Sexverhalen.com » Overig » Gekneusde enkel en meer…


Luister?

“T’is de derde keer dat we elkaar zien dus eigenlijk moet één van ons trakteren”, zei ik terwijl ze passeerde toen ik een pauze hield op een bankje in de zon. Lachend keek ze achterom en zei ”Heb je dan gebak in je rugzak??” Nee, alleen een beetje warm water voor een kopje thee, was mijn antwoord. Doen we dat bij de volgende stop? Ze keek te lang achterom en bij een gemene kuil in het pad kantelde haar voet en ze schreeuwde van pijn! Au, mijn enkel!! Ik sprong op en hielp haar ondersteunend naar de bank.

Dit gebeurde enkele jaren geleden, en na aarzelingen heb ik dit verhaal geschreven, misschien wat lang en wat soft, maar wellicht zet het sommige lezers aan het denken. Ik maak veel wandelingen en volg dan de Lange Afstandswandelwegen. Na een slepende knie blessure opgelopen bij het skiën was ik weer in training. Met zorg een route uitgezocht waar steeds mogelijkheden waren om eventueel een stuk met het openbaar vervoer te reizen als het niet goed ging.

Zo was ik een dag geleden met trein en bus vertrokken naar het plaatsje B, waar ik 10 km liep naar een bushalte die me naar het 18 km verder gelegen plaatsje H bracht. Daar had ik een B&B gereserveerd voor 3 dagen. Een oudere mevrouw ontving me vriendelijk en bracht me naar een kamer met gelukkig eigen douche en toilet, een tweepersoonsbed en verder 2 stoelen, een klein bankje, een zit/slaapbank en tv. Eenvoudig maar genoeg als je met rugzak onderweg bent.

Na ’t douchen even in het kleine dorpje rondgekeken en het enige restaurant bezocht. Ook even de bushalte en tijden gecheckt of die gelijk waren aan de info op de app, want ’s morgens zou ik weer met de bus naar de halte gaan waar ik vandaag mijn wandeling gestopt was.

Goed geslapen en na een lekker ontbijt op weg. Rond tien uur startte ik mijn wandeling van 20 km. Met een rustig tempo en inclusief pauzes voor wat bezienswaardigheden onderweg zou ik als mijn knie het hield weer om ongeveer vijf uur bij de B&B zijn. Ik was een uurtje onderweg toen ik een andere wandelaar trof die even pauzeerde op een bank. Naast haar een volle rugzak, met matje en tent dus typisch iemand die overnachtte op campings ipv duurdere B&B’s. Even een groet “ook de Law nr…?” “Ja, en mooi weer hé? Hopelijk wordt het niet te warm want met een zware rugzak valt het toch niet mee.”

Het leek me een sportieve vrouw van ongeveer 40 jaar, outdoor kleding (en dan is het altijd moeilijk te schatten) maar wel een opvallende kleurrijke blouse en een leuke paardenstaart die onder haar pet vandaan kwam. “Nou tot ziens, want wellicht zien we elkaar nog wel op de route, in elk geval fijne wandeling!” Vaak zie je dezelfde mensen en ja hoor, toen ik een uurtje later op een bankje zat met koffie (heet water uit thermosfles en cappuccino poeder) kwam de vrouw weer voorbij. “Tot straks maar weer” en weg was ze.

Het werd warmer en na weer een uurtje kwam ik met een kleine omweg bij een klein meertje. Tot mijn verrassing lag te vrouw daar te zonnen, afgeritste trekkingsbroek/shirt uit en met blote benen en topje. Ze lag te slapen en ik ging zonder veel geluid te maken maar verder. Wel vond ik het opvallend dat haar armen en benen nog erg wit waren en dat is eigenlijk bij wandelaars niet zo gebruikelijk. Een uurtje verderop stond een bankje en mooi tijd voor een broodje en wat slapen. Ik moet een uurtje geslapen hebben toen ik wakker werd door voetstappen. Ja hoor daar kwam de reisgenote weer. “T’is de derde keer dat we elkaar zien dus eigenlijk moet één van ons trakteren”, zei ik terwijl ze passeerde toen ik een pauze hield op een bankje in de zon. Lachend keek ze achterom en zei ”Heb je dan gebak in je rugzak??” Nee, alleen een beetje warm water voor een kopje thee,was mijn antwoord. Doen we dat bij de volgende stop? Ze keek te lang achterom lette niet op en bij een gemene kuil in het pad kantelde haar voet en ze schreeuwde van pijn! Au, mijn enkel!! Ik sprong op en hielp haar ondersteunend naar de bank en hielp haar om de rugzak af te doen.
Ik trok haar wandelschoen uit en sok en vroeg haar of ze de tenen kon bewegen, dat ging zonder problemen en ook de voet was redelijk mobiel naar wel pijnlijk. Duidelijk geval van een beschadigde buitenband van de enkel. Gelukkig had ik een “cold pack” bij me. Dit is een zakje met 2 gescheiden gel-achtige vloeistoffen die door kneden zich vermengen en dan door een chemische reactie koud worden. Met wat tape bevestigde ik de pack over de gekwetste enkel, en stapelde de rugzakken op zodat de enkel hoog lag.

Ik stelde me voor als Freddy en zij bleek Ellen te heten. “Wil je wat water of thee voor de schrik, Ellen?“ Ze wilde graag thee en gaf haar ook een paracetamol om toch de pijn wat te drukken. “Hoe moet het nu verder?” vroeg ze. En vertelde haar plan dat ze naar een camping moest (10 km verder) en dat ze in training was voor een trektocht in de Ardennen samen met een vriendin. Ze had een nare tijd achter de rug. 2 jaar geleden was haar man vertrokken, bleek schulden te hebben en bovendien bleek bij verkoop van het huis er nog een flinke restschuld te zijn. Gelukkig had ze een goede baan, kon een leuk maar eenvoudig appartementje huren in Utrecht en voor de rest zuinig leven, sparen en schuld aflossen. Soms deed ze nog extra vertaal- en correctiewerk voor een uitgever in de avonduren. Geen luxe, 2 jaar geen vakantie of weekendje weg. Een vriendin had nu gevraagd of ze toch samen een trektocht konden maken in de Ardennen, overnachten op camping en lowbudget.

Ellen bleef maar vertellen, terwijl ik de cold pack weghaalde, en de enkel met Arniflor zalf in ging masseren. Zo nu en dan wel “au” maar de enkel zag er gelukkig niet slecht uit. Daarna een stevige enkelband er omheen, sok en schoen aan en vroeg Ellen voorzichtig te staan en te lopen. Hoewel pijnlijk ging het redelijk. “Maar”, zei Ellen, “ik denk niet dat ik 10 km kan lopen.” Inmiddels had ik een mogelijke oplossing bedacht. Ongeveer 1 km verder was er een bushalte met een halte op het dorpsplein van plaatsje H, dichtbij mijn B&B. Misschien kon ze daar slapen op de zit/slaapbank op mijn kamer. Ik vertelde Ellen over de mogelijkheid, want dan kon ze morgen beslissen of ze de tocht stopte en naar huis ging of wat kortere tochten zou maken. “Meen je dat echt? Je hebt al zoveel voor me gedaan en ik weet niet of ik dat allemaal kan betalen.” “Maak je maar geen zorgen, de kamer heb ik toch al betaald en ik moest toch trakteren??” Een vage glimlach ontspande haar gezicht. Kom, we gaan naar de bus. Ik neem je zware rugzak er wel bij en neem jij mijn telescoop wandelstokken want dat ontlast je enkel.

Met een wat laag tempo gingen we naar de halte. Ellen moest wel 50 min wachten, maar er was zon en een bank en ik adviseerde haar zo nu en dan een rondje te maken. Ik vroeg ook of ze genoeg te drinken had, nu haar flesje was bijna leeg. Ik had nog een reserve flesje, maakte het open, gooide een kwart in mijn bidon en gaf Ellen het flesje. We wisselden even de telefoonnummers uit, want je weet nooit. “Nu Ellen, kop op, geen zorgen, over anderhalf uur zie ik je op het dorpsplein! Ze draaide haar hoofd naar me toe, terwijl ik een onverwachte beweging maakte en haar kus kwam vol op mijn mond…”bedankt, je bent een lieve man!

Zo ging ik op weg, een stuk terug naar de route en dan naar het dorp. Het viel niet mee, de zware rugzak van Ellen, het lopen zonder stokken en knielende houding om te masseren hadden mijn knie niet goed gedaan dus moest ik mijn tempo toch een beetje aanpassen, hoewel ik mezelf betrapte dat ik toch wel uitzag naar Ellen. Eindelijk bereikte ik dorpje H en zag Ellen al door haar kleurrijke blouse van verre zitten. Snel kochten we in de dorpswinkel nog een paar blikjes bier. Ik graag cola hoor, zei Ellen en we gingen naar de B&B. Ik legde alles even uit, er was geen andere kamer, maar er was beddengoed om de bank te gebruiken, ontbijt was ook geen probleem. Ik kreeg een sleutel want mevrouw zou de hele avond weg zijn en pas laat thuis komen. We spraken af dat we de andere morgen om half negen zouden ontbijten.

We gingen naar boven en Ellen was verrast over de mooie lichte kamer. Ik sleepte het kleine bankje de doucheruimte in en stelde voor om eerst iets te drinken, daarna kon Ellen haar enkel in de wasbak nog even goed koelen. Ik zou wachten, even alles in orde brengen en dan gaan douchen, terwijl Ellen dan haar rugzak kon uitpakken en kleren kon sorteren en zich gereed kon maken om te douchen, even enkel weer masseren, daarna zouden we uit eten gaan.

Ik liet de bak van de wastafel vollopen met koud water en Ellen trok haar trekkingsbroek uit. Hielp haar op het bankje en plaatste haar enkel onder koud stromend water. Ze had een degelijke zwarte boxer aan, logisch, wandelen in een string zit echt niet lekker! Ik sorteerde wat kleding, toilet artikelen en scheerde me bij een kleine spiegel. Na 10 min hielp ik Ellen verder, droogde haar voet af en ik verdween in boxershort met toiletartikelen en wat kleding in de douche. Lekker warm douchen, een beetje body creme, after shave, met een schoon boxershort en T-shirt kwam ik uit de douche. Ellen stond met toilettasje, met wat andere kleren, in haar boxershort en BH te wachten en verdween in de douche.

Ik kleedde me aan en keek in het route boek wat de mogelijkheden morgen waren, mogelijke busverbindingen, zelf wilde ik wel 20 km lopen maar zocht ook naar ander mogelijkheden, want stel dat Ellen gewoon naar huis wilde, of een klein stukje wilde lopen etc. Ik dronk nog een pilsje en even later kwam Ellen uit de douche met een grote badhanddoek om. Ze zag er eigenlijk nu veel jonger uit. ”Er is zelfs een föhn“ zei ze enthousiast! Ok, nu nog even je enkel masseren en dan aankleden, antwoordde ik streng en toch een beetje onzeker.

Ellen ging op bed liggen en liet de badhanddoek vallen. Ze droeg een lief setje, niet overdreven sexy maar gewoon mooi, iets crèmekleurig, beetje doorschijnend zodat ik de vorm van haar borsten (kleine B?) kon zien en ook door haar slipje de schaduw van haar harig driehoekje kon zien. Ik ging maar gauw haar enkel weer met Arnica masseren en gelukkig had ik al een lange broek aan… want ze zag er best lekker uit. “Ok, enkelband om en je bent klaar”. Ellen keek me aan… “wil je ook even mijn schouders masseren want door de zware rugzak heb ik daar ook pijn”. Ik had ook wat massageolie bij me en terwijl Ellen op haar buik lag masseerde ik haar schouders. Om haar bh niet vet te maken haakte ik deze los. ”Mmmm, lekker doe je dat Freddy, doe ook mijn bovenbenen maar.” Voorzichtig masseerde ik haar benen. Veegde met toilet papier de olie weg en smeerde haar benen in met after sun, want ze was een beetje verbrand. Doe de andere kant ook maar en ze draaide zich om. Voorzichtig masseerde ik haar schouders, de losse bh liet iets meer van haar borsten zien en zag nu duidelijk haar tepels afgetekend in de bh. “Ja lekker, nu nog even mijn bovenbenen.” Oef ik voelde dat mijn pik wel wat dikker en stijver werd.

Voorzichtig masseerde ik haar bovenbenen en stopte keurig bij haar slipje of zou ik verder gaan? Ik beheerste me want ergens voelde ik dat het niet eerlijk was om gebruik te maken van de situatie. Wel zag ik opnieuw de contouren van haar lipjes en een schaduw van een poesje met haar, hoewel er geen haartjes buiten het slipje te zien waren, dus Ellen hield alles wel bij. Ook haar bovenbenen smeerde ik met after sun in omdat ze duidelijk een beetje verbrand was. Ik deed het enkelsokje weer om haar enkels en ging mijn handen wassen. Nam nog een pilsje terwijl Ellen zich verder aankleedde in de badkamer en zich een beetje optutte.

Toen op weg naar het restaurantje. Niet zo veel keus maar gewoon goed en gezellig. ”Wil je een wijntje Ellen, of houd je het bij fris?” “Een klein beetje wijn vind ik wel lekker, maar niet teveel, dan ga ik rare dingen doen.” Brutaal en in haar lachende ogen kijkend vroeg ik: en wat dan?? Ze lachte geheimzinnig. Ik bestelde een klein karafje wijn en wat water. Het eten was lekker en gezellig. Al pratende vertelden we elkaar dingen die je soms niet zo maar zegt tegen bekenden maar ineens wel zegt tegen “vreemden.”

Na het diner stelde ik voor om nog even een ommetje te maken om te oefenen. Ik had gister een leuk paadje ontdekt net buiten het dorp met uitzicht over een klein weiland aan de bosrand. We stonden daar even toen ik wat zag bewegen en er een hinde uit het bos kwam zo’n 30 m van ons vandaan. Ik trok Ellen dicht tegen me aan en fluisterde of ze het zag. De hinde keek alle richtingen op maar waarschijnlijk stonden wij aan de goede kant en daar kwam haar kalf (Bambi?) uit het bos en terwijl moeder graasde, ging Bambi drinken. Een geweldig moment en Ellen en ik keken met de wangen tegen elkaar naar dit intieme tafereel.

Toch werd de hinde onrustig en verdween met Bambi in het bos. Zwijgend keken we elkaar aan. Ellen ’s ogen glansde en toen drukte ze haar lippen op de mijne. Een lekkere kus volgde en voelde haar tong over mij lippen. “Dank je wel voor deze dag, je zorgen, dankzij jou is het toch een fijne dag geworden.” Hand in hand liepen we naar onze kamer. Op de kamer vroeg ik hoe we de bank in zouden richten. ”Wat denk je nou, we slapen toch bij elkaar in één bed, lijkt me knus en gezellig!”

Nadat ik haar enkel nog een keer ingesmeerd had en afdekte met een handdoek om het beddengoed te sparen, tandenpoetsen, toilet etc. dook Ellen in bed. Door een extra kussen legde ik haar enkel wat hoger. Even later was ik ook klaar en stapte ook in bed. Ellen keek me aan toen ze wat dichter naar me toe schoof, voorzichtig ging haar hand onder mijn T shirt en pakte met haar andere hand mijn hand, gaf er een kneepje in en schoof mijn hand onder haar T-shirt. Ik voelde haar kleine stevige borsten en toen kwam de kus. Ze ging met haar tong tussen mijn lippen en raakte ook mijn tong. “Ik wil niet alleen bij je slapen maar ook met je slapen,” fluisterde ze.

Ze trok mijn en haar T-shirt uit. Ik streelde haar borsten en voelde haar tepels opzwellen. Ik keek haar aan. Haar ogen straalden en vanzelf ging mijn mond naar haar borsten en begon ik haar te knuffelen. Mijn tong speelde met haar tepels en door zachtjes te kreunen liet Ellen blijken dat ze dit erg fijn vond. Ook Ellen liet zich niet onbetuigd, kuste mijn borst en haar hand gleed naar beneden en streek over mijn slip. Natuurlijk was mijn penis stijf geworden en zachtjes verkende ze de omtrek. ”Mmm lekker warm en groot, die wil ik straks helemaal verwennen en in me voelen,” zei ze tot mijn verrassing. Voorzichtig schoof ik mijn hand in haar slipje, voelde haar wollige haartjes en streek er voorzichtig over. Ellen kantelde haar bekken en drukte haar kutje stevig tegen mijn hand. Voorzichtig voelde ik verder, haar lipjes waren een beetje open en slijmerig glad. Met een vinger volgde ik de contouren terwijl Ellen haar hand in mijn slip liet glijden! Voorzichtig ging mijn vinger langs haar lipjes en naar boven. “Ja, ga door, dat is zo lekker en zo lang geleden.”

We keken elkaar aan en kusten elkaar. De slipjes gingen uit en zo zagen we elkaar bij het licht van de maan helemaal naakt. Haar tepels stonden recht overeind op haar kleine borsten, klaar om weer gekust te worden. Ik ging met mijn tong weer op verkenning, en kuste haar borsten, tepels, buik en navel. Terwijl ik met 1 hand een borst bleef stelen ging ik verder naar beneden en streek met mijn tong over haar lief kutje. Ellen greep mijn hoofd en drukte haar kutje wild tegen mijn mond. “Plaag me niet, knuffel me, ja zo” fluisterde ze toen ik met mijn tong tussen haar lipjes ging. Voorzichtig ging ik met een vinger naar binnen en verkende haar warm en vochtige binnenzijde. Toen ik voorzichtig in haar tepels kneep en met een tweede vinger naar binnen ging en haar klitje likte begon Ellen wild te draaien, ze kreunde het uit, sneller bewogen mijn vingers binnenin en toen ik zachtjes haar inmiddels duidelijk gezwollen klitje naar binnen zoog kwam ze met een korte schreeuw klaar. Zachtjes ging ik verder met bewegen en kussen,haar bewegingen ebden langzaam weg en ze bleef zacht kreunen.

Na een poosje trok ze me omhoog, haar ogen straalden maar er drupten ook een paar tranen. Ze bedankte me en kuste me. “Wat heerlijk, wat heb ik dit gemist en wat deed je voorzichtig. Mijn ex was vaak te wild en ongeduldig en na een paar likjes stootte hij altijd snel in me en kwam dan snel klaar.” Maar nu wil ik jou knuffelen. Ze wilde naar beneden duiken maar ik vroeg haar of ze bleef liggen vanwege haar enkel dus ik draaide zodat we eigenlijk in 69 houding lagen. Ze kuste voorzichtig mijn penis en ik kon nog steeds haar kutje kussen en strelen. Kennelijk wilde of kon ze niet echt pijpen, want het bleef bij kussen van mijn eikel en beetje masseren van schacht en ballen. “Kom eens naast me liggen”, vroeg Ellen. “Ik wil je diep in me voelen en genieten, maar heb jij iets bij je, want ik gebruik sinds mijn scheiding niets meer en had er ook geen behoefte aan, jij bent nu de eerste.”

Ik had niets bij me (ging alleen maar een paar dagen wandelen!) maar kon Ellen wel verzekeren dat ik al jaren geleden gesterilliseerd was, nooit onbeschermd vreemd gegaan was en door mijn werk in het buitenland alle vaccinatie inclusief hepatitis A en B gehad had dus dat het echt veilig was. Met een diepe kus gaf ze toestemming en vroeg me voorzichtig te zijn.

Door omstandigheden was het beter dat Ellen op haar rug bleef liggen dus ging ik naar beneden om nog even haar lekker te knuffelen, haar korte zachte haartjes boven haar lipjes, dan iets naar beneden naar haar openstaande en kale lipjes, ze was nog steeds lekker glad en voorzichtig ging ik weer met twee vingers naar binnen en bewoog een beetje, toen ik ook haar klitje dat nu goed te vinden was ging likken duwde ze weer haar kutje omhoog en mijn hoofd naar beneden. Zachtjes gingen mijn vingers opnieuw verkennend rond en vond haar ribbelig plekje diep verborgen in haar kutje. Weer begon ze te kreunen en even later kwam ze wild schokkend met een gil klaar. Ik voelde een golfje vocht langs mijn vingers naar buiten komen en likte het op. Ze trok me opnieuw naar boven. “Kom in me, ik wil in me voelen, voelen dat je in me klaarkomt, en samen, ik wil deze dag nooit vergeten.”

Ik pakte een kussen en schoof dat onder haar billen, grabbelde mijn T-shirt en legde dat onder ons. Ze pakte mijn harde pik en duwde deze richting haar kutje. Hoezo voorzichtig? Ze gooide haar heupen omhoog pakte mijn billen en soepel verdween mijn pik in haar warm en glibberig kutje. In plaats van stukje voor stukje mijn toch wel dikke penis (andere vrouwen vertelden dat ik best stevig en erg dik was, maar ik had geen vergelijkingsmateriaal) verdween mijn dikke pik moeiteloos tot mijn schaambeen in het kutje van Ellen. Omdat ze op een kussen lag en ze steeds haar heupen omhoog bewoog was er maximaal contact tussen haar klitje en mijn schaambeen. Ik pakte haar borsten en nam haar tepels tussen duim en wijsvinger. Wild voerde ze het tempo op, ik kon haar nauwelijks volgen en hoewel ik ook super geil was won ze de strijd. Alsof alle frustraties van haar moeilijke relatie en de nare en sexloze tijd erna een uitweg moesten vinden neukte ze zichzelf naar een nieuw hoogtepunt…kreunend…flarden met onsamenhangende woorden. “Kom in me, spuit me vol, je bent mijn lief, ik wil je, kom toch…” Met een harde en lange..ja..!!! drukte ze met handen en nagels mijn kont dicht tegen haar aan. “Nog even” stamelde ik en voelde haar kutje pulseren rond mijn penis. Een warme vloeistof voelde ik uit haar komen. Toen kon ik me niet langer beheersen, ik voelde dat mijn ballen samentrokken en het sperma (zonder zaadcellen) diep in haar kutje spoot.

Hijgend lagen we op elkaar en onze monden waren overal. Ik kuste haar ogen, kuste haar tranen weg die ze liet stromen, huilend bedankte ze me en fluisterde dat ze nog nooit 3 keer achter elkaar klaargekomen was. Langzaam werd onze hartslag weer normaal. Ik rolde van haar af en kuste haar tepels en kutje. Toen ging ik weer naar haar mond en liet haar proeven hoe we samen smaakten. Het was geweldig, ik zag sterren in haar ogen en met een lekkere kus bedankte ze me weer voor alles.

Ik stond op, trok mijn boxer aan, veegde haar nog steeds openstaande kutje waar een beetje vocht uitliep droog en trok het extra kussen onder haar billen vandaan en legde het kussen onder haar voet zodat haar enkel nog hoger lag. Als ik lekker klaargekomen ben moet ik vaak even plassen dus ging ik naar de badkamer en nam ook voor ons beiden wat water mee. Iedereen weet de klacht van vrouwen dat de man zich na een vrijpartij zich vaak omdraait en in slaap valt, maar tot mijn verrassing bleek Ellen nu in slaap gevallen te zijn. Ik zette de beker water maar op haar nachtkastje, sloot de gordijnen en ging het bed in. Ellen lag met een hand op haar borst en de andere hand open naar mijn deel van het bed. Ik stuurde haar hand naar mijn slappe penis en mijn hand omvatte haar nog steeds vochtig kutje. Hoewel ik best nog een keer wilde neuken liet het maar zo en viel later ook in slaap.

Later die nacht nog even wat drinken. Ik kon het niet laten even het laken op te lichten. Ze lag lief te slapen. Haar tepels stonden nog steeds een beetje overeind en haar kutje stond nog een beetje open. Ik streek er even over en voelde dat ze nog nog een beetje glibberig was. Zou ik haar weer opnieuw gaan knuffelen zodat ze wakker werd en we samen gingen vrijen? Ze lag er zo kwetsbaar bij dat ik in bed ging het laken liet zaken en haar hand pakte. Ellen kreunde een beetje en drukte zich tegen me aan en sliep rustig verder.

Het was acht uur toen ik wakker schrok, shit, vergeten de wekker te zetten en we zouden om half negen ontbijten. Ik maakte Ellen wakker. Snel wat wassen en andere rituelen. “En goed geslapen Ellen??….en hoe is het met je enkel??” Nog een beetje slaapdronken keek ze me aan, en kwam uit bed. Voorzichtig een paar stappen… “Ik heb als een blok geslapen, geen pijn gehad en alles voelt een beetje strak en stijf aan, maar lopen gaat wel redelijk.” Ook zij ging zich wassen en haar wandeloutfit aantrekken. Samen gingen we naar beneden. Ze ging wel wat voorzichtig de trap af, maar ze kon in elk geval weer redelijk lopen.

Na een lekker ontbijt gingen we naar de kamer, ik masseerde opnieuw haar enkel, enkelsok erom en Ellen trok haar wandelschoenen aan. “Wat denk je, zou het lukken vandaag om gewoon weer verder te gaan? Zullen we de route maar volgen en kijken hoe het gaat? Gooi de overtollige bagage er maar uit en neem mijn telescoop wandelstokken maar.” Zo gingen we snel op weg. ’t Tempo was wat langzamer maar volgens Ellen ging het redelijk maar vroeg me wel op tijd pauzes te nemen.

Toen we buiten het dorp waren vroeg ik haar of ze geen spijt had van het vrijen dat ze zich niet gebruikt voelde of verplicht om iets terug te doen. Ze keek me aan en kuste me. ”Ik heb nog nooit zo lekker gevreeën en geweldig klaargekomen. Wist niet dat het bestond, voor ik mijn ex leerde kennen heb ik wel een paar korte relaties gehad en met mijn ex werd het al gauw sleur. Na de scheiding heb ik geen man meer gehad, een paar keer heb ik met mijn vriendin iets gehad, wat knuffelen en likken, maar niet echt een verhouding. Heb wel een vibrator gekocht, maar niet vaak gebruikt, alleen als ik me vreselijk alleen voelde, maar het is behelpen. Ik schaam me wel dat ik vannacht alleen aan mezelf gedacht heb. Ik weet niet wat ik had maar spijt zal ik nooit krijgen, je bent ontzettend lief voor me geweest.“ Ze keek me aan en gaf me nog een kus op mijn lippen.

Het werd een mooie wandeling, rustig aan en alle tijd om te genieten van de omgeving, met veel pauzes. Regelmatig liepen we hand in hand, een kus, en vooral Ellen vertelde over haar leven. Ze was 38 jaar en nu single. Na de scheiding had ze bij haar vriendin weleens een man ontmoet en vond hem wel aardig en volgens haar vriendin was die Johan best iets voor haar. Was 5 jaar ouder en had twee kinderen, de oudste was al op HBO en de jongste in 5 VWO. Toch durfde ze geen toenadering te zoeken, ze schaamde zich voor haar schuld en wilde die eerst aflossen voor ze aan een andere relatie wilde denken. Ze vertelde dat ze ook bang was dat het weer misging. Ik probeerde haar wat te overtuigen dat er ook mannen zijn die niet altijd egoïstisch zijn en respect tonen in een relatie. Ook al komen mannen van Mars en vrouwen van Venus, met wat begrip is daar wederzijds mee te leven.

Soms waren we minutenlang stil, dan weer druk pratend. Ellen vertelde en vertelde maar. Ik onderbrak haar zelden, luisterde en verwonderde me over haar scepsis over relaties en haar leven. Uit een eenvoudig gezin, na haar VWO gaan werken, avondstudie, cursussen, weinig tijd om jong te zijn, een korte affaire met een man die getrouwd bleek te zijn, andere teleurstellingen, wel een lieve vriendin met wie ze over alles kon praten, toen de ontmoeting met die man, haar vriendin had haar gewaarschuwd, maar ja, ze was echt blind en dacht dat ze hem wel kon veranderen, dus getrouwd, wilde kinderen maar het lukte niet…

Tot ze na jaren ontdekte dat haar man een dubbelleven leidde. Gokken, andere vrouwen en ineens een deurwaarder aan de deur, had ze maar op alle financiën gelet, maar de bankrekening was steeds net positief, maar diverse creditkaarten stonden maximaal rood! Ik luisterde maar, keek in haar ogen, soms wanhoop, soms een traan. Vertelde haar dat ik wist van verborgen leed, ook bij mijn kinderen, aan de buitenkant een lach en stralende ogen maar aan de binnenkant een gekneusd hart.

Na 15 km vond Ellen het genoeg en ook mijn knie speelde op, lopen zonder stokken eiste toch zijn tol. We maakten een korte afwijking van de route en wachtte op de bus. Door wat overstappen kwamen we rond vijf uur op het dorpsplein in H en liepen naar (inmiddels) “onze” B&B”. We deelden een blikje bier en gingen douchen. Zonder schaamte kleedde Ellen zich nu uit. Jammer dat de douche te klein was voor 2 personen. Ik ging na haar douchen. Naakt lag Ellen op het bed te wachten. ”Zou je me weer willen masseren?? En niet alleen mijn voet!” Toch begon ik met haar enkel die nog steeds licht gezwollen was, maar er toch goed uit zag. Toen ik de massageolie wilde pakken om haar schouders te masseren, zei ze dat ik beter eerst andere plekjes kon masseren. Haar tepels waren al gezwollen en zag dat haar lipjes van haar kutje al wat open stonden.

Maar eerst kuste ik gewoon haar lippen. Kreunend begon ze me wild te tongen. “Je moet me overal kussen en aanraken, ik voel me zo gelukkig, veilig en geil dat ik niet wil wachten tot vanavond en als ik jou zo zie ben jij er ook wel aan toe, want je pik staat weer lekker stijf!” We speelden het oude spel. Overal kussen, aan tepels zuigen, plagend alleen over haar bovenbenen strijken, tot Ellen mijn hoofd pakte en die resoluut tegen haar kutje duwde. ”Daar heb ik de hele dag al op gewacht en ondanks dat ik mijn nat kutje goed afgedroogd heb ben ik nu ook weer nat!” En weer likte ik haar gladde lippen, zocht met mijn tong haar verborgen diepte en dan langs de lipjes omhoog. Voelde haar pulserend klitje en toen ik er op zoog en met een vinger diep tussen haar lipjes ging schokte ze en duwde mijn hand en daarmee mijn tong stevig tegen haar klitje. “Ja…ik kom al…ga door…zachtjes…lik me…ja nog even.” Kreunend en zachtjes schreeuwend kwam Ellen klaar.

Ze trok mijn hoofd naar boven en kuste me, haar ogen spraken alles wat er te zeggen viel. “Ik vertrouw je, waren alle mannen maar zo…” Ik fluisterde dat er zeker nog meer mannen zijn die voorzichtig een vrouw kunnen beminnen en niet alleen maar aan zichzelf denken. Ze pakte mijn stevige pik, bukte zich en nam hem tussen haar lippen. Ze zei dat ze nog nooit echt gepijpt had… eens had een vriendje haar gedwongen, dat was heel erg geweest en had zich voorgenomen om nooit meer een pik in haar mond te nemen en zeker geen sperma in haar mond wilde. Zachtjes kuste ze mijn eikel en masseerde mijn pik. “Ik wil je nu zien klaarkomen en zien spuiten, kom maar en spuit dan over mijn borsten.”

Na zo’n fijne intieme dag buiten was ik al aardig geil geworden. Ellen likte en masseerde me en ik streek voorzichtig over haar kutje. Toen kon ik het niet meer houden. ”Ellen…nu sneller…lik me…masseer mijn pik..ja..ga door…“ Ik pakte mijn pik en door over haar borsten te spuiten voorkwam ik dat ik tussen haar lippen en in haar mond klaarkwam. We kusten elkaar en lagen dicht tegen elkaar aan. Woorden waren teveel…en Ellen straalde…nooit geweten dat dit mogelijk was…gewoon genieten!

Ik pakte een handdoek en wreef haar borsten schoon. Daardoor werden haar tepels weer stijf. Ik kuste de stevige knopjes. “Zullen we eerst wat eten en dan weer verder gaan? Ellen keek me aan en fluisterde dat ze daarna mij weer diep in zich wilde hebben en misschien wel de hele nacht door wilde gaan. ”Lief, we moeten morgen nog een stuk wandelen met een volle rugzak hoor, en dan met bus en trein naar huis!” Ellen fluisterde dat ze zelfs met een zware rugzak en pijnlijke enkel het wel zou redden. Ze had zoveel energie opgedaan dat een slapeloze nacht met keer op keer sex ze wel zou overleven. Ik vertelde dat ik ruim 25 jaar ouder was… dus… Ze lachte me uit. Kom, even opfrissen en we gaan.

Na een gezellig etentje gingen we weer terug. Op onze kamer dronken we nog wat en vertelde Ellen dat ik graag haar voorzichtig helemaal uit wilde kleden. Altijd een spannend moment voor een man, ook al sta je soms te klungelen met verborgen ritsen en elke BH die anders opengaat. Maar het lukte. Ik merkte aan haar stralende ogen dat ze het fijn vond. Ook mij kleedde ze uit. Alles ging soepel, de boxer wilde niet erg zakken en ze moest mijn pik eerst vast vasthouden om de boxer er overheen te trekken. Naakt stonden we tegen elkaar, lippen op lippen, borst tegen elkaar en ik voelde haar stevige tepels, buik tegen buik en mijn pik tussen haar benen, tegen haar kutje en schaambeen tegen schaambeen, haar zijde-achtige haartjes tegen mijn wat grijze stugge haren rond mijn pik.

Zachtjes bewogen we, een soort dans, zoals ze soms ziet bij dieren die een sierlijke paardans uitvoeren. Ik voelde dat ze erg nat was. Ellen stak haar tong diep in mijn mond, we keken elkaar aan en met een vloeiende beweging pakte ze mijn pik en duwde die tussen haar schaamlippen. Nog nooit had ik staande geneukt…maar nu… We neukten met kleine bewegingen. Ik zat ook niet diep in haar maar nu dicht tegen elkaar aan en we konden elkaars ogen zien. (Jullie zullen misschien denken. Kom op kerel, smijt ze op bed en neuk haar) Dit was geen platte seks, geen neuken, dit was “samen zijn”. Hoewel ik eigenlijk best diep wil penetreren, was nu juist het wrijven van mijn pik tussen haar lippen, wellicht ook haar klitje zachtjes toucheren, voor ons beiden genoeg.
Ik voelde haar lipjes om mijn pik klemmen. Een beetje slijmachtig vocht langs mijn ballen lopen, zag haar ogen straalden als vuur, ze kreunde zacht en fluisterde…”Ik voel je komen, help me nog even…” Een hand verplaatste ik van haar rug naar haar borst en streek over haar tepel, mijn andere hand ging tussen ons in en drukte op haar klitje, haar pupillen verwijdde zich en met een schokkende beweging drukte ze haar nagels in mijn rug en voelde ik dat ze heftig kreunend klaarkwam. Soms hoor je verhalen dat vrouwen schreeuwen, in zwijm vallen, schunnige taal roepen… Wij keken alleen in elkaars ogen en wisten dat het goed was.

Kort erna gingen we naar bed, gepraat over ons leeftijdsverschil, mijn relatie, haar angst en zorgen. Ja, we hebben daarna elkaar nog even verwend. Ellen heeft mijn pik diep in haar mond gehad, dieper dan ooit en ik heb haar gevingerd en gelikt tot ze huilend vroeg om diep in haar te komen, gewoon (saai??) zij onder en ik boven. Aan onze ogen konden we zien hoe ver we waren en toen we beiden het tempo verhoogden kwamen we samen klaar, geen geschreeuw, geen schokkende lichamen, het contact met lichaam, ogen en ziel was genoeg… “Ik wil de hele nacht wel met je neuken”, zei Ellen “en daarna ook nog.” Toch zijn we hand in hand in slaap gevallen, droomloos en ontspannen.

De andere morgen, een paar kussen, wassen, ontbijt en op weg, dan zwijgend, dan weer pratend over wat we beleefd hadden, hoe toevallig… Na 12 km begon Ellen echt last te krijgen van haar enkel, hoewel ik al wat bagage overgenomen had en de telescoop stokken aan haar gegeven had. Via een sluipweg konden we een stuk afkorten en bereikten een station. We moesten beiden richting Utrecht dus konden we samen dezelfde trein nemen (Ik weet zeker dat sommigen van jullie de gevoelens kennen als je weet dat je afscheid moet nemen van een onmogelijke liefde. Nou dat hadden wij ook). Zwijgend zaten we hand in hand in de trein, ieder met zijn eigen gedachten. Ellen leunde met haar hoofd op mijn schouder en fluisterde: ”Heb je nog even tijd en wil je mee lopen van station naar mijn huis?” Een traan gleed langs haar wangen, ik dacht even dat het onverstandig is om een afscheid maar te rekken, mijn brein zei nee, maar mijn lichaam zei…”Ja.”

Ik droeg vanaf Utrecht CS haar rugzak. Het was niet ver naar haar appartement. Ellen verontschuldigde zich dat alles wel eenvoudig ingericht was, maar ze had geen keuze. Ze pakte mijn hand en zei dat ze nog even met mij in haar eigen bed wilde vrijen als teken van verbondenheid en zodat ze als ze alleen in bed lag en weer de slaap niet kon vatten, denkend aan hoe ze financieel de maand weer door moest komen, ze in elk geval moed kon vinden in die geweldige momenten die wij beleefd hadden.

Hoewel niet gedoucht, kleedden we elkaar uit en nooit zal ik het moment vergeten dat ik haar slipje uittrok en haar super vochtig kutje aanraakte. Ik kuste haar kutje en ging met een vinger voorzichtig naar binnen. Wild drukte ze zich tegen mijn aan en het leek wel of ze mijn hoofd en vinger helemaal in haar lichaam binnen wilde duwen. Huilend en schokkend kwam ze klaar, onsamenhangende woorden, dat ik haar lief was, ik haar prins was, ik haar “allesje” was. Toen pakte ze mijn pik. Nam die in haar mond en begon te zuigen en te likken. “Wil je nu in mijn mond spuiten?? Je bent helemaal van mij, ik wil je proeven, laten merken dat je veel voor me betekent.

Terwijl ze me pijpte en zoog, ging ik met mijn hand naar haar kutje, ik voelde hoe nat ze nog was en streek met hetzelfde tempo als ze me pijpte over haar kutje. Ik draaide iets om….zodat ik haar kutje kon vingeren en likken, terwijl Ellen mijn pik knuffelde en verwendde. Samen kwamen we klaar, zij kreeg mijn sperma in de mond en ik kreeg opnieuw een golfje sap uit haar lief kutje. Daarna kusten we elkaar. Gek he, we hadden beiden tranen in onze ogen, dat verwacht je misschien van een vrouw, die gevoeliger en emotioneel is, maar van een man die 63 is……?
We bleven nog even liggen, keken elkaar in de ogen. ”Dank je wel voor alles” stamelde Ellen…

We hadden afgesproken om na 6 weken elkaar weer op te zoeken. Datum en tijd geprikt. We hadden ook besloten om even afstand te nemen, situatie van Ellen, mijn relatie en het was gewoon moeilijk om te plannen. Na ruim een maand kreeg ik een uitgebreide mail van Ellen. Ze vertelde hoe ze onze ontmoeting had beleefd, er was een wereld open gegaan. De eerste dagen kon ze me niet vergeten, de gesprekken, het vrijen, soms had ze haar vibrator gepakt, en wat voor die tijd niet lukte, was ze klaargekomen en had ze soms mijn naam geschreeuwd. Ze stond anders in het leven, meer onbevangen.

Een week na onze ontmoeting had ze bij haar vriendin Johan weer ontmoet. Wat ze voorheen niet durfde was ze toch in gesprek gegaan en iets van zichzelf verteld. Johan had toevallig 2 kaartjes voor een leuk concert en ze was er aarzelend op ingegaan. Fijne avond gehad en na het concert wat nagepraat. Vroeger durfde ze zoiets niet, maar na onze ontmoeting en gesprekken was ze gewoon opener geworden. Johan had haar uitgenodigd voor een avondje uit, ze vond hem achteraf toch best aardig. Toch speelde er nog argwaan op, kon ze wel doorgaan, zou Johan haar begrijpen? Bij die ene avond uit is het niet gebleven, maar er was nog een lange weg te gaan. Soms bij het gebruik van haar vib had ze zelfs aan Johan gedacht en was spetterend klaargekomen. Ze voelde soms hetzelfde vertrouwen bij Johan als bij mij! Kan ik wel verder gaan? Zou het weer niet mislukken? En hoe moet het met onze afspraak?? Zou het net zo fijn zijn als toen?? Was het geen bedrog ten opzichte van Johan?

Met pijn in mijn hart heb ik Ellen geschreven dat ze haar weg zelf moest vinden. Doe wat je hart je ingeeft, ik was slechts een vreemdeling, een toevallige ontmoeting. En hoe geweldig die dagen ook waren, ik zou een stap terug doen en opnieuw afstand nemen.

Na enige tijd weer een mail van Ellen. ”Lieve Freddy, Ik ben met Johan een paar keer uit geweest. Vorig weekend samen weg geweest en ja, we hebben gevreeën, het was bijna net zo lekker als met jou. Ik heb Johan alles verteld van mijn scheiding, mijn schulden, mijn schaamte, mijn angst om weer pijn te lijden over de ontmoeting met jou. Hij heeft geluisterd en ik denk dat het goed komt tussen Johan en mij. Maar nu vraag ik je iets moeilijks. Zoek maar geen contact meer met me, ik wil het eerlijk spelen en helemaal gaan voor Johan. Dit schrijf ik met pijn in mijn hart Freddy, want jij hebt me geweldig geholpen. Je hebt niet alleen mijn gekneusde enkel goed verzorgd maar ook mijn gekneusde hart! En me geleerd mannen weer te vertrouwen zodat ik weer opnieuw lief kan hebben en opnieuw van het vrijen kan genieten. Bedankt lieve man, ik zal je nooit vergeten!!
P.S. O ja, Het gaat prima met mijn enkel en je merkt wel in dit mailtje dat “mijn hart” ook al goed geneest!!

Ik heb Ellen nog 1 keer terug gemaild dat ik haar ook nooit zou vergeten en gezegd dat ik heel blij was voor haar en haar veel geluk toewenste. Want dat verdiende ze na de opgelopen kneuzingen.

Soms denk ik terug aan Ellen. Zou ik?? Ik wist haar telefoonnummer, maar ik wist dat ik ze vrij moest laten. Eens heb ik een paar dagen een duif verzorgd die gewond was. Toen ik hem met spijt losliet wist ik dat een vogel moest vliegen en niet in een hok moest zitten, de duif fladderde weg, maakte nog een rondje boven mijn hoofd en verdween. Het was alsof ik Ellen zo ook losliet, op weg naar haar vrijheid en geluk. Zo verdween Ellen uit mijn leven, maar ik wist dat het goed was!

Als je wilt reageren of vragen, mail me maar!
freddymorvan@gmail.com

Lees het vervolg:
Sexverhalen categorie: Overig, Romantisch | Sexverhaal gaat over: , , , , , ,
50 stemmen, gemiddelde waardering van dit verhaal 7,86
Laden...

Kletsen over dit verhaal?

Erotisch Sociaal Netwerk | De volgende personen praten er graag over!

hotnurse (29)

Wat vind jij...

Geil verhaal?

Bellalinda (23)

Wat vind jij...

Geil verhaal?

girnina (28)

Wat vind jij...

Geil verhaal?

Anouk-72 (49)

Wat vind jij...

Geil verhaal?

Keysy ()

Wat vind jij...

Geil verhaal?

anja45 (53)

Wat vind jij...

Geil verhaal?

roosje-18 (38)

Wat vind jij...

Geil verhaal?

stoutejanet (40)

Wat vind jij...

Geil verhaal?

kleinsletje123 (43)

Wat vind jij...

Geil verhaal?

lekkertje69 (41)

Wat vind jij...

Geil verhaal?


Gerelateerde Verhalen

Misschien vind je deze verhalen ook leuk om te lezen

28 april 2015 7.2

Een BBQ

dinsdag 28 april 2015 in Overspel

waardering: 7.2

🔊 Vertel dit verhaal Luister? Ja, ik heb het mijn man Rob vaak genoeg verteld, hij is een nogal dominant mannetje dat soms best wel eens…

3 mei 2015 8.1

De buurvrouw

zondag 3 mei 2015 in Overspel

waardering: 8.1

🔊 Vertel dit verhaal Luister? Anderhalf jaar geleden kwam er een alleenstaande moeder van twee kinderen bij ons in de straat wonen. Op zich niets bijzonders,…

17 mei 2015 9.0

Onze nieuwe buren

zondag 17 mei 2015 in Overspel

waardering: 9.0

🔊 Vertel dit verhaal Luister? Wij hebben sinds kort nieuwe mensen naast ons wonen. Ik heb de mensen nog niet gezien, ik werk veel, vroeg weg…

6 juli 2015 9.0

Anja, deel 2

maandag 6 juli 2015 in Overspel

waardering: 9.0

🔊 Vertel dit verhaal Luister? Ja Anja, mijn vriendin met wie ik zo nu en dan een paar heerlijke uurtjes heb. Anja is de vrouw waar…

6 september 2015 8.2

Vrouw van ex collega krijgt haar beurt

zondag 6 september 2015 in Overspel

waardering: 8.2

🔊 Vertel dit verhaal Luister? Zij lag naast mij op de grond, over haar hoofd nog de witte katoenen zak. Ze had mij net nog gepijpt…

14 juni 2016 8.1

Collega zwanger gemaakt?

dinsdag 14 juni 2016 in Hetero

waardering: 8.1

🔊 Vertel dit verhaal Luister? Het is vrijdagavond 7 uur, ik zit nog als enige te werken op de afdeling. Ik krijg een appje va mijn…

4 december 2015 7.8

Fantasie en werkelijkheid

vrijdag 4 december 2015 in Overig, Romantisch

waardering: 7.8

🔊 Vertel dit verhaal Luister? Ik heb al enkele verhalen op deze site geschreven en deze zijn door velen gelezen en hoog gewaardeerd. Omdat mijn e-mailadres…

24 juni 2014 7.9

Nieuwe liefde

dinsdag 24 juni 2014 in Hetero, Romantisch

waardering: 7.9

🔊 Vertel dit verhaal Luister? Al een tijdje ben ik aan het werk als accountmanager bij een bedrijf. Het nadeel van accountmanager zijn is dat je…

20 januari 2016 7.9

Liefde in de Ardennen

woensdag 20 januari 2016 in Hetero, Overspel, Romantisch

waardering: 7.9

🔊 Vertel dit verhaal Luister? Een goede vriend van mij (Hans) heeft een kleine onderneming die reizen organiseert naar het buitenland (kleinschalig) maar heeft ook een…

23 september 2019 7.3

Onverwacht genot

maandag 23 september 2019 in Romantisch

waardering: 7.3

Reageer op dit Sexverhaal