Sexverhalen.com » Eerste keer » Mijn eerste ontmoeting met jou


Ik sta te wachten bij de afgesproken locatie vol spanning en ik zie je aan komen rijden. ik slaak een diepe zucht en kom dan naast je in de auto zitten. ik geef je een knuffel en ben al half hard. Ik hoop dat je het niet door hebt. onderweg zitten we gezellig naar muziek te luisteren en zijn we gezellig aan het praten. we zijn bij jouw huis en we lopen naar binnen en ploffen neer op de bank in de woonkamer. ik kruip tegen je aan en leg m’n hoofd op je borst en probeer rustig te worden. na een tijdje kom ik iets omhoog en geef je een zoen. ik zie dat je gespannen bent dus ik probeer je rustig te maken. ik ga op je schoot zitten met m’n benen langs je en kijk je aan en geef je nog een zoen. ik vraag aan je of het oké is aangezien jij niet zo van het zoenen bent. je zegt dat je het niet erg vind en ik zoen je nog een keer maar nu blijf ik je een tijdje zoenen. op een gegeven moment vraag je of we naar boven zullen gaan en ik vind het goed. boven kleed je me aan en ga ik zitten op je bed niet helemaal wetende wat te doen.

je gaat voor me staan en zegt ga je gang. ik zucht heel diep om rustig te worden en maak je broek open en haal je penis eruit. ik begin er zachtjes aan te trekken en tegelijk kijk ik naar je gezicht om te kijken of ik het goed doe na een paar aanwijzingen ga ik over op pijpen. ik lik eerst je eikel en kijk naar je gezicht. ik begin erop te zuigen en blijf je aankijken. ik begin langzaam verder op je penis te zuigen en kijk je aan. na een paar aanwijzingen zuig ik je zover ik kan. ik heb van te voren gevraagd om me niet te forceren en niet te deepthroaten dus dat doe je dan ook niet. ik zie aan je gezicht dat je het heel lekker vind. ik voel je grote penis in mijn mond en de adertjes over m’n tong gaan. je begint zwaar te ademen. je haalt mond snel van je penis af want je wilt nog niet klaar komen. ik slik een paar keer en proef de heerlijke smaak van je penis. je pakt m’n hand en laat me opstaan. we kussen elkaar een paar keer en dan ga jij zitten. ik raak erg gespannen aangezien jij nu aan mijn penis gaat zitten. je kijkt me kalmerend aan en ik adem een paar keer goed in en uit. je doet m’n broek open en haalt mijn penis eruit. je begint eraan te trekken. het enige wat ik denk is hopelijk is hij niet te klein en eindelijk word ik gemastrubeerd na 2 weken. je ziet aan mijn gezicht dat ik er erg van geniet je begint me te pijpen. ik doe mijn handen op je hoofd en vraag mag ik. je knikt. ik begeleid je hoofd eerst langzaam over mijn penis maar steeds sneller. ik roep dat ik kom en laat je hoofd los want al m’n spieren ontspannen. ik kom in je mond en ik zie hoe je het speels doorslikt. ik adem nog zwaar omdat ik eindelijk kom na 2 weken. maar ik raak ook een beetje gespannen omdat ik nu weet wat er komt.

je staat op en geeft me een knuffel en zegt dat alles goed komt. je legt me neer op mijn rug en doet mijn broek verder naar beneden. je pakt je handschoenen en begint me eerst zachtjes met 1 vinger te vingeren. je doet hem er eerst zachtjes in en laat hem er een tijdje in zitten tot ik eraan gewend bent. ik geef je het teken dat je kan en je begint me eerst sloom te vingeren en dan sneller. ik kreun nu al best hard. je vraagt of ik klaar ben voor een 2de vinger en ik knik. je doet zachtjes je 2de vinger erin en laat me weer even wennen. ik geef je weer een teken dat je door kan gaan en je begint me zachtjes met 2 vingers te vingeren. ik kreun best hard en hoop dat je buren het niet zullen horen maar vooral dat jij het niet erg vind. je vraagt of ik klaar voor het echte werk ben en ik knik ja. je pakt een condoom en doet die om. je pakt de glijmiddel en doe wat om mijn anus en wat over je penis en houd hem tegen de ingang. je zegt probeer te relaxen dus ik adem een paar keer goed in en uit en probeer rustig te worden. je doet hem er langzaam in. je ziet aan mijn gezicht dat eerst effe pijn doet dus wacht ook even. na een tijdje ben ik eraan gewend en ga je er verder in. na een tijdje ben je er helemaal in. je wacht weer even. dan maak je langzaam in en uit bewegingen en gaat steeds sneller. je blijft me goed aankijken om mijn signalen te zien. ik kreun de hele tijd best luid. na een tijdje kom je klaar in me maar je hebt natuurlijk je condoom om. je haalt hem eruit en maakt m’n anus schoon. je ziet aan me hoe erg ik ervan heb genoten. je zegt tegen me dat het mijn beurt is en ik kom omhoog en geef je een paar zoenen. je gaat liggen en ligt helemaal klaar voor me.

je geeft me de condoom. je ziet dat ik er wat moeite mee hebt dus jij doet hem voor me om mijn penis. ik zucht om rustig te worden omdat ik dit ook best spannend vind. oke ben je klaar. je knikt. ik doe hem er langzaam in en zie, ook al had ik het niet verwacht, dat je hem toch wel voelt. ik ga langzaam helemaal in je. als ik er helemaal in ben ga ik langzaam heen en weer en zie hoe erg dat je ervan geniet maar alsnog wil ik er zeker van zijn en vraag of je mijn penis lekker vind in je. je knikt en begint te kreunen als ik iets versnel. ik begin ook zachtjes te kreunen en roep bijna dat ik kom. ik ga iets sneller en duw hem er nu echt helemaal goed in en kom. ik ben nog nooit zo lekker gekomen. ik haal hem er uit en doe mijn condoom af. ik kijk je een beetje vragend aan waar ik hem moet laten. je pakt de condoom en gooit hem weg. je likt mijn penis nog af en maakt hem ook helemaal schoon. ik plof op mijn rug op het bed neer en zeg… dit is het beste gevoel wat ik ooit heb gehad.

0
Lees het vervolg:
Sexverhalen categorie: Eerste keer, Homo | Sexverhaal gaat over: , , , , , , , ,
18 stemmen, gemiddelde waardering van dit verhaal 6,72
Loading...

Kletsen over dit verhaal met een Shemale/Ladyboy?

De volgende shemales praten er graag over!

lovelyma89 (30)

Wat vind jij...

Geil verhaal?


Reageer op dit Sexverhaal

Reacties

zeker geil, lijkt me spannend om mee te maken

Reactie van rick op 9 augustus 2018 om 22:02

Beantwoorden

Oke, ik ben geen homo maar dit is best een geil verhaal

Reactie van Ronnie op 8 augustus 2018 om 10:32

Beantwoorden