Sexverhalen.com » Homo » Geil op groepsleider


Vroeger heb ik in een jongenshuis gezeten en sliep natuurlijk op een zaal met 15 andere jongens. Er waren een paar jongens bij waarop ik geilde en ’s nachts soms een stijve kreeg. Af en toe zag ik jongens rukken onder hun dekens, ze dachten dat ik dat niet zag, maar ik deed net of ik sliep. Op een nacht hoorde ik een jongen naar het toilet gaan en ik deed ook of ik pissen moest en ging hem achterna. Hij had de deur van de wc op een kier laten staan want hij verwachtte niemand. Ik liep heel zacht richting wc en hij hoorde mij niet tot ik bij de deur was. Hij draaide zich om en ik zag zijn stijve pik. Hij schrok en wilde snel zijn broek omhoog trekken, maar ik zei, “ik ben ook geil, laat maar” ik trok mijn broek ook wat omlaag en mijn stijve sprong naar voren. Ik zei tegen hem “wil je even bij mij voelen dan voel ik even bij jou” Hij was zo geil en pakte mijn lul meteen vast en ik die van hem. Langzaam begon ik hem af te trekken en deed bij mij hetzelfde. Oh, wat was dat lekker om de hand van een ander om mijn pik te voelen en dat ik de pik van een ander kon aftrekken. We kreunden beide zacht toen we bijna tegelijk klaar kwamen en het sperma over onze handen liep. we spoelden ons af en gingen snel naar bed. Vanaf toen gebeurde het vaker ’s nachts en genoten er beide van.

Ik was bijna 21 jaar, tot die leeftijd moest ik in het tehuis blijven. Op een dag, een aantal maanden voor ik zou vertrekken, kwam er een nieuwe groepsleider in dienst. Een mooie stevig gebouwde jongen met mooi zwart haar, ik vond het een geile jongen. Toen ik hem een keer sprak ( hij had een andere jongere groep)
vertelde hij dat hij 22 jaar was en net uit militaire dienst kwam. Altijd wanneer ik hem zag voelde ik me geil worden en kreeg een bobbel in mijn broek. Ik werkte buiten de inrichting en was op woensdagmiddag vrij. Op één van die middagen was het prachtig zonnig weer en hij vroeg of ik zin had een eind te gaan fietsen. Ik zei meteen ja natuurlijk. Ergens op een open zonnig veldje in het bos rusten we even uit en lagen naast elkaar. Ik werd geil en ik draaide me naar hem toe en zorgde dat mijn harde bobbel zijn knie raakte. Hij schrok een beetje en zei “zullen we dat maar voor meisjes bewaren?” Ik schrok en toen we terug fietsten zei ik tegen hem: “ga je dit aan de directeur vertellen?” Hij zei: “nee hoor, er is toch niks gebeurd”. Maar hij lachte naar me en gaf een knipoog. Gelukkig, ik was gerustgesteld maar was niet zo zeker dat hij het erg had gevonden.

Af en toe mochten we op zaterdagavond naar de bioscoop en de groepsleiders gingen om beurten mee, dat hoorde bij hun dienst. Ik zorgde dus dat ik meeging als hij de beurt had om mee te gaan. Ik ging naast hem zitten in de bioscoop en tijdens een enge, spannend stukje in de film kroop ik een beetje tegen hem aan en hij liet het gaan en pakte mijn hand vast. Ik trilde van spanning. Hij vond het dus niet erg dat ik hem aanraakte en hij pakte mijn hand en kneep me als de film spannend werd. Toen we terug fietsten naar het jongenshuis spraken we weinig. Toen we het laatste stukje door de bosjes fietsten over een zandpad zei hij: “wacht even ik moet even pissen” Ik zei: “oh, ik moet ook nodig” Ik ging naast hem staan maar zo dat ik met de rug iets naar hem toe stond, hij kon niks zien en ik ook niet. Hij zei: “Het pissen wil niet zo goed, mijn pik is stijf” Ik draaide me naar hem toe en hij zag dat ik ook een stijve had. Ik weet niet waar ik de moed vandaan haalde maar mijn hand ging als vanzelf naar zijn pik. Ik voelde wel dat hij ook geil was en ging vlak voor hem staan en toen voelde hij aan mijn stijve pik. Zonder iets te zeggen begonnen we elkaar af te trekken en ik voelde hoe geil de voorhuid over zijn eikel bewoog en ik voelde het vochtig worden. We kwamen beide ongeveer gelijk klaar en spoten het sperma de bosjes in, we trilden beide van de spanning. Zonder iets te zeggen gaf hij mij een zoen en we fietsten het laatste stukje naar het jongenshuis, We hebben er nooit weer over gesproken, maar ik vond het geil dat ik een groepsleider had verleid. als ik dit aan anderen zou vertellen dan zou de groepsleider ontslagen worden terwijl ik de verleider was. Kort na dit voorval werd ik 21 jaar en mocht ik het jongenshuis verlaten. Ik hoop dat het met die groepsleider verder goed gegaan is, of zou hij ook nog iets met andere jongens gedaan hebben?

Lees het vervolg:
Sexverhalen categorie: Homo | Sexverhaal gaat over: , , ,
16 stemmen, gemiddelde waardering van dit verhaal 6,56
Loading...

Kletsen over dit verhaal met een Shemale/Ladyboy?

De volgende shemales praten er graag over!

joostjgaatvoor (30)

Wat vind jij...

Geil verhaal?


Reageer op dit Sexverhaal