Sexverhalen.com » Homo » Travestiet: nieuwe baan


Ik was al een tijd opzoek naar een nieuwe baan omdat ik niet heel gelukkig was in mijn huidige werk. Mijn aandacht werd getrokken door een oproep op het internet waarin een baan werd aangeboden als personal assistent bij een duur advocatenkantoor. Nu sloot deze baan qua opleiding niet helemaal aan bij mijn opleiding maar wel bij mijn ambitie om iets te doen binnen de advocatuur. Misschien kon deze job als springplank voor een mooie carrière dienen. Ik moet rond de 23 jaar oud geweest zijn toen ik solliciteerde naar deze functie, niet wetende dat deze sollicitatie uit zou groeien naar een totaal andere carrière.

Echt zenuwachtig was ik niet toen ik om tien uur in de ochtend bij het statige pand arriveerde en aanbelde bij het kantoor. De deur werd geopend door een dame die gekleed was in een prachtig mantelpakje. Het geluid van haar hakken echode, toen zijn voor mij uitliep en mij naar de wachtkamer bracht, door de gangen. Ze vroeg mij of ik een afspraak had en ik antwoordde dat ik voor een sollicitatiegesprek kwam voor de functie van personal assistent. Ze keek mij iet wat verbaast aan en vertelde mij dat dit op dit moment haar werk was maar dat ze aan het einde van de maand met haar werk zou stoppen omdat ze een wereldreis ging maken. Nadat ze mij een kop thee had gebracht liet ze mij alleen achter in de wachtkamer. Ik keek wat in het rond en pakte een tijdschrift van de tafel om de tijd te doden. Mijn geduld werd flink op de proef gesteld want ik denk dat ik ondertussen drie kwartier zat te wachten toen de dame die mij net binnen had gelaten de kamer binnen kwam en zei dat de heer van Zanten mij verwachte. Ze liep voor mij uit en deed de deur van de werkkamer van de heer van Zanten open.

Iet wat onzeker stapte in het klassiek ingerichte kantoor binnen, de heer van Zanten stond op van achter zijn bureau en reikte mijn zijn hand toe. ‘Ik zal meteen maar eerlijk tegen je zijn’ met die woorden opende hij het gesprek. Hij maakte mij duidelijk dat hij niet had verwacht dat er een man op sollicitatiegesprek zou komen, dit moest een vergissing zijn omdat hij eigenlijk opzoek was naar een vrouwelijke assistente. ‘Ja je begrijpt wel dat je als man soms wat extra’s wil hebben’ grapte hij terwijl hij zijn grapje ondersteunde met een dikke knipoog. Maar nu ik er toch was wilde hij het gesprek met mij wel aangaan, en dat gesprek ging boven alle verwachtingen ontzettend goed. We hadden een soort van klik en ik denk dat we ongeveer een half uur in gesprek waren toen de heer van Zanten opstond en zei ‘dat we het maar een kans moesten geven’. Ik moest maar even langs Rianne lopen wiens baan ik over drie weken over zou nemen, zij zou mij de benodigde papieren voor het tijdelijke contract geven. Toen ik zijn kamer uitliep gaf hij mij onder het mom van een geintje een klap op mijn kont ‘ Hupsake snel dat contract halen en dan zie ik je over drie weken’.

De ochtend van mijn eerste werkdag stond ik thuis nog voor de spiegel: wat voor kleding moest ik aantrekken? Ik liep nooit in pakken dus ik besloot om mijn nieuwe spijkerbroek aan te trekken met daarop een net poloshirt. Ik bedachte mij dat het verstandig was geweest om vooraf te vragen of er eisen aan de kleding werden gesteld. Maar ik kon daar nu maandag ochtend niets meer aan veranderen, ik stapte in de tram om vervolgens bij de Prinsengracht uit te stappen. En daar stond ik dan weer, exact drie weken na mijn sollicitatiegesprek belde ik weer aan bij advocatenkantoor ‘ van Zanten’. De heer van Zanten deed zelf open, Rianne werkte er immers niet meer. Toen ik de hal in stapte zag ik hoe hij mij met zijn ogen van boven naar beneden scande. Hij zei dat hij mij toch liever representatief gekleed had gezien. De moed zakte mij in de schoenen, een lekker begin van de eerste werkdag dacht ik bij mijzelf.

Ik moest hem volgen naar zijn werkkamer en moest midden in de kamer gaan staan terwijl hij plaats nam achter zijn statige bureau. ‘ het spijt mij om te zeggen… maar een jeans met zo’n poloshirt dat kan niet’, sprak hij mij toe. Of ik thuis niet een pak in de kledingkast had hangen. Ik vertelde hem dat ik nog geen pakken in mijn garderobe had hangen maar dat ik aanstaande donderdag tijdens de koopavond wel iets kon kopen. Hij bleef mij aankijken …

Hij melde mij dat hij misschien wel een oplossing had, hij vroeg mij welke kledingmaat ik had, er hing nog wel een pak van Rianne in de kast dat zou mij wel passen. De heer van Zanten liep de kamer uit en niet veel later kwam hij terug met een kledinghanger waar een pak aan hing en in zijn hand droeg hij een papieren tas van een dure kledingwinkel uit de PC Hooftstraat. ‘Pas dit maar even, als het je past dan zie je er in ieder geval beter uit dan in die jeans, kleed je maar even om in de wachtkamer’.

Op de kledinghanger hing een zwart krijt pak: een getailleerd colbert jasje met een bijpassende pantalon. Ik bekeek het label dat in de kleding zat: een dames pak van een duur exclusief merk. Aan het hangertje hing ook een mooie witte blouse waar het zonlicht doorheen speelde, de stof was licht transparant en het moest haast wel een satijnen blouse zijn. Nieuwsgierig keek ik wat er in het papieren tasje zat. Daar bleek nog wat lingerie en sieraden van Rianne in te zitten, ik legde het tasje opzij want dat waren spullen die ik toch niet nodig zou hebben. Ik trok mijn kleding uit en pakte de pantalon van de hanger, ik voelde hoe de stof mijn benen zachtjes streelde. De pantalon was gemaakt van stretchstof en zat als gegoten. Ik keek in de spiegel: en zag hoe de broek strak om mijn kont gespannen stond en de vormen van mijn kont duidelijk volgde, ik kon de randjes van mijn onderbroek zien zitten. Ik besloot om toch het lingerie setje maar uit de tas te halen. Mijn handen speelde met de zacht satijnen stof van de string die met kant was afgezet.

Ik schrok mij dood toen de heer van Zanten hard op de deur klopte en vroeg of het allemaal lukte en of het pak mij paste. Ik antwoordde dat de kleding mij zeker zou passen en dat ik over een kwartier omgekleed zou zijn. Toen ik het satijnen slipje aantrok voelde ik mijn pik hard worden ik werd ontzettende geil van het idee dat ik de rest van de dag in dit geile slipje rond zou lopen. Mijn eikel werd, door alle opwinding, zelfs nat. Het was niet alleen dat satijnen slipje dat mij geil maakte maar ook dat vrouwelijke pak dat ik aan zou trekken. Nog geiler zou een mooi strak rokje zijn geweest maar deze vrouwelijke pantalon was ook een heel goed begin. Ik trok de pantalon aan en voelde weer hoe de stof zich strak om mijn benen en kont spande. Ik keek in de spiegel om te zien of mijn slipje niet zichtbaar zou zijn. Het was een stringetje dus natuurlijk zag ik niets andere dan die pantalon die zich heel strak om mijn kontje spande. Het volgende alle contouren van mijn kont en trok ook in mijn naatje dus de vorm van mijn kont sprong er duidelijk uit.

Voordat ik de blouse aantrok keek ik nog even in het papieren tasje, nee een BH dat zou te ver gaan maar dat satijnen hemdje dat in de tas lag paste wel erg goed bij mij slipje en zou ook netjes staan onder de blouse die licht transparant was. Wat was dat een lekker gevoel dat satijnen hemdje dat over mijn tepels streelde. Ik voelde mijn pik in mijn pantalon kloppen, ik werd onzeker want stel dat het vocht uit mijn pik een natte plek in mijn pak zou maken. Snel trok ik de blouse en het colbert jasje aan. Toen viel het mij pas op dat het jasje een hele vrouwelijke snit had. Ik keek in de spiegel en tevreden concludeerde ik dat ik wel klaar was om te gaan werken.

Toen ik het kantoor van de heer van Zanten instapte voelde ik mij onzeker en ik zag hoe hij mij uitgebreid met zijn ogen sande, ik zag een tevreden lachje op zijn gezicht. Ik moest mij omdraaien en ik voelde hoe hij naar mijn gluurde. ‘ Lekker kontje Rian… ‘ …. ‘ Ja laat ik je nu maar even Rianne noemen want dat past wel bij een dame, en de naam is makkelijk te onthouden want andere Rian heeft hier twee jaar gewerkt dus die naam zit wel in mijn hoofd’. Terwijl ik daar midden in zijn werkkamer stond bleef hij mij maar aankijken en nogmaals zei hij dat ik een lekker kontje had. Ik begon te blozen.

‘Alleen die schoenen lief, dat kan niet’ ging hij verder, ik slikte… ‘lief?’ Ik bevestigde dat die sneakers niet echt netjes onder dat mooie pak paste. De heer van Zanten stond op en pakte zijn jas van de kapstok en melde dat hij even naar de PC hooftstraat ging en over een uurtje wel terug zou zijn. Ik moest ondertussen mijn bureau maar alvast indelen. En ik moest het bureau ook maar naar zijn werkkamer verplaatsen want dat zou handig zijn tijdens het inwerken. Ik moest mijn bureau maar recht tegenover zijn bureau zetten. Een flink klus maar ik had een uur de tijd terwijl de heer van Zanten even de stad in ging.

Ik zal jullie niet vervelen met het verhaal over het slepen met het zware bureau, maar precies toen hij terugkwam was mijn bureau ingericht. Opgetogen kwam de heer van Zanten binnen, oh ja belangrijk om te vermelden: ik ben Frederik al die tijd aan blijven spreken met meneer van Zanten vandaar dan ook dat ik hier in het verhaal over de heer van Zanten spreek in plaats van over Frederik.

Ik moest mijn bureaustoel midden in de werkkamer zetten en daar met gesloten ogen op gaan zitten. Ik sloot mijn ogen en voelde hoe de heer van Zanten mijn schoenen en sokken uittrok. Ik kon horen dat hij wat zwaarder begon te ademen en er ging een schok door mij heen toen ik zijn handen over mijn dijbenen voelde glijden en hoe hij met zijn vingers mijn benen betaste terwijl zijn handen naar mijn voeten bewogen. Hij pakte mijn voet vast en voelde hoe hij mij een kous aantrok, stiekem opende ik een van mijn ogen en zag hoe hij mijn voeten in zwarte dunne pantykousje hulde. Ik sloot mijn ogen weer en genoot. ‘ Voor morgen heb ik langere kousen maar voor vandaag zijn deze kousjes goed genoeg’ fluisterde hij. Er ging een schok van geilheid door mij heen, hij sprak al over zijn plannen voor morgen. Ik hoorde hoe hij een schoenendoos openende en mijn voet vastpakte. Ik voelde hoe de schoen zich strak om mijn voet sloot. Wat voor schoenen waren dit? Ik hield mijn ogen gesloten terwijl hij ook de tweede schoen aantrok. Hij pakte mijn hand en hielp mij met opstaan maar gaf mij wel de opdracht mijn ogen nog gesloten te houden. Hakken!!!! Ik stond opeens op hakken. Geen hele hoge pumps maar toch wel schoenen met een hak van minstens vijf centimeter. Ik mocht mijn ogen openen en ik keek naar beneden: rode pump met een lage hak!!! Mijn pik klopte hard in mijn pantalon. ‘ Je gaat hier maar eens op leren lopen en als dat goed gaat krijg je volgende week wat met een hogere hak lief….. ‘

Ik moet zeggen dat het lopen op hakken mij best wel meeviel en dat ik mij al snel als volleerde dame door het kantoor rond wist te bewegen. Waar ik minder snel aan kon wennen was de manier waarop de heer van Zanden mij behandelde: als een vrouw, als zijn personal assistent. Hij liet mij flink werken voor mijn geld en ik liep de hele ochtend door zijn werkkamer heen en weer. Van de printer, naar de kast, naar de telefoon, naar het koffieapparaat. En dan de hele tijd die geile blik waarmee hij naar mij keek. Ik kon toen al vermoeden dat er nog wel wat andere klusjes gedaan moesten worden. Rond het middaguur kreeg ik de opdracht om bij de bakker in de Leidsestraat een lekker broodje te halen. Ik keek naar mijn hakken, dat pak wat ik droeg daar zou ik de straat nog wel mee op durven als ik een jas zou dragen maar die schoenen?

‘Ik zie je twijfelen Rian, je schoenen, je durft nog niet met hakken de straat op’ zei meneer van Zanten. ‘Dat begrijp ik ik heb daar wel een oplossing voor maar bedenk wel dat als je proefperiode er op zit ik wel verwacht dat je ook op hakken de straat op durft, je kan niet de hele dag als een bang vogeltje binnen blijven zitten’. Ik moest mijn bureaustoel weer midden in de werkkamer zetten en daar met gesloten ogen op gaan zitten. Ik voelde hoe hij mijn benen weer begon te betasten en hij mijn schoenen met een soepele beweging uittrok. Ik voelde hoe hij mij nieuwe schoenen aantrok, ik weer voelen dat het nauw aansluitende schoenen moesten zijn maar deze keer met een vetertje want ik voelde hoe de heer van Zanten deze vast strikte. Ik mocht weer gaan staan en opende mijn ogen: zwarte lakschoentjes, heel duidelijk damesschoenen dat zag je aan het model maar ook aan de lage hak. Nee het wat zeker geen opvallende hoge hak maar toch het moet een hakje van toch minimaal twee centimeter geweest zijn. Als ik daarmee over straat zou lopen en men zou naar mijn schoenen kijken dan zou men zeker denken, en wat te denken van het pak dat ik droeg. Natuurlijk zou mijn jas een groot deel bedekken maar mijn benen en kont waren dan nog altijd in een strakke dames pantalon gehuld. Ik moest de straat op om een broodje te gaan halen.

Net op het moment dat ik de deur uit wil lopen kwam de heer van Zanten naast mij staan, hij pakte mij stevig vast en duwde mij tegen de muur en kneep stevig in mijn kont. ‘Je wil dat lekker kontje toch niet met die jas bedekken? Doe die jas uit!. Zijn toon was opeens veel strenger dan dat hij deze ochtend was geweest. Beduusd deed ik mijn jas uit, er zat niets anders op dan om zonder jas naar buiten te gaan. Ik werd onzeker en misschien was ik zelf wel bang: wat zou men op straat wel niet van mij denken? Ik moest ook niet naar de meest rustige straat van de stad lopen. Ik ging de deur uit en probeerde zo snel als mogelijk te lopen zodat ik snel weer terug zou zijn in de veilige omgeving. Maar snel lopen ging helaas niet, de schoentjes waarop ik liep waren daar duidelijk niet geschikt voor. Ik kon gewoon voelen hoe ik door sommige mensen werd bekeken. Natuurlijk zagen de meeste mensen mij waarschijnlijk niet maar het voelde alsof de hele stad naar mij liep te kijken. Net toen ik bij de bakker mijn bestelling doorgaf ging mijn telefoon: de heer van Zanten. Of ik meteen even naar de drogist wilde lopen om tampons, glijmiddel en condooms te kopen. Ik voelde mijn hoofd warm worden…. Ik stond nog in twijfel en zocht een manier om onder deze opdracht uit te komen maar als snel verdrong de geilheid de angst en liep ik door de Leidsestraat op weg naar de drogist.

En kwartier later was ik weer op kantoor ene overhandigde ik de heer van Zanten de boodschappen. ‘ja tampons, je zal wel denken…. ik heb zo’n vermoeden dat je nog een echte maagd bent met een strak kutje, dus de komende periode gaan we daar ook wat oprekken… ‘ zei de heer van Zanten terwijl hij naar mijn kont wees. Ik kreeg de opdracht om voorover gebogen over mijn bureau te gaan hangen en hij trok mijn broek omlaag terwijl hij mijn lichaam betaste. Ik kon horen hoe hij het flesje met glijmiddel openende. Natuurlijk wist ik wat hij ging doen en natuurlijk was dat noodzakelijk want wat dat betreft was ik zeker nog maagd. Hij kwam met zijn hoofd vlak naast mijn oor en fluisterde mij toe dat ik mij moest ontspannen en dat zo’n tamponnetje gewoon heel goed te doen is en dat het morgen pas wat zwaarder zou worden, hij wilde alleen wat rustig aan beginnen om mij de kans te geven een beetje te wennen. Ik voelde het glijmiddel rijkelijk door mijn bilnaad lopen….. en opeens zonder mij te waarschuwen voelde ik hoe hij een vinger in mijn strakke kontje duwde….. Ja zelfs één vinger was stevig voor mijn strakke maagdelijke mannenkutje. ‘Oh lekker strak kutje heb je Rian…. hmmm lekker’ de heer van Zanten begon zachtjes te kreunen terwijl hij een tweede vinger in mijn mannenkutje duwde. Zachtjes ging hij heen en weer ik begon ongemerkt zachtjes te kreunen en met mijn kont heen en weer te bewegen…. Opeens kreeg ik een ferme tik op mijn kont ‘ vies sletje van me, je bent nog erger dan Rianne 1’ zei hij terwijl hij daarmee verwees naar de vrouw die jaren zijn PA was geweest. Ik begon mij af te vragen wat hij allemaal met haar uitgespookt zou hebben tijdens haar carrière en ik bedacht mij dat mij nog veel te wachten zou staan. Ik hoorde hoe hij het doosje met tampons opende en hij bracht een tampon bij mij in en gaf mij weer een klap op mijn kont. Ik kreeg de opdracht om mijn broek weer aan te trekken en mij werd verteld dat ik de komende 24 uur met tampons rond moest lopen omdat het morgen anders wel eens zwaar zou kunnen worden. Ik draaide mij om en onbewust keek ik naar het kruis van de heer van Zanden en zag in zijn pik strak in zijn broek staan. Ik moest naar hem toekomen en hij pakte mij stevig bij mijn kont en duwde mij tegen hem aan. Hij pakte mijn hoofd en bracht mijn gezicht naar zijn gezicht als vanzelf opende ik mijn mond en begonnen wij heerlijk te zoenen. Hij was dominant in zijn handelen want hij bleef mij stevig vastpakken en ik voelde hoe de rol van vrouw(tje) mij steeds beter begon te vallen. Net op het moment dat ik met mijn hoofd naar beneden wilde gaan ging de telefoon van de heer van Zanden. Zachtjes duwde hij mij weg terwijl hij de telefoon in zijn hand nam ‘mijn privé-telefoon dat moet mijn vrouw of een van mijn kinderen zijn’ en hij nam op. ‘Ja schat komt goed, alleen ben ik vanavond wel wat later want er ligt nog een stevig dossier te wachten waar wij ons doorheen moeten werken. Terwijl hij op de rand van zijn bureau ging zitten maakte hij mij met een handgebaar duidelijk dat ik op mijn knietjes voor hem moest gaan zitten. En hij wees naar zijn kruis, mij was duidelijk wat mij te doen stond. Terwijl hij nonchalant met zijn vrouw bleef bellen opende ik de rits van zijn broek. Zijn lul stak strak en hard boven de rand van zijn onderbroek uit…. Alhoewel onderbroek niet het juiste woord is…. hij droeg een satijnen dames slipje wat zijn pik en ballen amper kon bedekken. Zijn pik was glad geschoren en er druppelde vocht uit zijn eikel. Opeens voelde ik hoe hij mijn hoofd stevig in zijn kruis duwde. Ik opende mijn mond en zijn harde pik verdween diep in mijn keel.
En hij bleef maar bellen alsof mijn werk hem niet deerde terwijl ik stinkend mijn best bleef doen. Ik hoorde hem tegen zijn vrouw zeggen dat het wel een uur of zeven kon worden. Eindelijk hing hij op en dat gaf hem alle vrijheid om mijn hoofd met twee handen vast te houden en zijn pik op die manier in mijn mond heen en weer te bewegen. Met een hand hield ik zijn dikke pik stevig vast terwijl ik met mijn andere hand met zijn ballen speelde. Ik kon voelen hoe zijn pik steeds harder werd en op een gegeven moment zelfs begon te kloppen….. Ik voelde zijn warme vocht in mijn mond spuiten er leek geen einde aan te komen, ik moest slikken en er voor zorgen dat ik mijn kleding niet zou bevlekken!

Nadat hij klaar was gekomen bleef hij nog even met zijn lul in mijn mond heen en weer bewegen, hij gaf mij een complimentje: ‘Niet slecht voor een maagdelijke sletje!’. Hij haalde zijn lul uit mijn mond en stond op en liep de werkkamer uit terwijl hij mij op mijn hurken zittende achterliet.

Ik heb de rest van die middag de benen uit mijn lijf moeten lopen, van Zanten bleek een strenge werkgever die graag duidelijk maakte hoe de gezagsverhouding binnen zijn kantoor was. Het was ondertussen een uur of vijf en terwijl ik de laatste spullen aan het opruimen was hoorde ik hem op de gang bellen. Zijn stem galmde door de gang en ik hoorde hem praten over een afspraak volgende week maandag, en iets over make-up, visagie en een aantal pruiken. Ik legde mijn oor op de deur om het gesprek beter te kunnen volgen maar ik was net te laat en ik kon hem nog net horen ophangen. Snel liep ik bij de hoge donker houten deur vandaan naar mijn bureau en ik bukte naar voren zodat mijn kontje uitdagend naar de deuropening zou wijzen. De deur ging open en hij zij dat als ik mijn best zou blijven doen hij volgende week een verrassing voor mij zou hebben. Hij keek naar mijn kont en ik kon zijn geile blik weer voelen. ‘Morgen geen tamponnetje meer maar iets stevigers in dat lekkere kontje van je, we gaan jou morgen eens even lekker oprekken zodat je beter kan ontvangen!’ Hij kwam met zijn kruis tegen mijn kont staan en hij drukte zijn heupen naar voren, ik kon de harde pik in zijn broek tegen mijn kontje voelen drukken. Ik duwde mijn kontje uitdagend verder naar achter maar de reactie van de heer van Zanten was anders dan verwacht, nonchalant liep hij bij mij vandaan. Ik moest mijn stoel weer midden in de werkkamer zetten zodat hij mijn lage lakschoentjes weer aan kon trekken. Hij maakte mij duidelijk dat ik in deze kleren naar huis zou moeten gaan en dat ik morgen ook weer in deze kleren naar kantoor moest komen. Hij pakte zijn portemonnee en haalde daar honderd Euro uit, ik kreeg de opdracht om nog even snel de stad in te gaan en voor sluitingstijd fris ondergoed te kopen. En niet zo maar ondergoed, ik kreeg de opdracht om naar de speciaal zaak te gaan. Ik moest een padded onderbroek kopen: geen frivool sexy slipje nee: ik kreeg de opdracht om de meest degelijke huidkleurig onderbroek te kopen die er te vinden zou zijn maar dan wel een met voorgevormde heupen en een stevige vulling bij mijn kont. Meneer van Zanten legde uit dat mijn broek dan nog veel mooier zou staan en dat dit zou helpen om morgen het een en ander binnen te houden. Wat hij daar mee bedoelde kon ik op dat moment nog niet vermoeden. Ik moest morgen wel gekleed in mijn werkkleding naar het werk komen en thuis die nieuwe onderbroek al aantrekken! Toen ik de deur uit ging om de donkere gracht op te lopen gaf hij mij nog een stevige klap op mijn kont en hij zei dat de eerste werkdag hem wel was bevallen. Met een tevreden glimlach liep ik de stad in, mij realiserend dat mensen wel vreemd konden gaan kijken naar die jongen met die zwarte dames lakschoentjes en die strakke dames pantalon die strak om zijn kontje zat. Wat mijn jas allemaal nog bedekte konden zij niet weten.

Lees het vervolg:
Sexverhalen categorie: Homo, Overig | Sexverhaal gaat over: , , ,
32 stemmen, gemiddelde waardering van dit verhaal 7,66
Loading...

Kletsen over dit verhaal met een Shemale/Ladyboy?

De volgende shemales praten er graag over!

lekkerpik (53)

Wat vind jij...

Geil verhaal?

henk063 (32)

Wat vind jij...

Geil verhaal?


Reageer op dit Sexverhaal

Reacties

weet niet of de schrijver dezelfde s, maar hier …. staat dit verhaal onder de schrijversnaam ” Gretha”
Redactie, vergeten te kijken?

Reactie van Harm op 28 november 2018 om 14:55

Beantwoorden

    Helaas heeft deze schrijver hetzelfde verhaal ook naar een andere site gestuurd. Ten tijde van publicatie was dit niet bekend bij de redactie anders was dit verhaal niet online gekomen

    Reactie van Redactie op 3 december 2018 om 07:32

    Beantwoorden