Sexverhalen.com » Extreem » Slaaf voor groep vrouwen


Het gejuich van de vrouwen was duidelijk hoorbaar toen mijn meesteres de deurbel indrukte. Ik begon te rillen van angst en kreeg een opgewonden gevoel. Zoals afgesproken deed er een vrouw open, ze was gekleed in een strak latex jurkje met daaronder prachtige laklaarzen. Mijn meesteres hield me strak vast aan mijn halsband en vertelde me dat ik haar moest volgen naar boven. Het huis was gelegen in het centrum van Amsterdam en was duidelijk van een welgesteld persoon. De steile trap volgde ik op mijn handen en voeten terwijl mijn meesteres voor me liep op haar hoge hakken en lange zwarte jas die niets verhulde. We werden door de eigenaresse naar een kamer geleid waar ik in de hoek op de grond moest zitten. Mijn masker zorgde ervoor dat ik nog net genoeg kon zien van de kamer. Mijn meesteres en de dame volgde hun weg naar de kamer waar al het kabaal vandaan kwam zonder enige aandacht aan mij te besteden. Daar zat ik dan, helemaal alleen in een zwarte pantalon en wit overhemd met een leren masker. De deur was niet helemaal dicht gedaan waardoor ik nog net kon opvangen wat er in de andere kamer werd besproken. De stem van mijn meesteres herkende ik al vrij snel, de groep in de kamer werd langzaam stiller en luisterde nu aandachtig naar wat ze te vertellen had, ook de stem van de eigenaresse was hoorbaar.

“Ik zie dat jullie je allemaal hebben gehouden aan de kleding voorschriften, daar ben ik blij om” De stem van mijn meesteres klonk vriendelijk maar op een serieuze toon. “In de kamer hiernaast zit een verrassing op jullie te wachten, ik heb begrepen dat dit voor sommige de eerste keer zal zijn. Ik vertrouw erop dat de meer ervaren dames jullie wegwijs zullen maken. Voor iedereen zijn er een paar regels waaraan jullie je moeten houden. De slaaf is hier voor jullie genot, en bijna alles mag” een luid gejoel volgde uit de kamer, ik begon weer rillingen te krijgen over mijn hele lichaam. Al snel maakte mijn meesteres zich meester over de groep en vervolgde haar toespraak ” Zoals gezegd; bijna alles mag, een paar voorwaardes zijn echter wel van toepassing, geen bloed, geen scherpe voorwerpen, geen kneuzingen en geen uitwerpselen” De dames kregen meteen weer de overhand en het rumoer begon weer. “geen poep dus?” de vraag werd duidelijk gesteld door een jongere dame in de groep. “Plassen mag dus wel?” het volume werd meteen overgenomen door de rest van de dames. “Mijn meesteres kreeg de groep echter weer stil en antwoorden heel droog.” Plassen etc is geen enkel probleem, sterker nog! deze slaaf is er dol op” owjee waar heeft ze me mee naartoe gebracht! het trillen begon weer terwijl de stemmen vervaagde…. Mijn gedachten werden abrupt verstoord door de deur die openzwaaide. Mijn meesters kwam alleen de kamer binnen en liep resoluut mijn kant op. “meekomen!” Ik wilde haar niet teleurstellen en kroop achter haar aan. Haar jas had ze uitgedaan waardoor ik nu via de gaten in mijn masker een prachtig uitzicht had op haar achterwerk, het leren jurkje zat strak om haar billen en had weinig ruimte om te verschuiven. met de riem in haar handen liep ze de kamer binnen.

De kamer was groot en luxe ingericht. De lederen banken waren gevuld met prachtige dames, net als de 2 leren stoelen en ook achter de bank stonden nog een tweetal dames. Alle ogen waren op mij gericht terwijl mijn meesteres me naar binnen trok. “voor ik het vergeet te vertellen, het masker moet op blijven maar zoals jullie zien zitten er genoeg gaten in om je te laten verwennen” mijn meesteres tikte me na deze zin op mijn billen met een klein rijzweepje en pakte me bij mijn halsband. Nogmaals trof de zweep mijn billen deze keer iets harder waardoor de vrouwen in de kamer duidelijk geamuseerd begonnen te lachen.

Dit gaf mij even de ruimte om eens goed rond te kijken, er waren zeker 7 dames aanwezig. de jongste schatte ik rond de 26 en de oudste was vast niet ouder dan 40. Het waren collega’s van een welvarend advocaten kantoor die het jaar goed hadden afgesloten. En eens in de zoveel tijd wanneer er iets te vieren was organiseerde de baas een avond zoals deze. De dames waren allen gekleed zoals mijn meesteres had voorgeschreven. Veel leer en latex en ook op speeltjes was duidelijk niet bezuinigd.

Mijn meesteres nam het voortouw aangezien de dames nog wat onwennig waren met mij als hun nieuwe speeltje. Ze trok me aan mijn halsband mee naar een stoel waarop een van de dames zat. Gekleed in een corset met een lakslipje en lange latex handschoenen. Ze begon te blozen toen ik op mijn knieën voor haar werd gezet. “Lik haar voeten slaaf” de stem van mijn meesteres klonk scherp en ik wist meteen weer wat ik moest doen, haar orders opvolgen. Mijn tong begon met het puntje van haar zwarte leren pumps. De dame op de bank genoot zichtbaar van een weerloos slaafje op de grond en pakte de zweep van mijn meesteres aan. Wat begon met strelen over mijn rug ging al snel over in kleine tikjes op mijn rug. “naar boven met die tong” sprak de dame. Mijn tong vervolgde zijn weg naar boven langzaam over haar blote benen steeds iets verder. Nu kon ik pas echt goed zien wie ik voor me had, een prachtige dame van rond de 30, haar blonde haren prachtig opgestoken en een dure ketting sierde haar nek. mijn halsband werd op dat moment vastgepakt door de dame in kwestie waardoor mijn neus tussen haar benen belandde. Haar lakslipje raakte ik met mijn tong aan en ik begon haar langzaam te likken. het volume van de andere dames werd harder en het was duidelijk dat iedereen genoot van de traktatie van de avond. De stem van mijn meesteres kwam even tussen het gejoel door met de mededeling dat zij de slaaf weer op zal halen wanneer nodig en wenste alle dames veel speel plezier. Nog voor ik kon opkijken werd mijn hoofd alweer tussen de benen getrokken en mijn tong werd weer aan het werk gezet. Mijn een hand trok ze de slip iets opzij waardoor ik haar heerlijke sappen proefde, Ondertussen was een andere dame begonnen met mijn shirt. De knoopjes vlogen door de kamer toen ze het van mijn lichaam trok. weer een luid gejoel. Het slipje van de dame werd door een andere dame naar beneden getrokken waardoor ik nu vrij spel had. Ik likte wellustig en zag dat de dame voor mij duidelijk genoot. Plots pakte ze me bij mijn kin en gaf me een ferme tik met haar platte hand. “We hebben nog de hele avond en ik ben niet alleen slaafje” met haar voet duwde ze me van haar af waardoor ik naar achteren viel. Al snel spoedde zich 2 dames naar mij toen die op het begin van de avond achter de bank stonden. De jongste dames die ik zo had opgemerkt. De een was gekleed in een laksetje waarbij haar borsten naar voren kwamen. ze droeg hieronder jarretels die aan prachtige kousen waren vastgemaakt, de andere dame had zwarte paardrijlaarzen aan die over een strakke witte paardrijbroek viel. een wit overhemd perfect op haar lichaam gesneden gaf haar een prachtig decolleté. In haar hand een zweep. Ze knielde boven mij en ging op mijn borstkas zitten terwijl de andere dame zich over mijn broek ontfermde. Deze werd onder luid gejoel uitgetrokken en daar lag ik dan, weerloos en alleen in mijn onderbroek.

De dame in paardrijlaarzen bleef me streng aankijken terwijl een andere dame mijn boxershort uittrok en deze als trofee de lucht ingooide. Mijn penis was duidelijk opgewonden geraakt door al het vrouwelijk schoon en een natte plek was het gevolg van al het voorvocht. De dames keken aandachtig naar mijn hard geworden lul terwijl de dame op mijn borstkas mij een tikje op mijn gezicht gaf met de zweep. Een klodder spuug volgde die ze met haar zwart leren handschoenen over mijn mond uitsmeerde. Ze stond op en beviel me haar prachtige laarzen te likken. Ondertussen hadden de meeste dames zich om mij heen verzameld en keken gebiologeerd naar mijn harde lul die fier naar boven stak. Een van de dames, de oudste en tevens de eigenaressen nam het voortouw en pakte mijn lul vast en begon langzaam op en neer te bewegen. De dame in paardrijlaarzen merkte op dat ik hierdoor werd afgeleid en een klap op mijn gezicht zorgde weer voor mijn volledige aandacht. Ze was prachtig en zag er gekleed in haar paardrij outfit geweldig uit. Haar broek trok ze langzaam naar beneden waardoor ik nu vol tegen haar kutje aankeek. Perfect geschoren met een kleine bush boven haar lippen. Mijn lul werd nog onder handen genomen terwijl ze zich langzaam liet zakken en haar lippen perfect op die van mij terecht kwamen. Ik proefde een heerlijke smaak die alleen te vinden was tussen de benen van vrouwen die duidelijk opgewonden waren. Ze begon langzaam, op en neer te rijden, ze was duidelijk een ervaren rijder en genoot van elke aanraking met mijn tong. Een van de andere dames had ondertussen haar baas overgenomen en gaf me een tik tegen mijn stijve lul. Het geluid van latex handschoenen werd nu hoorbaar en deze ging duidelijk gepaard met een fles glijmiddel. Mijn zicht was nog steeds beperkt vanwege de dame in paardrijkleding op mijn mond. Haar rijden ging steeds sneller en met een hand begon ze zichzelf nu ook te bevredigen. Luid begon ze te kreunen terwijl ze mijn hoofd met haar andere hand in haar kutje duwde, ze spuugde nogmaals, nu precies onder mijn neus waardoor haar kutje nog natter werd. Te begon te schokken van lust en kwam plots luid klaar terwijl haar kut sappen over mijn gezicht spoten. De hele kamer begon te applaudisseren terwijl de dame helemaal uitgeteld op mijn gezicht lag bij te komen van haar eerste squirt ervaring. Met haar handschoenen zorgde ze ervoor dat er geen sap verspild, ik had als enige optie doorslikken. Met knikkende knieën stond ze op om languit op de bank plaats te nemen. Mijn ogen had eindelijk weer de ruimte om te kijken wat er verder gebeurde rondom mijn lul. Een dildo van zo’n 20cm werd van de ene hand overgegeven naar de hand van de dame boven mijn lul. “zo dames, eens even kijken of dit gaat passen” het condoom zat strak om de dildo heen en werd goed ingesmeerd met glijmiddel. Een andere dame pakte me bij mijn halsband en beviel me op de leren bank plaats te nemen. Daar kroop ik dan, naakt tussen allemaal dames met nog een hele avond voor me. Met 2 vrouwen tegelijkertijd werd ik op de bank getrokken met mijn benen omhoog bevestigd door een touw waardoor ze vrij uitzicht hadden op mijn gaatje. Een van de vrouwen gaf me meteen een flinke zweepslag waardoor ik een pijn kreun liet ontsnappen. Dit viel duidelijk niet in goede aarde bij de groep waarna er meteen nog een flinke klap volgde. Ik beet op mijn lippen en wist een kreet te voorkomen. De dildo glom van al het glijmiddel en ook de zwarte latex handschoenen zaten helemaal onder. het voelde koud aan tegen mijn kont gat maar tijd voor gewenning was er niet. Zonder al te veel geduld schoof ze de dildo bij me naar binnen, steeds iets verder waardoor ik elke cm voelde zitten. Mijn lul was nog steeds stijf en het voorvocht droop er van af.

De dildo zat er nu bijna volledig in, en de dames keken geamuseerd naar hun speeltje. De vrouw die de hele avond al op de bank zat stond nu op en liep langzaam naar de bank. Gekleed in een latex catsuit tot aan haar nek gaf een prachtig beeld van haar rondingen. tussen haar benen zat een rits die ze langzaam open deed, ze begon zich voor me te vingeren en bleef me streng aankijken. De dame klom over me heen en stak haar vingers in mijn mond. Weer die heerlijke smaak van een natte kut, haar handen ging nu naar mijn lul en haar mond sloot zich om mijn eikel terwijl ze haar benen tussen mijn hoofd legde, ze was lenig want haar kont stak nu precies tegen mijn tong aan. Even stopte ze met pijpen. “Lik mijn kontgaatje slaaf” Ik ging snel aan de slag en likte haar hele gaatje schoon. haar mond ontfermde zich over mijn lul terwijl de andere dames de dildo op en neer lieten gaan in mijn gaatje. Ik kreunde van alle opwinding en ook de dames in de kamer lieten duidelijk horen dat ze zich vermaakte.

De dame met de dildo vond het wel welletjes en stelde voor met z’n allen de avond te vervolgen in de keuken. De vrouw in catsuit die haar kont tegen mijn mond had aangedrukt kwam als eerste in actie en pakte me ruw bij mijn halsband. “kom slaaf, je bent nog lang niet van me af” riep ze terwijl ze haar vingers in mijn mond stak. Ik kroop op handen en voeten achter haar aan terwijl de rest van de dames ons volgden. De keuken was groot, uitgerust met alle keukenapparatuur. Midden in de ruimte stond een grote houten tafel met houten banken er om heen. Ik werd op de tafel getrokken en voor ik kon protesteren hing de vrouw in catsuit al weer boven mij, nu met haar heerlijk kutje. Ze was duidelijk nog niet tevreden over de resultaten en beviel me te likken alsof mijn leven er van af hing. gehoorzaam volgde ik het advies op en begon met lange natte halen. De andere dames hadden allen een plek opgezocht en hadden een prachtig uitzicht op het schouwspel. Ook onder de dames begonnen er taferelen te ontstaan, er werd gezoend en gestreeld maar door een ieder met een oog op mij gericht. De lippen gingen steeds sneller op en neer en ze begon me in het gezicht te slaan, steeds harder en harder. Ze raakte duidelijk richting hoogtepunt want ook haar ademhaling ging steeds sneller. Nog voordat ik doorhad wat er gebeurde spoot ze haar hele lading sappen over mijn gezicht heen. Ik slikte wat ik kon maar de hoeveelheid was te groot. De keukenvloer was hierdoor helemaal nat geworden en diende door mij persoonlijk te worden schoongelikt. Terwijl ik daar zo op mijn knieën zat stelde de dames voor een drankje te doen en even 5 min pauze te nemen. Dit geldt duidelijk niet voor mij aangezien ik na het schoonlikken meteen werd ingezet als menselijke stoel. Daar zat ik dan geknield terwijl de dames de glazen drank tot zich namen. Even leek het alsof ze niet meer doorhadden dat ik er was. Heel even maar want de dame die nog niet van zich had laten horen werd door de andere aangewezen als volgende. Nog wat onwennig ging ze van het aanrecht af en liep op haar laarzen naar het keukenblok. daar lagen nog meer speeltjes te wachten op de gretige handen maar ze koos voor de handboeien. In haar latex body liep ze zwaaiend met de handboeien op me af. Ik zat nog steeds op mijn knieën met een dame bovenop me. Ze vertelde me dat ik moest gaan staan, dit was de eerste keer dat ik mijn lengte kon tonen aan de dames. de duwde me al snel tegen de rand van de tafel en draaide me om zodat ze de handboeien achter mijn rug kon bevestigen. daar stond ik dan op de stenen vloer met dames om me heen afwachtend wat deze dame met me zou gaan doen. mijn lul kon ik niet verbergen en stond rechtop omhoog. Ze pakte m vast en kwam met haar mond naar mijn eikel, met haar tong plaagde ze me en ik begon stil te kreunen. Een tikje tegen mijn ballen zorgde voor een hardere kreun en haar mond klemde zich al snel om mijn lul. Steeds dieper en sneller op en neer begon de dame te pijpen en ik voelde na al die vernederingen mijzelf tot een hoogtepunt komen. “o wee als je klaarkomt slaaf!” spraken de andere streng uit. Maar de pijp sessie ging onverminderd door en ik kon mezelf niet bedwingen. Net toen ze mijn lul uit haar mond haalde spoot het sperma over haar gezicht en op de grond. Duidelijk verbaasd keek de dame me aan. ” Een harde klap tegen mijn lul zorgde ervoor dat het laatste beetje sperma nu over haar latex body spoot. “Dit was niet de bedoeling slaaf!” afkeurend keek ze me aan. Ze stond op en gaf me een klap in mijn gezicht met haar vlakke hand. De dames begonnen te lachen om het voorval terwijl de ondergespoten dame me boos aankeek. “Oplikken” beviel ze mij. Mijn tong ging over haar latex body en likte al het sperma op waarna ze haar eigen gezicht schoonmaakte met haar handschoenen en deze in mijn mond stopte. Een van de andere dames die duidelijk opgewonden was geraakt ging nu van het aanrecht af en trok haar slipje uit. Ze stopte deze zonder waarschuwing in mijn mond en trok me naar de grond. De ondergespoten dame was duidelijk nog niet klaar met mij en ging met haar lichaam boven me staan. De latex body sloot zich precies tussen haar benen maar ze wist deze nog iets naar zij te schuiven waardoor haar lippen precies boven mijn mond hingen. “Zo slaafje, nu zal ik jou eens gepast straffen” Ze hing zo’n 50 cm boven mijn gezicht, de handboeien deden pijn maar daarover nadenken was geen optie. Onder luid gejuich begon ze me onder te plassen. Het warme vocht was nauwelijks binnen te houden aangezien het met een stroom uit haar kutje kwam gezet. “Opdrinken” gebood ze me terwijl ik slikte wat ik kon.

Nadat ze haar blaas had geleegd kreeg ik weinig tijd om bij te komen. De dame in paardrijkleding was nu geheel naakt met alleen nog haar laarzen aan. Ze gaf zonder waarschuwing een trap tegen mijn ballen en wilde weer dat ik haar laarzen ging likken. Het slipje dat eerder in mijn mond was gestopt was nu drijfnat geworden en werd ruw uit mijn mond gehaald. Met pijn in mijn ballen begon ik opnieuw met likken. Het rubber zorgde opnieuw voor een erectie. Ik had geen zicht op wat er boven mij gebeurde maar de dames waren duidelijk in hun sas en de dame in de laarzen was duidelijk iets aan het voorbereiden. Ik kon het niet laten om even omhoog te kijken, een strapon dildo van zeker 25 cm kreeg in plek tussen de benen van de dame in paardrijlaarzen. Pats! een klap met het zweepje zorgde er weer voor dat mijn aandacht weer bij de laarzen was. Een andere vrouw pakte me opeens ruw vast bij mijn halsband en ik kon nu eindelijk zien wat er allemaal gaande was. De dildo was intussen bevestigd. “pijpen” riep ze streng, ik had geen moment om te protesteren, mijn hoofd werd richting de grote plastic dildo geduwd en mijn mond sloot zich al snel om de strapon heen. “Maak m maar goed nat slaaf, het gaat anders erg pijnlijk worden”. Daar was ik dus al bang voor, ik zal gepenetreerd worden door deze te grote nep lul. “Genoeg!” riep een dame in de keuken achter mij. Ik werd omhoog getrokken, en tegen de tafel geduwd. Met mijn handboeien op mijn rug had ik moeite met mij staande te houden. De dame in de laarzen had nu twee latex handschoenen aangetrokken en deze ingesmeerd met babyolie, godzijdank dat zal de pijn wat verminderen. De koude dildo werd al snel zonder waarschuwing tegen mijn billen aangedrukt. Langzaam voelde ik de lul verder verdwijnen, ik moest mij helemaal ontspannen en centimeter voor centimeter verdween de lul in mijn kontgaatje. Hij zat er nu zeker voor 15 cm in en ze begon langzaam op en neer te gaan terwijl ze me strak vasthield bij mijn halsband. De dames in de keuken vonden het geweldig en genoten zichtbaar. De dame die als eerst aan de beurt was gekleed in corset en lak handschoenen kroop ook op de tafel waar ik tegenaan stond geleund. Met haar benen wijd ging ze voor mijn hoofd zitten, “maak jij je klusje maar even af” riep ze streng. Mijn gezicht daalde af naar haar heerlijke kutje en ik begon haar ijverig te likken. Wat was dit heerlijk, de 15 cm aan dildo die in mijn kont zat leek even te zijn verdwenen en mijn aandacht was nu alleen gericht op de dame voor me. Haar lakhandschoenen pakte me bij mijn masker, ze drukte haar volledige kutje tegen mijn gezicht. De dame in paardrijlaarzen trok me opeens hard aan de halsband waardoor mijn gezicht vrij kwam van haar kutje. Ze dame in corset was duidelijk ‘not amused’ en haar platte hand deelde een flinke tik uit. Ik merkte dat mijn wangen roodgloeiend waren onder mijn masker. Ik begon weer ijverig met likken terwijl ze met haar handschoenen zichzelf nu ook begon te verwennen. Het duurde niet lang voordat ook zij tot een hoogtepunt kwam en het uitschreeuwde. “Goed gedaan slaaf” het sarcastische toontje van de dame werd gevolgd door een klodder spuug die precies op mijn mond belandde. Ze kroop van tafel en de dildo in mijn kont ging nu in een sneller tempo op en neer. Het zweepje raakte mijn billen en rug terwijl de vrouwen de dame in rijlaarzen aanmoedigde. Het was een mix tussen pijn en genot, de 15 centimeters waren gewoon te veel. Ik dacht dat ik alle dames al had gezien van dichtbij maar er was er nog een die de hele avond rustig was geweest. Ze was prachtig, donkere haren en een latex broek met daarboven een doorschijnend rubberen blousje dat strak om haar lichaam zat. Ze was iets voller dan de rest, haar billen waren iets voller en had een ongelooflijk sex appeal. Ze kroop nu ook op de tafel en mijn gedachten zaten al tussen haar benen met mijn tong over haar spleetje. Ze draaide zich echter om en stak haar billen nu mijn kant op.De glans legging zat strak om haar billen en mijn uitzicht was hiermee fantastisch. Ze begon te schudden en de dames begonnen weer te schreeuwen, de dildo zat nog steeds in mijn kont maar daar was mijn aandacht al lang niet meer. tergend langzaam begon ze haar broek omlaag te doen, ze droeg geen slipje! De opdracht was duidelijk…likken! Ik begon met mijn tong tussen haar billen en ging langzaam op en neer, ik had de juiste plek gevonden en haar kontgaatje werd nu door mij verwend. De zweep op mijn rug was nu bijna niet meer voelbaar, ik raakte in extase door alles wat er om me heen gebeurde, de dame voor me ook. Ze kreunde steeds sneller en haar vingers begonnen nu ook werk te verrichten. Ik merkte dat ze op knappen stond en ik deed nog maar eens goed mijn best met mijn tong. Luid kwam ze klaar terwijl mijn hele gezicht nu in haar kont werd gedrukt. Op dat moment voelde ik de dildo ook mijn kontje uitkomen en ik slaakte een zucht was opluchting. Ik werd weer rechtop getrokken met mijn handboeien nog steeds achter mijn rug. Daar stond ik weer, de dames nu allemaal voor me terwijl ik ze nauwelijks durfde aan te kijken. De dame achter mij pakte me stevig bij mijn halsband en trok me mee naar de dame in latex body, ik stond oog in oog met deze prachtige vrouw, ik bibberde van angst, van wat ze nu weer met me zouden doen. Ze bleef me streng aankijken en met haar vlakke hand gaf ze me een flinke mep in mijn gezicht, ik voelde mijn wangen weer gloeien. Een klodder spuug volgde haar hand enkele seconden op en belandde vol in mijn mond. De dame achter me trok me mee naar de volgende dame, ik verwachte weer een flinke klap in mijn gezicht maar een trap tussen mijn benen was de verrassing. Ik kon nauwelijks op mijn benen staan van de pijn maar werd omhoog gehouden door de halsband. Ook deze dame spuugde me vervolgens in mijn gezicht. Ik bleef strak voor haar staan terwijl ze nu haar slipje uittrok, ze vertelde me dat ik er aan moest ruiken. De geur van haar kutje was heerlijk, na wat snuffelen werd mij verteld dat ik mijn mond verder moest open doen. Het slipje werd in mijn mond gestopt en nu proefde ik de heerlijk sappen gecombineerd met de spuug van de dames. Ademen ging nu een stuk lastiger met een slipje in mijn mond maar de opening bij mijn neus zorgde nog voor voldoende lucht. “Liggen” schreeuwde een van de dames nu hard in mijn oor, ik volgde haar aanwijzing gehoorzaam op en lag nu met mijn rug op de koude keukenvloer. De schreeuwende dame van zojuist ging wijdbeens boven me staan en begon zichzelf te betasten, eerst haar borsten en daarna steeds verder naar beneden. Ik had er geen erg in maar langzaam druppelde er wat urine naar beneden en belandde zo op mijn borstkas. Na enkele seconden werd de straal harder en groter en richten zich nu op mijn gezicht. 2 andere dames kwamen nu ook dichterbij en al snel stonden de meeste dames over me heen te plassen. Het slipje in mijn mond was helemaal doorweekt en ik kon niets anders dan slikken. De warme stralen maakte mijn hele lichaam nat, vooral mijn mond was het doelwit waardoor ik alles binnen kreeg. Ik slikte terwijl de dames boven mij giechelde al jonge tieners. Na de laatste druppels liepen ze allemaal weg en gingen naast elkaar op het aanrecht zitten. De dame van wie ik het slipje in mijn mond had beviel me weer te gaan staan. “Als jij zo graag voor wc wil spelen, dan zal je ook de taak op je moeten nemen van wc-papier” Ze trok het slipje uit mijn mond en mijn hoofd werd tussen de eerste prachtige benen geduwd. Ik proefde nog steeds het heerlijke vocht en likte de dame alsof mijn leven er van af hing. Een klapje op mijn gezicht was het teken om door te gaan naar de volgende. Na een tijdje had ik iedereen gehad en waren de dames duidelijk voldaan. De eigenaresse begeleide de dames naar de woonkamer en het geluid zwakte langzaam af. Daar zat ik dan alleen in de keuken met alleen de eigenaresse voor me, ik zat op mijn knieën en wist niet zo goed wat ik moest doen met de hele situatie. Ze pakte de telefoon en belde een nummer, een kort “je kunt hem komen ophalen” was de enige zin waarna ze de telefoon weer ophing. Ze keek nu weer naar mij en een kleine glimlach kwam tevoorschijn. “Goed werk slaafje” haar stem was kalm. “Maar je zult er vast geen moeite mee hebben om mij nog even lekker als een jong hondje te likken?” Dit was duidelijk geen vraag maar een opdracht. Ze ging weer op de aanrecht zitten met haar benen wijd open plaatste ze haar hakken in mijn schouders. Ik begon mijn likpartij weer en genoot van haar heerlijke kut, haar vingers bewogen langzaam mee terwijl ik mijn best deed om haar tot een orgasme te likken. Ze begon hevig te schokken en haar vingers versnelde het tempo, ze begon hard te kreunen en haar hakken prikte in mijn schouders. Het vocht spoot alle kanten op en een heftig orgasme was het gevolg. Ik hoorde de deurbel door het gekreun heen. Ze duwde me met haar hakken achterover en liep zo over me heen naar de woonkamer.

Ik was weer alleen….

3+
Lees het vervolg:
Sexverhalen categorie: Extreem | Sexverhaal gaat over: , , , , , , , ,
28 stemmen, gemiddelde waardering van dit verhaal 8,29
Loading...

Kletsen over dit verhaal?

Erotisch Sociaal Netwerk | De volgende personen praten er graag over!

eva20wet (21)

Wat vind jij...

Geil verhaal?

shantie (49)

Wat vind jij...

Geil verhaal?

miss70 (51)

Wat vind jij...

Geil verhaal?

bianca46 (53)

Wat vind jij...

Geil verhaal?

naughtybabe (24)

Wat vind jij...

Geil verhaal?

alysa (64)

Wat vind jij...

Geil verhaal?

juicygirl (27)

Wat vind jij...

Geil verhaal?

geilgaatje24 (32)

Wat vind jij...

Geil verhaal?

sylvie25 (29)

Wat vind jij...

Geil verhaal?

msfelina (38)

Wat vind jij...

Geil verhaal?


Reageer op dit Sexverhaal

Reacties

Wow ik ook

Reactie van Sissy yolanthe op 14 december 2018 om 11:20

Beantwoorden

Dit wil ik ook ondergaan x

Reactie van Mieke tv op 22 augustus 2018 om 09:02

Beantwoorden

    Als slaafje of met je vriendinnen met een slaafje

    Reactie van Ron op 27 augustus 2018 om 06:05

    Beantwoorden