Sexverhalen.com » Homo » Ik heb haar maar niets verteld

Personaliseren
Verhaal personaliseren
X
Dit verhaal kan gepersonaliseerd worden, verander hier de namen van de personages:
Man 1:
(origineel: Ton)

In het nieuwe schooljaar moest ik, omdat mijn vader was overgeplaatst naar een andere plaats, naar een andere middelbare school. Het was een school alleen voor jongens. Vanaf de eerste dag viel Ton, net als ik toen 18 jaar, me bijzonder op. Hij was net als ik anders dan de andere jongens van de klas. De rest had het constant over de meisjes van de MMS (middelbare meisjes school) twee straten verder. Het ging steeds over goh heb je die borsten van dat zwartkopje gezien. En dat grietje met die lekkere billen, die zou je ‘s nachts in je bed vinden. Enkel stoer doen maar ze hadden niet de moed om een van die meisjes aan te spreken. Je had ze moeten zien kijken toen mijn zusje met een paar vriendinnen, die allemaal op die school zaten, mij voor onze school aanspraken. Mijn zusje sprak met haar vriendinnen af dat ze mij als ze weer doorliepen een zoen zouden geven. Alleen maar om die andere jongens op stang te jagen. Ik steeg meteen in hun achting. Ton was anders en had het altijd over zijn computer die hij zelf gebouwd had en wat hij daarmee al mee kon. Ik knutselde thuis ook altijd aan allerlei apparaten en maakte complexe programma’s voor mijn computer. Ton nodigde me uit om eens te komen kijken wat hij allemaal gemaakt had. Wij spraken af dat ik woensdagmiddag bij hem thuis zou komen.

Ik was er om 2 uur en hij bleek alleen thuis te zijn. Zijn ouders werkten allebei de hele week. Tot 4 uur zijn we bezig geweest met allerlei apparaten die hij in elkaar gezet had. Wij zaten naast elkaar voor zijn computer. Opeens startte hij een video op. Het ging over twee jongens die op vakantie waren. Je zag ze aankomen in een soort jeugdherberg waar ze een 2 persoons-kamer kregen. Je zag ze om de beurt naakt onder de douche en even later lagen samen op een bed. De ene jongen pakte de lul van de andere jongen en stroopte die zodat de eikel te voorschijn kwam. Hij stak hem in zijn mond en pijpte de andere jongen. Ik moet eerlijk zeggen dat het mij wel opwond en mijn lul hard begon te worden. Nadat we een tijdje bezig geweest waren pakte Ton mijn hand en trok me mee naar zijn bed. Voor het bed kleedde hij mij uit tot op mijn broekje. Ik moest op bed gaan liggen en Ton knielde naast me neer en begon me te zoenen. Met zijn hand streelde hij mijn lichaam en daarna streelde hij ook de binnenkanten van mijn dijen. Hij ging langzaam omhoog en ging heel zacht met zijn hand over mijn broekje. Mijn lul verstijfde nog meer. Met zijn vingers betastte hij mijn lul door mijn broekje heen en met zijn wijsvinger en duim ging hij van mijn ballen naar het topje van mijn lul. Oh wat voelde dat heerlijk. Hij bleef maar doorgaan. Ik vroeg hem mijn broekje uit te doen zodat hij mijn lul in het echt kon verwennen. Alles op zijn tijd zei hij en ging gewoon door. Eindelijk gleed zijn hand in mijn broekje en betastte hij weer met zijn vingers mijn lul. Je moet met 2 handen in mijn broekje gaan zei ik tegen hem. Hij deed het en met zijn ene hand voelde hij mijn lul van boven en de andere van onderen. Pas na 10 minuten stroopte hij mijn broekje en pakte hij mijn lul stevig vast. Hij stroopte mijn lul en begon mij te pijpen. Niet lang daarna begon ik te schokken door mijn hele lichaam en hij kon nog net mijn sperma in mijn onderbroek opvangen. Ik lag uitgeput op bed. Even later zei hij dat nou hij aan de beurt was. Ik moest op mijn knieën op de rand van het bed knielen. Hij liet zijn broek zakken en ik zag een flinke lul te voorschijn komen. Groter dan de mijne. Hij pakte een potje met olie en smeerde mijn kontgaatje in met olie. Ook ging hij met een vinger met olie in mijn kontgaatje. Met 2 vingers probeerde hij mijn kontgaatje op te rekken. Toen voelde ik zijn lul op mijn bilspleet en even later duwde hij zijn lul in mijn kont. Dat deed toch nog behoorlijk pijn in het begin. Hij duwde hem naar binnen en ging steeds een klein stukje terug en stootte steeds dieper in mijn kont. Toen hij niet verder kon begon hij me te naaien. Eerst langzaam en zachtjes maar geleidelijk stootte hij harder en sneller totdat hij klaarkwam en me vol spoot met zijn sperma. Hij ging door totdat zijn lul slap werd. We kleden ons aan, ik kreeg een onderbroek van hem en ging weer naar huis.

Thuis gekomen schaamde ik me dat ik het zover had laten komen. Ik ben nooit meer bij hem geweest.
Later ben ik met een van de meisjes van die MMS getrouwd waar ik toen een zoen van gekregen had. Ik heb haar maar niets verteld van mijn geschiedenis met Ton.

0
Lees het vervolg:
Sexverhalen categorie: Homo | Sexverhaal gaat over: , ,
64 stemmen, gemiddelde waardering van dit verhaal 7,97
Loading...

Kletsen over dit verhaal met een Shemale/Ladyboy?

De volgende shemales praten er graag over!

lovelyma89 (30)

Wat vind jij...

Geil verhaal?


Reageer op dit Sexverhaal