Sexverhalen.com » Homo » Geilen op rijpe TN nikes van mocro


Ik leerde Yassine drie jaar geleden kennen als een leerling van me, op het ROC van Amsterdam. Ik was toen 30 en hij 21 en iedereen was direct min of meer verliefd op deze knuffelmocro: hij was stoer en grappig, had een mooie opgeschoren kop, getinte huid en kleedde zich volgens de laatste mocromode. En het lekkerste van alles: hij droeg altijd hele geile sneakers, erg belangrijk voor iemand met een enorme sneakerfetish zoals ik. Yassine wist z’n sneax ook perfect te dragen: lekker breed met losse veters en tong, en een beetje viezig. Hij veranderde heel af en toe van merk en dus van uitstraling, bijvoorbeeld door kakkerige Adidas Superstars of twinkerige Vans te dragen, maar zijn favorieten waren zijn heerlijk uitgelopen en stoere witgrijze Nike 90s en blauwe Nike TNs. Als hij daarmee het lokaal in kwam lopen kon ik m’n ogen er niet vanaf houden en stond mijn paal meteen strak. Jezus, wat zou ik graag een keer met die geile sneax willen spelen … al was het maar een korte sniffbeurt. Ook vandaag had Yassine die onweerstaanbare TNs aan z’n voeten hangen, met de tong hoog opgetrokken zodat je ook zijn Adidassokken goed kon zien. ‘Morgen mees’, riep Yassine vrolijk, terwijl hij het lokaal inliep en ik vooral op zijn poten was gefixeerd – van achteren zagen zijn TNs er zo mogelijk nog geiler uit. ‘Morgen Yassine’, zei ik nog zachtjes.

Vaak had ik gefantaseerd over Yassine’s sneax, over hoe ze zouden ruiken en smaken, en wat Yassine er zelf allemaal al voor een lekkers mee had gedaan. En wat hij er me zou willen laten doen als ie bij me langs zou komen, en met hem natuurlijk. Allemaal fantasietjes, natuurlijk, want ik ging er van uit dat Yassine niets in jongens of mannen zag, en waarschijnlijk ook niet eens op sneax kickte. Zeker als ik Yassine aan het einde van de dag in de les had gehad, sjeesde ik daarna naar de plee om te rukken en weer los te komen.

Maar vandaag gebeurde er iets anders. Yassine kwam na de les naar me toe om te melden dat ie Engels erg leuk maar toch ook echt wel moeilijk vond – slijmen kon ie goed. En hij stond inderdaad een onvoldoende. ‘Mees, mag ik iets vragen?’ ‘Natuurlijk, kom maar op’, zei ik. ‘Weet u iemand die me bij m’n Engels kan helpen, ik moet dat volgende tentamen echt halen anders gaat het mis.’ Hij stond hierbij wat zenuwachtig voor me op pikhoogte, in z’n lichtblauwe jeans, en te soppen in zijn ongetwijfeld warme TNs, waar ik heel opgewonden van werd. ‘Dat wordt lastig Yassine.’zei ik. ‘Iedereen heeft het druk, en je komt er wel heel laat mee.’ ‘Weet ik mees, maar toch. Geeft u geen bijles?’ Het idee dat Yassine aan mij om bijlessen vroeg, en alles wat daarbij kon gebeuren, deed een scheut precum uit m’n pik drukken – hij moest eens weten. ‘Nou, eigenlijk niet meer. Ik heb zat andere dingen te doen. Maar waar zat je aan te denken dan?’ ‘Nou, een of twee keer voorbereiding, de moeilijk shit, u weet wel.’ ‘Tja, ik zal er ’s over nadenken en het je morgen laten weten via je email. Okee?’ ‘Super … doei, doei’ en weg was Yassine. Jeetje, dit was de eerste keer dat ik zo dicht bij Yassine was geweest. Hij vroeg mij of extra hulp. Mijn fantasie sloeg meteen op hol: Yassine die bij me langskwam in z’n lekkerste Nikes, en die ik kon verleiden tot een heerlijke sniffbeurt of zoiets. Nee, dan kon en mocht nooit gebeuren … of toch wel?

Toen ik thuis was mailde ik Yassine direct. Ik wilde hem wel helpen maar dan wel bij mij thuis. Over een vergoeding moesten we het nog hebben. Ik schreef er wel snel nog bij dat ie wel die blauwe TNs moest dragen, met erbij een smiley zodat hij dat niet al te serieus zou nemen. Vier minuten later kreeg ik via de WhatsApp een antwoord: ‘Mooi meneer. Ik kom vanavond om 8 uur langs. Okee. What’s met die TNs?????’ Jeetje, dit kon toch niet waar zijn. Vanavond zou die bloedmooie mocrojongen met die geile TNs in mijn huis zijn! Ik werd er heel onrustig en natuurlijk ongelooflijk geil van. Wat zouden we gaan doen? En wat zou ik gaan dragen?

Yassine kwam niet om 8 uur maar, zoals gebruikelijk, een half uur later aanzetten. ‘Sorry, mees’ riep ie terwijl op de galerij op me afliep. Hij zag er heel stoer uit, in z’n jeans, T-shirt, bomberjack en die zalige blauw TNs aan z’n poten. Ik probeerde niet te veel naar Yassine’s voeten te kijken, want dan zou ik wel heel erg veel weggeven. Maar ik zag dat hij ook lang keek naar mijn voeten, die ik had bekleed met mijn lekkerste 90s Infrared, die ik altijd aandoe als ik sneakersex wil. ‘Hoi mees, sorry dat ik wat laat ben,’, zei hij vriendelijk terwijl hij bij me naar binnen liep. ‘Geeft niks, man, kom erin.’ Yassine liep wat rond te kijken en vroeg waar ie kon gaan zitten. ‘Op de bank, misschien?’, zei ik. Dat deed ie. Terwijl ie ging zitten kon ik z’n geile adidassportsokken goed zien. Ik ging naast hem zitten en vroeg: ‘Waar kan ik je eigenlijk mee helpen.’ ‘Nou, met alles …’ grapte Yassine wat. ‘Nog effe: waarom moest ik eigenlijk m’n TNs aandoen?’ Dat was een te verwachte en terechte vraag. ‘Nou’, bedacht ik me ter plekke, ‘die kunnen we gebruiken om ’s iets in het Engels in detail te beschrijven, materiaal, vorm en zo. Begrijp je?’ ‘Oh’, zei Yassine, ‘heel goed man.’

Yassine begon z’n TNs voor mij in het Engels te beschrijven, zo goed mogelijk. Het was heel lekker om zo’n mocrogast zo intensief naar z’n eigen sneax te laten kijken. Yassine beschreef z’n prachtige TNs heel goed en gaf aan die ie wel klaar was. ‘Okee, Yassine, prima gedaan. Maar je bent wel een belangrijk aspect vergeten …’. ‘Wat dan?’, vroeg ie. Ik antwoordde: ‘Wat gebeurt er als je je nikes uittrekt?’ ‘Nou’, lachte Yassine, ‘dat is voor niemand goed … haha.’ ‘Nee, effe serieus’, zei ik ‘waarom niet?’ ‘Nou, mees, ze meuren nog al … dus eh …’ ‘Maar dat hoort ook bij de beschrijving, toch?’ zei ik (zogenaamd) serieus. ‘Nou ja, zal wel’, zei hij een beetje opgelaten. En heel langzaam begon Yassine z’n linker TN uit te trekken …

(Kick je ook op sneax? En vind je Yassine ook zo lekker? Let me know dan schrijf ik verder …)

Lees het vervolg:
Sexverhalen categorie: Homo | Sexverhaal gaat over: , ,
42 stemmen, gemiddelde waardering van dit verhaal 7,83
Loading...

Kletsen over dit verhaal met een Shemale/Ladyboy?

De volgende shemales praten er graag over!

geiledude (34)

Wat vind jij...

Geil verhaal?

bertolini (36)

Wat vind jij...

Geil verhaal?

epicabest33 (34)

Wat vind jij...

Geil verhaal?


Reageer op dit Sexverhaal

Reacties

Heerlijk verhaal!! Zou ook zo graag eens met een sneakergast daten… mag gewoon in het nederlands hoor 😉

Reactie van Dirk op 19 mei 2019 om 15:30

Beantwoorden

Wat een superverhaal… ik kan me daar zo goed in vinden… zie en speel zo graag met nikes en mannen…

Reactie van Dirk op 6 mei 2019 om 16:09

Beantwoorden

Geil verhaal man, schrijf zeker verder. Leuk dat je ook de sokken beschrijft.

Reactie van snokbeer op 15 april 2019 om 09:06

Beantwoorden

Ben beniewd hoe je y gaat verwennen man

Reactie van Geil man... op 3 januari 2019 om 21:37

Beantwoorden