Sexverhalen.com » Hetero » Een fantastisch weekend


Luister?

Ik heb Willeke ontmoet in de winkel. Ze is van mijn leeftijd en alleen. Joris, mijn collega, wilde haar helpen. Wij verkopen soms ook kleding en zij zocht iets. Joris dus opzoek, maar hij kan dat niet. Komt hij aan mij vragen of ik kan helpen met zoeken. Zoeken ja, helpen nee. “Ik neem je klant wel over, goed?” zeg ik. Wat zegt Joris, de domoor, “Ja goed, want jij bent hier toch beter in”. Zo kom je nooit aan de vrouw Joris.

“Wat zoek u mevrouw” vraag ik. Daarop antwoord zij “Een leuke bikini, meneer”. Ik kijk haar aan en vraag: “Effen of met een print”. “Met een print, maar mijn hangtieten moeten wel netjes worden opgeborgen hoor.” Geeft ze als antwoord. Hangtieten heeft ze dus. Ik bepaal de maat door te kijken. Ze heeft hangtieten. “Deze bikini’s hebben een mooi printje” en ik leid haar naar het rek. “Deze vind ik mooi, meneer” zegt ze. “Ik heet Peter, mevrouw, dat praat wat makkelijker” antwoord ik. “Ik heet Willeke”. Ze steekt haar hand uit en ik beantwoord dat. Zo, het ijs is gebroken. “Maar staan mijn hangtieten hier wel in” wil Willeke weten. “Daar zijn de pashokjes” zeg ik en wijs naar een gordijn dat we hebben opgehangen voor dit doel. “Pashokje?. Ik pas hier wel. Niemand die het ziet. Alleen jij Peter”. Ze doet haar shirt uit en bh af. Ze heeft daadwerkelijk een paar hangtieten en door de tepels een piercing. Inmiddels doet ze het bovenstuk aan en ze hijst haar tieten erin. Ik houd haar een spiegel voor zodat ze de bikini kan keuren. Ze keurt de bikini goed. Ze zoekt nog een paar ander uit en telkens hetzelfde ritueel. Ik zie dat de meiden de grootste lol hebben, want ze hebben het allemaal gezien. En als Willeke bij de kassa is om af te rekenen vraagt ze opeens aan mij: “Moet je werken aanstaande zaterdagmiddag. Ik ga een van mijn nieuwe bikini’s uittesten en ik zou het leuk vinden als jij het komt keuren”. “ik denk dat ik dat wel kan regelen. Om hoe laat moet ik er zijn en waar” is mijn antwoord. “Twee uur en ik woon in de Zuigerstraat op nummer 278. Ik zorg voor de hapjes en de drankjes. Zorg dat je er bent”. Ik zorg ervoor dat ik er ben.

Zaterdagmiddag, mijn vrije middag. Ik stond om 14.00 bij Willeke voor de deur. Met een boeket bloemen. Ik had bij de bloemist een mooie bos laten samenstellen van witte en rode rozen met wat andere soorten bloemen. Maar de belangrijkste waren de rode en witte rozen. Willeke deed open. Het was helemaal niet warm die dag maar ze droeg het bovenstuk van de bikini. De rest was verstopt in onder een mooie omslag doek. Ze let mij binnen en nam de bloemen aan. “Ga maar naar de kamer, ik zet even deze in een vaas. Anders is het zonde” zei ze. Haar kamer was smaakvol ingericht. Op de kast stonden een paar foto’s van kinderen en een tweetal oude mensen. Ik stond er naar te kijken toen ze de kamer weer in kwam. “Ja dat zijn mijn ouders en mijn dochters”. “Hoeveel dochters heb je”, vroeg ik. “Twee. De oudste is 20 en de ander 18. Wonen ook hier maar zijn vandaag naar oma en opa. Die wonen in Arnhem, dus blijven ze daar slapen. Doen ze elke 1e zaterdag van de maand. Heb ik de vrije hand om te doen wat ik wil”. Terwijl ze dit zei stond ze tegen mij aan. Ze voelde heerlijk zacht aan. “Maar wat wil je drinken? Ik heb koffie, thee, limonade, zwakke drank, sterke drank. Zeg het maar”. Ik was een beetje overdonderd. Ik stamelde “Een kopje thee is wel lekker. Ik vind het nog te vroeg voor de zwakke en sterke drank”. “Helemaal me eens” was haar antwoord. “Ik heb de waterkoker al aanstaan en ik hoorde net de klik dat het water heet is. Ga toch zitten Peter”. Ik ging zitten op de bank. Willeke kwam terug met een blad en daarop de kopjes en de theepot. Ouderwets onder een theemuts. “Ik vind thee op de ouderwetse manier lekkerder dan op de moderne manier, maar denk nu niet dat ik een oude muts ben. Dan heb je het fout”. “Waarom heb je me eigenlijk uitgenodigd”. Dat wilde ik weten. “Nou, dat zal ik je vertellen. Ik vind je gewoon een leuke man. Je bent van mijn leeftijd. En ik heb geen zin om alleen thee te drinken vandaag. Vandaar heb ik je uitgenodigd. En natuurlijk wil ik ook mijn bikini’s showen. Wat vind je van deze”. “Mooi. Staat je echt goed” was mijn reactie. Ze ging staan en deed haar omslagrok uit. Stond ze alleen in haar bikini voor me. “Echt mooi, maar waar ga je naar toe met vakantie. Hier in Nederland is het koud. Het is tenslotte pas maart”. “Ik ga niet op vakantie. Te minste nog niet, maar als ik over een paar maanden op bikini’s uitga dan betaal ik de hoofdprijs en kijken veel mensen me meewarig aan. Weet je wel, deze dingen” en ze pakte haar borsten beet. “Mag ik dan toch een puntje van kritiek hebben?”vroeg ik. “Graag” zij ze, maar wel met een blik die zei dat het iets belangrijks was. “Je moet je oksels ontharen en je bikinilijn bijwerken”. Ik dacht ‘nu krijg ik de volle laag’, maar haar reactie was “Klopt en dat mag jij straks doen. Lijk je mij heel geschikt voor.”. Ik nam een slokje thee en gelukkig Willeke ook.

Terwijl we de pot thee soldaat maakte heeft Willeke me verteld van haar scheiding. Ik heb haar verteld waarom ik gescheiden was. Ze vond het allemaal zielig. Ze stond op en zei dat ze het een en ander ging klaarmaken. Ik wachtte af wat er komen ging. Ze haalde een badlaken en spreidde die uit over de eettafel. Daarna kwam er een bak warm water en een paar handdoeken. Als laatste toverde ze een tondeuse, scheerschuim en scheermesjes te voorschijn. “Kom Peter. Er moet gewerkt worden” zei ze. Ik stond gedwee op en liep naar haar toe. Ze maakte aanstalten om haar rok uit te doen. “Wacht even Willeke. Je bent niet bij de kapper. Als jij naakt voor me ligt dan vind ik dat ik ook naakt moet zijn. Mee eens?” zei ik. “Geheel mee eens” was haar antwoord. Ik deed haar rok los en zij hielp mij bij het ontdoen van mij kleding. Als laatste was haar broekje aan de beurt. “Voordat we die uittrekken wil ik eerst weten wat het moet worden. Wil je nog af en toe willen krabben, moet het een landingsbaantje worden of gewoon kaal?” wilde ik weten. “Gewoon kaal. Ik heb geen zin in krabben of een landingsbaan. Daar wil ik over een tijdje wel van opstijgen en op landen, maar niet in me slip” was haar antwoord. Daar ging ook haar broekje.

Ze had een lekker bosje hout staan, al zeg ik het zelf. Maar ik begon met haar oksels. Ook daar stond wat jong hout. Ik weet zeker dat ze zich een aantal weken niet onthaard had. Ze had al langer dit plan gehad, maar nu had ze ook de moed. Ze deed haar armen gedwee gevouwen achter haar hoofd. Ik had een perfecte toegang tot haar oksels. Ik deed de scheerschuim op mijn hand en smeerde haar oksels in. Daarna pakte ik het scheermes. Met een paar halen waren de haren verdwenen. Ze inspecteerde mijn verrichte arbeid. Ze keurde het goed. Ze pakte mijn hoofd beet en gaf me een hete tongzoen. We hebben zeker een minuut of wat staan te tongen, want zijn bedankte mij en ik haar. Daarna ging ze op de tafelrand zitten en zei “eerst met de tondeuse grof weghaken en daarna pas de stompjes weghalen. Anders gaat het me zeer doen, lieverd”. Ik wist dus wat me te doen stond. Ik hielp haar met te gaan liggen. Daar de tafel niet breed was deed ze haar benen aan elke zijde naar beneden. Ik had een geweldig uitzicht op haar beboste venusheuvel. Ik pakte de tondeuse en begon met het grof wegmaaien van het bos. Ik deed ook goed haar liezen. “eigenlijk moeten je benen helemaal” zei ik, maar er kwam geen reactie. Willeke lag te genieten van het kapen.

Na de tondeusebehandeling schuimde ik haar in. Pakte het scheermes en begon de stoppeltjes weg te scheren. Ik deed dit gronding. Haar venusheuvel en daarna haar liezen. Willeke was nog steeds in haar genotstoestand. Ik tilde haar benen op en bracht haar knieën naar haar schouders. “Je doet je werk goed” was alles wat ze zei. Op deze manier had ik toegang van haar spleet tot haar anus. Ik zeepte het gehele gebied in en schoor alle haartje weg. Willeke bleef in genotstoestand. Ik ook in middels want mijn leuter stond stijf naar voren. “Ik ben klaar hoor” zei ik. “Nee, je bent nog niet klaar. Het achtergebleven schuim moet nog weg. Doen we onder de douche. Kom”. Willeke kwam overeind. Ik hield mijn hand op, zodat ze elegant van tafel kon stappen. Willeke pakte mijn leuter en gebruikte die als houvast. Ze stond op van tafel, hield mijn leuter vast en trok me naar de douchecel. Daar aangekomen pakte ze een douchemuts en deed deze op. Ik kreeg een spons in mijn handen. Ze deed er wat doucheschuim op. Ze draaide de kraan open en ging onder het warme water staan. Ze deed de kraan weer uit en deed haar handen weer achter haar hoofd. Ik zeepte haar helemaal in. “Doe de kraan open” beval ze. Ik deed precies wat zei. Ze ging we er weer onder staan. Ze draaide haar rug naar me toe en vroeg “wil je even mijn billen van elkaar doen”. “ah lekker. Haal ook even je vingers er door. En oh, vergeet me anus niet”. Na deze actie draaide ze zich weer om en keek me aan. “Jij bent de eerste man die dit allemaal hele erg lekker doet. Kom ik zal je even wassen.” Ze pakte een pot mannen doucheschuim en waste me helemaal. Mijn leuter kreeg een lekker behandeling maar ook mijn anus werd gereinigd. Inclusief de eerste centimeters vanbinnen. Ik draaide Willeke om en deed haar billen van elkaar en reinigde ook haar anus nogmaals. Ik duwde mijn hele middelvinger er in. Ik hoor haar knorren van genot. Ze draaide kraan dicht en pakte twee grote handdoeken. Een voor haar en een voor mij. Ik droogte haar af en zij mij. Toen we weer droog waren zei Willeke “tijd voor een borrel. Vind je ook niet”. Ik kon niet verder dit beantwoorden dan met een “ja”.

Willeke en ik liepen in onze blote toges naar de woonkamer. Schijnbaar had ze de verwarming hoger gezet want het was lekker warm. “En wat wil je drinken. Whisky, jenever, wodka, rode wijn. Zeg het maar. Ik heb alles. Ikzelf ga aan de wodka”. “Doe mij maar een whisky”. Willeke schonk beide drankjes in en ging op de bank zitten. Ze sloeg op de plek naast haar. Het was duidelijk. Ik moest naast haar komen zitten. Toen ik zat pakte ze mijn pik en zak beet en zorgde er voor dat het vrij en goed lag. Ze nam mijn hand en plaatst die op haar kruisje. Ik wilde een beetje spelen met haar klit, maar dat wilde ze niet. Ik moest gewoon mijn hand stil op haar kruis laten liggen. We zaten zo zeker een uur. En als een glas leeg was dan vulde zij het weer. De flessen stonden onder handbereik. Ik merkte dat ze dronken werd. Ze nam de wodka sneller dan ik mij whisky. Ik weet wat er gebeurt als je te snel drinkt. “ik heb honger. Ik wil wat eten en jij?” zei ze. “Ik lust wel wat” antwoordde ik . “Dan ga ik wat halen”. Ik haalde mijn hand weg en ze probeerde op te staan. Door de nodige wodka’s ging haar dat moeilijk af. Ik hielp haar bij het opstaan. “Loop dan ook maar mee naar de keuken” zei ze. Daar aangekomen bleek er een compleet koud buffet voor twee klaar te staan. Ze begon mij te voeren met een hapje haring. Ik let mij niet kennen en voerde haar een stukje zalm. Voor we het wisten werd het een grote schranspartij. En als er iets gemorst werd dan likte de ander dat weg. Er lag ook het een en ander op de grond. Opeens ging Willeke op haar knieën en handen zitten en ging het gevallen eten opeten. Ik wilde het ook doen, maar dat wilde ze niet. Ze wees mij wel op een halsband en riem die aan de klink van de deur hing. Ik begreep meteen wat ze wilde. Ik pakte de halsband en deed die bij haar om. Klikte de riem eraan. Willeke nam het laatste hapje van de grond en kijk mij aan. “ik moet plassen. Wil je me uitlaten op het terras boven?”. “Dat zullen we dan maar doen” zei ik. Ik liep naar de gang en trok teef Willeke achter me aan.

Toen moesten we trap op, maar teef Willeke weigerde. Ik pakte haar bij de voorpoten en trok haar op mijn rug. Ze hang als een leden pop. Zo liepen we de trap op. Boven zette ik teef Willeke weer op de grond en liepen naar de deur naar het terras. Buiten aangekomen stond er een kleine palmboom. Teef Willeke ging er naar toe. Tilde haar rechterbeen op een urineerde keurig in de pot van de palmboom. ‘Dit moet ze vaker gedaan hebben’ dacht ik zoals ik haar bezig zag. Inmiddels was ze ui geplast. Ik zag dat er keurig toiletpapier hing in een kastje. Ik scheurde een paar velletjes af en gaf dat aan Willeke. “Hoe kan een teef haar kutje afdrogen” zei ze, “een hond heeft toch 4 poten”. Er zat dus niets anders op dan dat ik haar kutje afdroogde.

Na deze actie wil ze graag naar binnen. Ze stond voor de deur met haar kontje te draaien. Als daar een staart aan had gezeten dan was ze zeker aan het kwispelen geweest. Zodra ik de deur had gesloten ging Willeke op haar knieën zitten en met haar handen hield ze mijn schouders vast. Ze begon mijn borstkas te likken en aan mijn tepels te zuigen. Ze zat helemaal in haar rol als huisdeur en ik was haar baasje. Ik liet haar maar even gaan. Toen duw ik haar van mij af en zei dat ze naar haar mand moest gaan. Ze ging weer op 4 poten zitten en begon te hijgen met haar tong uit de mond. Het was gewoon aandoenlijk om te zien. Ik keek haar aan en realiseerde me dat een hond in haar eigen huis niet aangelijnd hoeft rond te lopen. Ik knipte de riem van de halsband en weg liep hond Willeke. Ze ging een kamer in en ik volgde haar. Het was haar slaapkamer. Ze ging op bed liggen en ik kroop naast haar. “He he, dat heb ik nou altijd al eens willen doen. Als hond dat boompje water geven. Dit leek mij een mooie gelegenheid. “Bedankt Peter” zei ze. Ze kroop dicht tegen me aan en spinde als een tevreden poes. Even later merkte ik dat ze in slaap was gevallen. Ik trok het dekbed over ons heen. Even later lag ook ik te slapen.

Ik voelde iets tussen mijn benen. Ik wist niet wat het was, maar belangrijker was waar ben was. Niet thuis in mijn eigen bed. Ik deed mijn ogen open en zag het dekbed op-en-neer gaan. Ik wist meteen weer waar ik was en wie er aan mijn lul lag te zuigen. Het was Willeke. Ik deed het dekbed weg een zag hoe hard ze haar best deed om mij heerlijk klaar te laten komen. Ik voelde al de eerste golf op komen. Ik trok haar van mijn lul. “Waarom nou. Wil je niet klaar komen. Ik wil je sperma opeten” was Willeke’s reactie. Ze deed mijn handen weg en ging verder waar ze gebleven was. Ik liet haar gaan en kort daarop kwam ik diep in haar keeltje klaar. Ze zorgde ervoor dat ze niet morste. Daarna legde ik haar op haar rug, spreidde haar benen en ging boven op haar liggen. Onze tongen vonden elkaar en ik proefde dat er nog wat sperma in haar wangzakken zat. Ik heb haar hele mond gereinigd van de sperma en netjes in alles in haar strot gedropt. Daarna waren haar hangtieten aan de beurt. Wat waren die lekker zeg. Je kon ze bijna een keer draaien. Het leek wel op uitwringen. De enige reactie van Willeke was een instemming geknor van genot. Ik zakte verder af en kwam haar navel tegen. Daar had ze een piercing. Ik speelde met mijn tong met de piercing. Maar na een minuut voelde ik haar hand op mijn kruin. Ik moest verder zakken. Wat lager kwam ik de vagina van Willeke tegen. Met die had ik vanmiddag al kennis me gemaakt. Ik verkende met mijn tong de zeer gladde venusheuvel. Daarna waren de buiten lippen aan de beurt, gevolgd door de binnenlippen. Het leek wel het sappige vlees van een sparerib. Ik moest er gewoon even aan knabbelen of dat ik een lekker botje zat af te kluiven. Toen was het klitje aan de beurt. Op het moment dat mijn tong even tegen de clitoris aan kwam gaf dat een schok door het hele lichaam van Willeke. Ik vond dat wel grappig. Ik bleef het een aantal keren herhalen. Maar Willeke begon met haar benen te knepen, dus hield ik maar op met het pesten van haar klitje. Ik duwde haar benen zover uit elkaar als dat mogelijk was. Hierdoor weken haar lippen ook van elkaar. Had ik ook vanmiddag al geconstateerd. Nu kon ik ook de binnenkant van haar vagina verkennen. Eerst maar eens de pisuitgang uitlikken. Ik probeerde ook of mijn tong erin kon. Maar dat kon niet. Jammer. Daarna de ingang tot haar baarmoeder. Ik imiteerde mijn stijve leuter door een vinger te gebruiken, maar 1 vinger van niet genoeg om het gat te vullen. Dus snel volgde de rest van mijn hand. Deze paste er tot de pols in. Hetgeen niet verwonderlijk is als er al twee baby’s uit gekomen zijn. Het geknor en gehijg van Willeke bevestigde dat ze mijn werkwijze heerlijk vond. Ik besloot om van mijn ander hand een vinger in haar anus te steken. Willeke ontspande helemaal wat tot gevolg had dat ook die hand even later tot de pols in haar poepgaatje zat. Ik ging met beide vuisten tegen elkaar boxen. Willeke ging steeds harder hijgen en knorren. Op eens kwam ze hevig klaar. Ik was daar niet op voorbereid dus ik kreeg de hele lading sappen over mij heen. Willeke gaf nog een aantal naschokken. Maar ik denk dat ze die niet meer bewust heeft mee gemaakt, want ik zag dat ze helemaal ‘out’ was. Ik trok mijn handen uit haar openingen. Heb Willeke even bekeken en ben me handen gaan wassen. De hand die in haar poepgat had gezeten had een bruine kleur en rook niet echt lekker. Bij terugkomst was Willeke nog steeds ‘out’. Maar een koud washandje deed wonderen. “Dat was pas echt lekker” was het eerste wat ze uitbracht. Ik ging weer naast haar liggen en trok het dekbed over ons heen. Ze kroop weer dicht tegen mij aan. Ze pakte met een hand mijn leuter en begon er zachtjes aan te trekken. Hij steigerde van deze bewerking. Nu legde Willeke mij plat op de rug. Ging als een jockey op mij zitten en bereed me of ze een steeple chase aan het doen was. Na een paar minuten kwam de finale voor haar in zicht want ze begon mij te slaan van opwinding. De finale voelde ik ook in mijn zak komen. Ze gaf nog 1 laatste klap en klaar, maar ik kwam ook. We liepen uit. Ze bleef op me zitten maar zakte boven op me. Ik trok die dag het dekbed voor de zoveelste keer over ons heen, maar nu was het goed. We moesten eerst weer op krachten komen voor we verder konden.

Zondagmorgen vroeg, nog voor kerkse tijd, lag Willeke alweer met mijn leuter te spelen. “Volgens mij ben jij de laatste tijd behoorlijk wat te kort gekomen” zei ik. “Behoorlijk tijd, hoe lang is dat? Ik heb in de afgelopen 10 jaar geen man in mijn bed gehad. Ik was er altijd voor mijn dochters, maar die zijn nu groot en zelfstandig dus mamma mag weer aan de man. Alleen ik kies jou en je bent meteen alles wat een vrouw vraagt” antwoordde ze. Prompt dook ze onder het dekbed en begon mij zalig te pijpen. Ik deed het dekbed omhoog en riep naar beneden ”Ik weet niet of er al weer wat in zit hoor. M’n zak was gisteravond leeg bij het slapen gaan.” Ik hoorde alleen wat gemompel, want ze bleef me pijpen. Ik liet het dekbed maar weer zakken. Ik spreidde me benen iets zodat ze goed tussen kan gaan liggen. Ze duwde me benen omhoog, net als ik gisteren bij haar had gedaan. Ik voelde dat ze een vinger in mijn anus duwde. Alleen is mijn anus niet zo ontspannen als de hare. Max 2 vingers.

Opeens trok ze haar vingers terug en kwam naar boven. Ze zoende me en zei “Ik wil bereden worden. Dat lukt toch nog wel, Opa”. Ik draaide haar op haar rug, positioneerde me stijve leuter en knalde ruw haar kut in. Ik neukte haar hard en ruw. Ze knorde weer van plezier. Opeens kwam ik klaar. Vol in haar kut. Ik stapte af en daar lag ze met haar benen wijd. De sperma kwam uit haar kut, maar ze stopte het terug met haar vingers. “Heerlijk Peter. Dank je wel”. “Maar jij ben nog niet klaar gekomen vanochtend” zei ik. “Geeft niet. Kom we gaan naar beneden. Dan maak ik ontbijt” zei ze. Ze stapte uit bed en pakte me bij me kleine pikkie, want meer was er niet van over.

Binnen in de keuken maakte Willeke een heel lekker ontbijtje klaar voor ons tweeën. “Kunnen we dit vaker doen?”vroeg ze me. “Ik heb geen bezwaar“ antwoordde ik. “Mooi dan heb je een afspraak eens per maand met mij” zei Willeke tegen mijn kleine pik en gaf er een zoen op. “Ik verheug me al op de volgende keer en jij?”. “Ik ook” zei ik. Ik zocht m’n kleren bij elkaar, kleedde me aan. Willeke zat de hele tijd spiernaakt naar me te kijken. Voordat ik de deur uitging omhelsde me en gaf een hele hete hartstochtelijke tongzoen. Ze deed de deur open en liet me uit. Toen ik beneden op straat kwam keek ik omhoog naar waar Willeke woont. Ze stond nog op de galerij met haar hangtieten over de reling. Wat een heerlijke besteding van de zaterdagmiddag, avond en zondagmorgen was dit.

Lees het vervolg:
Sexverhalen categorie: Hetero | Sexverhaal gaat over: , , , ,
28 stemmen, gemiddelde waardering van dit verhaal 6,32
Laden...

Kletsen over dit verhaal?

Erotisch Sociaal Netwerk | De volgende personen praten er graag over!Gerelateerde Verhalen

Misschien vind je deze verhalen ook leuk om te lezen

10 maart 2016 7.0

Shoppen

donderdag 10 maart 2016 in Hetero

waardering: 7.0

🔊 Vertel dit verhaal Luister? Shoppen | Ik was via Facebook in contact gekomen met Patricia Kislinger. Een oud klasgenootje van de lagerschool en de MAVO….

2 april 2016 7.1

Tevreden (2)

zaterdag 2 april 2016 in Hetero

waardering: 7.1

🔊 Vertel dit verhaal Luister? Tevreden (2) | 52 ben ik. Een tevreden man kun je mij noemen. Gelukkig getrouwd met Annie al jaren en daarnaast…

19 april 2016 7.9

De kliek (9) – Trio met Jos

dinsdag 19 april 2016 in Hetero

waardering: 7.9

🔊 Vertel dit verhaal Luister? DE KLIEK 9 – TRIO MET JOS | Dit is het vervolg op De Kliek 8, waarbij twee koppels uitvoerig van…

20 juni 2016 8.2

Zusjes Ter Naaien

maandag 20 juni 2016 in Hetero

waardering: 8.2

🔊 Vertel dit verhaal Luister? Cor Dekker leunde uit het raam van zijn werkkamer op de bovenverdieping. Hij wachtte tot mevrouw Ter Naaien, die drie huizen…

29 juni 2016 8.0

Buren-partnerruil

woensdag 29 juni 2016 in Hetero

waardering: 8.0

🔊 Vertel dit verhaal Luister? Hierbij een leuke ervaring op sexgebied. We hebben erg leuke buren, waarmee we goed kunnen opschieten. Onlangs vertrouwde Anke, de betreffende…

4 juli 2016 8.0

Peter wilde wel!

maandag 4 juli 2016 in Hetero

waardering: 8.0

🔊 Vertel dit verhaal Luister? Bea en ik woonden sinds een half jaar samen. We waren er in geslaagd een kamer met keukentje te vinden hetgeen…

30 juni 2016 8.7

Stiefdochter (4)

donderdag 30 juni 2016 in Hetero

waardering: 8.7

🔊 Vertel dit verhaal Luister? Na mijn heerlijke sexavontuur met Linda ben ik naar buiten gelopen en ben de rest van de dag rondom het huis…

5 december 2022 7.6

Sint en Piet neuken mama

maandag 5 december 2022 in Hetero

waardering: 7.6

🔊 Vertel dit verhaal Luister? UPDATE: Het leek mijn vrouw mij een leuk idee om onze kinderen te verrassen met een Sinterklaas en zwarte Piet. Ik…

11 maart 2016 7.6

Snel verdient

vrijdag 11 maart 2016 in Groepssex

waardering: 7.6

🔊 Vertel dit verhaal Luister? Snel verdient | Het is ongeveer acht uur in de avond als er op Maarten zijn deur word geklopt. Mag ik…

23 juni 2016 7.9

Burengerucht

donderdag 23 juni 2016 in Korte verhalen

waardering: 7.9

Reageer op dit Sexverhaal