Sexverhalen.com » Extreem » Terug naar Mr Ron (2)


Na de sessie met Mr Ron fiets ik naar huis. Onderweg geniet ik van de plakkende sperma van ons beiden op mijn lichaam. Als ik thuis aangekomen ben zie ik dat ik een appje heb. Ik open deze en zie dat deze van Mr Ron is. Hij schrijft dat hij genoten heeft en dat ik overmorgen nog een keer een sessie met hem mag beleven. Ik antwoord dat het mij leuk lijkt en ga lekker douchen. De twee dagen die volgen gaan tergend langzaam voorbij, maar eindelijk is het bijna 16 uur, de tijd waarop ik afgesproken heb. Ik pak mijn fiets en ga weer naar de stallen. Als ik binnen loop zie ik weer niemand. Ik loop naar de box waar ik vorige keer in had gestaan, maar ik zie dat hier nu een paard in sta. Als ik iets verder loop zie ik midden in het gangpad twee touwen met lussen hangen. Op de grond lift iets zwarts en een briefje. Ik loop er naar toe en zie dat het zwarte een blinddoek is. Ik lees het briefje en zie dat het van Mr Ron is. “Hoi mark, vandaag gaan we een stapje verder. Jij kleedt je helemaal uit, doet de blinddoek om en gaat weer met je armen door de lussen” staat er op het briefje. Snel trek ik mijn kleren uit en poedelnaakt doe ik de blinddoek om. Het is even zoeken naar de lussen maar als ik deze gevonden heb steek ik mijn polsen erdoor en trek ze strak. Vol spanning sta ik te wachten.

Na voor mijn gevoel een half uur gestaan te hebben hoor ik getrappel. Ik hoor dat dit steeds dichterbij komt en iets later hoor ik ook voetstappen. Ik voel iets groots tegen mijn naakte lichaam langslopen en hoor wat gebries. Ik voel dat ik opzij geduwd wordt en bedenk me dat dit een krachtig paard is. Ook voel ik iets tegen me opspringen en voel ik opeens scherpe nagels tegen mijn benen. Ondanks dat het zeer doet blijf ik stil. Vlak daarna hoor ik een hek dichtslaan en hoor ik een bekende stem zeggen dat hij wel kan zien dat ik een dierenvriend ben. Ik voel een ferme hand om mijn ballen en pik en herken de stem van Mr Ron als hij zegt dat hij het leuk vindt dat ik er weer ben. Ik voel zijn mond op de mijne en al snel zijn we aan het tongen. Hij stuurt de hond weg en we zijn klaar om te spelen.

Mr Ron zegt dat hij me wat meer gaat trainen vandaag. “Als eerste trainen we je sluitspier” hoor ik hem zeggen. Hij maakt de touwen wat losser en zegt me te hurken. Ik voel een koude klodder glijmiddel op mijn anus gesmeerd worden en vlak daarna voel ik een dildo mijn kont in geduwd worden. Mr Ron legt me de regels uit. Je hebt recht op 100 zweepslagen hoor ik hem zeggen. Elke seconde dat de dildo in je kont blijft hangen krijg je 1 slag minder. Hij zegt dat mijn tijd ingaat en ik tel zacht in mijn hoofd mee tot 100. Ondanks dat ik gehurkt zit valt het me wel mee en ik maak de 100 seconden vol. “Ik ben trots op je zegt” Mr Ron tegen me als hij de dildo uit mijn kont haalt.

Kort hierop voel ik een nog grotere klodder glijmiddel op mijn sterretje. Mr Ron zegt dat we het spelletje nog een keer gaan spelen. Weer zit ik gehurkt met de dildo in mijn kont terwijl Mr Ron de tijd bij houdt. Ik voel dat de dildo steeds een beetje weg glijdt door het vele glijmiddel, maar met moeite weet ik de 100 seconden vol te houden. Als beloning haalt Mr Ron de dildo een paar keer in en uit mijn kont. Ik voel dan iets anders tegen mijn sterretje glijden en ik voel dat hij daarna ongeveer een heel flesje glijmiddel in mijn anus leeg knijpt. Hij stopt de dildo er weer in en zegt dat de tijd loopt. Al na een seconde of 10 voel ik de dildo uit mijn kont glijden, ik knijp en ik knijp en met een uiterste inspanning kan ik hem nog net vasthouden. Steeds glijdt hij een stukje verder eruit en ik doe mijn best hem in mijn kont te houden. Op een gegeven moment lukt het me niet meer en met een plof schiet de dildo op het gangpad. “47 seconden over, maar als beloning ronden we het af naar 50” zegt Mr Ron. Hij maakt de touwen los en trekt me mee.

Ik wordt op een bankje gelegd met mijn kont omhoog. Mr Ron zegt dat hij wil dat ik meetel en hem elke slag bedank. Ik hoor wat suizen en meteen voel ik een klap op mijn linkerbil. “1, dank u Mr Ron” stamel ik uit. Dan volgt links. “2, dank u Mr Ron”. Om en om gaat het door en als we bij 40 zijn stopt Mr Ron even. Hij zegt dat hij mij gespaard heeft omdat het de eerste spanking was en dat hij daarom niet zo hard geslagen heeft. De laatste 10 klappen krijg je op normaal niveau zegt hij. Ik voel bij elke klap dat deze meer pijn doen dan de eerste 40, maar ik vind het heerlijk. Als de 50 klappen voorbij zijn smeert hij een zalf over mijn billen. Hij vraagt of ik al wil pijpen, maar ik zeg dat ik daar nog niet aan toe ben. Hij vraagt of hij wel even zijn pik in mijn mond mag steken en dat hij hem maar kort laat zitten. Ondertussen voel ik hem met zijn vinger over mijn anus strelen. Geil als ik hiervan word stem ik in en open mijn mond. Hij stopt zijn slappe pik in mijn mond en al snel voel ik hem groeien.

Mr Ron trekt zijn pik eruit en zegt dat hij mij langzaam wil laten wennen. Ik voel dat hij mijn hoofd beetpakt en deze omhoog trekt. Ik voel dat hij op mijn wang slaat en ik hoor hem zeggen dat ik een geile slet ben die het wel leuk vind om met een pik in mijn bek geslagen te worden. Ik hoor daarna soppende geluiden en begrijp dat hij zich aftrekt. “Ik ga over je heen spuiten slet” hoor ik hem zeggen terwijl hij mijn hoofd omhoog houdt. Door de blinddoek kan ik niets zien, maar al snel hoor ik hem hijgen. Ik voel dan een warme klodder op mijn wang, daarna op de blinddoek en mijn voorhoofd. Ik ruik de geur van sperma en geniet hiervan. Nadat Mr Ron klaar is gekomen veegt hij zijn natte pik nog aan mijn wang af. “Nu ga ik jou laten spuiten” zegt hij en hij loopt naar mijn achterzijde.

Met zijn vinger voelt hij dat het glijmiddel nog volop aanwezig is. Ik voel dat hij de dildo weer in mijn kont stopt. Stukje bij beetje voel ik mijn kont opgevuld worden, waarna de dildo weer stukje bij beetje eruit getrokken wordt. Op en neer gaat Mr Ron door en ik voel dat ik een erectie krijg. Ik voel de hand van Mr Ron mijn pik ferm beet pakken en heel langzaam trekt hij het velletje van mijn voorhuid naar achteren terwijl hij de dildo in mijn anus duwt. De dildo zit er op zijn diepst in en mijn velletje zit zover mogelijk achter mijn eikelrand. Langzaam beweegt Mr Ron beide handen in de andere richting. Om en om trekt hij mijn velletje naar achter en voor terwijl de dildo de andere kant op gaat. Het voelt alsof een enorme pik mij neukt en ik raak in hogere sferen. Ik kan alleen maar meegenieten van het langzame ritme van Mr Ron zijn bewegingen en raak in extase. In, uit, in uit, hmmmmmm. Langzaam wordt ik naar mijn hoogtepunt gebracht en al snel zit ik tegen mijn orgasme aan. Mr Ron merkt dit en verstevigd zijn greep en langzaam trekt hij mij naar het hoogtepunt. Op het moment dat ik klaarkom trekt hij mijn velletje helemaal naar achteren en ik voel hem op me kruipen. Met zijn been houdt hij de dildo helemaal in me. Met zijn ene hand trekt hij mijn pik helemaal naar achteren en met de andere vangt hij het sperma op. Als ik uitgespoten ben smeert hij de hand met sperma door de sperma van hem die nog over mijn gezicht en de blinddoek zit.

Mr Ron trekt mijn blinddoek af en vraagt of ik genoten heb. Ik kan alleen maar ja zuchten en bedankt hem voor de sessie. Hij maakt me los en ik krijg mijn kleren terug. Met een pijnlijke kont kruip ik op mijn fietszadel en fiets terug naar huis. Thuis aangekomen besef ik pas dat mijn gezicht nog vol opgedroogde sperma zit. Ik kruip onder de douche en nagenietend van de sessie kan ik alleen maar dromen van een snelle derde ontmoeting.

reacties op contact@sexverhalen.com

0
Lees het vervolg:
Sexverhalen categorie: Extreem, Homo | Sexverhaal gaat over: , , , , , , , , ,
17 stemmen, gemiddelde waardering van dit verhaal 8,06
Loading...

Kletsen over dit verhaal met een Shemale/Ladyboy?

De volgende shemales praten er graag over!

henk063 (33)

Wat vind jij...

Geil verhaal?


Reageer op dit Sexverhaal

Reacties

wat een geil verhaal.

Reactie van ghislain op 9 november 2018 om 12:18

Beantwoorden

Niet mijn ding dit.

Reactie van paulk op 21 november 2017 om 12:50

Beantwoorden