Sexverhalen.com » Homo » (on)vervulde verlangens


Luister?

Sinds enige tijd heb ik weer regelmatig contact met mijn oude schoolvriend Peter. Een aantal weken geleden spraken wij onze onvervulde verlangens naar elkaar uit. Sindsdien is er een hoop gebeurd. Bij deze zal ik jullie op de hoogte brengen van mijn/onze eerste geile ervaring.

Peter en ik zien elkaar nu ongeveer één keer per 2 weken. Onze vrouwen zijn wekelijks met elkaar op cursus dus we kunnen eenvoudig samenkomen zonder een excuus te hoeven hebben. De eerste keer na het uitspreken van onze verlangens was wat ongemakkelijk. Je weet dat er iets te gebeuren staat, je bent enorm opgewonden, maar ook in twijfel. Wil ik dit echt? Moet ik dit wel doen? Wat als het uit de hand loopt… nou ja, je kunt je er vast iets bij voorstellen. Maar niet geschoten is altijd mis, dus pakte ik de fiets, nam een paar trippeltjes mee van de slijter onderweg en kwam ik om 21:00 aan bij Peter. Het was meteen duidelijk dat ook hij had verlangd naar dit moment want hij liet er geen gras over groeien en pakte mij bij de omhelsing vol bij mijn zak. Natuurlijk pakte ik ook hem daar even vast als reactie en voelde meteen door zijn joggingbroek dat hij zich al even had voorbereid. Wat een enorme harde lul voelde ik door zijn broek heen. We praatte even kort bij en gingen met de biertjes naar zijn ‘man-cave’ waar we op een smal twee persoons bankje neerplofte. Op de beamer stonden 4 schermen Cam-5 open. Een vrouw met heerlijke dikke tieten, een shemale die zich liet aftrekken door een jongen, een stelletje wat zoenend op elkaar lag te rijden en twee mannen die elkaar aan het pijpen waren.
Een beetje ongemakkelijk praatte we over waar ik en hij opgewonden van raakte en al snel begon Peter over mijn broek te wrijven. Ik keek naar links en zag dat hij zijn harde lul al uit zijn broek had gehaald. Even twijfelde ik, maar ik besloot er meteen 100% voor te gaan. Ik ging iets verzitten en boog mijn hoofd richting zijn paal. Langzaam liet ik zijn eikel mijn mond binnenglijden. Met diepe langzame halen begon ik lustig te pijpen terwijl mijn tong de vorm van zijn eikel af aan het tasten was steeds als ik weer de bovenkant zijn lul bereikte. Wat was dit geil! Veel geiler en lekkerder dan ik mezelf ooit had voorgesteld. Ik verloor mezelf helemaal in het zuigen en likken van zijn lul. Opeens trok hij mijn hoofd omhoog en zei bijna buiten adem… “je moet stoppen nu, anders spuit ik heel je mond vol”. Hij duwde mij achterover en begon langzaam aan mijn lul te sabbelen. Het sabbelen ging over in lange halen en voordat ik het wist werd ik hard (maar super lekker) gepijpt door Peter. Of hij zo goed was, of dat het de situatie was dat weet ik niet, maar het was zo ontzettend geil… Na een paar minuten stelde ik voor om 69 op de grond te gaan liggen, dan hebben we beide dubbel plezier. Dit was al zo lang mijn fantasie. Eindelijk kwam hij uit. Ik lag op mijn rug en terwijl ik gepijpt werd, neukte Peter langzaam mijn mond. Steeds sneller en sneller tot hij riep ” Ik kom bijna!!!” … ik reageerde direct door zijn heupen naar mijn gezicht te trekken om hem te laten weten dat ik door wilde gaan. Met lang diepe halen kwam Peter klaar in mijn mond. Zijn warme zaad spoot mijn keel in, zo geil, zo warm. Ik werd er zo opgewonden van dat ik zelf ook klaar kwam. Peter had net mijn kloppende lul uit zijn mond toen ik met dikke stralen in zijn gezicht spoot.
Nog even bleven wel liggen met elkaars steeds slapper wordende pikken in de mond… Dit wil ik vaker…. dit en wie weet wat nog meer.

Gelukkig volgde er nog meerdere keren en nog steeds komen er geile avonden bij. Ik zal binnenkort de volgende ontmoeting beschrijven… ben nu weer helemaal opgewonden door het de herinneringen bij het schrijven…

Lees het vervolg:
Sexverhalen categorie: Homo | Sexverhaal gaat over: , , , ,
31 stemmen, gemiddelde waardering van dit verhaal 7,42
Laden...

Kletsen over dit verhaal met een Shemale/Ladyboy?

De volgende shemales praten er graag over!Gerelateerde Verhalen

Misschien vind je deze verhalen ook leuk om te lezen

3 september 2022 8.0

Meesteres (2)

zaterdag 3 september 2022 in Extreem

waardering: 8.0

🔊 Vertel dit verhaal Luister? Sinds ik thuiskwam na die sessie met Jacquie, de Meesteres, kon ik alleen maar aan haar denken. Een week wachten, hoe…

14 juli 2023 7.0

Mijn stiefzoon Max

vrijdag 14 juli 2023 in Overspel

waardering: 7.0

🔊 Vertel dit verhaal Luister? Ik was vandaag wat eerder thuis Het was al dagen slap in de lingeriewinkel van mijn vriendin, logisch want de zomervakantie…

24 november 2014 8.7

Zuid-Frankrijk

maandag 24 november 2014 in Homo

waardering: 8.7

🔊 Vertel dit verhaal Luister? Ik zat in de trein op weg naar het zuiden van Frankrijk. Het was begin juli en ik had net mijn…

2 december 2014 9.1

Het maagdelijke kontje van Frans

dinsdag 2 december 2014 in Homo

waardering: 9.1

🔊 Vertel dit verhaal Luister? Ik zit op mijn gemak in het park een blaadje te lezen als ik in de verte een man zie aankomen…

10 december 2014 8.4

Naakt sleutelen aan auto

woensdag 10 december 2014 in Homo

waardering: 8.4

🔊 Vertel dit verhaal Luister? Naakt sleutelen aan auto Aan mijn auto moest dringend wat gebeuren, maar de reparaties waren duur. Dus zocht en vond ik…

11 februari 2015 8.3

Straight in een gay gloryhole

woensdag 11 februari 2015 in Homo

waardering: 8.3

🔊 Vertel dit verhaal Luister? Al tijden kwam ik van en naar mijn werk langs verschillende clubs. Fantaseerde er vaak genoeg over, maar nam er nooit…

17 april 2015 8.2

Panne, liften, gaywens in vervulling

vrijdag 17 april 2015 in Homo

waardering: 8.2

🔊 Vertel dit verhaal Luister? Dat viel tegen. Panne. Midden in een koude winternacht op de snelweg tussen Niks en Nergens. En toen? GSM leeg, geen…

3 mei 2015 7.3

De onderdanige travestiet

zondag 3 mei 2015 in Homo

waardering: 7.3

🔊 Vertel dit verhaal Luister? Dit is altijd een fantasietje geweest van mij: Ik had een lekkere geile date afgesproken met een geile onderdanige travestiet via…

30 augustus 2015 8.1

Een grondig onderzoek

zondag 30 augustus 2015 in Homo

waardering: 8.1

🔊 Vertel dit verhaal Luister? Ik stop buiten de deur van de spreekkamer en kijk naar je map, open die en glimlach als ik naar je…

6 oktober 2015 8.6

Afgesproken met een gay masseur

dinsdag 6 oktober 2015 in Homo

waardering: 8.6

Reageer op dit Sexverhaal

Reacties

Tip, wil je in contact komen met iemand via sexverhalen.com... Gebruik de Sexverhalen.com CHAT. Klik hier!

Heb ook een bi vriend Peter, vrouw helaas overleden. Wíj pijpen elkaar ook regelmatig want hij is echt zaad verslaafd. Echt heerlijk om elkaar zo te verwennen en genieten van warme mannenpap

Reactie van Jandre op 11 november 2023 om 22:00

Beantwoorden