Sexverhalen.com » Extreem » Onder haar controle

Personaliseren
Verhaal personaliseren
X
Dit verhaal kan gepersonaliseerd worden, verander hier de namen van de personages:
Vrouw 1:
(origineel: Miranda)
Vrouw 2:
(origineel: kyona)
Vrouw 3:
(origineel: Olivia)
Vrouw 4:
(origineel: Petra)
Vrouw 5:
(origineel: Rachel)
Vrouw 6:
(origineel: Adriana)

Ze had inmiddels veel controle over me gekregen. Niet alleen moest ik iedere keer dat ze mijn kantoor binnenkwam direct op m’n knieën voor haar en haar beide voeten kussen, ook moest ze weten waar ik op welk moment was. Twitter was daar een ideaal medium voor. Ik twitterde iedere handeling in een soort codetaal, waardoor het alleen voor haar duidelijk was dat ik ging douchen, of sporten, of wat dan ook.
Ze twitterde niet terug, maar belde wel. Eerst deed ze dit vooral om me te laten voelen dat ze me niet vergat. Dat ze me ook echt volgde op twitter en ik het me niet in m’n hoofd moest halen de discipline los te laten. Ze hield de touwtjes strak in handen. De laatste tijd begon ze ook te bellen om me opdrachten te geven. Aanvankelijk waren de opdrachten nog onschuldig, zoals naakt in de keuken koken of strippen voor de webcam met haar op Skype, maar sinds een week was ze begonnen me te delen met haar vriendinnen.

De eerste keer was op een avond. ’s Middags op kantoor kwam ze langs. Ik ging op m’n knieën, kuste haar schoenen, en ging in seiza-houding voor haar zitten, wachtend op haar teken dat ik weer op mocht staan. Dat teken kwam niet en ze liep door de kamer terwijl ze haar instructies gaf: “kom om 8 uur naar de Goemanlaan 43. Wees strak gekleed en breng bloemen mee voor je gastvrouw.” Er ging een schok door me heen. Dat was niet het adres van Miranda, de vrouw die nu door mijn kantoor liep in haar strakke mantelpak met hoge laarzen en die mijn leven de laatste weken op de kop had gezet.

Het was begonnen op mijn kantoor tijdens een werkbespreking waarbij ik haar zoals gewoonlijk opdrachten gaf. Die ene keer zette ik haar wat meer onder druk omdat het rapport voor een belangrijke klant af moest en ik wilde dat zij dat deed. Ze is mijn beste medewerkster en ik kan eigenlijk niet zonder haar. Zij besefte dat beter dan ik en toen ik haar vroeg om het rapport die dag af te ronden, wat een onmogelijke opdracht was, besloot ze het heft in handen te nemen.
Ze commandeerde me in mijn eigen kantoor en gek genoeg durfde ik haar niet tegen te spreken. Waarschijnlijk omdat ik onbewust wist dat tegenspraak zou betekenen dat ik haar zou kwijtraken. Ze had me al zo vaak gered uit lastige situaties waardoor ik haar inmiddels meer nodig had dan zij mij. Voor ik het wist stond ik naakt in mijn eigen kantoor en duwde ze een lijmstift in m’n kontje, terwijl ik voorover gebukt stond. Vanaf dat moment was ik ‘van haar’. Natuurlijk bleef ik haar meerdere, maar ze leerde me haar regels. Die van groeten natuurlijk en het twitteren. Maar ook dat ze anderen deelgenoot maakte van onze rolverdeling. Kyona, onze secretaresse, een prachtig meisje van 21, kwam al tijdens onze eerste keer binnenlopen. Dat wil zeggen, ze klopte aan en toen ik niet reageerde riep Miranda: binnen! Kyona stond sprakeloos in de deuropening toen ze mij voorover gebukt zag staan, naakt, met een lijmstift van achteren uit mij stekend. Miranda stelde haar gerust en legde uit dat Kyona’s chef een lesje in nederigheid kreeg en dat ze daar gerust aan mocht meedoen.
Het leek de gewoonste zaak van de wereld en Kyona genoot hoe ik haar in opdracht van Miranda likte rond en in haar kutje. Ook nam ze Miranda’s aanbod aan om die paal te berijden. Het was mijn pik, maar ik had er niets over te vertellen. De dames bepaalden wat ermee gebeurde. Dat ik uiteindelijk klaar mocht komen voor hun ogen was dan ook meer voor hun plezier dan dat ze het als pleziertje voor mij bedoelden.

Nu moest ik langs gaan bij een voor mij vreemd adres. Ik vond het adres maar uit de naam die er bij hoorde kon ik niet opmaken wie er woonde. Wel kwam er een sms’je: ‘dresscode – wit overhemd, zwarte vlinderdas, zwart pak, geen slip’. Mijn gedachten tolden rond. Ik wist zeker dat ik weer gedeeld zou worden, maar met wie en met hoeveel mensen zou ze me gaan delen? Zouden er ook mannen bij zijn? Het gekke was dat ik ook weinig van haar privéleven wist, of ze sportte, danste, ik wist het niet. En dan wel in pak en geen slip. Dat betekende dat ik al snel uit mijn broek zou moeten voor het publiek, maar waarom dan dat pak?
Ik ging vroeger naar huis, om een vlinderdas te kopen onderweg, en mijn overhemd te strijken. Ik wilde ook even douchen, want wat er ook zou gebeuren, ik wilde er tiptop uitzien zodat Miranda trots op me kon zijn. Het vlinderdasje strikken kostte me wat tijd, maar het stond uiteindelijk best goed bij m’n geschoren kop en netjes gekamde haren. De sensatie kwam toen ik zonder slip aan mijn pantalon aantrok. Die zachte stof over m’n kontje en pik voelde lekker en ik bedacht me hoe straks een paar vrouwenhanden die stof weer zouden weghalen. Of hoe vrouwenogen zou toekijken hoe ik de broek zelf zou uittrekken. Zou Miranda ook mannen uitnodigen?

Begon me te concentreren op de mogelijke aanwezigen. Miranda was achter in de twintig, dus vermoedde ik een aantal vrouwen van rond die leeftijd. Ik schrok van de gedachte dat ze misschien wel collega’s van kantoor zou kunnen uitnodigen, maar hoopte dat ze dat toch te riskant zou vinden. Ze had nu perfecte controle. Met anderen erbij zouden de verhoudingen verstoord kunnen raken. Nee, het moesten mensen zijn van buiten de werkkring.

Gespannen ging ik om half acht op pad. Ik had een langere jas aangetrokken om te voorkomen dat mensen zouden zien dat het niet dragen van een slip een enorme opwinding veroorzaakte. Iets voor achten kwam ik aan bij het adres en met het hart in de keel bonkend belde ik precies om acht uur aan.
De deur ging open en daar stond Miranda. Prachtig in een strakke jurk met een glas wijn in haar hand. Ik stapte naar binnen, zenuwachtig omdat ze helemaal niets zei. Ze liet de deur open en keek me strak aan, alsof ik iets was vergeten. Ik ging het sms’je nog eens langs, dasje, wit overhemd, ik had m’n mooiste pak aan. Toen keek ze vlug naar beneden en mijn ogen volgden de hare. Haar schoenen. Ik was vergeten haar voeten te kussen. Ik haastte me op m’n knieën om haar voeten te kussen en bleef zo zitten tot ze wegliep en bij de kamerdeur zei: je mag je jas ophangen.

Ik stond weer op, veegde m’n knieën af, trok m’n jas uit en hing hem aan de kapstok. Miranda stond in de deuropening naar de woonkamer en keek naar m’n broek en glimlachte goedkeurend. Natuurlijk kon ze zien hoe m’n pik stijf naar voren stond en stevig de rits naar voren prikte. Het was gênant. Ik liep naar de woonkamer, jasje zoveel mogelijk over m’n ritssluiting getrokken. Miranda ging me voor de kamer in. Daar zaten drie vrouwen, glas wijn in de handen, onderuit gezakt op de stoelen, quasi ontspannen, maar toch ook met opgewonden blikken. ‘Dit is de man over wie ik jullie heb verteld, mijn “baas” op kantoor, maar in werkelijkheid de man die alleen mij gehoorzaamt. ‘ De drie dames keken me ongelovig aan.
Ik keek nerveus terug. Ik was deels opgelucht. Ik had al bedacht dat er meerdere mensen aanwezig zouden zijn vanavond, maar vreesde voor en veel mensen en deels mannelijk publiek. Ik sloot niet uit dat Miranda dat ook nog eens zou regelen, maar ze had blijkbaar besloten ‘rustig’ te beginnen. Ik moest me voorstellen en probeerde de namen te onthouden. Olivia was een prachtige, slanke vrouw, in een strakke leren broek gekleed, met een wat mysterieuze uitstraling. Ze glimlachte naar me, maar keek ook strak en ik besefte dat zij het nodige met me van plan zou kunnen zijn. Petra was ook knap, maar leek wat liever dan Olivia, minder mysterieus. Voor haar hoefde ik voor mijn gevoel het minst bang te zijn. Ze keek was meer verlegen, maar was wel weer eleganter gekleed met een mooi halsketting en strak uitgesneden decolleté in haar jurk. Rachel leek de jongste en had een vrolijk gezicht met haar lange haren wat wilder op haar schouders hangend. Ze keek wel verleidelijker dan de andere twee, liever ook, maar ook had ze iets spottend in haar lach.

Toen het voorstelrondje klaar was, zette Miranda mij recht voor de dames. Ik moest mijn handen op de rug doen en de dames giechelden besmuikt omdat ze nu goed mijn stijve pik konden zien verstopt achter de broekrits. Miranda liep even naar de keuken en kwam terug met een schort. Ze trok m’n colbert uit en deed me het schort voor. Een humoristisch schort met de afbeelding van een vrouw in lingerie. De dames lachten omdat het waarschijnlijk bespottelijk stond bij m’n mooie kostuum. Nu gebood Miranda mij m’n broek uit te trekken. Ik deed wat ze me zei en trok de broekspijpen over m’n schoenen. Op de achtergrond klonk de muziek van de Sugababes, waardoor het geheel voor mij nog meer vernederend leek.
Dat hadden we dus gehad, mijn voorgevoel had geklopt. Mijn broek was nog sneller uit gegaan dan ik had verwacht, maar helemaal naakt was ik toch niet, dankzij het schortje. Vroeg me af van wie dit schort was. Het leek me toe dat het Rachels was, het paste bij haar. Daarmee leek dit ook haar flat. Ik keek rond en zag inderdaad haar foto’s her en der staan. Op een aantal foto’s stond ze met een knappe jongen, waarschijnlijk haar vriend. Het was echt een lief meisje en toen ik vluchtig keek naar haar spijkerbroek, zag ik dat ze prachtige benen had. Oh, deze meiden waren heerlijk en ze zouden alle aandacht voor me hebben, maar niet op de manieren waar ik altijd van droomde. Wat zouden ze toch met me gaan doen?
Miranda stuurde me naar de keuken om daar te gaan koken volgens een recept dat op het aanrecht gaf. Koken? Ik kan wel koken, maar was dit de kick? Een man voor je laten koken!? Ik zei ‘ja mevrouw’, draaide me om en liep naar de keuken, waardoor Olivia, Petra en Rachel mijn blote achterkant zagen. Ze floten en lachten, maar Miranda wees ze quasi-boos terecht: ‘voorzichtig meiden, we moeten z’n kwetsbare ego niet te hard kwetsen’. Om er op te laten volgen, zachtjes: ‘dat komt strakjes wel’.
Rachel kon toch niet laten te zeggen: ‘Oh, Miranda, je hebt hem echt goed afgericht zeg. Hij eet uit je hand’. ‘Wil je het zien?’ vroeg Miranda, en ze riep me terug uit de keuken. ‘Ga eens op je knieen’. Ik deed wat ze zei en zag hoe ze Petra wenkte. Petra was de enige met een jurk en Miranda ging achter haar staan en ging met haar hand onder haar jurk. Ik zag hoe ze Petra vlug vingerde om vervolgens met een natte, glimmende vinger naar mij te lopen en deze voor m’n mond te houden. ‘Lik af!’, en ik likte Miranda’s vinger met daarop Petra’s vaginavocht af. De dames joelden en Petra ging opgewonden weer zitten. Ik moest weer naar de keuken om te koken.

De maaltijd was Chinees met biefstukreepjes, sojasaus, broccoli. Het was niet een moeilijk recept, maar er moest een dressing bij gemaakt worden en dat kostte de meeste moeite. Het lukte aardig en rond kwart voor negen kon ik de dames aan tafel uitnodigen, nadat ik deze ook had gedekt. Ze kwamen in vol ornaat naar de eettafel lopen en snel pikte ik een aantal details op. Olivia had een strakke kaaklijn, slanke taille en die leren broek stond haar super. Ze keek me uitdagend aan en ik voelde me klein worden. Dit was een vrouw die voor mij altijd onbereikbaar zou blijven en nu was ik haar bediende. Waarom weet ik eigenlijk niet, maar haar zou ik niets kunnen weigeren. Petra keek wat verlegen naar me en leek zich toch wat ongemakkelijk te voelen met haar rol en mijn rol. Rachel leek het allemaal prachtig te vinden. Ze maakte grapjes over hoe handig zo’n hulpje was en wat ze zouden doen als het eten niet te ‘vreten zou zijn’. Ik keek naar haar benen en vluchtig naar haar ronde kontje voordat ik haar stoel aanschoof. Petra had een moedervlekje op haar rug, zo zag ik toen in haar jurk keek terwijl ik haar stoel aanschoof. Als laatste schoof ik Miranda’s stoel aan en zij gaf me goedkeurend klapje op m’n rechterbil.
Ik diende het eten op en schonk de wijn bij. Ik bleef bij de tafel staan, maar Miranda gebood me op m’n knieën op de keukenvloer te gaan zitten met m’n rug naar hen gekeerd. Af ten toe riepen de dames me voor iets. Bijscheppen of een glas wijn. Ik merkte dat ik het vlugst reageerde op Olivia’s commando’s en op die van Petra het langzaamst. Van haar had ik het minst te vrezen dacht ik. Miranda hield me scherp in de gaten en stemde na verloop van tijd in met Olivia’s verzoek om mij te mogen uitkleden, omdat ze uitgekeken was op dat naakte wijf dat hun bediende. Ze wilde nu wel weer een man in huis. Haar leren broek gleed langs m’n benen terwijl ze m’n knoopjes losmaakte nadat m’n schort al uit was gegaan. M’n schoenen en sokken moesten ook uit, waardoor ik weldra naakt voor de tafel stond, handen op m’n rug, wachtend op verdere instructies.

Het was zover. De blootstelling was compleet en de meiden werden steeds vrijer met me. Raakten me aan bij het bedienen, streelden m’n billen, en toen Olivia m’n pik in haar zachte hand nam, werd hij zo snel harder dat ik me niet kon herinneren zo snel stijf te zijn geworden. Miranda keek het met gemengde gevoelens, zo leek het. Olivia had me behoorlijk in haar greep en ik bedacht me ook dat ik vooral op haar gericht was deze avond en veel minder op Miranda. Het leek me niet verstandig, maar Olivia zoog me steeds meer en gedurfder naar zich toe en ik durfde niet te weigeren.
Als toetje serveerde ik de dames ijs met slagroom dat ik zelf had moeten kloppen. Miranda had dit aangegrepen om het initiatief weer naar zich toe trekken. Ze was degene die de slagroom proefde. Daarna ging ze naast haar stoel staan, plaatste haar voet hierop en deed met de lepel slagroom op haar knie en dijbeen. Ik moest haar been weer schoonlikken. De andere dames keken toe hoe Miranda’s speeltje dit zonder aarzelen deed. Ik zag vanuit een ooghoek hoe Olivia jaloers naar haar leren broek keek. Petra kreeg eenzelfde voorkeursbehandeling omdat zij een jurk droeg. Rachel baalde ook van haar spijkerbroek. Het was ook in een klap duidelijk dat Miranda op dit belangrijke moment de andere dames hun plaats liet weten.
Petra’s been was heerlijk en ik dacht weer aan de smaak van haar vaginavocht dat ik had mogen proeven van Miranda’s vinger. Tijdens het likken keek ik richting haar kutje, maar haar jurk dekte die plek netjes af. Toen ik klaar was en het ijs was opgediend begon ik met de koffie en thee en ik had even oogcontact met Miranda. Tot mijn opluchting keek ze tevreden. Ik deed het goed tot dusverre.

De dames dronken hun koffie en thee in de woonkamer en deden dat gezellig kletsend. Ik ruimde in de tussentijd af en vulde de vaatwasmachine. Inmiddels was ik het vrij gewoon gaan vinden hier naakt rond te lopen en mijn pik stond ook niet meer recht overeind. De dames leken ook even geen oog voor mij te hebben, hoewel ik soms Petra naar me zag kijken. Nadat ik alles had opgeruimd en de keuken er weer keurig bij lag, kwam Miranda naar mij toelopen. Ze legde haar hand op mijn maag en vroeg of ik geen trek had. Ik realiseerde me toen pas dat ik nog niets gegeten had en antwoordde ‘ja, mevrouw’. Uit de koelkast haalde ze een schaal met daarin een soort rijstepap en uit de bestekbak een aantal lepels. Ze zei me haar te volgen, maar dan wel kruipend.
Ik kroop op handen en knieën achter Miranda aan naar het zitgedeelte waar ze ieder van de meiden een lepel gaf. Ze ging zelf weer tussen hen in zitten, keek rond en zei: ‘Dames, denk dat we onze dienaar van vanavond moeten bedanken voor het lekkere eten dat ie heeft klaargemaakt. Ik heb hier een bak met rijst met rozijnen en selderij en stel voor dat we ons slaafje lekker gaan voeren.’ ‘Maar’, tegen mij gericht, ‘wel alles opeten en als je iets laat vallen moet je het van de grond opeten. Kom maar.’ Ze stak een volle lepel met de pap naar me uit en ik probeerde alles in m’n mond te krijgen, nog steeds op handen en knieën zittend. Natuurlijk viel er iets op de grond en nadat ik het vieze prutje had doorgeslikt, ging ik met m’n mond naar de houten vloer waar ik het gemorste eten oplikte.

De andere dames vonden het geweldig en probeerden me natuurlijk zoveel mogelijk te laten morsen. Voor Olivia was hierin bedreven. Ze draaide tijdens het voeren de lepel vlug een halve slag, waardoor ik helft van het eten niet in de mond kregen. Ik ging direct naar de vloer om alles weer op te likken, vlak naast haar voet. Rachel ging nog iets verder door op het eten te staan met haar laars, waardoor ik het van haar zool moest likken. Petra probeerde nog het meest haar best me goed te voeren, maar kon een giecheltje niet onderdrukken toen ik ook bij haar voeten moest likken. Het wond haar zichtbaar op en zij was dan ook de enige die een lepel zomaar om kieperde, zodat ik echt alles moest oplikken. Toen alles op was moest ik het bakje op de grond schoonlikken, in mijn ‘bek’ nemen en kruipend naar de keuken brengen. Ik wist dat ik in de rol van hondje was gebracht en dat ik de rest van de avond waarschijnlijk niet meer rechtop zou staan.
Miranda floot me terug naar de zithoek waar de meiden me begonnen te aaien en te strelen. Rachel haalde een bak met water uit de keuken dat ze op de grond zette en dat ik moest leegdrinken. Toen het leeg was vulde Olivia het opnieuw en zette het voor me neer. Al snel voelde ik aandrang komen en vroeg ik Miranda of ik naar het toilet mocht. ‘Hondjes pissen buiten’, zei ze, waarna ze opstond en me gebood haar te volgen naar de tuindeur. Ze liet me naar buiten en zei dat ik maar een boom moest uitzoeken en wanneer ik klaar was, moest ik maar met m’n pootje op de glazen deur krabben. De deur ging dicht en ik kroop de tuin in. Eerst keek ik of iemand mij kon zien, maar eigenlijk keken alleen Miranda, Olivia, Petra en Rachel geamuseerd toe. Ze zagen me naar een boom kruipen en ik ontdekte al snel waarom een hond doet wat ie doet. Je achterpoot optillen is inderdaad het gemakkelijkst. Toen ik klaar was kroop ik terug waar de dames het leken te bescheuren van het lachen. Rachel en Petra hadden hun hand voor de mond en Olivia keek spottend lachend toe. Miranda ging gehurkt zitten waardoor we door het raam oogcontact hadden. Ze deed met haar handen een jankende hond met hangende pootjes na en het werd met duidelijk dat ik niet eerder zou binnenkomen als ik dit ook deed. De meiden joelden en schreeuwden van het lachen toen ik ging opzitten met m’n handen hangend voor het raam, smekend kijken. Olivia liet sensueel haar tong over haar lippen gaan en ik wist dat ik mijn tong moest laten hangen. De vernedering was compleet en de dames lieten me weer binnen. Ze lieten me voor hen uit kruipen en ik wist hun ogen op m’n kontje gericht.

Het was nu zo’n 10 uur in de avond en de meiden begonnen opgewonden te raken. Ik was naar de hoek gewezen waar ik in seiza-houding moest afwachten op wat er ging komen. Het maakte mij ook nerveus omdat ik wist dat ik het slachtoffer zou zijn van hun volgende plannen. Olivia ging bellen en al snel kon ik uit het gesprek opmaken dat ze met een vriendin belden met de vraag of die langs wilde komen. ‘Wisten jullie dat Adriana laatst haar vriend in z’n kontje geneukt heeft? Ze komt het ons zo laten zien, ze heeft een paar voorbinddildo’s’.
Petra zag als eerste dat m’n pik weer rechtop ging staan en Rachel zei vervolgens tegen Miranda: ‘Wist je dat, dat hij het lekker vindt om in z’n kontje geneukt te worden’. ‘Vanaf de eerste keer dat ik hem in z’n kantoor onder handen nam’, antwoordde ze, ‘ik begon met een potlood, en toen hij begon te jammeren dat het pijn deed, deed ik het met een lijmstift. Stiekem vond ie het wel lekker, die schmicht, waarna ik een vennoot bij ons op kantoor er eens bij heb gehaald en die heeft hem van achteren genomen. Heerlijk vond ie dat’. Ze keek lachend naar me.
‘Met een man’!? Hoe kwam die vennoot er bij dan?’, vroeg Petra. ‘Johan en ik kennen elkaar van een vorig kantoor’, zei Miranda, ‘en ik weet dat hij bi is.’ ‘Hij heeft me dat eens in een dronken bui bekend en omdat ik hem wel een schatje vind heb ik hem een kans gegeven om het te proberen.’ ‘Had die Johan nog nooit een man geneukt?’ vroeg Olivia. ‘Nee, dat durfde hij nooit, zei hij. Die dag op het kantoor was de eerste keer,’ vertelde Miranda. ‘Je bent lief Miranda,’ zei Rachel, ‘dat je zo’n bi-man probeert te helpen. Ga je hem nog vaker je hondje laten neuken?’ ‘Denk het wel’ zei Miranda, ‘Johan en ik zien elkaar wat vaker nu zijn relatie uit is en misschien vormen we een mooi trio. Hij is in ieder geval wel te vertrouwen en hij neukt echt geweldig. Van voren in ieder geval, en ik weet zeker van achteren ook. Of niet?’, en ze keek mijn kant op. Beschaamd knikte ik.

Ze spraken net alsof ik er niet bij was en ik was geschokt te horen hoe Johan hierbij betrokken was geraakt. Hij en Miranda? Ze konden het altijd goed vinden, maar ik wist niets van hun relatie. Nu hoorde ik daar ook bij en leek ik het neukslaafje te zijn geworden van beiden. M’n knieën begonnen pijn te doen en m’n pik schreeuwde om ontlading. Hij stond al een tijd stijf overeind en vooral wanneer ik keek naar Olivia, had ik een sterke aandrang om m’n hand er om heen te klemmen, maar ik wist zeker dat dat niet mocht.
De deurbel ging.

0
Lees het vervolg:
Sexverhalen categorie: Extreem | Sexverhaal gaat over: , , , , , ,
39 stemmen, gemiddelde waardering van dit verhaal 7,74
Loading...

Kletsen over dit verhaal?

Erotisch Sociaal Netwerk | De volgende personen praten er graag over!

jeaninexxx (49)

Wat vind jij...

Geil verhaal?

poesie (31)

Wat vind jij...

Geil verhaal?

miss70 (51)

Wat vind jij...

Geil verhaal?

sexx0x (26)

Wat vind jij...

Geil verhaal?

pleaseyou (53)

Wat vind jij...

Geil verhaal?

hetgeileding (40)

Wat vind jij...

Geil verhaal?

lachebekkie (47)

Wat vind jij...

Geil verhaal?

angeil (45)

Wat vind jij...

Geil verhaal?

eva20wet (21)

Wat vind jij...

Geil verhaal?

hetelucy (30)

Wat vind jij...

Geil verhaal?


Reageer op dit Sexverhaal