Sexverhalen.com » Homo » De renovatie 3

Personaliseren
Verhaal personaliseren
X
Dit verhaal kan gepersonaliseerd worden, verander hier de namen van de personages:
Man 1:
(origineel: Bas)
Man 2:
(origineel: Jan)

De bouwvakker Jan die uit Polen kwam had nachts bij mij aan de deur gestaan en was volgens de buurvrouw overstuur maar ik had nachtdienst……Toen ik gisteren thuis kwam stond hij weer aan de deur,heel zenuwachtig en onrustig……
Ik zei of hij binnen kwam en wilde zijn werkschoenen uit doen…..hoeft niet uit hoor ! Hij had Grisport hoge werkschoenen maat ? Moet je wat drinken ? Met luide stem en gebaren zei ik dat tegen hem….. Ja is goed dank je wel……Ik had al een stijve in m’n joggingbroek en kwam met een tent de keuken uit…..Biertje jij ? Hij knikte en keek naar mijn pik…..
Is er iets Jan ? Ja collega constant pesten en treiteren over Nederlands met Pools accent! Hij was helemaal over z’n toeren…..Terug praten ! Zei ik…. jij kan niet in een paar jaar accentloos Nederlands ! Anders zeg je dat hij een homohollander is en hij anders Poolse piemel krijgt…. En anders de mijne oké ? Ik heb geen grote piemel,van jou is groot ! Laat hem is zien dan Jan….of durf je dat niet ? Hij liet zijn joggingbroek zakken en zag een korte dikke pik met mooie hangballen….. Ik is wel besneden alleen ! Nou zei ik ik ook en hij keek naar mijn 16cm ……..Die is goed voor collega’s knot meneer hahaha lachte hij opgewonden…… En voor jou kontje niet ? Kom zei ik douchen en spoelen….. hoezo ? Ik liep naar de badkamer met hem en had wat fris ingeschonken……Met een dosis gel erin…….zit ge il middeltje in wil je proberen ? Wordt je ge il van….. hij dronk het samen met mij op en toen we klaar waren met spoelen begon de gbl al lekker te werken……Ik liet hem voorover zitten en pakte mijn werkschoenen vast… Wel grote schoenen,maat 48 ? Ja idd dat wist ie nog van laatst met zijn andere collega waar hij mee werkte.En jij 43 toch…….41/42 van deze merk……zullen we es kijken of jouw kontje groot is voor piemel ? Hij was al goed wappie en zei dat hij nog nooit een piemel had gehad! Ik zei dat ik zachtjes zou doen en hij moest zeggen als het pijn zou doen……Ik gleed er zo in maar hij zei niks en ik vroeg: lekker Jan ? Hij kreunde van veiligheid en neukt hem goed door …….Ik stopte en ging voor hem zitten en hij begon te pijpen…… Doe maar helemaal in je mondje en keek mijn aan met geile blik….. als u nou komen dan erg ? Nee hoor is lekker…..Ik voelde m’n zaad al komen en spuitend spoot ik z’n keel vol ……mmmmmmm eerst schrok hij en slikte mijn warme zaad weg…..Warme lading ! Lekker of niet ? Jawel altijd warm ? Wordt vervolgd……

Lees het vervolg:
Sexverhalen categorie: Homo | Sexverhaal gaat over: , , , ,
17 stemmen, gemiddelde waardering van dit verhaal 5,59
Loading...

Kletsen over dit verhaal met een Shemale/Ladyboy?

De volgende shemales praten er graag over!

greenleafs (27)

Wat vind jij...

Geil verhaal?


Reageer op dit Sexverhaal