Sexverhalen.com » Eerste keer » Hoe ik bi gevoelens kreeg


Voor 2 jaar terug wist ik niet beter als dat ik hetero was.
Zomer 2016 reed ik over een dijk van de Waal omdat ik na mijn laatste overleg die dag geen zin meer had terug te gaan naar kantoor. Het was heerlijk zonnig weer en voelde me geil. Langs de kant stonden meerdere auto’s geparkeerd en door het weiland liep een pad richting de rivier. Nieuwsgierig geworden, pakte ik een flesje water uit m’n auto en liep door het hek richting de rivier. Daar beneden aangekomen uit het zicht van de dijk, lagen daar meerdere mannen bloot te zonnen. Dit was best een geil gezicht. Dus besloot ik een stuk langs de waterkant te lopen gekleed wel te verstaan. Er lag een stelletje elkaar te strelen en even verder stond er een man in het water zijn stijve lul te masseren. Hij zag me aankomen en draaide zich naar me toe. Hij vroeg of ik het niet warm had. Ik zei dat het inderdaad erg warm was. Hierop antwoordde hij; waarom heb je dan je kleren aan? Ik zei dat ik hier voor het eerst was en ook geen handdoek bij me had. Hij bood me aan om op zijn 2e handdoek te gaan liggen. Na even getwijfeld te hebben stemde ik toe aangezien ik wel geil werd van zijn harde pik. Hij liep met me mee en spreidde zijn handdoek voor me uit. Eigenlijk wist ik niet wat me overkwam. Ik werd geil van een blote man terwijl ik dat nooit werd in de sauna of zo.

Hij keek gefascineerd toe hoe ik mijn shirt uit trok en daarna mijn broek los maakte. Hij zag dat ik mijn schoenen nog aan had en ging door z’n knieën en maakte mijn veters los. In deze houding keek hij naar mij en pakte de rand van mijn broek. Trok deze zachtjes naar beneden en stond op mijn boxer met broek op mijn enkels. Ik ging zitten en hij ontdeed mij van de opgestroopte broek. Hij zei; ga maar liggen en dat deed ik. Hij ging met zijn mond richting met inmiddels hard geworden pik in de boxer opgesloten. Hij opende zijn mond en beet zachtjes door de stof in mijn erectie.
Ik werd hier bloedgeil van en liet hem begaan.
Met zijn tanden trok hij mijn boxer naar beneden en mijn stijve paal sprong er uit.
Wat gebeurde er allemaal? Ik was in trance door geilheid.
Mijn boxer uit trekkend, ging hij met zijn tong langs mijn benen omhoog richting mijn ballen. ik spreide mijn benen en hij likte heerlijk onder m’n ballen door en nam er 1 in zijn mond zachtjes zuigend. Hij voelde denk ik aan dat wanneer hij niet zou stoppen, ik spontaan klaar zou komen.

Hij kwam over mij heen zitten en hield zijn pik die keihard was en glom van het voorvocht voor mijn lippen. Ik opende mijn mond en voelde voor het eerst een pik in mijn mond. Hij duwde zijn pik steeds verder naar binnen tot ik bijna moest kokhalzen. Hij begon neukbewegingen te maken en ik zoog zijn pik naar binnen. Opeens voelde ik zijn lul kloppen en voordat ik het wist spoot hij zijn zaad achter in mijn keel en hield mijn hoofd vast. ik kon niet anders dan kokhalzend te slikken. Hij had niks aangekondigd en had al zijn geil ingeslikt.
Even bijkomend van deze gebeurtenis bedankte hij mij. Zal ik je even insmeren met zonnebrand vroeg hij. Ik ging akkoord en liet hem begaan. Eerst je rug maar zei hij. Dikke klodders liet hij vallen op mijn benen, billen en rug. Hij masseerde heerlijk mijn schouders en wreef de zonnebrand heerlijk in. Toen ging hij beneden beginnen vanaf mijn voeten naar boven. Hij duwde mijn benen uit elkaar en hurkte er tussen. Met beide handen smeerde hij de binnenkant van mijn bovenbenen in. Ik moest iets draaien want mijn stijve pik lag gewoon klem. Hij deed nog een klodder zonnebrand in mijn bilspleet en begon dit helemaal in te smeren. Hij wreef het helemaal in mijn sterretje. Tijd om om te draaien. Ik zag dat er enkele mannen omheen waren komen staan en ik schrok. Ze stonden zich af te trekken kijkend naar ons.

Mijn zonnebrand vriend knikte even en de mannen gingen een stukje terug. Sluit je ogen maar zei hij. Weer gingen dikke klodders zonnebrand over mijn hele lijf van hals tot tenen. Mijn pik stond keihard omhoog. Hij zat weer tussen mijn benen en ging langszij met beide handen vanaf mijn voeten, enkels, kuiten aan de binnenzijde van mijn benen omhoog. Toen begon hij met mijn hals en bij mijn tieten aangekomen, beet hij er zachtjes in. Mijn tepels stonden ook stijf. Vervolgens licht knijpend ondergingen mijn tepels een heerlijke massage. Ik werd nog geiler en voelde mijn pik al kloppen van opwinding. Hij ging verder met mijn buik en navel richting mijn erectie. Als hij toen mijn lul had gepakt was ik spontaan klaar gekomen maar hij wreef zacht over mijn kaal geschoren huid net boven mijn pik. Mijn lul overslaand, trok hij m’n benen omhoog en ging mijn bilspleet bewerken. Met een paar vingers masseerde hij mijn mannenkut en drong een vinger naar binnen. Ondanks dat ik nog nooit een lul of dildo in mijn kont had gehad, ontspande mijn kringspier. Hij ging met zijn vinger over mijn prostaat wrijven. Ik voelde mijn zaad opborrelen en voelde tegelijk een mond over mijn pik. Ik kwam schokkend klaar en moest bij komen. Toen ik mijn ogen los deed, zag ik dat 1 van de omstanders mijn pik aan het schoonlikken was en liet de sperma zien die hij had opgevangen.

Vanaf toen wist ik dat mannen precies weten hoe je iemand in de 7e hemel moet helpen.

0
Lees het vervolg:
Sexverhalen categorie: Eerste keer, Homo | Sexverhaal gaat over: , , , ,
43 stemmen, gemiddelde waardering van dit verhaal 8,28
Loading...

Kletsen over dit verhaal met een Shemale/Ladyboy?

De volgende shemales praten er graag over!

marktheboy (28)

Wat vind jij...

Geil verhaal?


Reageer op dit Sexverhaal

Reacties

Ik vind het zo geil om deze verhalen te lezen, het wind me ontzettend op. Heerlijk gevoel om dan weer te spuiten.

Reactie van Johan op 24 mei 2019 om 19:40

Beantwoorden

Ik hou van mannensex, kan er heel opgewonden van worden. Heb al veel geile momenten mogen beleven

Reactie van Johan op 18 mei 2019 om 16:27

Beantwoorden

Ik word steeds maar geiler als ik aan mannensex denk. Heb al wat meegemaakt, maaar sta open voor veel

Reactie van Johan op 18 mei 2019 om 16:23

Beantwoorden

Heerlijk verhaal, ik heb zelf ook verschillende geile momenten beleefd aan het naaktstrand. Dit was een naaktstrand van alleen mannen. Ik vind het ook fijn om te kijken en bekeken te worden. Word hier heel opgewonden van.

Reactie van Johan op 7 april 2019 om 21:51

Beantwoorden

Ik krijg een hele dikke lul als ik dit verhaal lees, krijg er ook bi-gevoelens van, lekker geil lijkt het me als er meerdere mannen om je heen staan. Ga vaak naar het naakstrand waar ook een plek voor homo’s is. Heerlijk om je pik aan andere mannen te tonen en naar andere gladgeschoren lullen te kijken.

Reactie van John op 9 september 2018 om 00:30

Beantwoorden

Heerlijk verhaal voelde net of ik het zelf voor het eerst ging beleven.

Reactie van br.n. op 14 april 2018 om 17:24

Beantwoorden

Waar was dit, dit wil ik ook, maar dan iedere keer een nieuwe pik in mijn keeltje, ze mogen allemaal lekker spuiten, daarna draai ik me om zodat ik van twee kanten geneukt kan worden, spuit maar vol, ik geef me over

Reactie van Ronhendriks op 2 april 2018 om 16:59

Beantwoorden