Sexverhalen.com » Homo » Eerste keer met gelijk al nylonkousen aan


Ik ben Peter, ben geboren in 1975 en woon in Nijmegen en ben getrouwd. Toen zich dit afspeelde was ik ongeveer 30, dus het is best lang geleden.

Bij het opstaan was ik al geil maar moest helaas werken en mijn vrouw had geen zin om te sexen in de ochtend dus moest helaas gaan werken zonder klaar te zijn gekomen. Redelijk frustrerend kan ik je zeggen. Maar goed, ik moet vanuit Nijmegen helemaal naar Eindhoven vandaag dus ik moest eruit om nog op tijd te komen. Snel een boterham naar binnen, kop koffie, in de auto en vertrokken richting Eindhoven.

Bij aankomst in Eindhoven (vlakbij de bijenkorf) liep ik het kantoor binnen en ging naar mijn ruimte toe. Mijn kamer is eigenlijk een soort patchkast waar ze een bureau hebben ingezet om de field service engineer (ik dus) een plek te geven voor zijn werkzaamheden. Vanuit het hoofdkantoor in Utrecht hadden ze wat nieuwe werkplekken afgeleverd en deze mocht ik vandaag configureren. Een saaie klus aangezien je vaak dezelfde handelingen moet uitvoeren en lang moet wachten voordat een systeem helemaal klaar is. Gelukkig heb ik ook altijd een laptop bij me met spelletjes erop en hoef me dus niet te vervelen tijdens het wachten.

Aangezien ik nog steeds een beetje geil was ben ik gaan chatten ipv te gamen in de hoop om mijn geilheid weer wat extra op te laten bloeien zodat ik me op de wc kon aftrekken om de druk van de ketel te krijgen. Mijn laptop ging aan en ik ging naar een twero“>chatsite toe voor 18+ om wat lol te hebben. Bij het inloggen gebruikte ik een meisjesnaam omdat ik interactief wilde chatten en op deze manier wel geil zou worden. Ik logde in met de naam “Sylvia” en ging het kanaal binnen. De meeste mannen vroegen alleen of ik geil was en meer niet en was daar al snel klaar mee. Totdat ik een chat kreeg van een man die zich Frans noemde die met normale vragen begon en ik dacht dat dit wel leuk was om het langzaam om te bouwen. Na een uurtje gechat te hebben en ik al behoorlijk geil was geworden vertelde ik dat ik een man was op deze chat en ik dit gewoon deed om even de druk van de ketel te krijgen. De man was vreemd genoeg niet boos of teleurgesteld en vertelde dat hij al redelijk snel doorhad dat ik een man was gezien de vragen die hij stelde die ik slecht kon beantwoorden. Toen vroeg hij aan mij of ik wilde weten hoe het zou zijn als mijn personage “Sylvia” aangezien ik me als meisje voordeed en bij die zin kreeg ik een hele aparte geilheid in me. Iets in me zei ja, en ik typte met trillende vingers in wat hij bedoelde. Dat ga ik je niet vertellen zei Frans, als je het wil weten dan kom je maar bij me langs in Nijmegen. Ik denk dat dat een van de redenen is geweest dat ik ja heb gezegd. Het was in dezelfde stad waar ik woonde. Hij gaf zijn telefoonnummer aan me zodat ik kon zien dat hij het meende en ik stemde in. Mijn laptop deed ik dicht, keek even naar de stapels werkplekken die ik nog moest installeren en zette er een aantal extra aan zodat ik wat langer moest wachten en ik morgen verder kon gaan zonder veel tijd te verliezen.

In de auto reed ik weer terug naar Nijmegen naar het opgegeven adres en parkeerde mijn auto een eindje verderop zodat bij het wegrijden hij mijn nummerplaat niet kon zien om nog een beetje anoniem te blijven. Met knikkende benen stapte ik uit en liep naar het adres wat ik van hem had gekregen en belde aan. De deur ging open en een man van rond de 65 maakte open en zei “Hallo Sylvia, ik dacht dat je zou afhaken”, en ik stapte naar binnen. Bij binnenkomst zei Frans dat hij homo was en wel vaker jongens betrapte die zich voordeden als meisje. Daar kon ik geen goed antwoord opgeven en hij zei zei tegen me dat we naar boven gingen en ik liep voorop. Op de gang boven gaf hij aan dat ik naar de badkamer moest om me uit te kleden en daar de kleren aan te trekken die in de wastafel lagen en als ik dat aan had ik zo de slaapkamer moest binnenkomen. In de badkamer zag ik in de wastafel een stapel kleren liggen en de twee nylonkousen lagen bovenop. Ik kleedde mij uit en trok een paar holdup nylon kousen aan en een badpakje van speedo. Zoiets had ik nog nooit aangehad maar voelde me wel gelijk geil omdat nylonkousen er echt hoerig uitzagen en erg lekker zaten. De badkamerdeur ging open en Frans stapte de slaapkamer in. Daar stond Frans naakt en zei tegen me dat ik met mijn knieën op bed moest zitten met mijn voeten iets buiten het bed. Uiteraard deed ik dat en hij pakte een touw en maakte mijn voeten vast aan de rand van het bed. Oeps dacht ik, op deze manier kan ik geen kant meer op en ben ik overgeleverd aan hem en kan niets meer doen. Ik zag mezelf in nylonkousen en meisjes badpakje aan in de spiegel van de kledingkast naast het bed en het zag er erg geil uit.

“Nou Sylvia”, zei Frans, eens kijken of je echt een sletje bent zoals je je voordeed op de chat. Ik zei niets en wachtte wat ging komen. Via de spiegel in de kast zag ik een la open gaan en hij pakte een buttplug en een flesje eruit en liep naar mij toe en sloeg een keer op de stof van het badpakje wat over mijn billen was gespannen. Klets, dat voelde ik. Hij ging achter mij staan en schoof het badpakje opzij en liet een straaltje olie van het flesje billen vallen en smeerde de olie uit over mijn billen waarbij hij ook door mijn bilspleet ging. Hij kwam steeds vaker met zijn vingers over mijn gaatje en ik voelde een vinger bij mij naar binnen gaan. Ik kwam met mijn lijf omhoog en Frans zei dat ik gewoon moest ontspannen en met mijn lijf laag moest blijven zodat mijn kontje beter open bleef staan. “Steek je handen maar anders tussen je benen naar achter” zei Frans, “Dan blijf je zo laag mogelijk”. Ik deed dat ik ik voelde twee lussen om mijn polsen gaan en hij trok het touw naar achter zodat mijn handen bijna naast mijn voeten kwamen. “Nu ben ik echt aan hem overgeleverd en kan ik niets meer doen dacht ik”. En dat was inderdaad zo. Ik kon me niet meer bewegen met mijn armen en benen en kon geen kant meer op. Hij stopte een vinger terug in me en er kwam een tweede bij. Na wat gevingerd te zijn zette hij het flesje olie op mijn sterretje en kneep erin. Ik voelde de vloeistof in me spuiten en bij het verwijderen van het flesje duwde hij de punt van de buttplug een stukje in mijn gaatje.”Dat gaat nooit passen” dacht ik, maar door het langzame duwen rekte mijn kringspier op en toen hij over het dikste gedeelte kwam zoog mijn kontje de buttplug naar binnen. “Dat ging behoorlijk soepel, Sylvia” zei Frans en hij liep terug naar de kast. Hij pakte iets uit de kast maar kon niet echt zien wat het was maar hij liep ermee terug naar me en schroefde het aan de buttplug. Het bleek een knijppompje te zijn en hij pompte de buttplug wat op zodat ik nog meer een vol gevoel kreeg. Hij schoof mijn badpakje weer terug en legde een handdoek neer en haalde langs het badpakje mijn pik tevoorschijn. “Zo, die is al flink hard Sylvia, ik zal zorgen dat hij hard blijft” en hij pakte een touwtje en bond deze achter mijn ballen en over mijn pik en trok deze strak. “Die blijft wel hard zo” en hij begon mijn pik in te smeren met olie en me langzaam af te trekken. Natuurlijk kon ik niets doen omdat ik nog steeds lag vastgebonden. Terwijl hij aan het trekken was liet hij de buttplug leeglopen en haalde hem voorzichtig eruit en bij het eruit halen kwam ik klaar en spoot flinke klodders op de handdoek. Helaas kon ik het niet voorkomen anders was er wel meer gebeurd gok ik. Na het omkleden ben ik gegaan en heb helaas geen contact meer gehad met Frans.

Dit is een echte ervaring die ook echt is gebeurd. Mocht je dit bij mij willen doen dan kun je mij mailen

Lees het vervolg:
Sexverhalen categorie: Homo | Sexverhaal gaat over: , , , , ,
25 stemmen, gemiddelde waardering van dit verhaal 6,84
Loading...

Kletsen over dit verhaal met een Shemale/Ladyboy?

De volgende shemales praten er graag over!

lekkerpik (53)

Wat vind jij...

Geil verhaal?

lovelyma89 (30)

Wat vind jij...

Geil verhaal?


Reageer op dit Sexverhaal

Reacties

Hmmm lekker verhaal , maar als een sissie cuckje met zéér klein pikje ( kan mijn vrouw NIET penetreren of bevredigen) wil ik ook zo’n verhaal lezen waarbij zo’n loosertje met clitje word bespot en verneded

Reactie van cuckje met Tinny cock op 3 april 2019 om 11:59

Beantwoorden

mooi verhaal… en herkenbaar, de auto wat verder weg zetten..

Reactie van JR op 27 februari 2019 om 14:26

Beantwoorden

Jeetje wat een geile ervaring had ik ook wel willen meemaken.

cindymol1966cd

Reactie van cindymol1966cd op 7 februari 2019 om 16:48

Beantwoorden