Sexverhalen.com » Tieners » Mijn stoute buurjongen


Sinds vorig jaar ben ik gaan studeren in Amsterdam en omdat het moeilijk is daar een kamer te vinden woon ik nog bij mijn ouders. Dat heeft nadelen maar ook voordelen. Lees maar …

Ik heb nog een zusje die een jaar jonger is maar ook een zusje die een nakomertje is, zij is pas acht. Als mijn ouders een avond weggaan passen mijn tweede zusje en ik op haar. Een paar maanden geleden miste ik een stringetje maar dat komt wel vaker voor, dan heeft mijn zusje (die een jaar jonger is) die aangedaan. Ik heb ook wel eens een stringetje van haar aan want we hebben dezelfde maat. Een paar weken geleden miste ik weer een stringetje, een hele mooie roze die ik net nieuw had gekocht. Ik vroeg aan mijn zusje of zij die per ongeluk had aangetrokken maar ze antwoordde dat ze die natuurlijk niet draagt. Ik heb nog gezocht, ook in de wasmand en tussen de stringetjes van mijn moeder maar ik kon het mooie kanten stringetje nergens vinden. Jammer, dacht ik, die komt vanzelf wel weer te voorschijn.

Een week later: weer een mooi stringetje verdwenen, dit keer een rood kanten stringetje. Geïrriteerd liep ik naar mijn zus maar zij ontkende bij hoog en bij laag dat ze dit stringetje had aangedaan. Ze vertelde dat zij ook een stringetje miste en overal had gezocht. Ik bedacht me opeens dat onze buurjongen een avond op ons jongste zus had opgepast. Mijn ouders en tweede zusje waren naar de bioscoop geweest en ik had die avond een tentamen in Amsterdam. Voor die gevallen vraagt mijn moeder onze buurjongen wel eens om op te passen. Hij is een behoorlijke nerd, ziet er wel aardig uit maar is altijd behoorlijk in zichzelf gekeerd. Hij zit ook vaak te gamen, heeft ‘ie wel eens verteld. Ik kon het daarom niet geloven dat HIJ … en keek in de agenda van mijn moeder en zag dat hij die andere twee keer ook had opgepast! Ik moest erom lachen en bedacht een plannetje. Mijn ouders en tweede zusje zouden een avond naar de schouwburg gaan en ik zou meegaan. Ik ging naar mijn moeder en vertelde haar dat ik me vergist had: ik verzon dat ik ‘s avonds een extra college had en dus naar Amsterdam zou gaan. “Jammer” zei mijn moeder, “maar je studie gaat voor!” Ze gaf me een cadeautje omdat ik een tentamen had gehaald. Ik pakte het uit en er kwam een heel mooi kanten stringetje te voorschijn. Ik gaf haar een kus en ging weer studeren.

Die avond schoof ik een webcamera tussen twee stapels handdoeken op de badkamer. Ik ging weg en zei: “Nou, prettige avond, ik ga naar Amsterdam”. In werkelijkheid ging ik naar Marloes, mijn beste vriendin die vorig jaar gezakt is en nu weer eindexamen doet. Haar ouders waren die avond ook weg en zij moest dan altijd op de hond passen. Af en toe waren haar ouders een heel weekend weg en dan ging ik bij haar slapen. Op een avond hadden we lekker veel wijn gedronken en belandden we in het bed van haar ouders waar we elkaar heerlijk hebben gevingerd. Dat doen we dus wel vaker hoewel we zeggen dat we niet lesbisch zijn. Ik weet het eerlijk gezegd niet, ik ben nog nooit met een jongen naar bed geweest en Marloes ook niet. We hebben dan een hoop lol en het is altijd jammer als het weekend weer voorbij is.

Bij Marloes aangekomen vertelde ik over de buurjongen en de camera. “Spannend!” zei ze, “wat een stoute jongen, dat had ik nooit achter hem gezocht”. Ik antwoordde: “Ik weet het niet zeker maar vanavond misschien wel!” Ik klapte mijn iPad uit en we wachtten, wachtten … en ja, daar ging de lamp op de badkamer bij mij thuis aan! We zagen de buurjongen – hij heet Rik – en mijn jongste zusje binnenkomen en zij ging haar tanden poetsen. Ze moest nog plassen en Rik liep netjes de badkamer uit.. De lamp ging uit en we wachtten weer, ondertussen aan de wijn nippend. Wat een spanning! Ik merkte dat ik erg opgewonden was, Marloes trouwens ook, ze was helemaal rood. Na een half uur ging de lamp weer aan. We zagen Rik weer naar binnen komen, hij deed de deur dicht en op slot en zo te zien moest hij plassen. Hij deed zijn broek naar beneden en Jezus, wat een mooie piemel kwam daar uit zijn broek! Jammer dat zijn schaamhaar wel te zien was, dat zou hij eraf moeten scheren, dan zou zijn pik nog groter en mooier lijken.

Toen hij klaar was trok hij door maar in plaats van weg te gaan deed hij de deksel van de wasmand open! Na enig zoeken trok hij een stringetje uit de mand dat ik er natuurlijk in had gelegd. Ik had het een hele dag aangedaan nadat ik mezelf eerst gevingerd had, er zaten dus veel geile sporen van mijn natte spleetje in. Hij begon eraan te ruiken. “Gatverdamme!l riep Marloes. Rik deed zijn broek weer uit, trok zijn boxershort uit en trok mijn string aan. Nu wist ik waar al die stringetjes naartoe waren gegaan!

Marloes en ik gierden het uit van de pret. Ik moest nodig naar de wc en toen ik daar zat, zag ik dat het kruisje van mijn stringetje helemaal nat was, zo opgewonden was ik geworden. Ik hield het niet meer en vingerde mezelf heerlijk klaar. Toen ik na vijf minuten terug kwam zei Marloes: “Zo, dat duurde lang!” en keek me vragend en geil aan. Ik verzon dat ik een grote boodschap had gedaan en vertelde een nieuw plannetje …

Voordat mijn ouders en zusje weer thuis kwamen, was ik alweer thuis. Dat moest ook wel omdat ik Rik even alleen wilde spreken. Hij zat met een zak chips in zijn hand tv te kijken. “Hoi Rik” zei ik. Er kwam een vaag “Hallo” terug en ik ging naar boven om de webcamera eerst veilig op te bergen voordat iemand die zou ontdekken. Toen ik weer beneden kwam ging ik tegenover Rik zitten. “Hee Rik, ik vroeg me af of je zin hebt een keer iets met me te gaan drinken, zomaar in de stad”. Rik begon te happen naar lucht: “Euh, met jou … euh ja, ik euh … waarom eigenlijk?” Ik antwoordde dat ik het aardig van hem vond dat hij vaak op ons zusje komt passen als ik dat niet kan doen en wilde daar iets voor terug doen, verder moest hij er niets achter zoeken. Na enig aarzelen zei hij: “Okay, leuk, wanneer zullen we afspreken?” Met Marloes had ik al afgesproken om komend weekend te gaan, dan zouden haar ouders weer het hele weekend weg zijn. Ik vroeg Rik of hij zaterdag om een uur of twee kon. Dan kon hij, zei hij. We spraken af in een café op de markt. “Nou, dan ga ik maar weer ‘es”, zei Rik en ik gaf hem geld voor het oppassen.

Die zaterdag zaten Marloes en ik al om half twee in het café. Marloes zou om iets voor twee uur weggaan en als Rik er was zou zij weer terugkomen, alsof het toeval was. We dronken alvast een biertje om een beetje losjes te worden en praatten elkaar moed is. Marloes ging weg en vijf minuten later kwam Rik binnen. “Nou Rik, je bent een man van de tijd!” zei ik. Ik liep naar de bar en kwam met twee biertjes terug. “Oh, euh, eigenlijk drink ik nooit bier …” zei hij en aarzelde. “Kom op Rik, eens moet de eerste keer zijn!” We proosten en dronken een slok. Ik begon te vragen naar school en zijn gamen en na een kwartier kwam Marloes binnen. “Nou zeg, dat is ook toevallig, daar is Marloes!” en alsof er niets aan de hand was kuste Marloes mij op mijn mond. Ze gaf Rik een hand en haalde nog drie bier.

Door het bier ontspande Rik meer en meer en begon zelfs te praten, iets dat hij normaliter nooit doet. Ik ging even naar de wc en zag dat het kruisje van mijn stringetje alweer kletsnat was, zo opgewonden was ik. Ik stak mijn vinger in mijn kutje dat ik ‘s ochtends mooi glad had geschoren. Ik rook aan mijn vinger en likte eraan, wat proefde mijn kutje lekker zoet! Ik dacht aan die mooie piemel van Rik en ging weer met mijn vinger mijn kutje in, na een paar minuten kwam ik heerlijk klaar. Toen ik terug kwam keek Marloes mij ondeugend aan en zei: “Weer een grote boodschap gedaan zeker?” Ik kuchte en nam een slok van het nieuwe biertje dat er stond. “Rik” zei ik, “ik heb een grote ontdekking gedaan. Ik zal heel eerlijk tegen je zijn maar Marloes en ik hebben ontdekt dat jij stringetjes uit onze wasmand haalt en die vervolgens aantrekt. Klopt dat?” Rik liep helemaal rood en en kon geen kant op, Marloes en ik stonden zo aan de statafel dat we hem de weg versperden. “Ja … euh … ik euh … het spijt me maar ik ben een stringfetisjist, ik ruik ook altijd aan de strings van mijn moeder en doe die soms ook aan, ik euh … ik breng ze allemaal terug, ook die van je zusje, dat beloof ik!” en hij werd nog roder. Door zijn bekentenis werd ik nog geiler, ik sopte in mijn string. “Nou Rik”, zei ik, “je kunt het goed maken door met Marloes en mij een stringetje te gaan kopen, wat zeg je daarvan als geile stringfetisjist?” Rik kon niet anders dan te zeggen dat hij dat goed vond.

We dronken onze glazen leeg, ik rekende af en daar liepen we met ons drieën naar een exclusieve lingeriezaak waar ik af en toe een mooi stringetje voor mezelf koop. Soms gaat mijn moeder ook mee en dan koopt ze er een voor zichzelf en krijg ik een mooie kanten stringetje van haar. We gingen naar binnen en de aardige mevrouw die mij meestal helpt stond er nu ook. “Hallo, we komen een mooi stringetje uitzoeken en hebben mijn buurjongen gevraagd of hij ons kan adviseren, hij heeft er namelijk een goede kijk op” zei ik. “Natuurlijk kan dat” zei de winkelierster en we liepen langs een paar rekken. Ik pakte een zwart kanten stringetje en liet die aan Rik zien. “Wat vind je van deze?” “Heel mooi” en hij liet het stringetje door zijn vingers glijden. Jezus, wat een geil gezicht, dacht ik en ik voelde vocht uit mijn kutje stromen. Ik pakte dezelfde string maar dan in ivoorwit en liep naar de paskamer. Ondertussen ging Marloes met Rik een stringetje voor haar uitzoeken. Ik kleedde me helemaal uit en deed eerst het zwarte stringetje aan en riep Rik. Het gordijn van het pashokje had ik quasi nonchalant half open gelaten en toen Rik voor het hokje stond deed ik het gordijn helemaal open. Rik hapte naar lucht en ik draaide me langzaam om. “En, wat vind je ervan, stoute buurjongen?” “Heel mooi, staat je goed” en ik zag dat hij zijn ogen op mijn billen richtte. Ik zei: “Daar heb je een string voor, zodat je billen mooi uitkomen, fijn dat je mee bent gegaan. Ik trek nu de ivoorwitte string aan, wacht even, dan kun je die ook bewonderen!”. Ik deed de zwarte string uit en stond dus poedelnaakt voor hem. Ik liet hem duidelijk mijn kaalgeschoren poesje zien en hij kon zijn ogen er niet van me afhouden. Ik liet het zwarte stringetje expres op de grond vallen en raapte het voorover gebukt weer op zodat Rik mijn billen nog beter kon zien en ook de schaamlipjes van mijn natte kutje. Ik fluisterde in zijn oor: “Word je al een beetje geil, stouterd van me?” en Rik antwoordde “Ja, ik krijg een hele stijve piemel van je”. Ik deed het ivoorwitte stringetje aan en maakte weer een rondje voor Rik. “Mooi hoor, maar als ik eerlijk moet zijn dan vind ik de zwarte mooier, die krijg je van mij”. “Dat is lief van je maar dat hoeft echt niet hoor”, zei ik. Rik antwoordde: “Dan wil ik je een behaatje geven”. Hij vroeg de winkelierster of ze een bijpassend behaatje had en ze kwam met een hele mooie terug . Die paste mij als gegoten.

Ondertussen was Marloes naast ons aan het passen en vroeg Rik ook bij haar te kijken wat hij van haar stringetje vond. Ik gluurde om het hoekje en ook Marloes had zich helemaal uitgekleed, precies zoals we hadden afgesproken. Zij heeft prachtige borsten. Als we samen in bed liggen ga ik altijd eerst haar borsten masseren en aan haar harde tepels zuigen. Marloes had een roze string aan en Rik keek zijn ogen weer uit. Het stringetje dat ze gedragen had, lag uitgevouwen op een stoel en ik zag dat haar kruisje ook helemaal nat was! Ik keek naar Riks kruis en zag dat hij een enorme bobbel had gekregen. “Wouw, wat mooi!” zei Rik en Marloes draaide nog een keer rond zodat Rik ook haar billenpartij goed kon zien. Ze deed het stringetje uit en ik zag dat Marloes haar kutje ook mooi glad had geschoren. Ze heeft iets grotere schaamlippen dan ik en ik zag dat ze helemaal glinsterden van haar kutsappen. Ze keek ons heel geil aan en haalde een vinger door haar spleetje en likte eraan: “Hmmm Rik, wat lekker als je naar me kijkt, ga je nog een keer mee om een stringetje voor mij te kopen?” Rik begon te stotteren en antwoordde: “Ja euh graag, euh, natuurlijk, ik word er wel opgewonden van!”

Dat was precies was we wilden horen. Marloes en ik kleedden ons weer aan en de winkelierster pakte onze stringetjes en mijn nieuwe behaatje netjes in. De lingeriezaak verkocht ook herenondergoed en Marloes en ik dirigeerden Rik die kant op. “Zo, en nu gaan we voor jou een mooie string uitzoeken!” zei Marloes, “welke maat heb je?” We lieten onze handen door een hele rij strings gaan en ik pakte er een zwarte doorschijnende string uit en we liepen weer naar de paskamer. Rik kleedde zich ook helemaal uit en stond in zijn nakie voor ons, zijn pik stond behoorlijk naar voren en zijn eikel was helemaal opgezwollen. “Wat een mooie piemel heb je” fluisterde Marloes, “maar je moet je schaamhaar wel afscheren, dat vind ik niet zo netjes, mannen met schaamhaar.” We giechelden en Rik deed de string aan. “Die staat je prachtig!” zei Marloes. Ik had ook een rode string gepakt en gaf die aan Rik. “Pas deze ook maar even, die krijg je van ons” en Rik deed de zwarte string uit en zijn lul was nu helemaal stijf geworden. “Jezus, wat een mooie staaf heb jij” fluisterde ik, “die moet nodig onder handen worden genomen!”. Rik deed de rode string aan die paste hem ook als gegoten. Marloes zei dat hij de zwarte doorschijnende string van haar zou krijgen. Hij sputterde wat tegen maar ik legde mijn vinger op zijn mond. “We hebben nog veel meer verrassingen voor je!” zei ik. “Ruik maar aan mijn vinger, daar heb ik me in het café mee klaar gevingerd”. Rik rook aan mijn vinger en ik duwde die zachtjes in zijn mond. “Proef je mijn kutje?” vroeg ik hem en hij knikte. Terwijl Rik zich weer aankleedde rekenden Marloes en ik alles af en de winkelierster pakte de strings voor Rik keurig in twee doosjes in en plakte op beide een mooie strik.

We fietsen naar het huis van Marloes en haar ouders waren dat weekend weer weg, zij moest op de hond passen. Toen we binnen kwamen legde ik de cadeautjes voor Rik op de eettafel en zei ik dat ik even ging douchen, ik had het er behoorlijk warm van gekregen. Marloes schonk een glas witte wijn voor ons in en met een bak chips gingen Marloes en Rik op de bank zitten kletsen. Ik nam een lauwe douche en kon het niet laten mezelf weer klaar te vingeren. Toen ik me afdroogde kwam Marloes binnen en zij ging ook even douchen. Ik trok mijn nieuwe zwarte setje aan en ik hoorde Marloes opeens kreunen. Ik deed het douchegordijn open en zag dat ze zich ook aan het vingeren was. “Oh ja, ooooh, ja, ooooh, ik kom, kijk naar me, ik kom bijna, jaaaah, oooooh ik kom, kijk naar me schatje, ooooh jaaaah, je bent mijn liefste schatje en ik wil dat je naar me kijkt, ik kóóóm bijna, oh!” en er volgde een klein gilletje en trillend kwam Marloes klaar. Haar mooie borsten gingen op en neer en ze kromp ineen. “Jezus, zo lekker ben ik nog nooit klaargekomen” en we moesten er allebei om lachen.

In de zwartzijden ochtendjas van de moeder van Marloes liep ik de woonkamer binnen en dronk nog een wijntje met Rik. Ik ging tegenover hem zitten en liet de ochtendjas steeds meer openvallen zodat hij een goed uitzicht op mijn lichaam had, dat van de opwinding een beetje rood was geworden. Ik zag dat de bobbel in zijn broek weer groter werd en zei: “Kom, nu gaan wij eerst dat schaamhaar van jou eraf scheren!”

Ik pakte het cadeautje met de zwarte string voor Rik en hij liep achter mij aan naar boven. Ik had de ochtendjas al uitgedaan zodat hij mijn billen weer goed kon zien. “Kleed je maar helemaal uit” en zo gezegd zo gedaan. Wat een heerlijke pik kwam er te voorschijn, zijn eikel was nu helemaal paars geworden. Ik maakte zijn staaf en ballen nat met lauw water en Marloes zeepte zijn zaakje in met scheergel en pakte een scheermesje. Ik pakte zijn lul en trok die naar boven zodat Marloes eerst zijn ballen kon scheren. Marloes had alleen een string aan zodat we een mooi uitzicht op haar borsten hadden. Toen ze Riks ballen mooi glad had geschoren trok ze zijn lul naar beneden. “Doe jij de bovenkant even?” vroeg ze aan mij en ik maakte het mesje schoon en ging voorzichtig het schaamhaar boven zijn lul scheren. Na een paar minuten was ik klaar en bekeken Marloes en ik het resultaat: “Nou, dat ziet er veel beter uit, vind je ook niet?” en ik zei dat hij ook maar even moest gaan douchen. “Wij gaan in het grote bed liggen en dan moet je eerst je zwarte string aan ons showen.”

Marloes en ik gingen in onze nieuwe lingerie in het bed van haar ouders liggen en we hoorden dat Rik ging douchen. “Zou hij nu ook gaan masturberen?” vroeg Marloes. “Ik hoop het niet, hij moet wel iets voor ons overhouden!” antwoordde ik. We giechelde weer en na een paar minuten kwam Rik binnen met zijn nieuwe zwarte string aan. Omdat deze doorschijnend was, konden we zijn staaf goed zien, zeker omdat die nu ook mooi glad was geschoren. “Draai je maar eens om!” zei Marloes en Rik draaide een rondje zodat we zijn prachtige billen ook konden zien. Gelukkig is Rik blond zodat hij geen zwarte haren op zijn billen heeft. “Oh, wat mooi!” riepen Marloes en ik. “Zeg Rik”, zei ik, “jat je ook wel eens een stringetje van mijn moeder?” “Nee” antwoordde hij, “die zitten mij te groot maar ik ruik er wel eens aan, je moeder heeft wel een lekkere geur”. Het idee dat hij die strings wel een aandeed en er aan rook, maakte me enigszins jaloers maar ik werd er ook opgewonden van. “En van wie jat je nog vaker wel eens een string?” vroeg ik. “Van niemand, alleen van jou en je zus” antwoordde hij.

Ik wreef ondertussen met mijn hand over mijn kutje en ik zag dat Marloes dat ook deed. “Nu wil ik dat je naar ons kijkt terwijl we aan het zoenen zijn” zei ik en Marloes en ik gingen lekker tongen. Ondertussen zocht ik met met mijn hand onder haar stringetje naar haar natte kutje en ging ik haar vingeren. Marloes deed hetzelfde bij mij en zo zaten we minutenlang elkaar te liefkozen. Op een gegeven moment hoorde ik Rik hijgen en ik keek naar hem en zag dat hij zijn string naar benden had getrokken en zichzelf aan het aftrekken was. “Ho ho, wacht even, je mag niet aan jezelf zitten, je moet eerst naar ons kijken!” riep ik en Marloes en ik deden onze stringetjes uit en ik mijn nieuwe behaatje. We gingen in standje 69 op elkaar liggen, ik bovenop Marloes. Ik ging haar beffen en ik voelde dat Marloes met haar tong mijn grotje binnendrong. Wat heerlijk was dat, terwijl je buurjongen je bekijkt. Marloes begon te zuchten en te kreunen. Ik stopte en uit het nachtkastje pakte ik een vibrator van haar moeder. Ik zette die aan en duwde de vibrator langzaam bij haar naar binnen. Ondertussen gingen we weer zoenen en na een paar minuten kwam Marloes gillend klaar. Ik zag dat Rik braaf zijn string weer had aangedaan en met zijn armen over elkaar naar ons keek. Daar werd ik zo geil van dat ik de vibrator over mijn klitje begon te wrijven en na een paar minuten kwam ik ook gillend klaar. Uitgeput lagen Marloes en ik naast elkaar en Rik was helemaal rood geworden van opwinding. Ik vroeg hem om nu eerst de rode string aan ons te showen. “Ik wil wel dat je in je string naar beneden gaat, zodat andere mensen je misschien kunnen zien”.

Braaf liep Rik naar beneden om de rode string te halen en Marloes en ik stikten van het lachen. Rik kwam weer naar binnen, nu in zijn rode string en draaide een rondje. “En nu hebben we nog een verrassing voor je!” riep ik en ik trok zijn string naar beneden en Rik stapte eruit. Ik trok hem op het bed en begon meteen aan zijn eikel te likken. Terwijl ik hem pijpte likte Marloes aan zijn glad geschoren ballen. Rik begon te zuchten en zei: “Oooh, wat heerlijk, dit had ik nooit achter jullie gezocht, ik kom bijna klaar!” Net voordat hij klaarkwam stopte ik met pijpen en spoot Rik een lading sperma op zijn buik. Omdat mijn hoofd nog dichtbij hem was kwam er ook een klodder zaad op mijn wang. Marloes likte zijn sperma op en begin mij te tongen, ik proefde ook zijn sperma, heerlijk! Marloes likte ook het zaad van mijn wang en zuchtend vielen Marloes en ik in elkaars armen. Rik spreidde mijn benen uit elkaar en begon me te beffen terwijl Marloes naar ons ging kijken en met de vibrator haar kutje begon te verwennen.

“Oh Rik”, wat geil dat je nu ook strings draagt, ik … oooh, jaah, ik kom alweer klaar, jaaah”. Ik voelde Riks tong naar binnen gaan en na een paar minuten kwam ik heerlijk klaar en Marloes kwam ook snel daarna weer gillend klaar. Rik begon haar te beffen en na een paar minuten kwam Marloes weer schokkend klaar. “Wat een lekkere zoete sapjes komen er uit jouw kutje” zei Rik. Ik was nu zo geil geworden dat ik voorover op mijn knieën ging zitten en Rik smeekte mij te neuken. Dat liet hij zich geen twee keer zeggen en ik voelde zijn staaf naar binnen gaan. Mijn grotje was drijfnat geworden en zijn staaf gleed dus makkelijk naar binnen. Ik werd ontmaagd door mijn buurjongen!

Hij pakte me bij mijn heupen vast en beukte erop los. “Oooh ja, stoute Rik, neuk me maar lekker, ik ben je sletje en ik wil dat je vanaf nu altijd een stringetje van mij of van Marloes draagt, we gaan volgende week weer een stringetje kopen, ga door, jaaa, ooooh wat lekker, wat een lekkkere neukhengst ben je, stoute Rik, ga door, neuk me goed door, jaaah, ik ga klaarkomen!” en weer kwam ik klaar. Rik bleef doorgaan en hij drong heel diep in mijn drijfnatte kut. “Wat een geile dekhengst ben jij” riep hij, “en wat een ondeugende meisjes zijn jullie, ik wil de hele avond met jullie neuken! Ik trek vanaf nu altijd een gedragen stringetje van jullie aan!” Hij was in een klap verlost van zijn verlegenheid en nadat hij minutenlang in me bleef beuken kwam hij ook kreunend klaar. Marloes was ook weer klaargekomen met de vibrator en likte het zaad van Rik uit mijn kutje en ze begon me tongen. Wat smaakte zijn zaad heerlijk!

Daarna vielen we in elkaars armen op bed. Rik kwam tussen ons in liggen, Marloes en ik legden allebei een hand op zijn mooie glad geschoren piemel en we vielen – na een vermoeiende middag – in een diepe slaap …

Lees het vervolg:
Sexverhalen categorie: Tieners | Sexverhaal gaat over: , , , , ,
67 stemmen, gemiddelde waardering van dit verhaal 8,13
Loading...

Kletsen over dit verhaal?

Erotisch Sociaal Netwerk | De volgende personen praten er graag over!

surayastars (30)

Wat vind jij...

Geil verhaal?

pleaseyou (52)

Wat vind jij...

Geil verhaal?

hotlis (27)

Wat vind jij...

Geil verhaal?

levante (39)

Wat vind jij...

Geil verhaal?

geilepoesje (37)

Wat vind jij...

Geil verhaal?


Reageer op dit Sexverhaal