Sexverhalen.com » Eerste keer » Oudere vrouw en de Bellboy


Update: Mijn broer vertelde me uit ervaring dat ik het meteen moest doen; “de beste vakantiebaan die je kan hebben, man. En omdat je nog zo jong bent geven ze je allemaal fantastische fooien”. Hij was zelf twee jaar geleden ook bell-boy geweest in het vijf sterren hotel. “Je staat in de hal en als er nieuwe gasten aankomen dan breng jij die naar hun kamer, je laat zien waar alles staat en geeft dan de sleutel; negen van de tien keer pakken ze de sleutel aan en geven ze je een paar euro terug. Echt, top baan!! Meteen doen, man. En hoe aardiger je bent, hoe meer ze geven”. Een vriend van onze vader was directeur van het hotel en bood mij nu ook aan om gedurende de herfstvakantie een week bij hem komen werken. Enig nadeel was dat het ’s middags en ’s avonds was, maar daar kon ik wel mee leven, ik was daarna nog een hele week vrij was en het hotel was 300 meter van ons huis. Iets was mijn broer niet had verteld, expres, zo bleek later was dat pakje wat je aan moest trekken; wat een domme kleren zeg en helemaal dat bloempotje op je hoofd. Maar ok, geld vergoed veel voor een jongen van 18 jaar, en dus stond ik op zondagmiddag in vol ornaat naast de draaideur te wachten op wat komen ging. Eerder op die dag had Johan, een andere bellboy, mij een snelle tour gegeven door het hotel en nog wat tips aangedragen. Ik zat op rozen volgens hem want morgen begon er een congres in de stad en er moesten nog veel gasten binnenkomen. Het zou me benieuwen…… Ik kon meteen aan de bak. Het leek wel of iedereen had gewacht met inchecken tot hun favoriete bellboy aan de deur stond. “Welcome, please proceed to administration desk” zei ik bij binnenkomst. Om daarna goed te blijven opletten tot de meisjes van de receptie hun hand opstaken “Philip, can you bring mr. Hupsefluts to room nr. 312. your luggage will be send off to your room in one minute, sir, have a nice stay” waarna ik deze persoon mee naar boven nam en mijn trucje uitvoerde. Appeltje, eitje; mijn broer had gelijk, wat een wereldbaan zeg. Ik had na twee uur al dik 25 euro fooi te pakken, ik had er echt plezier in en rende terug naar beneden om mijn volgende “slachtoffer” te verwelkomen.

Om een uur of negen werd het een stuk rustiger en leek het alsof iedereen binnen was. Voor het eerst kon ik even zitten om wat te drinken in een ruimte tussen de receptie en de bar. De meisjes achter de receptie hadden er wel schrik in; een jonge verse medewerker. Maar na een paar minuten was het alweer raak, een ouder echtpaar kwam binnen en moest naar boven. De vrouw had mij meteen te pakken; ik schatte haar een jaartje of vijftig maar wat een beauty. Ze keek naar mij en het leek of ze mij in haar opnam. We liepen naar de lift en ik liet beide voorgaan; “dat is heel vriendelijk van je, jongen, dank je wel” zei de man met een Belgisch accent. Na mijn gebruikelijke rondje op de kamer gaf ik de sleutels af en ontving mijn eerste papieren geld, een heel briefje van 5. Ik nam de letterlijke woorden van voorganger Johan over; “Dank u vriendelijk meneer, kan ik nog iets voor u betekenen?”. De man was al weggelopen naar de badkamer maar de vrouw antwoordde: “Eigenlijk wel. Mijn man gaat hier vier dagen naar het congres en nu wil ik graag weten wat er hier in de stad allemaal te doen is. Kan je misschien straks mij wat informatie geven?”. “Maar natuurlijk mevrouw, ik breng het graag naar boven. Is er nog iets speciaals wat u wilt weten?” antwoordde ik beleefd. De vrouw dacht heel even na: “nee hoor, ik hou waarvan alle vrouwen houden; lekker shoppen, lunchen en verwend worden en ik ben benieuwd wat er in jullie stad allemaal mogelijk is. Maar weet je, breng het over een minuut of tien maar even naar de bar, we gaan denk ik nog wel wat drinken.” Ik liep naar beneden en vroeg me af wat ze daarmee zou bedoelen: verwend worden. Massage, schoonheidsbehandeling? Ik zou het niet weten en liep meteen naar de receptie om te vragen wat voor boekjes er allemaal zijn om een dagje in de stad door te brengen. Ik vertelde haar dat deze vrouw ook graag verwend wou worden, naïef als ik was, en waar ze dat zou kunnen laten doen. Elske vertelde dat beneden in het hotel naast het zwembad, een beauty salon, massage en sauna was. Mevrouw kon de receptie bellen voor het maken van een afspraak. Mooi, dat wist ik dan ook weer, de volgende keer kon ik meteen naar het rek lopen en de foldertjes pakken. Ik zag het echtpaar naar de bar lopen en besloot een paar minuutjes te wachten. Toen ik de foldertjes had gepakt en naar de bar liep zag ik de man alweer druk bellend naar buiten komen. Hij knikte vriendelijk en wees met een armgebaar aan waar zijn vrouw zat. “Mevrouw, hier is de informatie waar u naar vroeg” en ik begon zo goed en zo kwaad als het gaat de hele riedel af te werken eindigend met het verwen-gedeelte:”…. en qua verwennen mevrouw, beneden in het hotel naast het zwembad, bevindt zich een beauty salon, massage en sauna. U kunt met receptie bellen voor het maken van een afspraak.”. Ze keek op en moest glimlachen: “Dank je wel jongen, mag ik weten hoe je heet?”. “Ja hoor mevrouw, ik heet Philip” antwoordde ik. “Nou dank je wel, Philip, dat heb je goed gedaan, erg duidelijk allemaal. Maar ik bedoelde met verwennen alleen net even iets anders, maar dat komt wel goed.” Ze bedankte me en wou op zoek gaan in haar tas naar een fooitje. “Nee hoor, mevrouw, dat hoeft echt niet, ik heb van uw man al een hele mooie fooi gehad en ik heb het graag voor u gedaan”. Ze bedankte me nogmaals en nu moest ik snel maken dat ik wegkwam want er groeide het een en ander in de broek van de bell-boy.

Ik was bekaf toen ik na de eerste dag thuiskwam. Iedereen lag al te slapen en ik sprong nog even snel onder douche. Schoon en fris in mijn bed zag ik die beeldschone mevrouw nog lang voor me…… Ik kon niet wachten om de volgende dag naar het hotel te gaan; ik had niet alleen dik 80 euro fooi gekregen op de eerste dag, ik vond het ook echt leuk, en ik hoopte die dame weer snel te zien. Ik stond nog geen 10 minuten aan de deur of daar was ze al. Ze was duidelijk gaan shoppen gezien het aantal tassen wat ze droeg “Welkom mevrouw, kan ik u helpen met de tassen naar uw kamer te brengen?” vroeg ik terwijl ik mijn armen al uitstak. “Dat is heel vriendelijk, Philip, graag.”. Nadat ik de sleutel van de kamer had opgehaald liepen we naar de lift. “Dat waren goede adressen Philip, dank je wel. Ik heb lekker geshopt en ook de lunch was erg plezant”. Wat een lekker taaltje is dat Belgisch toch, het klinkt allemaal wat zachter en vriendelijker, of zoals in haar geval, opwindender. “dat doet me deugd, mevrouw, ik heb het graag voor u gedaan” antwoordde ik beleefd. “Ach, Philip, ik zou het prettig vinden als jij me Janine noemt, mevrouw klinkt zo afstandelijk.” zei ze terwijl ze voor mij uit de lift uitliep. Ik sjokte de lift uit met alle tassen en probeerde haar in te halen om de deur open te maken. “Weet je wat alleen jammer is, Philip, het is zo ongezellig in je eentje.” Vertelde ze al lopende op de gang. Ik deed de deur open en liet haar naar binnen terwijl ze vervolgde: “mijn man zie ik op zo’n trip alleen maar ’s avonds en dan moeten we de hele week met allemaal klanten van zijn bedrijf uit eten. Ik doe het graag hoor, maar ik mis overdag een beetje gezelschap”. Ik wist niet goed wat ik moest doen. Moest ik haar aanbieden om morgen met haar de stad in te gaan of was ik dan meteen mijn baantje kwijt? Ik zat ook al zo lekker mis met dat verwennen en wist niet goed hoe ik me moest opstellen. Ik vroeg maar:” wat bent u morgen van plan te gaan doen dan?”. “Nog geen idee, ik ga me eerst morgenochtend lekker laten masseren en daarna zie ik wel. Of….Philip, ik bedenk me net…… het is zeker niet mogelijk dat je mij morgenochtend een beetje de stad laat zien? ” vroeg ze terwijl ze was gaan zitten op de bank. Ik stond een beetje met mijn bek vol tanden en keek haar aan; wat moest ik nou? Ik besloot maar open kaart te spelen;”Janine, ik zou het heel leuk vinden om met je de stad in te gaan maar ik weet niet of het mag van het hotel en ik wil niet mijn vakantiebaantje kwijtraken. Ik heb het geld hard nodig want ik mag volgende week met vrienden nog een paar dagen weg voordat ik weer naar school moet.” Ze keek me aan en begon te glimlachen; “Mallerd, we hoeven het toch aan niemand te vertellen. Het hotel komt het echt niet te weten, zo ook mijn man. En ik betaal je graag voor de tijd dat je me gezelschap houdt zodat je op vakantie kunt. Wat zeg je, hebben we een deal?” ik antwoordde meteen “helaas kan ik morgen niet, maar de dag daarna laat ik u graag onze stad zien”. Twee ochtenden later hadden we afgesproken in een coffeeshop in de Visstraat, het gebied waar alle mooie winkels zijn in onze stad en waar ik eigenlijk nooit kwam. Na een paar minuten stapte Janine uit de taxi en liep naar binnen. “hoi, Philip, wat leuk dat je er bent, ik heb me erg verheugd op mijn ochtendje met jou” en gaf me een aai over mijn wang. Het viel me op dat ze er sportiever uitzag dan eerder.

Ze had een spijkerbroek aangetrokken met daaronder laarzen met een hoge hak. Onder haar jas had ze een strak zittend coltruitje waardoor haar borsten er erg mooi uitkwamen. We dronken koffie en begonnen gezellig te praten. Ze vertelde dat ze best gelukkig was met haar man en dat ze erg mooi woonden in de bossen net buiten Antwerpen. Haar man was wel veel op reis maar dan vond ze niet erg, ze had thuis genoeg te doen ondanks dat haar dochter al uit huis was. “misschien vind je onze dochter wel leuk Philip, en moesten jullie maar eens kennis maken, hoe oud ben jij eigenlijk, Philip?” Ik liet haar raden en ze begon toch maar mooi vier jaar te hoog. “18, janine, ik ben achttien jaar” vertelde ik haar trots. “da’s jong zeg…. jij hebt nog echt een heel leven voor je. En hoe oud denk je dat ik ben?” vroeg ze meteen. “Ik denk dat jij 46 jaar bent” zie ik meteen, een jaartje of 5 liegend. “nee schatje, je zit er helemaal naast, ik ben echt wel wat ouder, raad nog maar eens” zei ze met een glimlach. Het bleek dat ze 54 jaar was waarop ik haar meteen complimenten gaf “ik ken vriendinnen van mijn moeder die net 40 zijn, maar jij ziet er echt veel beter uit”. Ze legde haar hand op mijn arm en zei:”dat is lief van je Philip, dat is het grootste compliment wat je me kan maken”. We liepen nog een beetje door de stad rond en bezochten enkele winkels voordat ze me meenam naar een lunchtentje waar we zalig hebben geluncht. Ik drink hier mijn eerste glas witte wijn ever en ik moest zeggen het beviel me erg. Aan het eind van de lunch vroeg Janine even vijf minuutjes de tijd om een belletje te doen. Ik liep alvast naar buiten en zag haar druk zitten te schrijven aan de tafel. Kort daarna brak het moment aan dat ik afscheid moest nemen omdat ik naar het hotel moest. Ze pakte een envelop uit haar tas en wou die aan mij geven maar trok op het laatste moment haar hand terug. “je moet me een ding beloven, Philip. Je mag deze envelop pas open maken nadat ik en mijn man vanavond uit het hotel zijn vertrokken. Je mag deze envelop dus pas na je werk vanavond openmaken. Accoord? ”. Ik snapte er niets van maar beloofde haar om de envelop pas ’s avonds laat open te maken. Ze kwam dichter naar me toe en onze wangen raakten elkaar:” ik vind je heel lief Philip en ik hoop dat je de inhoud van deze envelop weet te waarderen”. Vervolgens gaf ze me een zoen, draaide zich om en liep weg. Thuisgekomen stopte ik de envelop onder een stapel kleren in de kast en ging snel naar het hotel. Het congres was duidelijk afgelopen en vertrekkende gasten doen het een stuk minder goed qua fooi dan degene die aankomen. Om een uur of negen kwamen Janine en haar man naar beneden om uit te checken, toen zij de deur uitliepen zeiden we vriendelijk gedag tegen elkaar. Ik moest meteen weer aan de envelop denken en was toch wel erg benieuwd.

Mijn dienst zat erop en ik kon naar huis, eindelijk……. “lieve Philip, Bijgaand mijn bijdrage voor onze gezellige ochtend van vanmorgen. Ik heb erg genoten en vind je een echte gentleman. Als je dit leest ben ik afgereisd naar huis maar ik zou je toch graag nog iets willen vragen. Mijn man vertrekt zondag voor een week naar Amerika en jij vertelde me dat je die week nog een paar dagen met je vrienden op pad gaat. Ik zou je iets anders willen voorstellen en vragen of je het gezellig vindt om deze paar dagen mijn gast te willen zijn. Ik wil je graag Antwerpen laten zien en je net zo gastvrij willen ontvangen als dat ik me bij jou heb gevoeld. Je snapt dat dit iets is wat we niet verder kunnen vertellen, net zoals in het hotel. Omdat we elkaar niet kunnen bellen zal ik daarom op maandagmiddag om 18.00 uur in een blauwe Range Rover wachten voor het station van Antwerpen om te kijken of je deze trein hebt genomen. Voel je nergens toe verplicht, bijgaand extra geld is voor of je kaartje naar Antwerpen of om lekker iets te drinken met je vrienden. Dank voor alles…….. Kus, J. Ik zat rechtop in mijn bed en las het briefje wel drie keer terwijl ik ik ook nog nooit een briefje van honderd euro in mijn handen had gehad. Wie had dat gedacht zeg, een paar dagen bij haar logeren, Antwerpen bekijken? Mijn lul gaf onder het dekbed inmiddels al antwoord op deze vraag…… Voor mijn ouders bleef alles bij het oude en vertrok ik maandagochtend vanaf het station. Ik ging “gewoon” met de drie vrienden van zeilkamp die ik de afgelopen had ontmoet naar de Ardennen. Ik had Bart, een van de drie, in vertrouwen genomen en hem verteld dat ik een paar dagen met een meisje in het huis van haar ouders ging verblijven. Iets waaraan niets gelogen was. Zoals het een gezonde jongen van 18 betaamd kon hij zich vinden in mijn verhaal en wierp zich op als buffer, mochten mijn ouders iets in de gaten hebben of naar hem bellen. Ik stond gepakt en gezakt op het station en zat even later in de TGV naar Antwerpen waar ik na een klein uurtje aankwam en naar buiten liep. “Verdomme zeg, dat zal mij gebeuren. Ik ben er in gestonken”. Ik stond inmiddels een dik kwartier te wachten en zag honderden auto’s maar geen blauwe Range-Rover terwijl ik me zat te bedenken wat ik nu zou moeten doen. Bart bellen en alsnog naar de Ardennen? Of terug naar huis en zeggen dat ik ziek was en morgen maar een dagje in bed blijven om geloofwaardig te blijven?

“Shit, shit, shit” zei ik tegen mezelf toen ik plotseling het blauwe gevaarte aan de overkant aan zag komen rijden. Janine zat al te zwaaien en gaf aan dat ik moest oversteken. Bij de auto aangekomen stond je op de stoep en stak haar armen uit. “Ooohhh… Philip…. wat vind ik het fijn dat je er bent en sorry dat ik te laat was, sorry….hier” en geeft vervolgens een zoen op mijn mond ”Ik zal zorgen dat het je nergens aan zal ontbreken…..kom snel mee…” Ik gooi mijn tas in de achterbak en klim de bijrijdersstoel op, waarna we snel wegrijden. “ Wat gezellig dat je er bent, schatje. Ik heb veel zin in de komende paar dagen en zal je alles laten zien wat je wilt zien” zei ze al sturend door de Antwerpse spits. Na ongeveer een half uur waren we duidelijk al in een van de buitenwijken van Antwerpen en stopte ze voor een hek wat automatisch openging. We reden verder totdat we voor een gigantisch huis stonden. “kom binnen en doe alsof je thuis bent, ik wil dat je precies doet waar je zelf zin in hebt, Philip. We hebben een zwembad, dus als je wilt zwemmen dan moet je dat gewoon gaan doen. We gaan een paar dagen lekker ontspannen en genieten van elkaars aanwezigheid”. Ze trok haar jas uit en had duidelijk spannende kleding aangetrokken; een mooie korte rok met daaronder kousen en pumps terwijl haar blouse niets te wensen over liet. Haar zwaarder aangezette make-up viel me nu ook op terwijl ze naar de huiskamer liep. “Glaasje wijn, Philip? Zullen we gewoon doorgaan waar we vorige week geëindigd zijn in de lunchroom, of een biertje?” vroeg ze. “Lekker, doe mij maar een biertje en neem zelf ook wat” probeerde ik grappig te zijn. Ze liep naar de keuken “dank je, lieverd, ik neem lekker wat sterkers, we gaan er vanavond toch niet meer uit toch?” Nou, als het aan mij lag gingen we de komende drie dagen hier niet meer weg, maar dat zei ik maar niet. “Ik heb niets meer gepland, jij?” vroeg ik aan haar. “Nee, laten we vanavond lekker thuis blijven. We kunnen straks een lekkere DVD kijken, een beetje zwemmen, nou ja…. we zien wel” en ze kwam terug met de drankjes en wat hapjes en ging op de bank zitten. We gingen inderdaad door waar we in die lunchroom waren gestopt en zaten gezellig te praten met elkaar. Janine liep een paar keer terug naar de keuken om verversingen te halen en toen we op de klok keken was het inmiddels al negen uur. “wil je nog wat drinken, of waar heb je zin in, Philip, jij mag het zeggen” Nou, ik moest even van het bier afblijven want anders lag ik binnen een half uur te slapen op de bank. “Laten we even lekker gaan zwemmen” stelde ik voor. Ze liep voor me uit de gang in en ik wou mijn zwembroek uit mijn tas pakken. “Wat mij betreft hoef je niets mee te nemen, hoor. Ik vind naakt zwemmen veel lekkerder en er liggen handdoeken genoeg.” Nou, ik wist niet hoe snel ik mijn tas weer dicht moest maken en liep achter haar aan. We liepen een donkere ruimte binnen. “Wacht maar even Philip, ik zoek het licht….ja …hier…” Langzaam werd de ruimte een beetje verlicht maar alleen door de lampen in het zwembad die duidelijk op een dimmer zaten. Ze liep verder naar bedjes die naast het zwembad stonden en wenkte mij om naar haar toe te komen. “Kleed jij je maar uit en ga lekker het water in, dan ga ik onze drankjes pakken, muziekje aanzetten en kom er meteen bij” Ze gaf me een zoen op mijn mond en liep weg. Ik vond het allang best en trok snel mijn kleren uit. Zo kon ik het water in zonder dat ze zag dat mijn jongeheer inmiddels grote vormen had aangenomen. Snel het water, dat was lekker zeg. Na een paar pilsjes is een zwembad in een ontzettend welkome afwisseling. Het zwembad had een diepe kant en een kant die helemaal uit een ronde trap bestond met lange treden waar je lekker op kon liggen. Ik probeerde een positie in te nemen waardoor ze niet meteen mijn stijve lul zou kunnen zien toen ik de muziek hoorde aangaan en haar hakken weer terug hoorde komen. “mmmm….lig je er al lekker in, schat…..ik heb voor jou toch nog een biertje meegenomen, hoop niet dat je het erg vind?” en ze liep naar de bedjes waar ze het dienblad neerzette om vervolgens naar de trap te lopen waar ik lag. Ze stond aan de rand van het zwembad zitten en keek naar mij. “Philip… mag ik me voor jou uitkleden?” vroeg ze, terwijl ze met haar handen over haar borsten ging. “mag ik me uitkleden en dan lekker naakt bij jou in het bad komen?” Ze was al begonnen met haar knoopjes open te maken en bleef naar mij kijken. Toen ze de laatste knoop van haar blouse open had draaide ze zich om, trok haar blouse uit en liet deze op de grond vallen. “Mag ik eens voelen wat ik uit Nederland heb meegenomen, Philip…..” zei ze geil terwijl ze zich weer terugdraaide naar mij toe. “Ik had me al een beetje op jouw aanwezigheid gekleed Philip….kijk maar” en haalde haar handen voor haar borsten weg. Janine had een half-open BH aangetrokken waarin haar tepels vrij waren en haar grote borsten recht vooruit stonden. “ik dacht dat jij wat geile kleding bij mij misschien wel opwindend vind…. Philip… nou..zeg eens … vind je dat lekker…?

Ik wist niet waar ik moest kijken, wat een sexy vrouw zeg en alsof ze weet waar ik op geil. Ik vind spannende lingerie en oudere vrouwen inderdaad het lekkerste wat er is ondanks dat er er nog geen ervaring mee heb, behalve dan in mijn fantasie. “ik vind het bijna zonde dat je het uittrekt en vind je een super sexy vrouw waar ik alleen maar van kan dromen, Janine” antwoord ik terwijl ik met hongerige oogjes naar haar blijf kijken. “Mmmmm…. dank je schat… er komen nog wel meer momenten hoor en dan trek ik het graag voor je aan of laat het juist uit….jij bent mijn gast, Philip…..” zegt ze terwijl ze langzaam haar rok laat zakken. Ik zie meteen dat ze zo’n lekker jarretel gordeltje aan heeft en daaronder een mooie string. Ze stapt uit haar rok en zet een been op de kant van het zwembad om haar kousen naar beneden te doen…..”kijk maar eens wat voor lekker slipje ik voor jou had aangetrokken, schatje.. ik hoop dat je dat ook lekker vindt…”gaat ze door. Ze gaat een beetje met haar been naar buiten en ik ontwaar een zalige kale kut onder haar string. “Vindt je dit ook lekker Philip,…… vind je een oudere vrouw met een kaal kutje lekker……..” vraagt ze me terwijl het eigenlijk helemaal geen vraag is. Ik kan het bijna niet meer houden en weet zeker dat als ik nu alleen maar mijn lul vastpakt dat ik dan meteen klaarkom, dat doen we dus maar even niet. Inmiddels is Janine helemaal uitgekleed, ze pakt de drankjes en zet deze op de rand van het zwembad, waarna ze in het diepe gedeelte duikt. Nadat ze weer naar boven is gekomen komt ze glimlachend naar me toe zwemmen. Ze blijft met haar lichaam onderwater, steunt op haar handen en komt met haar gezicht naar me toe om me een lange volle tongzoen te geven“…. ik ga jou de komende dagen alles laten zien wat je wilt zien …..Philip… en alles leren wat je wilt leren…en je mag overal aanzitten waar je aan wilt zitten…….mmmmm”… Ik pak haar vast en haal haar naar mij toe waardoor ze nu op mijn knieen zit met haar borsten naar me toe. Ik ga met mijn mond naar beneden en kom bij haar gigantische tieten uit waar ik zachtjes met mijn tong overheen ga, ik heb meteen succes.”Mmmmm…schatje…wat lekker doe je dat… ik hoef jou dit in ieder geval niet meer te leren…. ga maar door…. pak mijn lekkere tieten maar en bijt er maar voorzichtig in… dat vindt zo’n oud geil wijf als ik zalig…….” Ik blijf haar borsten likken, bijt af en toe zacht in haar tieten en hoor haar in mijn oor fluisteren “Mmmmm…wat lekker schatje…..ga door….verwen mijn tieten maar……mmmm……” Na een paar minuten maakt ze zich los en zegt dat ik een treetje hoger moet gaan liggen, plat op mijn rug. Mijn rug ligt onder water maar de rest staat fier overeind en is boven water. Ze gaan op haar knieen naast me zitten en begint me van top tot teen met haar handen en tong te onderzoeken, mijn pik laat ze nog even voor wat het is. Terwijl ze bezig is en met haar gezicht vlak onder mijn lul zit kijkt ze naar schuin boven “…. jonge ventjes als jij… kunnen toch een paar keer achter elkaar klaarkomen….is het niet…” vraagt ze waarna ze meteen mijn lul in haar mond neemt en mij begint te pijpen terwijl ze naar boven blijft kijken. “oh….. Janine…. ohhhh….” ik voel dat ik dit niet lang kan volhouden en begin met mijn bekken heen en weer te gaan. “ohh…ja…schatje….kom maar… geef je lekkere zaad aan me…. “ ze blijft me aankijken terwijl ze afwisselend mijn lul in haar mond heeft en geile dingen zegt. Nu nog een paar woorden kan ik het niet meer houden en kom ik klaar zoals ik nog nooit ben klaargekomen. Ze slikt mijn zaad in zoveel ze kan en blijft doorgaan met pijpen en kreunen. Ik vond het een super geil gezicht dat niet alles in haar mond kwam en ook op haar wangen bleef zitten. Ze ging door tot ze zeker wist dat er niets meer uitkwam en zwom toen weer sierlijk weg om verderop weer naar boven te komen met een big smile op haar gezicht. Ze zwom naar me toe en zei “ik ga nu het water uit en naar boven, ik verwacht jou daar over 15 minuten te zien voor het geilste avontuur van je leven…”.

Lees het vervolg:
Sexverhalen categorie: Eerste keer | Sexverhaal gaat over: , , ,
107 stemmen, gemiddelde waardering van dit verhaal 8,14
Loading...

Kletsen over dit verhaal?

Erotisch Sociaal Netwerk | De volgende personen praten er graag over!

anouk1993 (26)

Wat vind jij...

Geil verhaal?

nofacegirl (23)

Wat vind jij...

Geil verhaal?

lisa71 (47)

Wat vind jij...

Geil verhaal?

nina18 (28)

Wat vind jij...

Geil verhaal?

yvonnehot (51)

Wat vind jij...

Geil verhaal?

bigbo (54)

Wat vind jij...

Geil verhaal?

wonderfullove (36)

Wat vind jij...

Geil verhaal?

singleambertje (38)

Wat vind jij...

Geil verhaal?

penelope123 (33)

Wat vind jij...

Geil verhaal?

jade90 (28)

Wat vind jij...

Geil verhaal?


Reageer op dit Sexverhaal

Reacties

woon gelukkig nie ver van antwerpen zou dus zo n geil wijf meermaals kunnen sufneuken

Reactie van trucker54 op 29 maart 2019 om 10:22

Beantwoorden

Graag een vervolg….ik krijg er een enorme harde van

Reactie van Anoniem op 29 maart 2019 om 09:34

Beantwoorden

Wanneer kom het vervolg van dit mooie verhaal kijk er graag naar uit

Reactie van Anoniem op 16 juli 2016 om 14:35

Beantwoorden