Sexverhalen.com » Eerste keer » Hij was zo vriendelijk het uit te leggen


Luister?

Gearriveerd op mijn vakantieadres in de Ardennen. Auto geparkeerd, spullen naar het appartement. Zeer netjes. Prima bed, nette douche, zou mij wel vermaken. Check de tv. Heb ik weer, krijg die niet aan de gang. Had net zin even van de rit bij te komen. Dan eerst maar even koffie zetten. Had zelf de pas meegenomen. ‘Hallo’. Draai mij om. ‘Oh hoi, gaf hem een hand, Hans’. ‘Steef’. ‘Ook zin aan koffie’? Raakten aan de klets. ‘Doet jou tv het wel, krijg die niet aan de praat’. ‘Kom zo wel even, ga eerst even douchen’. “goed idee. Sprong er ook snel even onder. Handdoek om. Hij klopt netjes aan. ‘Kom verder’. Kijk naar zijn lichaam. Hij ziet er goed uit, ook alleen een handdoek om. ‘Nou, pakt de afstandsbediening, eens even kijken of het lukt’. Duurt even, heb beeld. ‘Na ja’. Kijk hem verrast aan. ‘Genoeg te zien’. ‘Ook ietwat ondeugende zenders, moet je even weten waar je moet zoeken, checken’? ‘Is prima’. ‘Gek hè, kijk ook altijd of er sex zenders zijn, vind ik leuk om naar te kijken als ik op bed lig’. ‘Snap wat je bedoeld, heb ik ook’.

‘Kijk, keuze genoeg, voorkeur’? ‘Ben het niet, maar kijk graag naar gay zenders, klinkt misschien gek, maar wind mij altijd enorm op’.
‘mag toch, is niks verkeerds aan’. Hij zet er eentje op. Kijk geïnteresseerd naar een paar mooie mannen’. ‘Nou, slecht’s heel even legt hij zijn hand op mijn been, kijk ze’.
De film staat nog aan. Doe de handdoek aan de kant, streel mijn pik, maakt mij rustig.
Gaat plots de deur open. ‘Ohhh shit, sorry, , Steef komt binnen, mijn mobiel ligt hier nog’. Hij kijkt naar mij, een stijve in mij hand. Sluit de deur. Doet die op slot. Laat zijn handdoek op de grond vallen. Gaat op bed liggen. Streelt zijn pik. ‘Fijn gevoel hè, en is het wat deze film’. ‘Niet verkeerd’.
‘Hans, ik weet jij bent niet gay, zou jij het willen’? ‘Weet ik niet zo goed’. Hij merkt dat ik het ongemakkelijk vind. ‘Zal ik jou eens strelen, vind je het niks, stop ik meteen’. ‘Mag wel’. Voel zijn hand mijn stijve zachtjes strelen. ‘Fijn gevoel’? ‘Ja’. Hij blijft nog even strelen. Stopt.
‘Viel het mee’? ‘Weet het niet zo goed, lastig, ook weer fijn’. Hij streelt mijn borst. ‘Dan stoppen we nu’.
Baal eigenlijk, word altijd geil als ik die filmpjes bekijk, en fantaseer over sex met een jongen, klap ik nu dicht. ‘Sorry Steef’. ‘Joh, maakt niks uit, jij moet er klaar voor zijn, niet tegen je gevoel ingaan’. Kijk naar zijn stijve. Mijn hand raakt die aan. Steef gaat er goed voor liggen. Kijk hem aan. Zijn pik word alleen maar harder. ‘Trek maar stevig af, mijn eikel bloot, en dan weer stevig aftrekken’.

Steef kreunt. Ik ga het steeds leuker vinden. ‘lekker zo’? ‘Echt wel, doe jij fijn, zou je door willen gaan’? ga harder aftrekken. ‘ohhh Hans’. Dikke stralen zaad schiet hij op zijn buik. Blijf aftrekken.
‘Jeetje, ik genoot echt, deed je echt fijn’. ‘Weet ik veel, wel gaaf jou te zien spuiten’.
Hij drukt mij op mijn rug. Voel zijn mond over mijn pik gaan. Kijk hoe hij mij lekker pijpt. Zijn tong over mijn eikel. Ik heb het niet meer. Hij moet doorgaan. ‘Jaaa Steef, ohhh jeee, machtig dit’.
Ben in de zevende hemel. ‘Steef’. Zaad spuit ik in zijn mond, hij blijft zuigen. ‘Hmmm, likt over zijn lippen, lekker’.
Moet het echt even laten bezinken. Hij ziet aan mij dat ik er van onder de indruk ben. ‘Was echt fijn, als het hier bij blijft, geen probleem, heb genoten’. Krijg een kus. Hij gaat naar zijn kamer.
Neem een douche. Haal boodschappen.
Klop bij Steef aan. ‘Hé Hans’. ‘Mocht jij het leuk vinden, ga ik iets koken voor ons’. ‘Wat aardig’.
‘Moet zeggen, veegt zijn mond af, smaakte voortreffelijk’. ‘Ik heb nog een toetje, kijk hem ondeugend aan, zin aan’? ‘Hmmm, ben benieuwd’.
‘Kijk, laat condooms en glijmiddel zien, nodig voor ons toetje’. Gaan naar zijn slaapkamer. Strelen elkaar. Zijn snel naakt. ‘Maak je pik eens stijf’. Help Steef. ‘Condoom omdoen’.
Ik pak het glijmiddel, smeer zijn condoom er rijkelijk mee in, ga op bed liggen. Trek mijn benen op. Voldoende glijmiddel bij mijn aars.
‘Neuk me’. Steef kijkt mij geil aan. Komt naar mij toe. Voel zijn eikel al. Drukt door. ‘Ohhhh Hans, zit al helemaal in jou, ohhhh fijn’.

Hij doet het heet rustig. ‘Hmmm, trekt zijn stijve uit mijn kontje, heel erg lekker’. ‘Ik wil jou pik voelen’. Ga in Steef. Voor het eerst in een kontje. ‘Ohhhh jaaaa Hans, neuk hem zachtjes, wat een zalige pik’. ‘Doe maar’. Hij merkt dat ik ga komen. Uit mijn tenen. ‘Wow, jij neukt zalig, heerlijk’.
Plof naast Steef op bed. Gaat op mij zitten. ‘Heb nog een lekker toetje voor jou’. Krijg zijn machtige stijve in mijn mond gedrukt. Hij neukt mijn mond. ‘Jaa, jaaaa, lik mijn eikel, ohhhh’
‘jaa, je toetje, voor jou, jaaaa’. Krijg een beste lading zaad in mijn mond. Slik alles door. Ben geil, maakt mij niks uit. Lik zachtjes zijn eikel schoon.
‘Mijn hemel, kruipt tegen mij aan, poos geleden zo lekker te hebben gevreeën’.
Bleef die nacht bij Steef slapen. Werd wakker omdat mijn pik in zijn mond zat. ‘Goedemorgen schatje’.

Die dagen dat ik had geboekt, 4 dagen, beleefden wij iedere dag heerlijke sex. ‘Steef, streel zijn gezicht, borst, gaat helaas morgen al naar huis’.
Maakten er een geweldige laatste avond van. De volgende morgen rustig wakker worden.
Steef ging op zijn knieën. ‘Voor jij gaat nog even lekker in mij met die zalige pik’.
Zat glunderend in de auto. Niet zo’n bijzondere vakantie verwacht. Nog steeds contact. Hij is echt leuk.

Lees het vervolg:
Sexverhalen categorie: Eerste keer, Homo | Sexverhaal gaat over: , , , ,
31 stemmen, gemiddelde waardering van dit verhaal 7,45
Laden...

Kletsen over dit verhaal met een Shemale/Ladyboy?

De volgende shemales praten er graag over!Gerelateerde Verhalen

Misschien vind je deze verhalen ook leuk om te lezen

24 juli 2022 7.7

Zwager besefte helemaal niet dat hij ongelukkig was

zondag 24 juli 2022 in Eerste keer

waardering: 7.7

Reageer op dit Sexverhaal

Reacties

Tip, wil je in contact komen met iemand via sexverhalen.com... Gebruik de Sexverhalen.com CHAT. Klik hier!

Lekker kort geschreven en heerlijk op afgetrokken met als resultaat nu een witte buik met warme mannenpap, graag geil vervolg.

Reactie van Jandre op 18 september 2023 om 11:43

Beantwoorden