Sexverhalen.com » Hetero » Fai, een mooi vrouwtje


Luister?

Ik rijd met een taxibus in het midden van het land en kom dus veel in contact met heel veel verschillende mensen. Had een tijdje geleden een buitenlands vrouwtje in de auto die meteen gezellig begon te kletsen, hoewel ze niet supergoed Nederlands sprak. Toen ik haar bij de deur ophaalde hadden we meteen een goed contact, je zou kunnen zeggen dat er gewoon een klik was tussen ons. Ze was van Marokkaanse afkomst en zag er vrij traditioneel uit. Ze had zo,n lange wijde traditionele jurk aan en droeg ook een hoofddoek in vrolijke kleurtjes. Ze had niet bepaald het slankste figuur wat je kunt bedenken en was aan de stevige kant, maar ze had een leuk en lief gezicht. Ze had ook een dik buikje dat leek of ze zwanger was en een paar flinke uiers zo te zien door de stof heen. Maar ze was relaxt, en een vrolijk en gezellig vrouwtje. Ze stapte in en ging zitten. Ze rommelde wat met haar gordel en kreeg dit niet voor elkaar en ik besloot haar te helpen. Die gordels zijn vaak aan de korte kant dus als je maar iets te zwaar bent passen ze niet. Ik liep te kloten met die gordel en raakte haar buik een paar keer aan tijdens het proberen vast te maken. Ze lachte naar me toen ik haar aanraakte en vond dit niet erg. Jij moet gordel omdoen bij mij,moet van politie, anders ik bekeuring. Nog steeds liep ik te emmeren met dat ding en steeds kwam ik tegen haar buik en heupen aan. Ze lachte telkens opnieuw als ik haar aanraakte met een erg grote smile. Ik dikke buik voor gordel, past niet, zei ze. Waarom weet ik niet, maar toen ze dit zei streelde ik zacht over haar buik heen. Jij hebt een lekkere ronde buik, zei ik, en streelde er nog een paar keer over heen. Dikke buik ik, veel vrouwen dunne buik, niet voor mij. Geeft niet, zei ik, dikke buik voelt lekker zacht en is rond. Nee, niet voor mij, ik altijd beetje dik. Ondertussen streelde ik haar buik nog steeds en voelde ook aan haar heupen en een stukje van haar kont. Maar goed, ik moest nog meer klanten ophalen en stapte achter het stuur. We zaten wat te babbelen maar ik voelde wel dat m’n pik door dat gestreel aan haar toch wel wat dikker was geworden als in de ruststand. Ik zette haar af in een nieuwbouw wijk en ze zei dat ze het leuk vond bij mij in de taxi.

Later kwam ik haar steeds opnieuw tegen en iedere keer was het weer leuk met haar. Ze vroeg elke keer weer of ik wilde helpen met de gordel die toch niet paste,maar zo kon ik steeds weer aan haar voelen. Ze stapte 2 keer per week bij mij in en rijd nog steeds met mee.. Snel ging ik op weg naar de volgende klant toen ze was ingestapt, en ze vroeg of ik haar wilde helpen. Nee, te druk zei ik en haalde de volgende klant op die in een rolstoel zat. Terwijl ik deze man vast ging zetten lachten we naar elkaar. Op een gegeven moment stond ik gebukt om de rolstoel vast te zetten toen ik haar hand over m,n kont voelde strelen. Eerlijk gezegd veerde ik op en keek haar aan terwijl ze naar me zat te lachen,dit had ik niet verwacht. Opnieuw bukte ik en voelde haar hand weer over m,n kont strelen en voelde m,n lul groeien. Haar hand ging steeds verder naar voren tot ze zacht in m,n lul begon te knijpen. De man die ik vast ging zetten kon niks zien omdat ik naast hem gebukt stond, dus ze had vrij spel met m,n pik in de broek. Je snapt wel dat het even duurde voordat ik hem vast had gezet zodat zij met m,n lul in m,n broek kon spelen. Jij mij helpen met gordel,vroeg ze toen ik die man eindelijk vast had staan. Die man zat achter mijn bestuurdersstoel en zij zat op de derde stoel aan de rechterkant, dus kon ze me goed vastpakken.

Ik ga je helpen zei ik, en pakte meteen haar grote zware borsten beet. Ik nam ze in m,n handen met stof en al want ik had al gezien dat ze los in haar jurk hingen. Niemand kon ons zien want deze klant waar ik nu stond, woonde op een afgelegen boerderij en zat voorin. Meteen ging ik op zoek, door de stof heen voelend naar haar tepels. Ze kreeg toch wel een flinke kleur op haar gezicht toen ik die spenen van haar had ontdekt, en ik masseerde ze door de stof heen. Ze had een paar hele grote tepels voelde ik, en staken duidelijk zichtbaar door haar jurk en onderjurk heen. Het leek of ze twee kleine knikkers op haar borsten had zitten, zo staken ze naar voren. Ik trok de boven kant van haar jurk los tot boven haar middel. Haar tepels staken door de dunne stof van haar onderjurk heen en zo begon ik haar te sabbelen. Ze had een vuurrode kop van opwinding en wenkte naar de man in de rolstoel. We gaan zo rijden meneer, zei ik. Die man bleek slechthorend, want ik moest dicht bij zijn oor spreken wilde hij wat horen. De radio stond ook vrij hard dus ons horen lukte hem niet.. We waren ondertussen achterin de bus gaan staan en ik was bloedgeil geworden nu. Haar lichtblauwe onderjurk had nu twee donkere plekken van m,n speeksel op de plek waar haar tepels zaten. Ik zakte op m,n knieën en schoof in 1 keer haar beide jurken omhoog en trok in een ruk haar slip naar beneden. Ze was overal rond,haar boven en onderbenen, haar dikke buikje, haar kont. Echt overal mooi rond. Haar buikje was flink rond en bol, het leek wel of ze 4 maanden zwanger was. Maar ze voelde erg geil en lekker aan.

Wat mij betreft werd haar buikje regelmatig volgespoten door mij. Ik streelde langs en over haar benen en in een paar sec. stond ze wijdbeens. Haar kutje glom van haar geil zag ik, en kuste haar op haar buik. Ook likte ik haar buik en cirkelde met m’n tong steeds boven haar kale geile en ondertussen druipnatte poes. Opeens stopte ik en zei dat we gingen rijden. Ze keek verbaasd, maar voor ik achter het stuur stapte likte ik snel het vocht uit haar gleuf. Onnodig om te zeggen dat dit hielp want haar vocht liep er uit. Ze ging weer zitten en ik ging op weg naar de bestemming van de man. Toen ik deze man had afgezet kwam ze voorin zitten en liet me haar tepels door haar jurk weer zien. Goed, jij goed voor vrouw, zei ze en trok haar jurk omhoog zodat ik weer tegen haar kale natte doos aankeek. Wat goed voor vrouw, vroeg ik. Jouw mond kussen hier en hier, en ze wees op haar kut en tepels. Lekker zei ik,dit wil ik vaak doen. Ik liet m’n tong aan haar zien en maakte er lik bewegingen mee. Echt goeie man jij, Marokkaanse man dit bijna nooit doen bij vrouw. Jij vrouw heel blij maken met mond. M’n lul sprong bijna uit m’n broek en ik zou haar het liefst willen beffen en een goeie beurt willen geven in de bus. Maar ik was net begonnen bij dit bedrijf en het was stervensdruk dus ik kon er zo maar niet tussen uit. Wij praten, ik met jou mee in taxi. Is goed zei ik, maar ik heb het druk dus ik kan nu niet met jou spelen. Geeft niet, ikzelf spelen. Ze begon zich te strelen en begon zich ter plekke flink te vingeren. Ik spelen kutje nu, jij andere keer mij likken en nauken, zo zei ze het echt. Het was al donker buiten en in de auto had ik de blauwe sfeerverlichting aan en zo kon ik toch wat zien.

Ik reed van Driebergen richting Gouda dus ik had wel even voor ik bij de volgende klant was. Ook bleef ik op de rechter baan rijden met 80 km per uur zodat ik toch naar haar kon kijken. Ze ging flink tekeer met 1 vinger in haar doos en 1 vinger die ze over haar klitje liet cirkelen. Normaal ik niet doen, maar jij goeie man voor sex en ik jou laten zien. Ik hoorde haar vinger flink soppen in haar poes en moest grote moeite doen om normaal op de weg te blijven letten. Ik vroeg waarom ze zo geil was en ze vertelde dat haar man haar al jong had laten zitten. Ze had op haar twintigste de tweede gekregen en kort daarna was hij vertrokken met de noorderzon. Vanaf die tijd had ze nooit meer sex gehad omdat ze goed voor de kids wilde zorgen en een man paste er niet bij. Nu was ze 40 en ze stond dus al 20 jaar droog op sexgebied. Ondertussen gaf ik haar complimentjes en zei wat ik het liefste met haar wilde doen. Voortaan als ik jou zie ik ga eerst jouw mooie kale kutje likken en jouw ook met massageolie insmeren. Haar vingers gingen steeds sneller in en over haar kutje en ik hoorde haar helemaal soppen. Als wij hebben sex, jij kutje van Fai altijd spuiten. Ik kutje met sperma van jou, geen probleem. Ze begon ook steeds meer te hijgen en op een gegeven moment hoorde ik haar ai,ai,ai roepen en haar stem klonk steeds hoger.

Ze lag nu half op de stoel en met haar benen zo wijd mogelijk open. Ik hoorde weer ai,ai,ai en ze begon wat te roepen in het Arabisch terwijl ze zich vingerde of de wereld verging. Ze riep op hoge toon wat dingen in het Arabisch opnieuw, en begon hard met haar lichaam te schokken. Ze steunde en kreunde nu vrij hard en flikkerde al vingerend bijna van de stoel op de grond. Jij goed, jij goed, ik lekker voelen nu. Ja, logisch schat, je bent klaargekomen nu. Jij praten voor sex, ik lekker voelen. Ach, ik had haar wat aangemoedigd om klaar te komen en dat was gelukt. Ik veel nat bij kutje, jij kijken voor mij. Ik deed de felle binnenverlichting aan en zag op de vloer een paar natte plekken. Volgens mij was ze spuitend klaar gekomen als ik de afstand zag tussen haar kutje en de natte plekken op de vloer. Er zat zeker een cm of 30 afstand tussen. Maar ja, ze was twintig jaar niet meer klaargekomen dus niet onbegrijpelijk. Dit voor jou alleen, en ze wees op haar lichaam. Ze haalde haar grote uiers uit haar jurk en begon ze op en neer te gooien in haar handen. Goed voor jou, vroeg ze, en ik zei: nee ,beetje kleine tietjes van jou, niet goed. Ze lachte en zei: wel, jij spelen met grote tieten, jij vind leuk. Ja, als ik je neuk, en ze begon me toch te lachen. Ze wilde haar borsten weer terug stoppen onder haar jurk, maar ik vroeg of ze ze eruit wilde laten hangen. Voor jou is goed, altijd, en ze liet ze lekker uit en over haar jurk hangen.

Haar slip gooide ze naar me toe en ik stopte hem in m’n deurvak. Ik gaf haar wat te drinken en we reden door tot ik in Gouda aankwam en we daar de andere klant oppikten. Ze deed vlak voor we er waren, haar borsten in haar jurk en ik zei dat ik het jammer vond dat ik ze niet meer kon zien. Straks, als wij alleen, jij voelen ja? Maar goed, het was zo druk helaas dat ik niet aan haar toe kwam en we wisselden telefoonnummers uit. Ik bracht haar naar huis en beloofde dat ik zou bellen. We hadden afgesproken op de komende zondagavond en ik ging dus naar haar toe. Ik belde aan en een buurvrouw aan de overkant zei dat ze niet thuis was. Maar ik belde nog een paar keer tot Fai eindelijk opendeed en ze verbaasde me meteen. Haar wijde en lange jurk was vervangen voor een glimmende paarse wijde blouse die net over haar billen viel. Haar hoofddoek droeg ze nu ook niet en ze had mooi lang donker golvend haar wat ik nu voor het eerst zag. Haar nagels aan handen en voeten waren mooi roze van kleur en gaven een mooi contrast met haar donkere huidskleur incl. haar paarse blouse. In eerste instantie bleef ik stil staan en naar haar kijken maar toen pakte ze m’n hand vast en trok me naar binnen. Jij binnen, zei ze en liep voor me naar de keuken. Jeetje Fai, ik zou je bijna niet herkennen zo mooi als je er nu uitziet. Ze draaide zich om en stond breed lachend voor me. Ze vroeg wat ik wilde drinken en nam dit mee naar haar gezellige woonkamer die op de tuin uitkeek. Ik zei dat ik haar nu echt wel prachtig vond, ook al was ze een dikkertje met al haar ronde vormen. Mooi voor jou, vroeg ze.

Heel mooi zei ik. Wanneer ik zou hebben man, ik geen hoofddoek en geen lange jurk. Ik zonder man 20 jaar, ik geen make up en geen mooie kleren dragen, alleen voor feest. Jeetje, ze had me toch een mooi koppie en een prachtig gebruind lichaam zeg, wat haar lange kleding had verborgen. Wat ben je mooi bruin zei ik. Ik met zon veel in tuin en als ik wil helemaal bruin, ik bloot op balkon in zon. Niemand kijken hier voor mij. Ok, ze was dus helemaal lekker bruin. Als ze een paar kilo minder zou zijn zou ze het ideale figuur voor de meeste mannen hebben, vol zonder dik te zijn. Maar ondanks dat ze te zwaar was had ze toch een bloedgeil lijf vond ik. Jij leuk met kleren, zei ze tegen me. Ik had een korte jungle broek aan en een poloshirt, met mijn bergstappers eronder. Ze liep later naar de keuken en ik volgde haar toen ze opnieuw wat te drinken ging pakken. Terwijl ze inschonk speelde ik met haar haar, en liet m’n handen over haar rug en billen glijden. Ze zette de fles neer en wachtte af wat ik ging doen. Ik kuste haar nek terwijl m’n handen overal over haar lichaam streelden. OOh jij goed, jij lekker doen bij mij, zei ze.

Mijn handen gleden over haar grote borsten en haar tepels drukten in no time door de stof van haar blouse heen. Ik speelde met ze door de stof heen en ze voelden aan als twee kleine rubberen balletjes. Ik kuste haar in de nek en van tijd tot tijd streelde ik haar dikke buikje. Met 1 hand bleef ik haar tepels door de stof heen masseren en de andere liet ik zacht in haar slipje glijden. Ik streelde precies boven haar poesje en zorgde dat ik er niet aankwam. Ze steunde zacht en zei: Fai klaar voor sex, moet sex met grote man. Zij was 1m 55 en ik 1m 85 dus er was behoorlijk wat hoogteverschil. Ik bleef doorgaan met haar te strelen en kussen, en ook haar ademhaling werd steeds zwaarder. Nu liet ik m’n vingers over haar slipje glijden op de hoogte van haar gleuf. Ik speelde met m’n vingers erover heen en voelde hoe haar slipje zeiknat werd aan de buitenkant. Ik begon haar langzaam met slipje en al rustig te vingeren ondertussen. Jij lekker doen met vinger, goed voor sex jij, zei ze met een hees wordende stem. Ik voerde m’n tempo op en begon een steeds sneller ritme aan te nemen. Haar broekje was zodanig nat ondertussen, dat hij zo goed als in haar gleuf zat en de stof eigenlijk niet in de weg zat. Maar ik trok hem nu toch maar in 1 keer van haar reet af. Ik likte een paar keer aan haar zeiknatte slipje en liep ondertussen naar de eettafel toe. Op de eettafel stond alleen een bloemenvaas die ik eraf haalde en het kleedje liet ik erop liggen. Ik trok m’n schoenen en m’n polo uit zodat ik alleen m’n korte broek nog aanhad. Nu liep ik terug naar haar en gaf haar een flinke tongzoen die ze maar al te graag beantwoordde. Ondertussen liet ik m’n vinger in haar gleuf glijden en begon haar meteen weer te vingeren. Na een minuut of 2 haalde ik hem eruit en wilde haar optillen. Ze trok haar blouse in een harde ruk uit en de knopen vlogen me om de oren. Daar stond ze: 1m55 met een ronde bolle buik, grote borsten [ –maatje 40 GG– ] met grote tepels die er bijna uitsprongen, een rond kontje en een schitterend mooi gebruind huidje.

Twintig jaar lang geen pik meer in haar poesje gehad, nee, zelfs geen kus in die jaren. Ze was voor zo,n dikkertje behoorlijk lenig, want ze had in de gaten wat ik wilde. Ze sprong omhoog en sloeg in 1 beweging met haar benen om m’n middel heen. We kusten elkaar opnieuw en ik voelde hoe nat haar poes was die ze tegen m’n buik aanklemde. Ze had zich goed vastgeklemd met haar benen en armen om mijn lichaam heen. Ik liep met haar naar de tafel toe en lag haar op haar rug. Haar mooie gebruinde gezichtje was nu wat rozig van kleur door haar verlangen. Ze zei niks meer, maar keek me vragend en verlangend aan. Ik begon nu haar voeten te kussen en ging beetje bij beetje steeds verder naar beneden toe, richting haar kutje. Al likkend en kussend zakte ik naar beneden, maar ik zorgde ervoor dat ik haar kale poesje niet raakte. Dit deed ik staand, maar na een tijdje pakte ik een stoel, zette hem voor de tafel en ging zitten. Haar benen staken hoog de lucht in en haar lipjes stonden nu een beetje open, terwijl ze rijkelijk was voorzien van vocht erin. Nu begon ik weer rond haar poesje te kussen en likken maar ook haar kontgaatje vergat ik niet. De eerste paar keren schoot ze omhoog van het gekriebel aan haar aarsje, maar haar gekreun werd steeds meer. Nu liet ik ook mijn tong in haar poesje schieten en gelijk werd haar gekreun een stuk harder. Afwisselend befte ik nu haar poesje en kriebelde tussendoor met m’n tong ook haar kontgaatje. Haar kutvocht en mijn speeksel zorgden ervoor dat ze natter dan nat werd, en ik gleed perfect met m’n tong over en in haar poesje. Omdat ze voor me lag op de tafel kon ik m’n mond continu gebruiken om haar goed te beffen, en met m’n vingers kon ik haar tepels en kontgaatje erbij betrekken. Ik befte haar terwijl ik met m’n vingers haar tepels masseerde. En afgewisseld met m’n tong liet ik m’n vingers over haar kontgaatje kriebelen.

Ze begon nu te schokken en begon weer dingen in een taal te roepen die ik niet verstond. Maar ik twijfelde niet dat haar orgasme er aan zat te komen. Ai,ai,oooh, goed, jij goed met mond, ai, ai en dan weer wat Arabische woorden, riep ze afwisselend naar me. Haar klitje werd nog iets groter, want dat voelde ik tegen het puntje van m’n tong aan opzwellen. Daar kwamen weer wat onverstaanbare woordjes voor mij, maar ze schokte nu met haar hele lijf ondertussen. Ik voerde m’n beftempo nog extra op toen ze met een flinke schreeuw klaarkwam. Ze drukte haar kutje met geweld tegen m’n gezicht, maar ik zorgde dat m’n mond en tong haar kutje bleven likken en zuigen. Ik voelde wat warms tegen m’n gezicht aankomen en dat was haar vocht. Ik deed m’n gezicht ietsje naar achteren en er kwam inderdaad een licht spuitend straaltje uit haar kut. Ze lag te schudden op de tafel van geilheid. Haar gezicht was lichtpaars geworden door de inspanning van haar orgasme en ze keek me met grote ogen aan. Oooh jij lekker voor mij, goed voor vrouw, ik bijna dood. Ik deed m’n mond weer tegen haar poesje aan en likte haar helemaal leeg. Op de tafel lagen een paar flinke druppels van haar vocht dus ze had een geweldig orgasme gehad. Ondertussen befte ik haar op een flink tempo door en haar klitje was na haar orgasme nog steeds opgezwollen zodat ik er mee kon blijven spelen. Jaaah, mond van jouw echt goed, riep ze, kutje van Fai heel blij met jou. Ik voerde m’n tempo weer sneller op want ze begon opnieuw richting een orgasme te gaan. Ik ga jouw kutje nog meer blij maken Fai, zei ik en stopte meteen m’n vinger in haar doos. Ik voelde haar G plekje vrij snel met m’n vinger en liet m’n mond en tong in en over haar kutje cirkelen. Na een minuut begon ze opnieuw te schokken met haar onderlijf en haar orgasme was op weg. Ze gooide van allerlei kreetjes uit haar mond en kwam schuin omhoog met haar boven lichaam. Ze keek nu hoe ik haar natte kale poesje befte en vingerde, en haar ogen werden groter. Ai, ai, mond goed voor kutje Fai, en ze begon te kreunen.

Ze had een gezichtsuitdrukking die leek op een marathonloper die zijn laatste krachten verzameld had om over de finish te komen. Haar gezicht leek elk moment te kunnen exploderen van de spanning. Al beffend voelde ik haar klit nog ietsje groter groter worden in m’n mond totdat ze plots een harde schreeuw gaf. Ze trok haar kutje iets weg van m’n mond en ik voelde zo een straaltje vocht op m’n gezicht komen. M’n vinger speelde nog met haar plekje maar omdat ze zich terugtrok was haar poesje een paar cm van m’n gezicht af. M’n vinger bleef in haar en er kwam nog een klein straaltje vocht al spuitend tegen m,n gezicht aan. Meteen nam ik haar poesje zover als mogelijk was in m’n mond en zoog haar leeg. Ze drukte haar kutje met kracht tegen m’n gezicht aan. Ik had bijna geen lucht maar ik probeerde haar kutje in m,n mond te houden zolang als mogelijk was. Ze was duidelijk klaargekomen voor de tweede keer, maar kwam nu werkelijk los als ik dit zo voelde. Ze had m’n hoofd van achteren vast met haar handen en drukte haar kut met kracht in m’n gezicht. Ze drukte m’n hoofd steeds harder naar voren zodat er tussen haar kut en mijn gezicht geen ruimte meer zat en schokte tegen mij aan. Ze neukte m’n gezicht nu met haar mooie kale poes of het einde van de wereld elk moment kon aanbreken. Maar ik had wat anders in gedachten en trok mijn hoofd na een tijdje los van haar poes. Aaaah, jij niet stoppen alsteblief, jij doorgaan. Kom maar, zei ik, en trok haar van de tafel af en loodste haar mee naar de bank. Kom geile Fai, jij moet op mijn gezicht zitten, zei ik en ging liggen op de bank.

Ze snapte meteen wat ik bedoelde, en nauwelijks lag ik op de bank of ze zat op m’n gezicht met haar natte kut. Ik had ondertussen toen ik naar de bank liep, m’n korte broek uitgedaan. En de blouse van Fai lag er naast zodat we allebei spiernaakt waren. Ze zat met haar kut vol op m’n gezicht nu en ragde er meteen flink op los. Oooh jij goeie man voor kutje, goed voor vrouw, ik jouw gezicht neuken. Ze zat recht bovenop me en ging flink tekeer want ik moest haar af en toe afremmen om wat lucht te happen. Haar vocht liep van alle kanten van m’n gezicht, ik was zeiknat van haar. Ik streelde ondertussen continu haar billen, rug en onderbuik en ze ging helemaal los. Ze ging met haar kut zo tekeer op m’n gezicht dat ik moeite had om te ademen en voelde haar klit continu over m’n neus schuiven, die zo goed als in haar kut was verdwenen. Ik hoorde haar steeds kreunen en kreetjes roepen maar ze bleef maar raggen op m,n gezicht. En van tijd tot tijd voelde ik opnieuw weer vocht over mijn gezicht lopen en gaf ze een luide schreeuw, deze vrouw was niet te remmen op dit moment. Dus ik liet mijn gezicht maar flink misbruiken door haar kut. Dit was toch wel supergeil, zo,n vrouw die op mijn gezicht lag te raggen. Heerlijk vond ik dit, zeg ik je eerlijk. Steeds gaf ze allerlei kreetjes, in het Nederlands of Arabisch, maar deze vrouw was echt tekort gekomen in de jaren. Hoppa, weer een luide schreeuw, weer gekreun en woordjes, ze had het naar haar zin. Ik weet echt niet hoe vaak ze klaarkwam, maar dit waren zeker minimaal drie orgasmes die ze kreeg, al raggend op m’n gezicht. Na een tijdje begon ze over mijn gezicht zachtjes te schuiven in plaats van te raggen, en met een licht schokkend lichaam lachte ze naar me. Ze bewoog nu zacht op mijn gezicht en werd steeds rustiger, totdat ze op een gegeven moment haar kut stilhield boven mijn gezicht. Nu kuste ik haar kutje opnieuw en likte haar uit tot ze bijna helemaal droog was van binnen.

Ze kwam nu op me liggen en zei niks, ik sloeg mijn armen om haar heen. We bleven zo een tijdje liggen en ik streelde haar continu over haar lichaam. Ik heel blij, kutje veel goed voelen met jouw mond. Ik bijna naar ziekenhuis door jouw sex, zei ze tegen me. Niet goed voor jou? vroeg ik. Heb ik je pijn gedaan? Fai zei: jij echt goed voor sex met vrouw, ik veel keer lekker gevoeld met jouw mond. Bedoel je dat je veel bent klaargekomen Fai? Ja, mond van jou goed voor kutje van Fai, veel keer ik klaargekomen. Ik nooit zoveel keer geweest met man. Ik klein beetje moe nu, maar voel wel lekker zo. Mijn gezicht was bijna opgedroogd door al haar vocht en ik stierf van de dorst door al dat gebef met haar. Zij ging wat te drinken pakken voor ons en ik zag dat ze een beetje wijdbeens de kamer uitliep. Ze kwam terug en zei: eerst samen drinken, dan ik jouw pik helpen. Jouw pik goed, andere man eerst alleen neuken, hij klaar en dan vrouw vergeten voor sex. Alleen man denken aan hemzelf, niet aan vrouw denken, jij hele hele goeie man voor vrouw. Dank je wel, zei ik…

Lees het vervolg:
Sexverhalen categorie: Hetero | Sexverhaal gaat over: , , , , ,
45 stemmen, gemiddelde waardering van dit verhaal 8,42
Laden...

Kletsen over dit verhaal?

Erotisch Sociaal Netwerk | De volgende personen praten er graag over!Gerelateerde Verhalen

Misschien vind je deze verhalen ook leuk om te lezen

28 juni 2016 8.6

Collega zwanger gemaakt? (3)

dinsdag 28 juni 2016 in Hetero

waardering: 8.6

🔊 Vertel dit verhaal Luister? We hebben net goed en wel het ontbijt op als ze een appje op haar telefoon krijgt.. Haar man stuurt; ik…

17 september 2016 8.4

Bontjas passen bij een cougar thuis

zaterdag 17 september 2016 in Hetero

waardering: 8.4

🔊 Vertel dit verhaal Luister? Ik was de kou zat en ik wilde gewoon een lekkere warme winterjas, niet tegen de hoofdprijs, dus ik zocht op…

5 mei 2015 7.9

Ik neukte een collega

dinsdag 5 mei 2015 in Overspel

waardering: 7.9

🔊 Vertel dit verhaal Luister? Sinds enige tijd werk ik samen met een mooie vrouw. Ze heet Bianca. Wij beiden hebben een relatie maar op de…

12 oktober 2015 7.8

Buurvrouw

maandag 12 oktober 2015 in Overspel

waardering: 7.8

🔊 Vertel dit verhaal Luister? Ze woonden al twaalf jaar naast ons. Onze buurtjes Hank en Gerrie. Twee onder een kap allemaal midden veertig en een…

21 januari 2017 8.6

De vriend van mijn zusje

zaterdag 21 januari 2017 in Tieners

waardering: 8.6

🔊 Vertel dit verhaal Luister? Het was een lange dag geweest. Na een lange koude rit naar huis had ik het helemaal gehad. Er was niemand…

20 mei 2016 6.1

Concertsletje wil me nog een keer

vrijdag 20 mei 2016 in Hetero

waardering: 6.1

🔊 Vertel dit verhaal Luister? “Pling” het geluid van me telefoon. Een berichtje. Een onbekend telefoonnummer. “Wil je me nog een keer verwennen? Het was zo…

3 augustus 2016 8.4

Een giga geile dag met Brigitte

woensdag 3 augustus 2016 in Hetero

waardering: 8.4

🔊 Vertel dit verhaal Luister? De koffie was op (zie na de koffie bij Brigitte) en we liepen naar de douche. Brigitte liep naakt voor mij….

4 juni 2019 8.0

Een geluk bij een ongeluk

dinsdag 4 juni 2019 in Hetero

waardering: 8.0

🔊 Vertel dit verhaal Luister? Het was een warme lome dag. Ik had eigenlijk nergens zin, behalve dan in seks maar dat heb ik bijna altijd….

5 december 2019 8.0

Sex !!!! Met voorbedachte rade!!

donderdag 5 december 2019 in Hetero

waardering: 8.0

🔊 Vertel dit verhaal Luister? Mijn vrouw heeft al jaren een stiekeme wens. Ze wil er nooit over praten máár op de momenten dat ze weer…

19 december 2019 8.6

Eens komt het wel weer goed

donderdag 19 december 2019 in Hetero

waardering: 8.6

Reageer op dit Sexverhaal

Reacties

Tip, wil je in contact komen met iemand via sexverhalen.com... Gebruik de Sexverhalen.com CHAT. Klik hier!

Het is wel erg lang en een beetje langdradig.

Reactie van Gerard op 3 juni 2015 om 15:11

Beantwoorden