Sexverhalen.com » Extreem » Ik heb een sm-film zelf beleefd


Luister?

Ik ben een goedogende, donker blonde, onderdanige, licht biseksuele man van 1.80m, 75 kg, 37 jaar die ‘s-avonds graag eens op pad gaat. Ik bezoek dan naast diverse kroegen ook vaak de sex-bios bij ons in de stad. Er zijn diverse mogelijkheden hetero-, homo, maar er is er ook een waar sm-film s worden getoond. Die avond was ik in een geile bui; een zeer geile bui mag je wel stellen. Bij mij is het zo dat naar mate ik geiler word mijn onderdanige en mijn bi gevoelens toenemen. Maar die avond overheersten toch de onderdanige gevoelens en besloot daarom na enkele biertjes te hebben genuttigd een bezoek te brengen aan de sm-bios. Na betaald te hebben ging ik de donkere ruimte binnen en zag op het scherm een Meesteres die een slaaf had vastgebonden op een andreaskruis en bezig was de slaaf zijn tepels te pijnigen door aan de erop geplaatste tepelklemmen te trekken. De Meesteres droeg een rood met zwart leren setje met zwarte laklaarzen. Heel erg mooi.

Nadat ik iets aan het donker was gewend en op zoek ging naar een zitplaats, ging er een adrenalinestoot door mijn lichaam. In de hetero-bios komen wel vaker stellen, waarbij soms de geilste taferelen ontstaan, maar hier in de sm-bios was ik nog nooit een stel tegen gekomen. Het was een aantrekkelijk stel van rond de veertig. Iets trillend op mijn benen zocht ik een plek waar ik goed zicht op hun had. De dame zat helaas aan de buitenzijde van de rij. Er was wel nog plaats in dezelfde rij en ik ging één stoel van hun af zitten. Mijn hart klopte in mijn keel en terwijl ik naar de beelden keek van de Meesteres die haar slaaf nu gebood zich staand voor haar te bukken zodat ze zijn kont kon bewerken met de plak, verkende ik de rest van het zaaltje. Het was niet druk er was naast het stel slechts een andere man aanwezig en die zal helemaal achterin. Terwijl ik weer naar de film keek hielt ik met een schuin oog het stel nauwlettend in de gaten. Ze deden niets bijzonders en keken op dat moment alleen naar de film waarbij zij regelmatig iets tegen de man zei. Ik probeerde daar iets van op te vangen maar dat lukte mij helaas niet. Deze situatie en de beelden maakten mij bloedgeil. Ik had dan ook een paal van jewelste. Ik wreef er even over door het stof van mijn broek heen. Dit maakte me nog geiler.

Gedreven door mijn geilheid ritste ik langzaam mijn broek open en haalde mijn keiharde lul te voorschijn en begon er langzaam aan te trekken. Na een tijdje had de man van het stel mijn activiteiten ontdekt en zei nu iets tegen de vrouw. Ik kon opnieuw niets verstaan van wat er gezegd werd, maar zag wel dat zij zich nu langzaam iets vooroverboog om ook te kunnen zien waar ik mee bezig was. De spanning was voor mij nu om te snijden. Hoe zouden ze reageren? “Zelfverzekerd” bleef ik aan mijn lul trekken, heel langzaam om vooral niet klaar te komen. De vrouw zei iets tegen de man. Hij knikte. Ik was bang dat ze nu zouden op stappen maar dat gebeurde niet. Tot mijn grote vreugde opende de man nu ook zijn broek. Ik wilde niet te opvallend kijken. Ik zag dat zijn lul stijf uit zijn broek stak maar hij begon er niet mee te spelen. Ook zij deed verder niets.

Ik keek weer naar de film en zag dat de Meesteres zich door haar slaaf uitgebreid tussen haar billen liet likken waar bij ze zei: “Lik me, lik me schoon slaaf; dat vind je toch lekker of niet.” De slaaf antwoordde niet snel genoeg met als gevolg een ferme tik met de rijzweep op zijn toch al rode billen. Hij kreunde van pijn en antwoordde snel: “Jawel Meesteres, heel erg lekker.” Waarna hij ijverig doorging met het likken van de bilspleet van de Meesteres. Erg geil, maar ik zat toch eigenlijk te hopen dat naast mij nog iets zou gebeuren. Maar daar hoefde ik niet al te lang op te wachten. De vrouw zei weer iets tegen de man. Hij knikte opnieuw, nam zijn lul in zijn hand en keek naar de vrouw. Ik zag haar nu knikken. Hij begon zich langzaam af te trekken. Nu was voor mij de situatie duidelijk. Zij had hem zo juist toestemming of opdracht geven zich bij het zien van de beelden af te trekken. Op het scherm zat de slaaf geknield, met de handen geboeid op de rug. De Meesteres trok het gezicht van de slaaf bij zijn haren naar haar schoot en beval de slaaf haar te likken. Terwijl de Meesteres zich oraal liet bevredigen schold ze de slaaf voor rot: “Lik me geile slaaf, ik wil je tong voelen vuile kontenlikker, lik me, drink mijn sappen, geile zak.”

Na enige tijd gooide de Meesteres haar hoofd naar achteren en kwam zonder ook maar een geluid te maken klaar waarna ze de slaaf hard van zich afduwde. De slaaf bedankte de haar Meesteres ogenblikkelijk. De Meesteres keek vernederend naar de slaaf en nam plaats om een stoel. Ze sloeg haar benen over elkaar en wipte met haar laklaars op en neer. “Kom hier slaaf”, riep ze waarop de slaaf om zijn knieën, met zijn handen nog steeds op zijn rug geboeid, naar haar toe ging. “Kom maar “, zei ze en duwde haar voet onder zijn zak. Ze gaf de slaaf toestemming om net als een hond tegen haar laklaars op te rijden. De slaaf bedankte de m! eesteres voor haar gulheid en liet zijn lul langs de laklaars glijden. Na een tijdje vroeg ze steng: “Lekker slaaf?” “Ja, Meesteres”, kreunde de slaaf . Waarop ze hem toesnauwde: “Kom dan eindelijk klaar, ja. Ik blijf hier niet eeuwig zo zitten.” Kort na deze woorden vertrok het gezicht van de slaaf. Zijn orgasme was niet meer terug te houden. De Meesteres bemerkte dit en voor dat de slaaf zijn eerste straal sperma over de laars kon spuiten was de Meesteres al opgestaan. Ze keek vernederd toe hoe de slaaf zijn eerste straal naar buiten spoot en hoe hij door met zijn bekken neukbewegingen te maken zijn orgasme probeerde te vervolledigen. Toen zijn erectie wegebt was zei de Meesteres terwijl ze de kamer verliet: “Je dacht toch niet serieus dat ik mijn laars door jou liet bevuilen slaaf.” “Nee Meesteres.” Hierna begon de aftiteling te lopen en de film werd verwisseld. Ik keek ik weer voorzichtig naast mij. De vrouw stond plotsklaps op en verliet de zaal, de man alleen achterlatend. Nieuwsgierig wachtte ik op wat er komen ging. De nieuwe film begon te draaien en na een paar minuten kwam de vrouw weer binnen. Ik zat nog steeds met mijn pik te spelen toen zij de rij weer in kwam en tot mijn verbazing niet op haar oude plaats ging zitten maar aan de andere kan van de man en dus direct naast mij. Nadat ze had plaats genomen ging de man verder met aan zijn lul te trekken. Dit moedigde mij aan zijn voorbeeld te volgen, waarop ze me van opzij aankeek en tegen me zei: “Jij wordt wel geil van dit soort films, hé?” Ja, knikte ik. “Heb je geen zin om zelf zoiets mee te maken?” Ik knikte weer waarop ze zei: “Loop dan maar achter ons aan.”

Ze boog zich naar de man toe, waarna deze zijn lul in zijn broek stopte en zijn broek dicht maakte en beiden opstonden. Ik volgde hen als gebiologeerd naar buiten. Buiten gekomen stelden we ons aan elkaar voor. Ze waren een samenwonend stel en ze stelde voor om naar hun huis te gaan. Iets waar ik maar al te graag op inging. De adrenaline golfde door mijn lichaam en mijn hart klopte in mijn keel toen we na enige tijd hun huis bereikten. Toen we in de huiskamer kwamen viel zij meteen in haar rol en snauwde ons toe: “Slaven weten jullie niet hoe je je hoort te gedragen in de nabijheid van een Meesteres? “Uitkleden, zwijgen en hier op de grond blijven zitten tot ik terug ben.” Waarop ze de kamer verliet en ik haar naar boven hoorde gaan. Zwijgzaam begonnen wij ons te ontdoen van onze kleren. Toen we geheel naakt waren, viel het me op dat de man volledig geschoren was. Hij wees mij een plek aan waar ik moest gaan zitten. Hij nam op een meter afstand naast mij plaats. Hij duidde mij dat ik op dezelfde wijze moest gaan zitten als hij deed: op de knieën, met de billen op de hielen en benen gespreid. Lang tijd om te bedenken wat er zou gaan gebeuren kreeg ik niet, want ik hoorde de Meesteres al de trap af komen. De deur zwaaide open en gekleed in strak kort een zwart leren rokje, dito push-up BH, torenhoge zwarte pumps met gouden punt en een zweepje in haar hand kwam ze recht naar ons toe gelopen. Pas nu kon ik goed zien welk een prachtig figuur de Meesteres had: vooral haar iets naar achter stekende billen maken indruk op me. Ze had mijn bewonderende blikken natuurlijk al lang in de gaten en kwam vlak voor mij staan een lichte spreidstand. Ik zag dat ze geen slipje droeg. Haar schaamlippen waren kaal en alleen haar venusheuvel was licht behaard.

Ze keek mij recht in mijn ogen. Ze had zich zwaar opgemaakt. Het zwart rond haar ogen maakte haar blik nog strenger. Ik wendde mijn blik onderdanig af naar beneden alwaar ik zag mijn pik met schokjes omhoog kwam. “Zo, zo”, zei ze, “mijn nieuwe slaaf denkt dat zonder toestemming stijf mag worden.” Met het zweepje tikte ze venijnig onder mijn ballen waarop mij erectie snel slonk. Ik begreep deze zithouding nu als geen ander. “Een beetje geilen op je Meesteres, hé”, vervolgde ze. “Zo werkt dat hier niet slaaf. Ik zal jou eerst eens moeten opvoeden denk ik. Voorover bukken jij.” Ik bukte met mijn gezicht naar de grond. “Dieper slaaf. Juist ja.” En ik hoorde het zweepje door de lucht suizen gevolgd door een brandend gevoel op mijn kont. “Ah”, liet ik me ontvallen. “Stel je niet aan”, riep ze en haalde nog eens uit, nu op mijn andere bil. Ik verbeet me. “Dat is beter”, zei ze. Je leert snel. “Vanaf nu ben jij slaafje en hij is slaaf, begrepen?” “Ja Meesteres”, antwoordde ik. “Ga maar weer recht zitten en leun eens naar achter zodat ik je beter kan zien. Aha, dat had ik dus goed gezien. Slaven hebben geen schaamhaar.” “Shit”, dacht ik, “daar was ik al bang voor.” Ze knikte naar de slaaf, die vervolgens opstond, naar boven ging en met scheerspullen terug kwam. De Meesteres deed een stap naar achter waarna de man voor mij neerknielde en mijn pik en ballen begon in te zepen. Vakkundig werd ik van mijn schaamhaar ontdaan, waarna de Meesteres de zaak kwam keuren. “En nu op je rug liggen slaafje, benen omhoog en optrekken. Dit vette kont van je wil ik ook kaal hebben.” De slaaf nam opnieuw plaats en schoor ook mijn bilspleet geheel kaal. Opnieuw volgde er een keuring waarbij ze met het zweepje uitdagend over mijn anus gleed. “Prima werk slaaf”, zei ze. “Dank u, Meesteres”, was zijn antwoord. Waarna hij de spullen opruimde en weer op zijn plaats ging zitten. “Zo”, zei ze, “nu kunnen we echt beginnen. Jullie zijn hier om mij te behagen en als het me niet bevalt volgen er straffen. Is dat duidelijk?” “Ja, Meesteres”, antwoordden wij bijna in koor. “Slaafje jij moet nog veel leren; geen stijve krijgen zonder toestemming en zeker niet aftrekken, altijd glad geschoren zijn voor je Meesteres en niet bij het minste schreeuwen als een varken. Je Meesteres alleen aankijken als ze direct tegen je praat. Nog veel te leren dus.” “Ja, Meesteres”, antwoordde ik. “Kom maar eens naar mij toe gekropen slaafje.” Op handen en knieën kroop ik naar haar toe. Ik kroop tot vlak bij haar en keek omhoog. “Slaafje ik heb je net verteld dat je mij alleen mag aankijken als ik direct tegen je praat. Je zit niet op te letten, hé.” Ze liep langs me heen. Toen ze achter me stond bukte ze zich voorover en haalde met de vlakke hand hard uit. Pats, pats, links en rechts werden mijn billen geraakt. “Ik zal jou leren luisteren slaafje”, zei ze terwijl ze nog harder uithaalde. Ik voelde mijn billen gloeien. “Laat nu duidelijk zijn dat je hier hebt op te letten slaafje anders volgen er andere maatregelen.” “Ja, Meesteres.” “Ga maar weer op je plaats zitten.”

Ik nam mijn plaats naast de andere slaaf weer in. De Meesteres liep op ons toe en liep een onderzoekend om ons heen. Ze liet haar hand over de borst van de man gaan en greep zijn tepel vast. Ze trok er aan en kneep er vervolgens met haar nagels zo hard in dat de slaaf zich een pijnkreetje liet ontvallen. “Slaaf jij zou toch beter moeten weten.” “Het spijt me, Meesteres.” Maar de Meesteres kende geen pardon. “Vooruit”, beval ze. De slaaf wist kennelijk heel goed welke straf hem boven het hoofd hing. Hij kroop richting de eethoek en ging voorover gebogen over de tafel liggen. Ze nam schuin achter hem plaats. “En tellen”, zei ze. De Meesteres haalde opnieuw met de vlakke hand uit. “Een, twee, drie,””, telde slaaf zonder ook maar een krimp te geven. Na de tiende klap waren zijn ! billen vuurrood waarna hij de Meesteres bedankte. Ik zag dat er wat voorvocht uit zijn pik op de vloer droop. “Slaafje lik die troep op en snel, ja”, beval de Meesteres mij. Ik kroop er snel heen en likte het voorvocht van de vloer. “Goed zo”, zei ze, “je leert het uiteindelijk wel een keer. Ga maar weer op jullie plaatsen zitten.” De Meesteres kwam voor de slaaf staan en beval hem haar voeten en onderbenen te kussen. “Tot onder de knie” voegde ze er aan toe. De slaaf begon haar voeten te kussen en ging langzaam omhoog naar haar knieën en weer terug. “Goed zo slaaf. Nu de achterkant.” Waarna ze zich omdraaide en de slaaf op dezelfde wijze haar kuiten begon te kussen. Ik voelde dat ze naar me keek maar durfde natuurlijk niet op te kijken. “Slaafje let je goed op, zodat je straks niet ligt te stuntelen.” “Ja, Meesteres.” De slaaf kreeg nu toestemming om de Meesteres te kussen tot onder haar billen. Zonder de Meesteres verder aan te raken kuste hij de achterkant van haar benen van beneden naar boven tot net onder haar rokje daar waar haar billen begonnen en weer terug. Daarna draaide de Meesteres zich om en werden haar benen aan de voorkant gekust door de slaaf. Ook weer tot net onder haar rokje. “Goed zo slaaf, zei ze. Terwijl ze zich weer omdraaide en haar rokje omhoog hees zodat haar billen vrij kwamen. ! Wat een mooie billen had ze toch, heerlijk rond. “De slaaf wist wat van hem verlangd werd en begon haar billen te kussen. “Lik mijn bilspleet”, beval ze terwijl ze haar benen iets verder spreidde. De slaaf drukte zijn gezicht tussen haar billen en begon te likken. “Goed zo slaaf. Omdat je zo braaf en gehoorzaam bent mag je nu stijf worden”, zei de Meesteres. “Dank U Meesteres” antwoordde hij terwijl hij doorging haar bilspleet te likken. Ik zag dat zijn pik nu inderdaad begon te groeien totdat hij stijf vooruit priemde. Hij zorgde er wel voor dat hij niet met zijn pik tegen de Meesteres haar benen kwam. Ik probeerde mijn gedachten te verplaatsen maar het hielp niet. Dit geile tafereel miste op mij zijn uitwerking niet. Mijn pik was net zo stijf als die van slaaf. De Meesteres had dit nu ook opgemerkt maar liet haar bilspleet nog even verwennen waarbij ze iets bukte en met het haar handen haar billen van elkaar trok zodat slaaf met zijn tong ook haar anus kon verwennen.

“Juist slaaf. Jij weet wat de Meesteres van je verlangt. Maar jij slaafje. Jij weet nog steeds niet wat gehoorzamen is en als je denk dezelfde rechten te hebben dan deze slaaf dan heb je het goed mis. Dat stijf zijn van jou zal ik wel eens even afstraffen.” Ze liep naar de kast en haalde er iets uit. Ik kon niet zien wat . Ze kwam achter me staan en ging met haar hand langs mijn hals naar mijn borst waar ze mijn tepel pakte en er een klem op zette. Ik voelde een pijnlijk maar sensationele prikkel door mijn tepel gaan die ik tot in hij pik kon voelen. Ze plaatste de tweede klem en kwam vlak voor mij staan. Met het zweepje tikte ze op de klemmen waardoor het gevoel nog meer versterkt werd. Dit spel wond de Meesteres blijkbaar enorm op want ik kon op deze afstand haar kutsappen ruiken, hetgeen mijn erectie probleem alleen maar vergrote en dat beviel haar totaal niet. “Slaafje?, jij hebt blijkbaar de gore moed om je Meesteres te beledigen door ongehoorzaam te zijn”, beet ze me toe. Ze deed een pas naar achter en gaf mij een slag recht in mijn gezicht. Ze nam het zweepje in haar andere hand en haalde nog een keer uit op mijn andere wang. Het deed behoorlijk pijn maar ik gaf geen krimp. Mijn erectie was tot mijn verbazing en opluchting wel meteen verdwenen. Ze kwam vlak naast mij staan en zei terwijl ze met het zweepje tegen mijn lul tikte, “Dat is beter.” Terwijl ze dat zei ging ze met een hand onder haar rokje en haalde haar vingers door haar gleuf en hield ze vervolgens plagend lang mijn neus. Ze rook heerlijk. Ze zag dat ik van haar geur genoot en smeerde iets van haar sappen onder mijn neus. Hierdoor bereikte ze opnieuw haar doel; mijn pik kwam weer met schokjes omhoog. “Slaafje”, zei ze nu rustig, “jij bent ongehoorzaam, brutaal en geil. Je bent een geil sletje en geile sletjes pak ik altijd op mijn speciale manier aan.” Ze verwijderde met een ruk de tepelklemmen en verliet de kamer. Toen ze na enige tijd terug kwam had ze zich een grote voorbindpenis voorgebonden. Terwijl ze in mijn richting liep zwiepte hij zwaar heen en weer. Ik zat nog steeds om mijn knieën.

Ze kwam voor mij staan, nam de lul in haar handen en begon trekkende bewegingen aan te maken. “Kijk eens wat een lekkere pik ik hier voor je heb sletje. Doe je mond eens open.” Ik opende mijn mond en zij stopte de lul in mijn mond en zei: “pijp hem maar goed nat. Ja, en dieper sletje”, zei ze terwijl ze een hand achter mijn hoofd plaatste waarna ze de dildo met kracht in mijn mond op en neer begon te rammen. “Ja, laat hem maar in je keel glijden. Pijpen slet” Ze drukte hem nu echt mijn keel in waardoor ik moest kokhalzen en de tranen over mijn wangen liepen. Dit amuseerde haar. Ze trok de lul uit mijn mond en sloeg me er lachend mee op mijn wangen. Ze gebood mij om op te staan waarna ze me naar de tafel loodste. Ze duwde mij voorover over de tafel waar enkele minuten geleden de ander slaaf zijn straf had gekregen. “Liggen en hou je maar aan de rand van de tafel vast sletje”, zei ze. Ze wenkte de slaaf. Die kwam met een pot vaseline aanlopen. Hij nam wat vaseline op zijn vinger en smeerde dat over mijn anus en door mijn bilspleet. Hij nam nog een lik en drukte die met zijn vinger mijn anus binnen, waarna de Meesteres hem weer naar zijn plaatst verwees. Ze haalde de pik door mijn pas geschoren bilspleet en spuugde er nog eens op, waarna ik de kunstpik tegen mijn anus voelde drukken. “Ontspan je maar dan doet het minder pijn”, zei ze. Waarna ze met een felle beweging de kop van de lul bij me naar binnen stootte. Hij was wel erg dik en ik kermde van pijn. “Ja, dat is lekker hé”, zei ze. Ik bevestigde dat blijkbaar niet snel genoeg want ze pakte me bij mijn haren en vroeg, “lekker?” “Ja Meesteres” prevelde ik. Ze begon me dieper te penetreren en voerde daarna het tempo op. Ze neukte me nu hard en genadeloos in mijn kont.

Terwijl ze me afneukte begon ze op mijn billen te slaan. Bij iedere stoot sloeg ze toe. Ik smeekte om genade en vroeg haar om alstublieft te stoppen. “Nog twintig stoten slet”, zei ze, “begin maar af te tellen.” Ik begon af te tellen. Na de twintigste stoot stopte ze en vroeg: “en wat zeg je dan slaafje?” “Dank U wel Meesteres”, antwoordde ik. Ze trok de pik uit mijn kont en ontdeed zich ervan. Ik moest zo blijven liggen. Ik voelde dat mijn aars flink was opgerekt . Ze schoof een stoel onder de tafel vandaan. Ze riep de slaaf, die vervolgens voor haar neer moest knielen. Ze plaatste een voet op de stoel. Waarna ze de slaaf naar zich toe trok en hem met zijn gezicht in haar kruis drukte. “Lik me slaaf, lik me. Slaafje kijk me aan.” Ik keek haar aan. Ze keek mij zeer uitdagend aan. Van deze likbeurt genoot ze zichtbaar. Het genot was van haar gezicht af te lezen maar kreunen deed ze niet. “Goed zo slaaf. Ga door. Je weet hoe ik het graag heb.” De slaaf zei niets en likte met gesloten ogen de Meesteres haar kutje uit. Haar sappen vermengt met zijn speeksel liepen langs zijn kin. Graag had ik zijn plaats ingenomen of zelfs alleen al de voeten van de Meesteres gekust, maar ik had het wat dat betreft verknald vreesde ik. De Meesteres begon met haar billen te draaien en riep tegen de slaaf : “ja, ga door, ja, daar, ga door.” Ze drukte met een hand het hoofd van de slaaf tegen haar kruis en met de ander hand hield ze zich vast aan de tafel. De Meesteres haar hoofd en hals werden vuurrood; ze kwam klaar. Haar orgasme duurde lang. Ze was echt van de wereld maar kreunen deed ze niet; alleen zwaar ademen. Nadat haar orgasme was weggeëbd liet ze het hoofd van de slaaf los en streelde hem door zijn haren. Ze keek mij nu indringend aan en zei: “Deze slaaf heeft een beloning verdiend omdat hij zo trouw is aan zijn Meesteres en die ga jij hem geven.” Ze gebood de slaaf op de bank te gaan liggen waarna zij op zijn gezicht ging zitten met haar gezicht richting zijn voeten. “Slaafje”, riep ze, “kom hier en begin te pijpen.” Ik kroop naar hun toe en had bijna zijn pik vast gepakt maar ik kon me nog net inhouden want de Meesteres had pijpen gezegd. Ik zoog de pik van slaaf naar binnen en schoof met mijn lippen zijn voorhuid terug zodat ik met mijn tong zijn eikel kon verwennen. “Ja, pijp hem maar lekker homoslaafje.” Om me aan te moedigen sloeg ze me met het zweepje weer flink op mijn billen. Ze genoot van onze onderdanigheid en riep: “Ja geile slaven, likken en pijpen, oh ja lik me. En pijpen jij. Ik wil je horen slurpen. Vooruit.” Ik pijpte onder toeziend oog van de Meesteres de slaaf alsof mijn leven er vanaf. Ze greep haar borsten vast en begon ze te kneden. Ze begon weer met haar! billen te draaien en wreef haar kut hard over het gezicht van de slaaf.

Ik zag dat haar de beenspieren zich spanden en dat haar hoofd weer rood werd. Ze beleefde duidelijk opnieuw een orgasme. Na dit orgasme liet ze zich nog even nalikken waarna ze op stond en onderuitgezakt in een fauteuil plaatsnam. “Slaaf ga staan”, zei de Meesteres. Ik stopte met pijpen en de slaaf stond op. “En verder pijpen slaafje.” Ik ging op mijn knieën voor slaaf zitten en begon opnieuw op zijn lul te zuigen. “Gebruik ook je handen slaafje dat vind hij lekker”, zei de Meesteres die zich kijkend naar dit tafereel uitgebreid aan het vingeren was. Met een hand rond zijn pik en een onder zijn ballen pijpte ik slaaf vol overgave. Ik slurpte en sopte. Liet de pik over mijn gezicht glijden waarna ik hem weer naar binnen zoog. Ik masseerde zijn schacht en streelde zijn ballen en bilspleet. Ik nam hem zo diep mogelijk in mijn mond en probeerde de pik net zo diep te laten gaan als de dildo die ik eerder te ! verwerken had gekregen. Het lukte mij vrij aardig maar moest toch weer even kokhalzen. Ik pijpte fanatiek door tot ik zijn lul voelde opzwellen en zijn eerste straal warme zaad tot achter in mijn keel voelde spuiten. De Meesteres zag dat de slaaf klaarkwam en riep: “slaaf, ik wil je zien spuiten.” Waarop de slaaf zijn pik uit mijn mond trok en de rest van zijn zaad uit zijn pik trok en over mijn halfgeopende mond en mijn gezicht spoot.. Hij had behoorlijk veel sperma. Hij spoot zeker zes stralen dik sperma tegen mijn gezicht. “Alles oplikken. Laat niets verloren gaan”, riep te meesters mij toe. Ik veegde het zaad van mijn kin en likte het van mijn vingers en slikte het door. Terwijl ik dit deed bezorgde de Meesteres zich haar derde orgasme waarbij ze riep: “oh ja, vuile geile homoslaven van me.” Nadat beide van hun orgasme waren bekomen zei de Meesteres: “De volgende keer ga je hem neuken slaaf”. “Dank U wel Meesteres”, was daarop zijn reactie. Ze stond op en liep naar me toe waarna ze zei dat ik nog veel moest leren maar dat ik ook wel een kleine beloning verdiend had. Ik zat nog steeds op mijn knieën. Ze kwam in een lichte spreidstand links naast me staan en vroeg mij mijn linkerhand omhoog te steken. Ze pakte mijn hand vast en bracht die naar haar billen. “Die vind je toch zo mooi, hé slaafje. Mijn lekkere ronde billen. Streel ze maar.” Zij ging met haar handen in haar zij staan en liet mij haar heerlijke ronde billen strelen. Dit wond mij dusdanig dat ik zwaar begon te ademen en mijn pik weer stijf begon te worden. Ik keek angstig naar mijn pik die weer met schokjes omhoog kwam en dacht dat de Meesteres mij weer zou gaan straffen. “Is niet zo erg slaafje dat je stijf wordt als je mijn billen streelt. Dat mag nu wel”, zei ze. “Dank u Meesteres”, zei ik. Nu ik toestemming had gekregen kwam mijn pik echt als een raket omhoog. Ik streelde haar heerlijke ronde billen nu met halfgesloten ogen. “Span je anusspier eens aan slaafje.” Ik deed wat de Meesteres van mij verlangde waardoor mijn pik even omhoog wipte. “Goed zo slaafje en nog eens. Ja juist en doorgaan”. Doordat ik dat deed wipte mijn pik op en neer en zwol enorm op. Het voorvocht parelde uit mijn eikel en droop langs mijn schacht naar beneden. Ik dacht even dat ik hiervan klaar zou gaan komen. Maar dat gebeurde niet.

“Lekker slaafje?”, vroeg ze. “Ja, Meesteres”, antwoordde ik. “Dan mag nu beginnen te trekken, slaafje. Maar blijf mijn billen strelen.” “Dank U, Meesteres”, zei ik. Met een hand aan de billen van de Meesteres begon ik aan mijn pik te trekken. Ik kreunde zacht. “Niet spuiten slaafje. Pas als ik je toestemming geef.” Terwijl ik langzaam aan mijn pik trok, liep het voorvocht over mijn hand. “Trek maar lekker aan je pik slaafje. Vind je mijn billen lekker slaafje?” “Ja, Meesteres.” “Zou je ze willen likken?” “Graag, Meesteres.” “Die gedachten maken je geil zeker.” “Ja, Meesteres.” “Laat me maar zien hoe geil je dat maakt. Trek aan je pik, ja, harder. En streel mijn billen. Dat doe je zeker vaak hé, jezelf aftrekken?” “Ja, Meesteres.” “Laat me dan maar eens zien hoeveel dat je kunt spuiten slaafje. Ja, spuit voor me. Spuit.” De Meesteres had deze woorden nog niet uitgesproken of ik voelde hoe het zaad uit mijn buik omhoog gestuwd werd en spoot mijn eerst straal naar buiten. “Ja, spuit maar lekker slaafje”, moedigde ze me aan. Ik spoot vier flinke stralen over de vloer. De rest droop langs mijn hand toen ik het laatste zaad eruit trok. De Meesteres liep weg. Ik zakte volledig bevredigd door mijn knieën en bleef even zitten uitblazen. Na een tijdje kwam de slaaf met een handdoek aangelopen waarmee ik de zaak kon opruimen. Terwijl ik op mijn knieën de vloer schoon aan het vegen was zei de Meesteres dat ze redelijk tevreden over me was maar dat ik nog heel veel moest leren. Ik dankte haar voor de les.

Lees het vervolg:
Sexverhalen categorie: Extreem | Sexverhaal gaat over: , , , , , ,
13 stemmen, gemiddelde waardering van dit verhaal 7,92
Laden...

Kletsen over dit verhaal?

Erotisch Sociaal Netwerk | De volgende personen praten er graag over!Gerelateerde Verhalen

Misschien vind je deze verhalen ook leuk om te lezen

23 september 2015 8.4

Dit is nog maar het begin

woensdag 23 september 2015 in Extreem

waardering: 8.4

🔊 Vertel dit verhaal Luister? Direct toen ik hem zag voelde ik dat hij door me heen keek. Dat hij wist wat ik wilde en dat…

25 april 2015 8.2

Afspraak

zaterdag 25 april 2015 in Extreem

waardering: 8.2

🔊 Vertel dit verhaal Luister? Ik kom rustig aan rijden bij het hotel, een paar minuten geleden kreeg ik een sms’je van haar. We hadden afgesproken…

17 maart 2016 3.5

Cybervernedering (1)

donderdag 17 maart 2016 in Extreem

waardering: 3.5

🔊 Vertel dit verhaal Luister? Cybervernedering | Het beloofde weer een spannende date te worden bij de Meester. Ik, een jong slank slaafje van 27 jaar,…

21 oktober 2016 8.7

Meester Ad

vrijdag 21 oktober 2016 in Homo

waardering: 8.7

🔊 Vertel dit verhaal Luister? Ik plaats naaktfoto’s van mezelf onder de naam bislaafmark. Ik maak foto’s in allerlei standen en met allerlei hulpmiddelen zoals buttplug,…

31 december 2016 8.4

Female Domination

zaterdag 31 december 2016 in Hetero

waardering: 8.4

🔊 Vertel dit verhaal Luister? Het was zomer in 1988, het EK voetbal was aan de gang. Cafe’s zaten bomvol met bierdrinkende voetballiefhebbers, en op straat…

10 januari 2017 8.4

Meesteres Mirjam

dinsdag 10 januari 2017 in Extreem

waardering: 8.4

🔊 Vertel dit verhaal Luister? Het bevalt Bart uitstekend in zijn nieuwe job: leuk bedrijf, leuk werk en leuke collega’s. Met zijn kamergenoot kan hij het…

8 juni 2018 7.8

Mijn SM ervaring

vrijdag 8 juni 2018 in Extreem

waardering: 7.8

🔊 Vertel dit verhaal Luister? Het is negen uur als ik U ophaal van het station. Ik ben ongelooflijk zenuwachtig wanneer ik U de schuifdeuren uit…

16 maart 2023 7.2

Het eerste uur met Anke

donderdag 16 maart 2023 in Extreem

waardering: 7.2

🔊 Vertel dit verhaal Luister? UPDATE: De laatste twee, drie maanden had ik Anke al vaker in een flirt-chat getroffen. Onze chat-avonturen waren steeds gewaagder geworden….

9 april 2015 8.2

De ontmoeting met Corry

donderdag 9 april 2015 in Extreem

waardering: 8.2

🔊 Vertel dit verhaal Luister? Terwijl ik op internet zat te zoeken kwam ik een site tegen waar je een profiel van jezelf op kon plaatsen…

20 februari 2016 6.1

Cuckold | Slaaf en slavin (1)

zaterdag 20 februari 2016 in Extreem

waardering: 6.1

Reageer op dit Sexverhaal

Reacties

Tip, wil je in contact komen met iemand via sexverhalen.com... Gebruik de Sexverhalen.com CHAT. Klik hier!

Wat een prachtig geil verhaal zelf ben ik bi maar ook onderdanig. Vandaar dat ik geweldig genoten heb met een lekkere harde lul.

Graag meer groeten Hans

Reactie van Hans op 31 oktober 2017 om 00:38

Beantwoorden

ik vindt het een prima verhaal ik hoop zelf ook dat ik zo,n meesteres tegen komt gr van jose 63

Reactie van jose 63 op 1 november 2015 om 17:36

Beantwoorden