Sexverhalen.com » Overig » Exhibitionisme » Mijn eerste keer met een man


Ik heb het altijd opgewonden gevonden om betrapt te worden als ik me aftrek. Ik besliste om naar het park te gaan op 5 minuten van mijn huis, om mij daar af te trekken. Het was de vooravond dus het was nog niet donker. Ik kwam aan in het park, kleedde mij uit, stak mijn kleren in een rugzak en stopte de rugzak in de struiken zodat niemand hem zou vinden.

Ik begon te wandelen (helemaal naakt) ik kreeg direct een erectie. Ik wandelde tot op een open plek en begon langzaam te rukken, hopende dat iemand mij zou betrappen. Ik keek rond maar zag niemand dus ik wandelde verder maar bleef langzaam rukken. Ik bleef opnieuw staan en begon een beetje harder te gaan, plots uit het niets voelde ik iets in mijn rug, ik draaide mij om en zag een man. Hij was met zijn harde penis over mijn kont en rug aan het wrijven. Ik had nooit een homoseksuele gedachte gehad, maar toen ik zijn penis zag werd ik enorm opgewonden. Hij greep mijn penis en begon mij langzaam af te trekken. Ik werd zo geil dat ik me niet kon inhouden, ik ging op mijn knieën zitten en likte aan de tip van zijn penis, ik nam hem in mijn mond en begon er langzaam aan te zuigen. Ik ging harder en harder. Net voor hij klaarkwam trok hij me recht en ging zelf op zijn knieën zitten en begon mij af te zuigen. Ik kon me niet inhouden en spoot in zijn mond, hij slikte het in en stond op. Ik draaide mij om zodat hij zijn harde pik in mijn kont kon steken, hij begon traag maar ging harder en harder, het voelde zo goed dat ik begon te kreunen. Hij was hard aan het gaan toen ik opkeek. Daar op minder dan 100 meter stond een oma te kijken, ik schrok maar het wond me nog mee op. Hij zag het ook maar bleef gaan, hij kwam klaar diep in mijn kont hij trok hem eruit en vertrok zonder nog een woord te zeggen.

Ik ging recht staan mijn penis was nog altijd hard. De oma stond nog altijd te kijken dus ik begon te rukken met zijn cum die uit mij liep over mijn been. Ik kwam klaar en wandelde verder vooruit langs haar ze keek naar mijn penis en lachte. Ik ging terug naar de ingang van het park deed mijn kleren aan en vertrok naar huis…

Lees het vervolg:
Sexverhalen categorie: Exhibitionisme, Homo | Sexverhaal gaat over: , , ,
30 stemmen, gemiddelde waardering van dit verhaal 6,70
Loading...

Kletsen over dit verhaal met een Shemale/Ladyboy?

De volgende shemales praten er graag over!

joffeltje (49)

Wat vind jij...

Geil verhaal?


Reageer op dit Sexverhaal

Reacties

Geil man, heb je nog meer geile verhalen?

Reactie van rick op 6 april 2019 om 11:00

Beantwoorden