouw was. Net of je voor een paar dagen zo veel bagage nodig hebt, maar goed.

Aangekomen in de stad moest ik natuurlijk nog een parkeerplaats vinden maar gelukkig reed er vlak voor het station een auto weg en kon ik daar meteen de auto pakeren. De klok sprong precies op 9 uur terwijl ik de stationshal inliep. Gelukkig had ik mijn OV kaart bij dus kon ik via de poortjes en de trap doorlopen tot op het perron. Toen ik op het perron aankwam stopte de trein net en het was behoorlijk druk met dagjesmensen die een dagje met de trein ergens heen gingen. Ik was benieuwd hoe Maaike was opgedroogd en ik herinnerde me een grappig meisje met vlechtjes, sproetjes en een grote beugel maar die zou ze wel niet meer hebben. Ik bleef maar bij de trap staan omdat ik ze niet wilde mislopen. In de verte zag ik een blond meisje uitstappen en herkende haar meteen. Ze zag er behoorlijk lekker uit met een behoorlijk strak figuur en geweldig lekkere borsten en alle tegenzin was bij mij opslag verdwenen. “Maaike” riep ik hard en zwaaide naar haar. Haar tas gaf ze aan haar moeder die achter haar de trein uit was gekomen en ze zwaaide enthousiast terug. Vrolijk lachend kwam ze op me afgerend terwijl haar blonde lange haar en borsten vrolijk heen en weer dansten. Ik stak al een hand uit maar ze vloog meteen om mijn nek en riep “Bas, wat leuk, je ziet er goed uit”. Haar omhelsing duurde sowieso te kort want die borsten tegen mijn borstkas voelde niet verkeerd, maar haar ouders kwamen er ook aan dus misschien ook maar beter.

Op weg terug naar huis vertelden ze honderduit wat ze allemaal hadden gedaan de afgelopen jaren en hoorden ze mij uit over hoe het met ons allemaal ging. Iedere keer als ik in de achteruitkijkspiegel keek zag ik weer hoe Maaike vriendelijk lachend in dezelfde spiegel naar mij keek. Ik weet niet of het aan de zomerse dag lag of aan haar blik maar het voelde behoorlijk warm in de auto.

Thuis aangekomen werden ze uitgebreid begroet door mijn ouders en mijn zusje maar veel tijd om bij te praten hadden ze niet want ze moesten rond de middag al naar de bruiloft vertrekken dus moesten zich eigenlijk al heel snel gaan klaarmaken maar tegen een snelle kop koffie zeiden ze geen nee. Achteraf maar goed dat een lekker strak shirt had aangetrokken want Maaike waardeerde dit duidelijk en het was ook wel zo eerlijk omdat haar shirtje haar ook als gegoten paste. Haar borsten waren niet enorm of zo maar wel bovengemiddeld en stonden lekker trots vooruit. Ik vroeg me stiekem af of dat zonder BH ook was en terwijl ik in gedachte verzonken was hoorde ik niet eens meer wat men allemaal zei. “Bas, wat gaan jullie vanmiddag doen?” vroeg de moeder van Maaike waardoor ik ineens weer terug op aarde kwam. Ik zei dat ik normaal gezien was gaan zwemmen en mijn moeder zei meteen dat ik nooit iets anders deed dan sporten of stappen dus dat Maaike misschien maar iets moest bedenken dus zo werd het afgesproken.

Mijn zusje wilde nog even met Maaike bijpraten dus ik werd weggestuurd om wat boodschappen te halen. Voor sommige dingen op het lijstje moest ik een dorp verder en eigenlijk maar goed ook want voor ik het wist had ik bij de drogist daar toen ik bij de kassa stond een pakje condooms in mijn hand en bij mijn boodschappen liggen. Ik was 19 jaar oud maar condooms kopen vond ik toch wel een beetje genant en had ik eerlijk gezegd ook nog niet zo heel vaak hoeven doen. Ik had van mijn moeder gelukkig genoeg geld meegekregen met de afspraak dat ik met een deel ervan iets leuks met Maaike ging doen dus die condooms waren prima te verantwoorden. Niet dat ik zeker wist dat het er van ging komen maar je mag altijd hopen en ik zou me natuurlijk voor mijn kop slaan wanneer het alleen door gebrek aan een condoom uiteindelijk niet zou doorgaan. Op de weg terug naar de auto had ik de condooms los in mijn broekzak gedaan en het doosje weggegooid en op weg terug naar huis zat ik de hele tijd met Maaike in mijn gedachte en een half stijve pik in mijn short. Gelukkig was het weer wat gezakt toen ik thuis aankwam en kon ik zonder problemen meteen naar binnen gaan.

Toen ik de condooms op mijn kamer had verstopt en weer naar beneden liep stonden ze klaar om te vertrekken en mijn zusje zou gelijk meerijden en ze zouden haar afzetten bij vriendinnen om afscheid te nemen aangezien ze op vakantie vertrok vanavond. Maaike en ik waren eindelijk alleen en tijdens de lunch vroeg ze wat we gingen doen. Bij ons in het dorp was niet veel te doen en omdat we geen auto hadden konden we ook niet heel ver weg gaan. Tijdens de lunch zei ik dat het best warm zou worden en of ze misschien toch zin had om samen op de fiets naar het zwembad te gaan. Daar waren we vroeger ook vaak samen naartoe gegaan en was misschien wel leuk daarom.

De echte reden was dat ik haar wel in bikini wilde zien en benieuwd was of haar borsten dan nog zo prompt naar voren zouden staan maar ze zei dat ze helaas geen zwemkleding bij had omdat ze daar geen rekening mee had gehouden. Ik stelde haar voor om iets van mijn zusje te lenen. Ze was wel iets jonger maar misschien dat het wel zou passen. Mijn zusje had 3 setjes in haar klaar staande koffer zitten dus 1 setje kon ze wel missen. Ik hoopte vurig dat het zou passen maar Maaike was toch wel iets anders gebouwd dan mijn zusje maar wie weet. Ik ging naar beneden en een tijdje later zei Maaike dat ze een setje had gevonden dat wel zou passen. Ik ging toen boven om mijn zwembroek aan te doen en intussen zou Maaike wat handdoeken en snoep en drinken in een tas doen. Boven in mijn kamer stond ik te denken welke zwembroek ik zou aandoen. Ik had zo’n wijde surfshort die ik normaal aanhad maar had laatst ook een behoorlijk foute strakke zwemtrunk gekocht omdat ik die qua lijf nu best kon hebben en koos toch voor die laatste. Het was een vuurrode strakke trunk waarin alles letterlijk en figuurlijk mooi naar voren kwam. Aan de voorkant/zijkant stond de tekst “Fire Brigade” maar het was wel duidelijk dat het niet de officiële zwemuitrusting van de brandweer was.

Bij het zwembad aangekomen zetten we onze fietsen weg en betaalde ik bij de kassa de entree. Ik zou vast de handdoeken neerleggen op de ligweide terwijl Maaike zich om zou kleden. Het duurde best wel even voor ze kwam en ik lag al even op mijn buik op de handdoek toen ze kwam aanlopen maar het stelde zeker niet teleur. Het zat weer allemaal behoorlijk strak maar ze kon het prima hebben. Terwijl ze haar spullen op de handdoek legde stond ik op en gelukkig kon ik ondanks het uitzicht mijn pik in bedwang houden want dat dunne strakke broekje zou niet echt veel verhullen. Ze liep wat sneller als ik om voor me te komen lopen en vanuit mijn ooghoek zag ik haar blik afdwalen richting mijn broekje. Even later doken we het zwembad in en hebben zeker een half uur gezwommen. Even later hingen we aan de kant in het diepe bij de duikplanken. Toen er een behoorlijk dikke jongeman het water in plonste kwam er een golf en gespetter onze kant op en Maaike draaide haar hoofd opzij richting mij. Ze hield haar ogen dicht in afwachting van het water dat ging komen en voor ik het wist kustte ik haar vol op haar mond waarna het water over ons heen kwam. Ze trok haar mond niet weg maar kustte enthousiast terug en ging met haar hand langs mijn borstkas en zij via mijn been omlaag. Maaike zei dat ze er weer uit ging en terwijl zij meteen bij de trap langs ons eruit ging keek ik omhoog en zag haar prachtige natte lijf uit het water komen. Haar strakke kontje en billen tekenden mooi af in het broekje en het water dat over haar benen naar beneden liep was een mooi gezicht en daardoor kon ik haar niet meteen volgen de trap op maar ben ik eerst nog even naar de andere kant gezwommen.

Toen ik naar de andere kant gecrawled was trok ik me daar met mijn handen op de kant en liep richting onze handdoeken. Maaike lag op haar buik en ik keek zo in haar indrukwekkende decolleté. Met mijn borst en buikspieren aangespannen liep ik op haar af en ze keek verlekkerd naar mijn strakke lijf en broekje, dat steeds strakker leek te gaan zitten. Ik ging op mijn buik langs haar liggen en we praatte wat om de spanning niet te hoog op te laten lopen en ik ook niet letterlijk en figuurlijk voor paal wilde liggen. De zon begon best te branden dus het was tijd om wat te smeren. Maaike begon met haar benen en dat was een mooi gezicht. Na haar armen en buik was haar decollettee aan de beurt en vroeg ze me haar rug in te smeren. Ze ging liggen en ik wreef over haar schouders en rug. Wat voelde dit lekker. Daarna smeerde ik mezelf in en vroeg haar of ze ook mijn rug kon insmeren. Plagend ging ze steeds een beetje richting mijn zij en pakte ook mijn borstkas een beetje mee. We gingen op onze rug liggen in de heerlijk warme zon en met de typische zwembadgeluiden p de achtergrond leek het alsof we ergens ver weg op vakantie waren. Ik zat ongegeneerd naar Maaike te kijken. Haar topje zat eigenlijk net iets te strak, haar borsten wilde duidelijk eruit en haar tepels leken door de stof heen te willen prikken. Haar broekje zat ook behoorlijk strak en door de natte stof tekende zelfs haar schaamlipjes een beetje af. Ze had naast het decolleté van haar bikinitopje ook een prachtig decolleté in haar broekje. Je keek in het midden eigenlijk zo onder het elastieke randje door, helemaal tot haar doosje. Wat was dat geil.

Terwijl ik al dat lekkers aan het bekijken was zat Maaike omgekeerd juist hetzelfde te doen. Ze bekeek uitgebreid mijn gespierde bruine torso en kon haar ogen niet afhouden van mijn strakke trunk en door het natte stof heen werden mijn pik en ballen toch wel behoorlijk duidelijk afgetekend en was inmiddels wel te zien dat het hem allemaal ook wel beviel en het was eigenlijk wel heel geil om zo ongegeneerd met een enorme paal in mijn broekje langs haar te liggen in het openbaar. Gelukkig had ik al bewust de handdoeken wat achteraf neergelegd zodat we wat uit het zicht lagen en dat was achteraf maar goed want die rode circustent moest intussen toch ook van een klein afstandje wel zichtbaar zijn.

Toen er wat kinderen aan kwamen lopen draaide ik me maar weer om en ging zo goed en kwaad als het kon weer op mijn buik liggen en uitgerekend bij ons in het rustige stuk gingen ze badmintonnen. Daardoor kwam alles wel weer wat tot rust maar ik had intussen wel door dat het er straks wel echt van gingen komen. Ik was zo geil dat ik waarschijnlijk al spuitend klaar zou komen voor ik goed en wel in haar zou zitten dus ik besloot dat ik de grootste druk toch maar eerst van de ketel moest halen. Ook zou ik dan misschien wat minder voor paal liggen daarna dus ik zei dat ik even een ijsje ging halen en vroeg wat ze wilde. Voor ik naar de kraam met snoep en ijs ging draaide ik af bij de WC’s en voor ik de deur op slot had stond er alweer een behoorlijk paal in mijn broekje. Ik moest het touwtje helemaal loshalen om het broekje met moeite uit te krijgen en dansend stond mijn pik heen en weer te gaan, zo blij dat hij bevrijd was. Ik voelde iets nats tegen mijn been en toen ik keek zag ik dat er een enorme sliert geil langs mijn nog bedekte eikel tot op mijn knie liep. Ik ving het geil met mijn trekhand op, trok mijn voorhuid terug en begon met al dat geile vocht mezelf goed te verwennen. Het duurde niet zo heel lang voor ik voelde dat mijn knalrode glimmende eikel helemaal op volle stijfheid was en het was toch wel een geil gezicht zo. Ik kon me niet herinneren dat ik ooit zo veel voorvocht had gehad dus ik was wel echt supergeil. Ik besloot het niet langer uit te stellen en voor ik kans had om mijn eikel naar onder te duwen om in de wc te spuiten was het al zo ver en met een aantal flinke stralen had ik heel de tegelwand erachter al vol zitten. Gelukkig hing er een volle rol WC papier waardoor ik het toch allemaal nog netjes kon achterlaten. Na het halen van de ijsjes lag Maaike nog steeds op me te wachten met haar geile glimmende lichaam. Ze was niet zo bruin als ik maar heel bruin vind ik bij vrouwen ook niet zo mooi dus dat was helemaal niet erg. Plagend zoog ze aan haar waterijsje en maakte behoorlijk suggestieve bewegingen met haar mond om het ijsje heen. Toen ze zag dat mijn broekje niet meteen weer aanspande floepte ze er ineens uit “je hebt de brand dus toch nog kunnen blussen” waarbij ze naar mijn broekje knikte met de tekst Fire Brigade.

Ineens werd omgeroepen dat het bad ging sluiten en moesten we ons gaan douchen en omkleden. Omdat de dames en herenhokjes gescheiden zijn en er toezicht is heb ik niets geprobeerd, ook omdat mijn grote kans die avond zou komen en even later zaten we op de fiets naar huis. Mijn zusje kwam me tegemoet gerent toen we thuis aankwamen. Ze had de trein bij ons in het dorp gemist omdat haar vriendin haar te laat had thuisgebracht en kon niet een uur op de volgende trein wachten omdat ze dan te laat zou komen op het vliegveld voor de vlucht. Ze had al geregeld dat ik haar met de auto van de buurman naar het station in de stad mocht brengen. Ik vroeg of Maaike mee wilde maar die ging liever nog even douchen. Ik zei dat ik over een dik uur terug zou zijn en vertrok met mijn zusje richting het station in de stad.

Na ongeveer 10 minuten rijden reden we ineens achter de vriendin waarmee mijn zusje op vakantie zou gaan en voor ik het wist stonden we langs de kant van de weg, ging mijn zusje met hen verder en kon ik weer naar huis. Ik was eigenlijk wel blij dat ik nu veel eerder terug thuis was omdat ik dan meer tijd met Maaike kon doorbrengen. We hadden volgens mij dezelfde plannen vanavond en vannacht zouden onze ouders weer terug zijn van de bruiloft dus het was de enige kans en die wilde ik ten volle gaan benutten. De grote druk was eraf na het aftrekken bij het zwembad dus mijn pik zou het lekker lang kunnen volhouden en ik wilde ook zo lang en dicht mogelijk bij en in haar blijven en ik wilde haar ook heel graag zo goed verwennen dat ze er nog lang aan zou terugdenken. Ik kon dan ook niet snel genoeg weer bij de buurman afdraaien. Gelukkig stond hij net buiten met iemand een praatje te maken dus hoefde ik hem de sleutel zo maar in de hand te duwen en bedankte ik hem en zei ik dat we het nog wel goed zouden maken en ging vlug bij ons naar binnen. Ik zag haar niet in de kamer en keuken dus ging vlug naar boven. De badkamerdeur stond open en mijn slaapkamerdeur was dicht dus zou ze misschien al iets gepland hebben daar. Ik zwaaide de deur open en liep de kamer binnen en was enigszins verrast door wat ik aantrof. Maaike had blijkbaar niet langer kunnen wachten en lag met natte lichaam en natte haren op mijn bed met haar ogen dicht. Ze kroelde van plezier terwijl ze in haar ene hand met mijn natte rode zwemtrunk over haar blote borsten wreef en haar andere hand haar clitje verwende. Ik hoorde toen pas het luide gezoem en zag hoe ze een vibrator door haar kutje stuurde. “Oh sorry stamelde ik en kon mijn benen van de schok niet bewegen. Maaike deed geschrokken haar ogen open en bedekte met haar ene hand haar borsten zo goed als dat ging en hield haar andere hand over haar kutje. Helaas stond de vibrator nog steeds gewoon aan waardoor het wel een beetje gênant werd. Ik weet niet of ze bloosde of dat ze van opwinding zo’n rode gloed had maar ik wist eigenlijk niet goed wat ik moest doen. Aan de ene kant wilde ik de kamer uitrennen maar aan de andere kant ook weer helemaal niet.

Ineens floepte ik eruit “moet ik komen of ben je liever even alleen”. Met een geile waterige blik in haar ogen en mijn zwembroek nog in haar hand over haar geile borsten met keiharde uitstekende harde tepels zei ze gevat “heb je nog genoeg blusschuim over om mijn vuur te kunnen blussen dan?” Intussen was mijn pik al weer schokkend aan het groeien in mijn short en terwijl we daar allebei naar keken zei ik “tuurlijk, als brandweerman moet je altijd paraat staan” en voor ik het wist zat ik op mijn knieeen op de grond langs mijn bed. Ze was nog steed aan het proberen om die vibrator zo uit te zetten en zachtjes duwde ik met mijn hand haar hand opzij en pakte de vibrator met een paar vingers vast. Ik duwde hem nog een paar keer lekker goed naar binnen en zag nog meer geil uit haar kutje op het bed druipen. Toen ik de vibrator eruit trok spetterde het zelfs een beetje en Maaike was duidelijk helemaal klaar voor mijn pik. Ik keek zo in haar natte roze grotje dat glimde van geilheid. Ik gooide de vibrator op de grond en hij trilde gewoon door en rolde door de kamer maar we lieten hem lekker doen. Ik trok mijn shirt uit en ging langs haar op het bed liggen.Normaal zou ik met vingeren met 1 vinger beginnen maar haar kutje stond door die vibrator en haar geilheid al zo ver open dat ik er meteen met gemak met 2 vingers in kon. Ze kreunde en trok me over zich heen. Ik trok mijn zwembroekje van haar borsten en gooide deze op de grond en begon over haar borsten te likken.

Ze gooide haar hoofd naar achteren van genot en spreidde haar benen zo ver als mogelijk was. Ik trok mijn short en onderbroek in dezelfde beweging naar beneden en mijn pik sprong weer vrolijk dansend tevoorschijn. Ik graaide een condoom uit het nachtkastje achterin de la en wist niet hoe snel ik de verpakking open moest krijgen. Mijn schokkende pik was blij eindelijk weer eens een condoom te voelen en het koste geen enkele moeite om mijn voorhuid over die zeiknatte staaf naar beneden te trekken. Aandachtig keek Maaike hoe ik de condoom verder naar beneden uitrolde over mijn pik heen en ze smeekte me met haar ogen en lichaam om niet langer te wachten en lichte haar onderlijf een beetje op. Voor ik het wist zat ik in missionarispositie met mijn eikel tegen haar gaatje en terwijl we zoenden en ze mijn bovenlijf betastte duwde ik hem in een keer helemaal naar binnen. De vibrator was iets smaller dan mijn volledig stijve pik dus ze schrok even en ik voelde wat verzet van haar vagina maar die was meteen gewend aan mijn omvang en Maaike kreunde hardop van genot. Ze legde haar handen op mijn billen en duwde me zo ver als kon naar binnen waarbij ik met mijn gezicht boven haar heen en weer deinende borsten hing en mijn pik zowat tot halverwege mijn ballen in haar kutje heen en weer aan het soppen was. Ze was voelbaar geil en vochtig dus ik kon voor mijn gevoel zo wel uren doorgaan. Zeker na die spuitende zaadlozing eerder die middag.

Ik ging uit haar en ging langs haar op het bed liggen. Ze ging boven op me zitten met haar borsten naar me toe, liet zich weer zakken en we waren weer opnieuw terug in de hemel. Wat was dit een lekker gevoel, kon het echt maar uren duren. Haar mooie strakke buik was prachtig en haar borsten waren zonder BH inderdaad nog steeds trots en stonds promt naar voren waarbij haar harde tepeltjes heel schatten naar de zijkant uitstaken.

Ze ging verder met lange en diepe halen en ging met haar rug naar achteren zodat ik nog dieper in haar kon binnendringen. Haar gekreun werd steeds harder en ik wilde eigenlijk de raam dicht doen maar dat ging gewoon echt niet op dit moment. We hadden dan wel een vrijstaand huis maar zo ver van de buurt lagen we ook niet en men moest dit zeker horen buiten. Het kon me eigenlijk niets schelen en ik wilde alleen maar meer van haar voelen en kon gewoon niet stoppen. We hadden al weer even in deze positie geneukt toen ik nog een keer wilde wisselen en met enige tegenzin ging ze toch op mijn signalen in om van mijn lid te gaan. Ik liet haar op haar knieën om haar op zijn hondjes te neuken. Haar natte haren hingen over haar schouders en haar rug glom in het licht. Ik zette de eikel van mijn kloppende stijve pik weer tegen haar gaatje en duwde weer naar binnen. Ze was zo geil en kreunde zo hard dat ze met moeite kon uitbrengen dat ze klaarkwam en dat ik moest doorgaan. Haar geil dreef via de basis van mijn penis en mijn ballen naar onder lopen en ik stootte zo hard en diep als maar kon en ze genoot van elke stoot. Ik ging weer uit haar en ging op het bed liggen. Snel draaide ze zich om en ging weer op me zitten. We zaten deze keer naar elkaar toe met onze benen langs elkaar en ik keek zo op haar borsten en zo in haar kutje en zag hoe mijn stijve jongeheer daar flink huis hield. Ze kon zich niet meer houden en lag bijna bewegingsloos met haar hoofd in mijn matras languit genietend van het moment. Ze begon weer harder te kreunen en voor ik het wist voelde ik gespetter en squirte ze me helemaal vol. Heel mijn buik en borstkas zaten vol en een flinke straal raakte me zelfs op mijn wang en kin en dreef langs mijn hals naar beneden. “Nou, ik ben in elk geval geblust” zei ik glimlachend en geschrokken deed Maaike haar ogen open en zag wat haar clitje had gedaan.

Het was dankzij de trekbeurt eerder die dag dat dit allemaal al zeker twintig minuten zo vol hield maar het werd door al deze geilheid zelfs mijn inmiddels topstijve pik toch wel wat veel. Ik denk dat ik jouw brandje ook maar even ga blussen met mijn brandweerspuit zei ik en toen ik uit haar naar achteren ging sloeg mijn pik tegen mijn onderbuik. Ik rolde snel het condoom eraf en keek naar onze zeiknatte lichamen. Ik verwende mijn steenharde eikel en voelde over de ronde randjes aan de onderkant en verwende die nog eens extra. Even later voelde ik het sperma via mijn ballen mijn pik in lopen terwijl mijn ogen zowat naar achteren rolden van geilheid. “Daar komt ie” riep ik en hoewel ik dat na vanmiddag niet meer had verwacht kwam er echt een enorme lading sperma uit mijn pik gespoten. De eerste harde straal spoot tegen de bovenkant van haar kutje uit elkaar over haar hele onderbuik en de volgende stralen bedekten haar bovenbuik en borsten met een gulle hoeveelheid vocht.

De geur van seks hing overal en Maaike was duidelijk moe maar voldaan. Ze kwam weer overeind en wreef plagend haar plakkende natte lijf over me heen om me terug te pakken. Ze vond met haar hand nog steeds stijve pik en omdat hij nog zo nat was kon ze er nog eens flink aan trekken. Ik ging met 3 vingers in haar kutje een wreef in de binnenkant over haar clitoris. Ze kreunde en kroelde van plezier en toen ze merkte dat mijn pik door al dat getrek wat droog werd schepte ze met haar hand gewoon wat geil van onze lijven en ging nog even lekker door. Normaal is mijn eikel daar na een orgasme toch wel wat te gevoelig voor maar door al dit smeermiddel en door de verdoving van al die geilheid mocht ze van mij best nog even zo doorgaan. Maaike duwde mijn hand verder bij haar binnen en trok met haar andere hand ook nog even lekker door. Tot mijn verrassing voelde ik nog een orgasme aankomen en voor ik het wist en voor ik iets kon zeggen stroomde al het sperma dat nog in mijn ballen over was via het gaatje in mijn kloppende eikel in haar hand en weer over mijn pik. Uitgeput hebben we nog even nagenoten waarna we samen een douche gepakt hebben. Zelden heb ik zo lekker geslapen als die nacht en gelukkig vond zij de eerste keer met mij blijkbaar ook geslaagd want sindsdien is ze mijn vriendin en komt ze geregeld een keer logeren. We moeten wel wat stiller zijn als er anderen thuis zijn maar ook lekker stiekem kan lekker zijn.

Lees het vervolg:
Sexverhalen categorie: Eerste keer | Sexverhaal gaat over: , , , , ,
45 stemmen, gemiddelde waardering van dit verhaal 8,58
Laden...

Kletsen over dit verhaal?

Erotisch Sociaal Netwerk | De volgende personen praten er graag over!Gerelateerde Verhalen

Misschien vind je deze verhalen ook leuk om te lezen

6 november 2015 7.8

Haar naam is Trisha

vrijdag 6 november 2015 in Lesbisch

waardering: 7.8

🔊 Vertel dit verhaal Luister? De deurbel van het café rinkelde iedere keer als het werd geopend. En ieder keer weer bonkte mijn hart in afwachting….

14 september 2014 8.3

Chantal’s laatste dag op de HAVO

zondag 14 september 2014 in Eerste keer

waardering: 8.3

🔊 Vertel dit verhaal Luister? Chantal’s laatste dag op de HAVO Mijn naam is Chantal. Ik ben net klaar met de Havo. Ik ben een wat…

27 maart 2015 8.3

De parenclub

vrijdag 27 maart 2015 in Eerste keer

waardering: 8.3

🔊 Vertel dit verhaal Luister? We speelden al een tijdje met het idee om eens een keer te gaan kijken hoe het in een parenclub zou…

29 maart 2015 5.6

Minder mooi meisje

zondag 29 maart 2015 in Eerste keer

waardering: 5.6

🔊 Vertel dit verhaal Luister? Als 21-jarige man had ik reeds het genoegen om enige ervaring te hebben met het vrouwelijke geslacht. Elke keer was het…

17 mei 2015 8.6

Sexperimenten met Amanda (12): Ilse ontmaagd

zondag 17 mei 2015 in Eerste keer

waardering: 8.6

🔊 Vertel dit verhaal Luister? Amanda heeft me al een paar keer verteld dat ze graag een speelkamer wil waar we onze geile fantasieën kunnen uitproberen. Tevens…

12 juni 2015 7.8

Achtervolging op de fiets

vrijdag 12 juni 2015 in Eerste keer

waardering: 7.8

🔊 Vertel dit verhaal Luister? Ik fiets vaak op zondagmiddag langs de velden en geniet daarbij van de natuur. Maar de vorige twee keer was het…

10 december 2015 8.0

Lief en aardig meisje

donderdag 10 december 2015 in Eerste keer

waardering: 8.0

🔊 Vertel dit verhaal Luister? Stomverbaasd kijkt hij haar aan. Hij heeft Miranda eigenlijk altijd als een lief en aardig meisje gezien, een vriendin, niets meer…

15 januari 2016 7.9

Betrapt door klasgenote

vrijdag 15 januari 2016 in Eerste keer

waardering: 7.9

🔊 Vertel dit verhaal Luister? Ik weet het nog als de dag van gisteren. Ik was net 18, had nog nooit een vriendin gehad maar was…

24 december 2016 8.2

Stiekem in het bubbelbad

zaterdag 24 december 2016 in Eerste keer

waardering: 8.2

🔊 Vertel dit verhaal Luister? We waren met het gezin naar een vakantie park voor een midweek. Ook al ben ik al 18 ik vind het…

30 april 2017 8.1

De TV show (3) Finale

zondag 30 april 2017 in Eerste keer, Groepssex, Tieners

waardering: 8.1

Reageer op dit Sexverhaal