Sexverhalen.com » Homo » Thuis met een vreemdeling


Ik woon nogal vrij achteraf op een doodlopende weg, dus ik loop doordeweeks nogal naakt rond ( niemand die me ziet).
Zo ook vandaag, rondlopend in mijn grote omhaagde tuin, in een geile bui, dikke lul met een touwtje om mijn staaf en ballen.
Alleen schoenen aan met stalen neus en zool, was ik een beetje aan ’t schoffelen, onkruid trekken,stenen verzamelen voor een later project,etc.
De radio stond hard aan zodat ik die vent niet aan hoorde of zag komen, nun vent van een jaartje of 30, tanktopje, jeans, afgeknipt tot boven wat nog aanvaardbaar zou zijn.
Hij vroeg me of hij wat water kon krijgen, onderwijl geil kijkend naar mijn kruis, (ik stond krom om wat wortels uit te trekken, met mijn benen uit elkaar zodat mijn ballen zwaaiend hingen.)
De gemeente pil stap stond een meter van hem en hij vulde zijn veldfles,daarbij viel zijn ene bal naar beneden, waarna zijn lulletje volgde,niemand zei iets maar we liepen op elkaar af en reikten naar elkaars kruis, pakten onze lullen en begonnen we met elkaar af te trekken.
Zijn vinger zat al in mijn reet voor dat hij totaal bloot was en zijn lippen omsloten mijn eikel en gleden steeds verder naar mijn balzak en weer omhoog.Dit hield hij zeer lang vol. Ik hield mijn handen ook niet stil en was bezig met zijn harige reet en zijn klein lulletje en balletjes.Ik hou van groot maar deze vent had iets dat mij geil deed grijpen naar zijn kroonjuwelen.
zijn harige ballen en zijn lul kon ik samen in mijn mond nemen onderwijl zijn tepels knijpen en zijn reetgat vingerend.(Ik was 1.85 en hij 1.60m)Hij draaide zich om en boog voorover, zijn heerlijk harig reetje recht voor mijn lul,hij duwde zich naar achteren en spietste zich vast op mijn paarse eikel en tot op mijn schaamhaar en hij vroeg hoe dit voelde,ik zei niets maar liet mijn kruis spreken Zijn reet kon mijn lul helemaal hebben en daar genoot ik van, hij spande zijn aarsgat om mijn eikel en penisschacht als een aftrekkende hand, en het duurde niet lang of het sperma spoot zijn endeldarm binnen.
Hij vroeg of hij kon ovenachten,deze nacht duurt nu al een maand(elke dag heerlijke sex)

Lees het vervolg:
Sexverhalen categorie: Homo | Sexverhaal gaat over: , , ,
14 stemmen, gemiddelde waardering van dit verhaal 6,07
Loading...

Kletsen over dit verhaal met een Shemale/Ladyboy?

De volgende shemales praten er graag over!

henk063 (32)

Wat vind jij...

Geil verhaal?


Reageer op dit Sexverhaal

Reacties

Ik krijg ineens “dorst ” .Wat een lekker geil verhaal .

Reactie van Nic65 op 13 januari 2018 om 08:33

Beantwoorden