Sexverhalen.com » Homo » In de tram


Goeie dag,

Dit verhaal is fantasie….. Maakt me wel geil erover te fantaseren, en wie weet…

Het is vrijdagmiddag, lekker weer ik heb me lekker intiem geschoren… Stringetje aan, lage heup broek waardoor stringetje goed zichtbaar is…blouse die net stringetje uit zicht houd… Als ik buk is mijn stringetje goed zichtbaar… Ik ga met de metro naar Rotterdam…. Liefst naar sexbios… In de metro is het vreselijk druk.. Ik moet blijven staan… Ik voel me geil.. En kijk beetje rond…. Opeens staat er iemand heel dicht achter me… En fluistert… Blijf met je rug naar me toe staan sletje…. Lekker geil die string… Ik wil me omdraaien maar hij is duidelijk groter en sterker… Ik blijf staan… Hartkloppingen en in afwachting…

Dan zegt hij weer heel zachtjes… Hou je stil en doe net of er niets aan de hand is… Ik voel zijn handen over mijn kontje gaan… Poehhh wat een grote warme handen… Ik moet een kreun onderdrukken… Dan gaat zijn hand naar mijn pik.. Die inmiddels al stijf is… Jesus denk ik… Wat gebeurt hier… Sta stil verdomme… Fluistert hij en knijpt hard in mijn pik… Oefffff….

Dan gaat er een hand onder mijn blouse… En vindt mijn geile stijve tepeltjes… Ik ben echt super tepelgeil… Hij maakt me echt super geil… En in reflex duw ik mijn kontje naar achteren en voel bij hem ook stijve pik door zijn broek… Hij fluistert weer…. Hier wordt jij geil van he sletje… Hij gaat harder knijpen nu… Ik duw mijn kontje nu echt hard tegen zijn pik… Voorzichtig geile teef… Er gaat er zo maar 1 klaarkomen en dat ben ik niet…

Zijn hand gaan weer naar mijn broek en maakt 2 knoopjes los… Ik wil hem tegen houden maar het is duidelijk dat ik niets te vertellen heb… Zijn hand zoekt mijn pik op… Jesus ik sta te trillen op mijn benen… En voel dat ik aan het lekken ben… Dan gaat die grote hand naar mijn kontje… Trekt stringetje uit mijn bilnaad en begint mijn kaarsje te verkennen… Ik heb het niet meer en voel dat ik moet klaarkomen… Dat merkt hij en fluistert nog niet denk erom…
hij stopt er 2e vinger bij en ik weet niet hoe ik het heb…een kreun uit mijn mond..en hij stopt en er kijken wat mensen onze kant op…ik hoest maar even… Iedereen kijkt weer weg.. En hij fluistert kijk uit sletje… Dan gaat zijn hand weer naar mijn pik…. Hij kneed mijn pik en ballen… Ik voel dat ik ga komen… En wil zijn hand weghalen… Maar dat is niet de bedoeling… Nu ga je klaarkomen slet… Je zaad in je broek… En hou je stil… Ik voel de spanning in mijn zak oplopen en er is geen ontkomen aan… Ik spuit in mijn broek klodder na klodder… Sta nog na te trillen… Als hij in mijn oren fluistert… Morgen wil ik je hier weer sletje… String bh-tje… En hold up kousen… Dan neem ik je mee…

Voordat ik kan reageren stapt hij bij me vandaan…Jesus… Ik maak mijn broek dicht en kijk wat de schade is…Flinke vochtplek te zien… Zo snel mogelijk naar huis denk…

Wordt vervolgt…

Lees het vervolg:
Sexverhalen categorie: Homo | Sexverhaal gaat over: , , , ,
28 stemmen, gemiddelde waardering van dit verhaal 7,25
Loading...

Kletsen over dit verhaal met een Shemale/Ladyboy?

De volgende shemales praten er graag over!

mkl31 (34)

Wat vind jij...

Geil verhaal?

epicabest33 (34)

Wat vind jij...

Geil verhaal?


Reageer op dit Sexverhaal