Sexverhalen.com » Hetero » Ik ben niet zo


Luister?

Dit verhaal is geschreven voor Melissa, heb jij nu na het lezen van dit verhaal ook zoiets van, hier fantaseer ik ook over. Of een andere fantasie… Mail me dan; ik_michael@live.nl

Ik ben Melissa, ben 32 jaar een slanke meid donkerblond haar en heb cup 80C. Daarnaast ben ik getrouwd met Rogier en hebben wij samen twee kinderen. Wij gingen samen met mijn zus Lana, haar man Pascal en hun twee kinderen een midweek in de zomer naar de Ardennen toe. Lekker genieten met zijn alleen in een grote bungalow. Heerlijke plannen hadden we al om de bossen in te trekken om van de natuur te genieten. Maar natuurlijk ook relaxen, het is tenslotte vakantie.

We kwamen de maandagmorgen aan rond een uur of 11. Nadat we beide auto’s hadden uitgeladen van alle spullen die we meebrachten, hebben we meteen een heerlijke wandeling gemaakt door de prachtige bossen. Zoals voor veel mensen bekend waren wij op een gegeven moment ook verdwaald, maar kwamen uiteindelijk rond half 7 weer terug bij onze bungalow aan. Hebben toen gezamenlijk lekker wat gegeten. Nadat we alle kinderen op bed hadden gelegd, zijn we buiten nog wat wezen drinken maar al snel hielden we dit voor gezien. De lange auto rit en de iets te lange wandeltocht had ons allemaal erg moe gemaakt dus zochten vroeg ons bed op.

De dinsdagmorgen hebben we een heerlijke fietstocht gemaakt met zijn allen, alleen waren de kinderen het na die fietstocht toch wel even zat. Hun wouden na het meer, gelukkig was het prachtig weer dus pakten we onze spullen om lekker aan het water te kunnen liggen. Wat wil je als ouders nog meer als de kinderen zich vermaken, doen de ouders dat automatisch ook. Nadat we bij het meer waren aangekomen en de kinderen de instructies te hebben gegeven wat wel en niet mocht plofte ik naast mijn zus op de handdoek om de zon op mijn lijf te laten branden.

Dit is echt vakantiegevoel heerlijk relaxen in de brandende zon, roddelen met mijn zus over de domste dingen en ondertussen de kinderen in de gaten houden. De mannen waren al niet meer met de kinderen bezig die hadden een blikje bier in de hand en bespraken de dames die er verder bij het meer rond liepen. Ik ben nu al 6 jaar getrouwd met Rogier, en we hebben echt een goed huwelijk. Ook ons sexleven is nog springlevend er is nergens sprake van dat er de sleur is ingeslopen. Maar toch betrap ik mijzelf nu er op dat ik Pascal aan het bekijken was. Het zal vast komen door de zon die op mijn lijf brandde, dat ik even mijn gedachten liet gaan. Ik ben nog nooit vreemd gegaan, heb ook zeker niet de intentie om vreemd te gaan. Maar ja elke vrouw fantaseert natuurlijk. En nu ineens was mijn oog dus gevallen op Pascal, de man van mijn zus. Pascal is geen hunk op het eerste oog. Toch heeft hij wel wat schattigs en iets in me zegt dat het een beest in bed is.
Ik werd al snel wakker geschud, want mijn zoon stond naast me, hij was gevallen. Maar goed ook dat ik wakker werd geschud, niet dat ik mezelf niet zou kunnen beheersen, dat is geen probleem voor me, want ik zal nooit maar dan ook nooit mijn huwelijk voor een avontuurtje op het spel zetten. Maar om hier nu te gaan fantaseren en straks geil te liggen is ook niet wat. Dus ging ik met mijn zoon naar de douches om even het zand van zijn schaafwond te spoelen, zodat hij al weer snel naar de rest kon om verder te spelen.

Om 4 uur ’s middags besloot ik om samen met mijn zus alvast terug te gaan naar onze bungalow. Vanavond wouden we barbecueën dus moest er nog wat klaar gemaakt worden aan vlees. Nadat we de mannen goed hadden verteld dat ze nu echt de kinderen in de gaten moesten houden, konden we met een gerust hart terug naar de bungalow. De taken hadden we snel verdeeld, zo was mijn zus al snel bezig met bakken en snijden van de stokbroden en hield ik mij bezig met het vlees marineren. We hadden heerlijk buiten alle stoelen klaargezet en de barbecue alvast aangestoken. Zodat als ze straks terug kwamen wij ook meteen konden beginnen. Om kwart over 5 waren ze nog niet terug waarop ik besloot om nog even snel een douche te pakken.

Ik kon er echt van genieten die warme stralen water over me heen, die dan de zonnebrand van je lijf afspoelen wat zo’n heerlijke zomerse geur met je mee brengt. Meteen maar even gebruik maken om alles weer goed glad te scheren. Ik had eigenlijk toch wel erg veel zin om vanavond mijn man te verleiden, en ik heb het geluk dat mijn man dol op beffen is maar dan moet het wel heerlijk kaal en glad geschoren zijn. Maar dat had ik allemaal al weer in orde gemaakt voor hem. Terwijl ik onder de douche mijn lijf inzeepte met een heerlijke kokos bodylotion bleef ik iets te lang mijn borsten inwrijven. Mijn tepels zijn erg gevoelig en stonden dan ook meteen hard vooruit ik liet mijn ene hand afzakken naar mijn onderbuik en liet mijn vingers tussen mijn lipjes glijden. Mamaaaaaa, we zijn thuis! Kom je ook? we gaan barbecueën, riep mijn oudste. Shit, dacht ik geen tijd meer, had de deur ook vergeten op slot te doen. Dus er zat niks anders op dan het zo te laten en onder de douche weg te gaan. Ik liep naar de slaapkamer toe en pakte uit de kast mijn mooie zwarte zomerjurkje, niet te kort maar ook zeker niet te lang. Hij sloot mooi om mijn lijf heen en bracht iets van een sexy decolleté met zich mee. Moest ook weer niet te overdreven zijn de kinderen zaten er tenslotte ook nog bij. Ik keek tussen mijn lingerie en koos voor mijn zwarte doorzichtige kanten string met bijpassende bh. Na nog wat make up bekeek ik mijzelf in de spiegel, en knikte tevreden ik mocht er zijn vanavond. En liep vrolijk naar buiten waar de rest al aan tafel zat en het eerste vlees al lag te bakken op de barbecue.

Ik ging gezellig naast mijn zus zitten en nam net als de rest van de ouderen ook een heerlijk wijntje. Er werd nog even heerlijk geproost, natuurlijk wouden ook de kinderen even mee proosten met hun glazen fris. En zoals altijd ging dat weer iets te hard en sneuvelde er al weer een glas. Het was vakantie dus even snel opruimen, en geen probleem van maken. Het vlees smaakte heerlijk en de kinderen vonden het al te lang duren. En waren al met een voetbal bezig, tot dat er weer vlees op tafel kwam dan waren ze er weer als de kippen bij om aan te vallen. Daar kun je als ouders toch echt van genieten. Gelukkig hadden we ook wijn genoeg in geslagen, al liet Pascal de wijn even voor wat het is, hij stond het vlees te bakken en had ’s middags ook al genoeg bier gehad en wou niet om 9 uur al dronken in bed liggen. Mijn man daarentegen dronk wel door al probeerde ik hem met blikken af en toe duidelijk te maken dat hij het ook wat rustiger aan moest doen. Ik had tenslotte nog plannen om vannacht toch wel een ander stuk vlees te krijgen en wel diep in me. Maar dat later, ik moest niet weer in gedachten verzinken.

Tegen 8 uur was het vlees op en zat iedereen ook bomvol. De mannen zouden afwassen, konden ze meteen wat ontnuchteren en mijn zus en ik zouden de kinderen op bed leggen. Zodat we daarna nog gezellig met zijn vieren buiten konden zitten. Nadat wij de kinderen hadden gedoucht en ze al in een diepe roes op bed lagen, en de mannen de afwas klaar hadden zaten we dan om 9 uur lekker buiten met de kaarsjes aan aan een lekker glas wijn. De heerlijke stilte die er dan is, het relaxte gevoel, echt vakantie dus. De tijd vliegt dan ook voorbij we waren gezellig aan het kletsen, toen ik 1 van mijn kinderen hoorde roepen. Ik ging ernaartoe en het was meer dat hij aan het dromen was geweest dus sliep gelukkig zo weer. Ik ging nog snel even boven op de badkamer naar de wc. Keek nog even bij het weglopen weer in de spiegel en knikte tevreden. Baalde alleen wel van het plakweer je hele lijf plakt dan, en mijn bh zat ook niet fijn. Ik besloot hem maar uit te gooien. Gelukkig heb ik nog mooie stevige borsten en vallen ze niet op mijn knieën zodat iedereen kan zien dat ik geen bh meer draag. Alleen voel ik me niet fijn als ik stijve tepels krijg, die zijn zo gevoelig van me. Maar ach wat kon het mij ook schelen, we waren alleen met familie. Dus ging weer lekker buiten zitten en nu zonder BH, ik zakte wat onder uit in mijn stoel en deed mijn benen lekker wijd onder tafel. Zo kon de warme zwoele zomer wind heerlijk tussen mijn benen door langs mijn string waaien, ooee wat had ik een zin om vanavond te grazen genomen worden door mijn man. Terwijl die wind langs mijn string ging verzonk ik blijkbaar weer wat in gedachten want mijn man zei ineens; hé Melis er prikt wat door je jurkje. Ik keek hem verbaasd aan en snapte hem toen, ik had mezelf opgewonden door de gedachtes en dus zagen ze dat ik geen BH meer droeg. Ja ja, riep ik wat geïrriteerd, drink jij nou maar niet zoveel, dan kun je er vanavond nog mee spelen. En gelukkig werd het door de rest ook weg gelachen en hadden we het er niet meer over.

Tegen kwart over 11 stond mijn man ineens op en zei ik ga het bed in, en hij ging van links naar rechts op weg naar zijn bed. Ik baalde verschrikkelijk, ik had zoveel zin en dan had hij teveel gedronken. Maar probeerde het niet teveel te laten merken, omdat mijn zus en schoonbroer er ook nog bij zaten. Een kwartier later zei ik dat ik even ging kijken of de kinderen nog sliepen. Maar ging naar mijn man, kijken of daar nog leven in zat. Maar hij snurkte al zo hard dat het leek alsof hij het hele bos hier aan het omzagen was. Schudde nog aan hem maar het was geen beginnen aan, die lag in coma. Vloekend in mezelf liep ik de trap af, dan maar douchen en mezelf helemaal gek maken met de douchekop bedacht ik mijzelf. En vond het ineens niet zo erg meer dat hij al sliep, ik zorgde er zelf wel voor dan. Toen ik buiten kwam was mijn zus haar glas ook aan het opruimen, en vroeg wat er ging gebeuren. Ik ga ook plat zei ze, ik keek meteen naar Pascal en vroeg wat hij ging doen. Nou als jij nog wat wilt drinken doe ik mee zei hij, pff gelukkig ik had helemaal nog geen zin om al in bed te gaan. Dus zo zat ik om kwart voor 12 nog alleen met Pascal mijn schoonbroer buiten. Gelukkig kunnen we het goed met elkaar vinden het was dan ook erg gezellig.

Leuke partners hebben wij he? zei hij lachend, op vakantie al zo vroeg het bed in. Ja vreselijk, zei ik tegen hem, maar dan kunnen hun er morgen ook mooi als eerste uit voor de kinderen, riep ik lachend. En daar proostten we samen op. Allebei zaten we lekker onderuit gezakt in de stoel ik ook nog heerlijk onder tafel met mijn benen wijd en kreeg steeds meer zin om onder de douche te gaan, zou het door de warme wind komen die langs mijn string heen waaide of toch de wijn. Kon ook aardig goed merken dat ik al goed aangeschoten was. Ik begon tegen Pascal over het plak weer, ja ik weet het zei die die hitte is fijn. Maar dan mag het van mij ’s avonds wel iets afkoelen. Achja, ik drink mijn glas leeg en dan maar even lekker douchen. Goed plan, moet ik je rug inzepen vroeg Pascal lachend. Ik keek hem raar aan net toen ik een slok wijn nam, en vroeg hoezo willen mannen altijd de rug inzepen. Nou als ik vraag zal ik je voorkant inzepen denk jij dat het mij om sex gaat. Hahaha, lachte ik, en als je mijn rug inzeept loopt het niet op sex uit, hahaha, mannen. En we hadden nog lol. Maar de wijn nam de overhand en het werd echt tijd om ons klaar te gaan maken om het bed in te gaan.

We brachten alles naar binnen toe, binnen stonden ook nog glazen en bakjes op tafel die wou ik pakken en Pascal wou me helpen. Maar hij stond helemaal niet sterk meer op zijn benen op het moment dat hij bukte viel hij tegen mij aan en ik belandde op de bank met Pascal boven op mij. En ik weet niet hoe snel het gebeurde, maar in no time voelde ik zijn lippen op de mijne, en automatisch opende ik mijn mond en draaiden onze tongen heel rustig om elkaar heen. Ik schrok hiervan duwde Pascal van me af en zei: rot op gek, wat doe je? We zijn getrouwd, hebben een gezin. Dat zet ik niet op het spel idioot. Ik stond op trok mijn jurkje goed en stond midden in de kamer stil en stond te shaken van wat er net gebeurde. Ik stond met mijn rug naar Pascal toe die nog op de bank zat. Sorry dat ik zo schold, maar dit kan niet en mag niet Pascal, we moeten aan onze huwelijken denken en weet dat er alcohol in het spel is dus laten we het vergeten.

Ineens stond hij achter me, hij deed mijn haar opzij en legde zijn hoofd op m’n schouder en zei: niet zo boos doen. Daar ben je veel te mooi voor en hij legde zijn handen op mijn heupen neer. Ik verstijfde van zijn handen, hij zoende me heel teder en zachtjes in mijn nek. Ik wou hem een klap verkopen, maar ik stond verstijfd. Hij sabbelde heel even aan mijn oorlel en hijgde heel zachtjes in mijn oor: geef je over, ik geef je vanavond wat je man je nu niet kan geven. En legde zijn handen ineens ruw op mijn borsten. Ik draaide me om sloeg mijn armen om zijn nek heen en zoende hem heerlijk rustig. Onze tongen cirkelden om elkaar heen, zijn handen zakten vanaf mijn rug omlaag naar billen. Ik liet alles begaan, iets in mijn lichaam riep van stop hiermee, maar ik kon niet anders dan hem door laten gaan.

Hij trok mijn jurkje omhoog over mijn billen heen en kneedde met zijn handen mijn billen, en liet een vinger tussen mijn billen doorglijden. Hij nam me mee en ik ging op de bank zitten. Hij zette een knie naast me op de bank en duwde me zachtjes achterover en kwam boven op me liggen. Hij zoende me heel teder. Ik trok zijn shirt uit en hij liet mijn bandjes van mijn jurkje van mijn schouders afglijden. Terwijl hij half naast me kwam liggen en me door bleef zoenen, ging hij met zijn handen naar mijn borsten toe, zijn vingers draaiden om mijn tepels heen die keihard vooruit stonden. Hij nam ze heerlijk tussen duim en wijsvinger beet en draaide ze tussen zijn vingers. En gaf er dan een rukje aan, ik kreunde dan zachtjes in mijn mond, het wond hem op. Af en toe legde hij zijn volle hand over mijn borst heen en begon hard te kneden, doordat hij wat wilder kneedde begonnen we ook wat wilder te zoenen. Zijn rechterbeen lag tussen mijn benen in, ik werd zo opgewonden dat ik mijn kutje tegen zijn been aan duwde en er langs begon te schuren. Hij voelde al snel de warmte tegen zijn been aan. Hij had een korte broek aan en mijn natte string schuurde over zijn been heen. Hij liet zijn hand vanaf mijn tiet over mijn buik glijden en gleed met zijn hand over mijn string heen. Met zijn middelvinger ging hij plagend langs de rand van mijn string strelend door mijn lies heen. Om daarna met zijn handen over mijn string heen te wrijven, hij duwde zijn vingertopje tegen mijn string aan bij mijn grotje. Zijn vingertopje met een stukje string gleed heel iets in me. Heerlijk, hij wist precies hoe hij me gek moest maken. Hij liet zijn tong ineens over mijn tepels heen glijden en zoog hem zachtjes zijn mond in. Hij beet er zachtjes in en trok ze omhoog. Ik pakte zijn hoofd beet en wou hem weer zoenen, heerlijk speelden onze tongen met elkaar. Hij legde zijn hand plat op mijn string en wreef er overheen. Mijn clitje was al heerlijk gegroeid, ik wou meer, ik wou Pascal in me. Maar hij maakte mij zo gek dat ik geen kracht had om de leiding over te nemen, hij had me in zijn macht.

Hij stond op schoof de salontafel op zij liet zijn korte broek en boxer uitvallen en schopte het opzij. Hij stond nu naast de bank waar ik nog op lag, naakt naast me met een harde lul. Ik kwam omhoog en pakte zijn ballen beet, trok zijn voorhuid naar achter en likte rondjes om zijn natte paarse eikel heen. En kraste met mijn nagels over zijn buik heen. Hij pakte m’n hoofd en zei: kom, sta op. Ik stond voor hem, hij zoende me meteen weer. Zijn stijve lul drukte tegen me aan ik streelde over zijn ballen. Rustig, zei hij lachend en pakte mijn jurkje beet en trok die helemaal uit. Ikzelf trok mijn string snel uit. Hij ging op zijn rug op het kleed in de kamer liggen. Ik kwam op mijn knieën naast hem zitten en zoog meteen zijn lul mijn mond binnen. Hij pakte mijn benen en trok mij naar zich toe, hij wou me in standje 69. Zo zat ik met mijn kutje boven zijn gezicht en voor mijn gezicht een heerlijke stijve lul. Ik kraste met mijn nagels over zijn ballen heen. Heerlijk zag het eruit. Zijn lul schokte steeds als ik dat deed. Toen ik ineens zijn tong over mijn lipjes voelde gaan, wou ik zijn lul in m’n mond en trok zijn stam heel rustig af, terwijl ik op de top begon te zuigen en mijn tong eromheen liet draaien.

Ik probeerde een vast tempo aan te nemen om hem af te zuigen. Maar toen hij met zijn vingers mijn lipjes uit elkaar trok en zijn tong heel snel over mijn clitje liet glijden, verloor ik de controle en kon ik niks anders dan zijn lul uit mijn mond laten glijden en naar adem happen. Mijn hand bleef zijn lul wel aftrekken. Hoe harder ik aan zijn lul trok, hoe sneller hij zijn tong rond liet glijden over mijn kutje. Hij liet zijn tong nu mijn grotje in glijden. Heel rustig liet hij hem rondjes in mij draaien, tot ik ineens hard begon te trekken. Toen begon zijn tong wild en ongecontroleerd in me te draaien. Hij liet zijn tong uit me glijden en ging met twee vingers diep in me, om ze via de binnenkant van me kutje terug te halen. Ik bukte verder voorover om zijn lul tussen mijn tieten te laten komen, duwde ze tegen elkaar aan en ging op en neer met mijn tieten om af en toe zijn eikel boven mijn tieten uit te zien komen. Al snel wist hij weer de controle over te nemen. Met zijn andere hand zette hij zijn duim op mijn clitje en de twee vingers gingen steeds wilder in en uit mij. Tot hij ze er helemaal uit haalde en zijn tong nu in mij ronddraaide en zijn duim over mijn clitje bleef draaien. En toen werd het me teveel, onverwachts duwde hij zijn middelvinger in mijn sterretje. Ik liet zijn lul helemaal voor wat het was, ik kon niks meer. Ik duwde mijn kutje nog harder op zijn gezicht, hij ging als een wilde tekeer met zijn duim over mijn clitje en zijn middelvinger vloog heel snel in en uit mijn kontje. Ik begon te schokken en hij bleef doordraaien met zijn tong diep in me toen ik op zijn gezicht klaarkwam. Zijn hele gezicht was nat en hij liet zijn hoofd nu rusten op de grond.

Ik dook op zijn lul, zoog hem beetje voor beetje helemaal in me. Ik voelde zijn lul steeds harder kloppen in mijn mond. Het kon niet heel lang meer duren voor hij zou komen. Ik gaf kleine klapjes met mijn hand op zijn ballen, en daar kwam het. Vier ferme stralen spoten mijn mond in. Ik kneep in zijn ballen op het moment dat hij kwam en bleef hard door zuigen. Ik wilde alles tot de laatste druppel hebben. Pascal zette zijn tanden in mijn billen om een schreeuw te voorkomen. Ooooh wat was dit heerlijk. Ik kroop van hem af gaf hem een heerlijke tongzoen waar onze lichaamssappen met elkaar vermengd werden.

Ik stond op om wat water te gaan drinken in de keuken. Pascal kwam achter me aan de keuken in. We dronken allebei een glas water om even bij te komen, maar al gauw vloog ik hem om zijn nek en wou hem weer zoenen. En Pascal genoot er behoorlijk van, want ik voelde tegen mijn buik alweer wat groeien en liet mijn hand afzakken naar beneden en trok zachtjes aan zijn lul die weer langzaam aan het groeien was om op oorlogssterkte te komen. Ik kneep even lekker in zijn ballen. Tot hij het verbrak en zei: zet je handen op de tafel. Ik zette mijn handen op de tafel en Pascal kwam achter me staan. Hij liet zijn lul heel langzaam in me glijden. En haalde hem er weer uit en gleed weer heel langzaam, maar zo diep mogelijk, in me. Heel rustig gingen we bezig. Als Pascal zijn lul weer heel langzaam in me schoof, duwde ik mijn kont naar achter zodat het einde net iets dieper door zou drukken. Zijn handen hadden mijn tieten beet ik had al zulke gevoelige tepels, maar hij kon er ook nog eens niet van af blijven, waardoor ze haast pijn begonnen te doen, maar op dit moment voelde ik alleen genot. Hij liet één hand afzakken naar mijn clitje en wreef over mijn clitje. Hierdoor stootte ik wilder terug op het moment dat hij in me kwam. Pascal begon ook wilder te stoten de tafel kwam met elke stoot hard tegen de muur. Pascal ging uit me, ik keek hem aan en vroeg wat er was. We maken ze nog wakker door die tafel, zegt hij. Hij zette me tegen de muur naast de tafel en kwam voor me staan. Ik zette mijn linkerbeen op de stoel die naast me stond. Pascal ging iets door zijn knieën en stootte weer in me. Nu niet rustig, maar ineens met een wilde diepe stoot. Ik legde mijn handen op zijn wangen en keek hem strak aan en zoende hem. Hij beëindigde snel de zoen en liet zijn mond met tong door mijn hals glijden. De rillingen gingen over mijn lijf heen. Hij sabbelde aan mijn oor en hijgde en kreunde in mijn oor. Ik legde mijn hoofd op zijn schouder en moedigde hem aan mij nog sneller te neuken. Pascal raakte erg opgewonden hierdoor. Ik fluisterde hem toe: neuk me, Pascal, dit is je enige kans om me te neuken, de enige keer dat je me mag gebruiken, toe, neuk me. Hou je niet in, pak me zo hard als je kunt. Hij legde zijn armen om mijn nek heen en begon wild te stoten. Ik beet zachtjes in zijn nek en voelde dat ik bij het hoogtepunt aankwam. Ik bleef hem aanmoedigen. Pascal, ga door, ik ga komen. Toe, neem me, ik ben voor één keer nu jouw neukertje. Neuk me dan ook hard. En zijn lul ging nog maar half uit om me met een harde stoot weer in me te komen. Ik hield het niet meer en kwam trillend klaar. Wat was dit spannend en geil! Ik had geen kracht meer om op mijn benen te staan. Ik zakte op mijn knieën, keek omhoog naar Pascal en zei hem: spuit over mijn tieten, geef het aan me. Hij gooide zijn hoofd achterover en trok wild en ongecontroleerd aan zijn lul en spoot zijn zaad heerlijk over mijn tieten heen.

Ik kwam weer bij mijn positieven en dacht wat heb ik gedaan?? Ik stond op gaf hem een zoen op zijn wang en zei, slaap lekker. Ik pakte mijn kledingstukken uit de kamer en ging naar boven de badkamer in. Onder de douche spoelde ik alles van me af ik voelde me zo gelukkig en stout dat ik eindelijk zoiets gedaan had. En kroop met een voldoen gevoel later naast mijn man in bed die nog in coma lag en helemaal niks gehoord heeft….

Lees het vervolg:
Sexverhalen categorie: Hetero, Overspel | Sexverhaal gaat over: , , , , ,
30 stemmen, gemiddelde waardering van dit verhaal 8,23
Laden...

Kletsen over dit verhaal?

Erotisch Sociaal Netwerk | De volgende personen praten er graag over!

greeneye74 (49)

Wat vind jij...

Geil verhaal?

kiaria (38)

Wat vind jij...

Geil verhaal?

ambertje (39)

Wat vind jij...

Geil verhaal?

alyssenta (20)

Wat vind jij...

Geil verhaal?

djd (35)

Wat vind jij...

Geil verhaal?

jessica_x (44)

Wat vind jij...

Geil verhaal?

rosannalady (50)

Wat vind jij...

Geil verhaal?

ellaluvx (40)

Wat vind jij...

Geil verhaal?

MendiPetite (47)

Wat vind jij...

Geil verhaal?

VerlegenMeisje (42)

Wat vind jij...

Geil verhaal?


Gerelateerde Verhalen

Misschien vind je deze verhalen ook leuk om te lezen

17 mei 2015 9.0

Onze nieuwe buren

zondag 17 mei 2015 in Overspel

waardering: 9.0

🔊 Vertel dit verhaal Luister? Wij hebben sinds kort nieuwe mensen naast ons wonen. Ik heb de mensen nog niet gezien, ik werk veel, vroeg weg…

10 augustus 2016 6.9

Sasha ontmoet haar buurjongen

woensdag 10 augustus 2016 in Hetero, Overspel

waardering: 6.9

🔊 Vertel dit verhaal Luister? Ik ben Sasha! ik ben 16 jaar oud en heb een vriend! Hij is heel lief maar houd niet heel veel…

30 maart 2016 7.7

Alleen met Nick en zijn enorme pik

woensdag 30 maart 2016 in Fotoverhalen, Overspel

waardering: 7.7

🔊 Vertel dit verhaal Luister? Alleen met Nick en zijn enorme pik | Dag lieve lezers. Het is al weer een tijdje geleden dat ik mijn…

15 december 2014 7.8

Een week na een date

maandag 15 december 2014 in Hetero

waardering: 7.8

🔊 Vertel dit verhaal Luister? We hadden een date gehad en die was eigenlijk gewoon heel gewoon. Wat eten, drinken, praten en een zoen. En daarna…

28 april 2015 7.2

Een BBQ

dinsdag 28 april 2015 in Overspel

waardering: 7.2

🔊 Vertel dit verhaal Luister? Ja, ik heb het mijn man Rob vaak genoeg verteld, hij is een nogal dominant mannetje dat soms best wel eens…

1 mei 2015 7.2

Ze wil meer en meer

vrijdag 1 mei 2015 in Overspel

waardering: 7.2

🔊 Vertel dit verhaal Luister? Eindelijk is het gebeurd. Al jaren heb ik het er met m’n vrouw over dat ik het geil zou vinden om…

3 mei 2015 8.1

De buurvrouw

zondag 3 mei 2015 in Overspel

waardering: 8.1

🔊 Vertel dit verhaal Luister? Anderhalf jaar geleden kwam er een alleenstaande moeder van twee kinderen bij ons in de straat wonen. Op zich niets bijzonders,…

6 september 2015 8.4

Lekkere vakantie naar Aruba (2)

zondag 6 september 2015 in Hetero

waardering: 8.4

🔊 Vertel dit verhaal Luister? Na de lekkere eerste avond samen met haar, waarbij we heerlijk gegeten hebben en uitgebreid hebben zitten kletsen, bleek dat er…

18 september 2015 7.6

Sexdate was een hoertje

vrijdag 18 september 2015 in Hetero

waardering: 7.6

🔊 Vertel dit verhaal Luister? Ik was met mijn zestig jaren al een tijd alleen, want mijn vrouw had de benen genomen voor een jonge kerel….

21 oktober 2015 7.9

Een vreselijk geil meisje

woensdag 21 oktober 2015 in Hetero

waardering: 7.9

Reageer op dit Sexverhaal