Sexverhalen.com » Homo » Mijn cyber Meester en ik


Luister?

Ik ben een jongeman van 35 jaar oud en heb een leuke job in een leidinggevende positie. Ik geef leiding aan een groep van 20 werknemers en moet soms beslissingen nemen die niet altijd leuk zijn voor mijn personeel. Deze job bevalt mij prima maar merkte het afgelopen jaar dat ik hierdoor in mijn privé leven behoefte had aan sturing, iemand die bepaald wat ik soms moet doen.

Via een chatbox ben ik in contact gekomen met een dominante man die mij sturing geeft in mijn privéleven, mijn cyber Meester. Hij bepaald wat voor ondergoed ik moet dragen en laat mij te pas en te onpas deze weer uitdoen en geeft me opdrachten die ik dan binnen een bepaalde tijd moet uitvoeren. Ik heb hem nog nooit in het echt gezien. Ik vind het fijn dat er voor mij gedacht wordt, dat ik dingen moet doen zonder dat er met mij als persoon rekening wordt gehouden. Daar voel ik mij lekker bij, niet hoeven nadenken, alleen uitvoeren. Hij bepaalt en ik voer uit. Klaar, niets meer en niets minder.

Afgelopen weekend kreeg ik een sms van hem met de opdracht mijn borst en schaamstreek glad te scheren en de foto’s van het resultaat op te sturen, nu werk ik mijn beharing altijd netjes bij, maar helemaal glad? Na de tondeuse erover te hebben gehaald ging ik in de weer met scheerschuim en mes. Het resultaat, supergladde body en schaamstreek. Het wond mij erg op om dit te doen. Ik maakte foto’s van het resultaat en stuurde hem die op. Ik kreeg als antwoord dat ik de stad in moest gaan, ik mocht kiezen uit maximaal 5 kleding stukken. Ik deed een strakke boxer aan, joggingbroek en shirt, en sportschoenen. Vervolgens de stad in, boodschappen doen. Op de markt kreeg ik een sms met de opdracht binnen 5 minuten een naaktfoto van mijzelf te sturen. Wat? Waar? Ik bedacht dat ik dat dan het beste in een kleedhokje kon doen, buiten was immers geen optie in de drukke stad. Ik ging vervolgens naar de winkel waar ik altijd mijn jeans koop en zocht snel een paar uit en spoedde mij naar de paskamers, ik kleedde mij uit, toen ik mijn boxer uittrok sprong mijn bijna harde pik bijna recht omhoog. Aan de andere kant van het gordijn van de paskamer stonden mensen te wachten totdat er weer een hokje vrij was. Ik pakte mijn mobiel en probeerde zo goed en zo kwaad als het ging een foto te maken. “Flits”, kut, vergeten de flits uit te zetten…De wachtende mensen moeten dit gezien hebben. Ik drukte op verzend en de foto werd verzonden. Ik kreeg direct een reactie terug, te laat, je hebt er 7 minuten over gedaan, als straf moet je boxerloos weer verder. Mijn pik is van redelijk formaat en valt dus zeker op als ik hem zonder boxer in mijn jogging draag. Maar ik had geen keus. Snel trok ik mijn kleding weer aan, alleen de boxer niet, die deed ik in de zak van mijn shirt.

Toen ik het pashokje weer uitkwam voelde in de blik van de wachtende mensen op mij gericht, alsof ze doorhadden wat ik aan het doen was. Ik legde snel de jeans terug die ik niet eens gepast had terug en spoedde mij naar buiten. Ik keek omlaag en zag de bobbel in mijn broek en ook zag ik door de joggingstof een natte plek, voorvocht. Iedereen kon dit zien, ik voelde me een echte slet en tevens gaf het mij een geil gevoel. Ik liep door richting de bus om weer naar huis te gaan. Toen ik in de bus zat kreeg ik een bericht dat ik de rest van de dag vrij moest houden en binnen 30 min me moest melden op een adres aan de rand van de stad. Daar moest ik me melden en merkte dan wel wat er zou gebeuren. Thuisgekomen pakte ik snel de fiets en spoedde me snel naar het opgegeven adres. Het was een vrijstaand huis met een kleine oprit. Ik zette mijn fiets tegen het muurtje en belde aan. Ik hoorde gestommel en de deur ging open. Een man van middelbare leeftijd deed open, dit was niet de dominante man die me opdrachten gaf, maar wie dan wel? Hij deed de deur verder open en knikte dat ik binnen moest komen. Achter mij hoorde ik de deur sluiten en hoe deze in het slot werd gedraaid. Hij bekeek me van top tot teen en zei kort, kleed je uit en doe dit aan en wacht tot ik je kom halen en drukte me iets in de handen. Het bleek een jock te zijn. Ik kleedde me uit en deed deze aan en bleef wachten op wat er komen ging.

Na enige tijd hoorde ik voetstappen en ging er een deur open. Doe je ogen dicht! Ik sloot mijn ogen en merkte dat er iets over mijn hoofd werd gedaan, later bleek dit een masker te zijn, ik kon niets meer zien. Ik werd meegenomen en struikelde bijna een paar keer. Ik merkte dat ik weer in de buitenlucht was en voelde gras onder mijn voeten. Ik kreeg een halsband om en werd aan de ketting gelegd. Ik hoorde nu opeens mensen praten, de man van middelbare leeftijd was niet alleen ! Ik hoorde zeker drie verschillende stemmen! Het voelde spannend en geil. Ik hoorde een stem zeggen, laat hem maar eens goed zien. Ik voelde hoe ik bij mijn arm werd gepakt en in allerlei standjes werd gedwongen te gaan staan, voorover gebukt zodat mijn kontje goed kon worden bekeken, benen wijd etc etc. Ik voelde dat mijn pik begon te steigeren en dat bleef niet onopgemerkt. Zozo die heeft er zin in, hoorde ik zeggen en vervolgens werd de jock ruw omlaag getrokken waardoor mijn pik nu vrij was om verder te groeien en ik poedelnaakt in de vreemde tuin stond, samen met drie vreemde mannen. Ik moest op mijn knieën gaan zitten en mijn mond open doen, ik voelde hoe er een harde pik in mijn mond werd gestopt, Zuigen slet hoorde ik en deed mijn uiterste best, het duurde maar even en voelde hoe de eerste klaarkwam en mij over mijn slanke borst spoot. Mijn eigen pik begon te kloppen van opwinding en voelde hoe het voorvocht eruit droop…

Nu was de tweede aan de beurt, alvorens hij zijn pik in mijn mond duwde voelde ik dat er wat in mijn maagdelijke kut werd gestopt, later bleek dit een kleide but plug te zijn, zo kon ik vast wennen voor een volgende keer bleek later. Ik zoog alsof mijn leven er vanaf hing en al snel kwam ook de tweede man klaar en voelde hoe hij zijn sperma over mij heen spoot. De twee mannen die klaar waren gekomen bedankten de man die voor mij de deur open had gedaan en hoorde ze vertrekken. Zo sletje, nu zijn we alleen hoorde ik hem zeggen. Dit wilde je toch graag? Voor ik antwoord kon geven voelde ik een vlakke hand op mijn billen terecht komen. Uuuh ja stommelde ik. Mooi zo. Kom maar mee. Hij nam me mee weer naar binnen en deed daar het masker af, even moest ik wennen aan het licht, toen ik naar de man keek zag ik dat hij zijn pik in de hand had en in de andere hand een zweepje. En nu deze zei hij, ik kroop naar hem toe en begon, met lichte tegenzin, ook hem te pijpen en voelde dat hij ervan genoot. Een dikke harde pik tot achter in mijn keel, ik kokhalsde bijna maar op het moment dat ik dat deed voelde in de zweep op mijn kontje terecht komen. Telkens als ik bijna moest kokken voelde ik de zweep weer op mijn kontje terecht komen, dit voelde zo geil, en voor ik het doorhad kwam ook de derde man klaar en spoot zijn warme zaad in mijn gezicht. En nu oprotten slet! Ik snelde me naar de gang waar mijn kleding nog lag en trok deze snel aan en spoedde me naar buiten. Toen ik op de fiets zat voelde ik dat ik nog steeds iets in mijn kontje had! Dat voelde eigenlijk best geil en besloot het tot thuis te laten zitten. Bij het stoplicht kreeg ik een bericht. Goed gedaan slet, ik hoorde dat je je best hebt gedaan. Dit krijg je ervan als je niet binnen de tijd iets doet. Een volgende keer zal ik niet zo lief voor je zijn. Druipend van het voorvocht met een glimlach op mijn gezicht fietste ik verder naar huis en dacht, de volgende keer misschien maar weer de tijd vergeten …… 😉

Lees het vervolg:
Sexverhalen categorie: Homo | Sexverhaal gaat over: , , , , , ,
22 stemmen, gemiddelde waardering van dit verhaal 6,45
Laden...

Kletsen over dit verhaal met een Shemale/Ladyboy?

De volgende shemales praten er graag over!Gerelateerde Verhalen

Misschien vind je deze verhalen ook leuk om te lezen

29 juli 2017 5.9

Onderdanige fantasie

zaterdag 29 juli 2017 in Extreem

waardering: 5.9

🔊 Vertel dit verhaal Luister? U had mij opgesloten in een kamer met alleen een matras op de grond. Op de vloer lag helemaal niks alleen…

24 december 2014 8.2

Chris als slavin – Het begin

woensdag 24 december 2014 in Extreem

waardering: 8.2

🔊 Vertel dit verhaal Luister? Chris zat met haar vriendin in een café in haar woonplaats. Het was een café waar ze normaal gesproken niet zo…

3 mei 2016 7.7

Ontdekking dat ik homo ben

dinsdag 3 mei 2016 in Homo

waardering: 7.7

🔊 Vertel dit verhaal Luister? Ontdekking dat ik homo ben | Ik had me altijd al anders gevoeld dan de andere jongens. Niet dat ik niet…

30 augustus 2015 8.1

Een grondig onderzoek

zondag 30 augustus 2015 in Homo

waardering: 8.1

🔊 Vertel dit verhaal Luister? Ik stop buiten de deur van de spreekkamer en kijk naar je map, open die en glimlach als ik naar je…

21 november 2015 5.7

Macht over een man

zaterdag 21 november 2015 in Extreem, Homo

waardering: 5.7

🔊 Vertel dit verhaal Luister? Zijn naam was Tim. Hij was een grote man. Hij had mij dingen laten ervaren waar ik voorheen nooit aan heb…

21 november 2015 7.2

Nymphomaan tot op het bot

zaterdag 21 november 2015 in Fotoverhalen, Hetero

waardering: 7.2

🔊 Vertel dit verhaal Luister? Ik heb een bedrijf dat o.a. verhuizingen kan verzorgen. Dit is in de buurt natuurlijk bekend en dat bleek de reden…

23 december 2014 7.9

Sonja had een wens

dinsdag 23 december 2014 in Extreem

waardering: 7.9

🔊 Vertel dit verhaal Luister? Na de avond bij Marjolein en de heerlijke ochtend met de dames ben ik toch maar naar huis gegaan. Marjolein stuurde…

7 januari 2015 8.0

Een droom

woensdag 7 januari 2015 in Extreem

waardering: 8.0

🔊 Vertel dit verhaal Luister? Het was weer zover, de eindejaarsperiode was weer aangebroken. Op zich wel een gezellige tijd met donkere dagen waarbij de zin…

8 juni 2015 7.8

Alle dagen een mond vol

maandag 8 juni 2015 in Fotoverhalen, Groepssex

waardering: 7.8

🔊 Vertel dit verhaal Luister? Jan moest al vroeg naar zijn werk, maar wilde eerst nog douchen. Daar had ik, Esmee, ook wel zin in, en…

15 november 2015 5.0

Een verhaal, echt of droom?

zondag 15 november 2015 in Hetero

waardering: 5.0

Reageer op dit Sexverhaal

Reacties

Tip, wil je in contact komen met iemand via sexverhalen.com... Gebruik de Sexverhalen.com CHAT. Klik hier!

mooie story , lijk leuk dat mee te maken

Reactie van serge op 18 februari 2019 om 13:54

Beantwoorden

Nice story !

Reactie van mr k op 21 oktober 2015 om 10:49

Beantwoorden