Sexverhalen.com » Homo » De Trekker (1) – Het Open Veld


Luister?

Het is een jaar geleden dat ik mijn backpackersrugzak nog eens uit de kast haalde. De laatste keer was het voor het overlijden van mijn vriend. Sindsdien was ik in een diepe rouw verzonken maar vond het nu wel tijd om mijn leven weer op de rails te plaatsen. Ik zei tot mezelf “Rob kom op, laat Geert rusten, geef het een plaatsje in je hart en leef weer, je bent veertig en je leven gaat verder”.

Op mijn werk heb ik mij vier maanden vrij kunnen maken, ik sta nu klaar om door Europa te trekken. Het is nu één juni. Doe de deur van mijn appartement op slot, neem mijn rugzak en vertrek, het avontuur tegemoet. Om te beginnen heb ik een track uitgestippeld langs veldpaden en bos om tot rust te komen. Het is een mooie zonnige dag en het wordt al lekker warm, waardoor mijn lange broek begin te kleven aan mijn benen. Bij het passeren van struiken beslis ik om van broek te wisselen. Terwijl ik mijn broek achter de struiken uit doe, jaagt er een opwindend gevoel door mijn lijf. Ik kijk rond mij … en zie dat ik, op enkele struiken na, … in een open vlakte sta.

Het is zondag en nog vroeg op de dag, waardoor er nog niet veel mensen op stap zijn. Zover als ik kijken kan zie ik niemand. Mijn vingers glijden over mijn heupen naar beneden en nemen mijn boxershort mee. Ik hef mijn linkervoet omhoog en stap uit de pijp van mijn ondergoed, terwijl ik ook mijn kous uit doe. Herhaal dit met mijn rechtervoet en laat alles op mijn wandelschoenen rusten. Het natte mos verkoelt mijn blote voeten. Tussen mijn tenen kriebelt het mos terwijl ik ze beweeg. Ik kijk naar mijn krullende tenen, mijn zicht wordt verstoord door mijn wapperende piemel. Ik besef nu pas dat mijn onderlichaam naakt is. Ik kijk rond mij en zie nog steeds niemand aankomen.

Vlug doe ik nu ook mijn bovenkleren uit en sta nu helemaal naakt op de rand van het wandelpad. Door de windstilte en de zachte omgevingswarmte voelt het niet aan alsof ik helemaal naakt sta en ik wandel een wei op. De dauw zit nog in het hoge gras waardoor mijn voeten nat worden. Dit voelt vreemd aan. Hier sta ik dan, helemaal alleen naakt in een open veld, midden in de natuur, met enkele boerderijen aan de horizon. Wat voelt dit geil aan, ik laat een diepe zucht en loop wat harder door het hoge gras.

Mijn piemel wipt nu meer op en neer, waardoor hij ook wat harder en meer vooruit komt te staan, als een pijl die mij de richting wijst. Mijn voeten zijn fris nat en de ondergrond is zacht door het mos dat tussen het gras staat. Het is heerlijk om het gras tussen mijn tenen te voelen kriebelen. Ik betast mijn naakte lichaam, spreid mijn benen. Mijn handen gaan naar mijn kruis en nemen mijn balzak vast. Met wijsvinger en duim vorm ik een ring tussen mijn ballen en de onderkant van de penis en trek nu hard aan mijn geile uitgerekte zak. Met mijn andere hand nijp ik afwisselend hard aan mijn tepels. Harder snokkende beweging aan mijn balzak doet mijn half stijve lul tegen mijn buik en pols kletsen. De voorhuid ontbloot mijn eikel en mijn plasser verandert in een genotspaal.

Mijn lul wordt nu nog harder waardoor het toompje, dat geile peesje tussen mijn eikel en mijn voorhuid, strakker opspant en het genot door mijn onderlichaam jaagt. Alle pijnprikkels veranderen, door het trekken aan mijn teelballen en het nijpen in mijn tepels, in puur goddelijk genot. Mijn hoofd gaat naar achter en ik zie een blauwe lucht met enkele schapenwolkjes, kan mijn aandacht alleen maar vestigen op mijn geil rillend lichaam. Ik hoor het kletsen van mijn piemel tegen mijn buik en trek steeds harder en harder aan mijn ballen. Het wordt in mijn hoofd ijler doordat mijn zaadballen en mijn lul al mijn bloed en aandacht ontnemen. Een trancegevoel neemt mijn geest over, waardoor ik helemaal in mijn lichaam terugkeer. Meer en meer geniet ik van de kriebels die in mijn lul ontstaan en begin ook meer te kreunen. Door de opwinding let ik niet meer op of er iemand aankomt en heb alleen maar aandacht voor mezelf. Lekker trek ik sneller en harder aan mijn zaadballen.

Alle genotsplekjes die ik nu aanraak zijn extra gevoelig. Het voorvocht begint nu ook in het rond te vliegen en maakt slierten van mijn buik naar mijn eikel. De rand van mijn plasbuis verandert in opgezwollen rode glanzende lippen. Ook de eikel glimt en alles staat strak gespannen. Ik voel het opkomende zaad borrelen in mijn zaadleiders en houd het nog even tegen door mijn prostaat op te spannen, alsof ik mijn plas moet ophouden. Deze inspanningen doen mij luid kreunen waardoor mijn keel al grauw aanvoelt. Het uitstel van de ejaculatie is van korte duur maar brengt me wel in extase. Met brullend gekreun voel ik nu wel echt een ontlading en warme klodders op mijn rechter bovenbeen, voeten en buik, waar het nu ook zachtjes naar beneden loopt tussen mijn schaamhaar. Mijn lichaam rilt nog hevig na en ik sta met mijn hoofd naar achter nog na te genieten. Ik trek nu nog even mijn voorhuid over en weer en nijp op mijn eikel zodat de laatste dunne witte sliert uit mijn plasbuis druppelen. Mijn lichaam schokt nog even na en zacht kreunend geniet ik van de ontlading. Mijn lichaam begint te ontspannen. Ik kijk nog even naar de hemel en zeg tot mijn vriend daar boven,… dat het heerlijk was.

Langzaam realiseer ik mij dat ik nog steeds naakt midden in het veld sta, ik ben mij van geen tijd bewust. Vlug kijk ik rond mij maar zie nog steeds niemand aankomen en voel mij nog altijd veilig, alleen in het open veld. Huppelend ga ik terug naar de struiken, waar mijn kleren en mijn rugzak aan de rand van de weg liggen. Nu de opwinding over is voelt het natte gras minder aangenaam aan en lijkt de afstand naar de struiken verder dan voorheen. Toch vind ik het nog leuk en spannend om hier in mijn blootje te lopen. Geritsel in de struiken trekken even mijn aandacht. Och, een vogel denk ik maar. Dichter komend bij de bewegende struiken is het duidelijk dat het geen vogel is. Mijn lichaam verstijft en ik sta nu stil voor de struiken, met wijd gesperde ogen kijkend naar het gebeuren. Plotseling zie ik vanachter de struiken een man op een fiets springen, met zijn broek nog half over de achterbillen, waardoor de bilspleet nog te zien is. Tijdens mijn opwinding moet ik het niet gemerkt hebben dat de man met zijn fiets is aangekomen en zich heeft genesteld in de struiken om mij te begluren. Ik haast mij naar mijn kleren om te kijken of nog alles aanwezig is. Trek dan vlug mijn boxershort en T-shirt aan. Even moet ik bekomen van deze verschrikking, maar al gauw besef ik dat ook die man van mijn lichaam heeft genoten en zichzelf bevredigd heeft. De schaamte verandert in een ontspannend en wellustig gevoel.

Ik neem uit mijn rugzak een korte broek en doe de trui en lange broek er in. Kleed mij verder aan en zie op mijn wandel GPS dat het al een uur later is. Nog vijfentwintig kilometer wandelen naar het zuiden, vanuit het noorden van Nederland naar een Jeugdherberg om te overnachten. Ik zal mij moeten haasten om dit te halen, neem mijn rugzak op de rug, kijk nog achter mij naar het veld waar ik naakt stond en met grote stap laat ik dit met een fijn gevoel achter mij.

Wordt vervolgd in: 02 De Trekker – De Jeugdherberg

Lees het vervolg:
Sexverhalen categorie: Homo | Sexverhaal gaat over: , , , , , ,
22 stemmen, gemiddelde waardering van dit verhaal 7,36
Laden...

Kletsen over dit verhaal met een Shemale/Ladyboy?

De volgende shemales praten er graag over!

patje-63 (60)

Wat vind jij...

Geil verhaal?


Gerelateerde Verhalen

Misschien vind je deze verhalen ook leuk om te lezen

19 november 2015 6.5

De Trekker (5) – De Oude Fabriek

donderdag 19 november 2015 in Homo

waardering: 6.5

🔊 Vertel dit verhaal Luister? Het kraaien van de haan maakt mij wakker. Ik tast naar mijn dekstier naast mij. Tevergeefs moet ik mijn zoektocht opgeven….

16 december 2015 5.7

De Trekker (7) – De truckerstop

woensdag 16 december 2015 in Homo

waardering: 5.7

🔊 Vertel dit verhaal Luister? Mijn slaapzak ruikt nog naar het sperma van gisteravond. Ik lucht hem terwijl ik mijn tent afbreek. Ik verlaat de Oude…

22 maart 2016 5.5

De Trekker (9) – De Truckerslift naar het Zuiden

dinsdag 22 maart 2016 in Homo

waardering: 5.5

🔊 Vertel dit verhaal Luister? De Trekker (9) – De Truckerslift naar het Zuiden | We zijn al een poosje onderweg richting Frankrijk voor zijn eerste…

4 november 2015 8.0

De Trekker (4) – De Boer

woensdag 4 november 2015 in Homo

waardering: 8.0

🔊 Vertel dit verhaal Luister? Na veertien dagen stappen van Groningen over Drenthe, Overijssel, Gelderland en Noord-Brabant, ben ik de grens met België al gepasseerd. Op…

5 januari 2016 5.9

De Trekker (8) – De dikke truckers

dinsdag 5 januari 2016 in Homo

waardering: 5.9

🔊 Vertel dit verhaal Luister? Aan de toog genietend van mijn koffie, kijk ik voortdurend naar de gesloten deur van het toilet. Twee dikkere mannen aan…

4 april 2016 8.0

De Trekker (10) – De Truckerslift naar het Zuiden

maandag 4 april 2016 in Homo

waardering: 8.0

🔊 Vertel dit verhaal Luister? De Trekker (10) – De Truckerslift naar het Zuiden | We zijn Parijs gepasseerd op de A3. We nemen een stuk…

1 december 2015 7.9

Het Open Veld (1)

dinsdag 1 december 2015 in Homo

waardering: 7.9

🔊 Vertel dit verhaal Luister? Het is zondagmorgen en ik neem mijn fiets om een toertje te doen tussen de velden, om mij te ontspannen. Samen…

7 december 2015 6.5

De Trekker (6) – Cruisen

maandag 7 december 2015 in Homo

waardering: 6.5

🔊 Vertel dit verhaal Luister? Naast de Lange Man staan er al drie met hun broek naar beneden en er komt nog een vierde bij die…

2 januari 2016 7.5

Het Open veld (3)

zaterdag 2 januari 2016 in Homo

waardering: 7.5

🔊 Vertel dit verhaal Luister? We rijden samen naar de kreek naast het dorp waar wij vorig jaar ook naakt zijn gaan zwemmen. Tim rijdt weer…

16 januari 2016 7.2

Het Open veld (4)

zaterdag 16 januari 2016 in Homo

waardering: 7.2

Reageer op dit Sexverhaal