Sexverhalen.com » Homo » Sletje Sunny op de camping


Deze vakantie speelde zich af in 2016. Ik besloot alleen op vakantie te gaan in mijn caravan en dan naar Duitsland. Ik heb speciaal gekozen voor Duitsland om daar de stevige Duitsers te ontmoeten.
Na een lange rit over de drukke en vooral afgesloten rijbanen kwam ik aan op mijn eerste camping.
Deze lag in Echternach aan de rivier de Sauer. Mooie camping, waar ik het wel een paar dagen uit kan houden. Na de verplichte inschrijving mocht ik een mooi plekje zoeken. Ik zocht een plekje uit op het uiteinde van de camping. Het was niet druk, logisch het was pas eind mei. Na de lange rit en alle noodzakelijke verplichtingen besloot ik te gaan douchen. Het douche gedeelte was prima in orde, dames en heren gescheiden en voor de kinderen een aparte ruimte. Slippers buiten de douchecabine en hup uitkleden en dan die warme straal over mijn naakte lichaam. Pak mijn douchegel en smeer mij in. Met mijn handen wrijf ik de gel uit over mijn tepels, deze reageren direct. Ik krijg harde knoppen en wordt er geil van. Ik kan er niet vanaf blijven en blijf er mee spelen. Mijn kleine bruine pik begint harder te worden. Met één hand leun ik tegen de douchewand aan de warme straal over mij heen, lekker spelend met mijzelf.

Dan heel langzaam gaat de deur open, ik schrik. Een vrij grote man gluurt naar binnen. Hoe lang stond die man daar en had ik de deur niet op slot gedaan vroeg ik mij af.
Een beetje verlegen draaide ik mij om, ik zag de man naar mijn pik kijken. Deze was nog een beetje stijf. Nog steeds in de opening staand, nam de man mij helemaal op. Hij deed een stapje naar voren verder de douche cabine in en deed de deur achter zich dicht en op slot. Door het mooie weer droeg de man alleen een korte broek. Ondertussen was de waterstraal gestopt. Het leek mij duidelijk wat de man wilde, hij wilde mij! In een opwelling pakte ik weer mij douchegel en wreef mij zelf in, alleen nu op een geile manier. Langzaam wreef ik mijzelf weer in, mijn handen liet ik over mijn tepels gaan, dan over mijn pik en dan gleden mijn handen over mijn billen. Er zat nog geen meter tussen de man en mij. Ik keek de man recht aan tijdens het spelen. Het liet hem niet onberoerd zo te zien. Hij raakte mij niet aan maar in zijn korte broek was duidelijk de opwinding te zien. De man had mijn blik opgevangen, dat was voor hem aanleiding om zijn broek uit te doen. Hij bleek er niets onder te hebben, een glimmende ring tussen zijn pik en ballen viel direct op. Wouw, dat ziet er geil uit, een harde dikke lul toonde zich in volle bloei. Ik kon er niet omheen en ik wilde dat ook niet. Zijn handen pakte zijn dikke lul en begon zich voor mijn ogen af te trekken. Het liet mij niet onberoerd, ik werd er behoorlijk geil van. Mijn tepels waren hard van geiligheid, kon er niet van afblijven. Als er met mijn tepels gespeeld wordt dan ben ik zo verschrikkelijk geil. Ik genoot bij de aanblik van deze man. Zijn harde lul moest ik gewoon hebben. Ik liet mij op mijn knieën zakken en voor mijn gezicht zag ik zijn grote dikke lul, klaar om toe te happen.
Hij liet mij begaan, zijn zak hing daar lekker aan die zilveren ring. Met mijn tong likte ik zijn ballen, nam zijn hele zaakje in mijn mond, met gevolg dat zijn dikke lul heen en weer wipte. Van geiligheid voelde ik bij mij het vocht al lopen. Met mijn handen pakte ik zijn ballen en met mijn tong likte ik zijn natte kop van zijn lul. Ik proefde zijn sperma al. Door hem te teasen, likte ik om de beurt zijn ballen, lul en kop. Ik hoorde hem kreunen boven mij, nu was het tijd om zijn dikke lul in zijn geheel in mijn mond te nemen. Sloot mijn lippen om zijn knots en zoog hem langzaam, zijn lichaam schokte. Hij kan elk moment klaarkomen. Zijn lul verplaatste ik van de ene kant in mijn mond naar de andere. Recht naar binnen kon ik hem niet hebben. Een harde stoot en een golf sperma schoot mijn keel in. Hij bleef spuiten, er kwam zijn geen einde aan, ik bleef slikken tot het mijn mondhoeken uit !iep.
Vlug stond ik op met het sperma op mijn kin druipend. Pakte zijn hand en leidde die naar mijn kleine harde bruine pik. Ik pakte zelf mijn tepels en kneep er even lekker hard in. Ook ik kwam nu schokkend klaar terwijl ik hem met mijn geile ogen aan keek. We lieten de douche weer lopen, ik pakte zeep en waste sperma van zijn lichaam. Met een tevreden glimlach deed hij de douchedeur op een kier open, keek of niemand hem zag en verdween. Na een paar minuten had ik het wel gezien. ‘S Avonds dacht ik nog aan de geile ontmoeting van vandaag en viel heerlijk in slaap.

Om 11:00 in de ochtend pakte ik mijn rugzak voor een wandeling in het bos. Het was heet vandaag, gekleed in een hemd zonder mouwen en een korte broek hoop de ik de dag te kunnen weerstaan.
Na twee uur geklauterd te hebben zag een klein stromend beekje. Deed mijn rugzak af en kwam tot de ontdekking dat mijn hemd zeik nat was. Trok mijn hemd uit en hing deze te drogen in een boom.
In de twee uur dat ik aan de wandel was ben ik nog niemand tegengekomen. Pakte een stukje brood en zakte neer bij het beekje. Mijn gedachte dwaalde af naar gisteren en prompt voelde ik de geilheid in mij opkomen. Voorzichtig wreef ik over mijn tepels. Ik keek schichtig om mij heen, niemand te zien. Een stemmetje in mij zei, “trek je kleren uit, ga naakt”. Voorzichtig liet ik mijn korte broek zakken,toen mijn slip. Legde deze keurig naast mijn rugzak neer. Het idee alleen al naakt te zijn, de wind langs je ballen voelen, dat is zo lekker. Langzaam liet ik mij in het beekje zakken, man wat een heerlijkheid.

Het water was precies op de juiste hoogte, mijn hele zakie was net onder water. Ik lag daar vijf minuten genieten van de rust, tot ik gekraak hoor. Wat nu, wat moest ik doen, mijn kleren waren te ver om te naartoe te lopen. Lichte paniek raakte mij, mijn handen voor mijn edele delen en maar hopen dat er niemand komt. Uit het pad verscheen een jongeman zeg dertig, zag mij zitten in het water en kwam dichterbij. Uit het niets vroeg hij mij iets in het Duits, ik verstond alleen iets met water. Keek een beetje ongeïnteresseerd voor mij uit een mompelde wat. Nog geen tel later kwam de man vanuit het pad onze kant oplopen waar ik gisteren veel plezier aan beleefd heb. “Hi” zei hij, ” wier kennen elkaar doch?” ” ja naturlich ” probeerde ik in mijn beste Duits. Beide mannen spraken met elkaar en binnen no time stonden de mannen ook naakt. Ik zat in het water, keek recht tegen de slappe hap van beide.

Eentje zakte op de grond en ging achter tegen mij aanzitten. Blijkbaar hebben zij gesproken over mij, hij pakte mij direct bij mijn tepels. De man van gisteren stapte in het water en ging met zijn slappe lul voor mij staan. Tja wat doe je dan? Ik pakte zijn slappe lul en deed hem in mijn mond, de aderen van zijn lul voelde ik opzwellen, zijn lul werd harder en harder. In het koude water werd het met mij niet veel en de knaap achter mij ook niet zo te voelen. Noodgedwongen moest ik de nu inmiddels harde lul uit mijn mond laten. Ik werd van achteren uit het water getild. De man voor mij pakte mijn hoofd en leidde deze naar hem toe, zijn tong zocht mijn mond. Onze twee tongen zochten hun weg. De man achter mij had zich stevig tegen mij aangedrukt, met mijn handen zocht ik zijn paal. Deze mocht er ook zijn slanker dan de man voor mij maar kwa lengte, overtrof hij de man. Zijn lul werd in mijn bilnaad geduwd en op deze manier werd er tegen mij aangereden. Mijn handen kwamen steeds knel te zitten. Het tongen hield op, er werd wat gezegd en de jongeman liep weg. Uit zijn rugzak haalde hij een condoom. Ik dacht die kan ik nooit hebben, het bleek niet voor mij. De oudere man bukte en gebaarde mij hetzelfde te doen. Voorovergebogen stonden wij naast elkaar, voor dat ik er erg in had voelde ik een tong langs mijn mannen kut. Het puntje van zijn tong gleed een heel klein beetje naar binnen.

Ik voelde nattigheid langs mijn dijen lopen. Plotseling hield het op, man was dat geil. Naast mij hoorde ik een team al, keek nog een keer naar achteren en zag de man naast mij gelikt werd. Ik kan je vertellen dat is ook geil om te zien. Nadat wij beiden nat gelikt waren voelde ik een vinger naar binnen glijden. Blijkbaar gebeurde het bij mijn buurman precies hetzelfde. Mijn buurman begon harder te kreunen, hij werd gepenetreerd door de jonge man met zijn lange lul. Ik werd ondertussen door een vinger verwend alleen wilde ik meer. Ik dacht wat de oudere man kan ik ook. Mijn handen pakte zijn hoofd beet en duwde deze naar mijn kleine bruine pik. Ja, ja ik voelde zijn warme mond zich sluiten over mijn pik. Hij plaagde mij bij elke stoot wanneer hij geneukt werd pijpte hij mij. Mijn vingers speelde met mijn tepels. Ik kon het niet meer houden, ik spoot mijn zaad in zijn mond. De jongeman ging als een wilde tekeer, zijn hoofd werd roder en roder. Met een soort oerkreet kwam hij klaar.

Nu had de oude man ook een orgasme verdiend. Samen met de jonge man likte wij de oudere man die inmiddels op de grond lag heerlijk aan zijn lul. Onze tongen raakte elkaar, het speeksel liep over de man zijn lul. Mijn mond vond op een gegeven moment zijn eikel en zoog er flink op. Met korte stoten spoot zijn sperma in mijn mond. De jonge man trok zich naar mij toe en stak zijn tong in mijn sperma mond. Hijgend stonden wij naast elkaar, tevreden en met een grote grijns.
Deze camping moet ik onthouden, zouden mijn geile vrienden er dan ook zijn?

Lees het vervolg:
Sexverhalen categorie: Homo | Sexverhaal gaat over: , , , ,
20 stemmen, gemiddelde waardering van dit verhaal 7,90
Loading...

Kletsen over dit verhaal met een Shemale/Ladyboy?

De volgende shemales praten er graag over!

tostysletje (32)

Wat vind jij...

Geil verhaal?


Reageer op dit Sexverhaal