Sexverhalen.com » Homo » Wandeling (4) Maaike kijkt mee


Ik weet niet goed wat mij deze dagen overkomt. Nou ja ik weet het wel, maar het wordt steeds gekker. Nu kreeg ik afgelopen woensdag van René een bericht dat hij het een en ander aan zijn vrouw verteld heeft, dat hij af en toe met mannen rommelt wist ze wel al, maar hij had haar ook verteld over mij. Ik antwoordde dat ik dat niet erg vond, het raakte mij toch niet, verder. Ik vroeg wat haar reactie was. Nou zei hij, nu komt het, ze wil het een keer zien hoe wij dan bezig zijn. Eeh o, en nu? Vroeg ik. Nou wat vind je ervan. Was zijn retour vraag. Ik dacht, wat kan mij dat schelen, als ik maar lekker geil met René kan seksen. Kan het straks bij jou vroeg René. Jawel kan wel. Ik was deze week alleen thuis. Vrouw was met haar moeder op één van de waddeneilanden, en mijn nog thuis wonende zoon is met zijn vriendin naar Spanje. Dus ik heb het rijk alleen. Ik had al eens verteld waar ik woonde en spraken af rond half elf.

Dus om 20 voor elf reed de Audi de oprit op. Ik liep snel naar de achterdeur om ze daar binnen te laten. Ik stelde me voor aan René zijn vrouw, hi ik ben Maaike, zei ze. Ik vroeg haar, René heeft je alles verteld. Nou zo’n beetje, alleen niet wat jullie zaterdagavond hebben uitgespookt. Hoeft ook niet zei René gauw. Vind je het erg, vroeg ik. Nou eigenlijk wel, zei ze, maar ik had het erger gevonden als hij een andere vrouw op na houd. Was het antwoord. Oké, maar ik ben niet van plan om René van je af te pakken of zoiets hoor, ik zit eigenlijk in hetzelfde schuitje, ik ben ook getrouwd. Ja weet ik zei ze, je vrouw weet van niets? Nee zei ik. Kijk maar om je heen, dit wil ik niet opgeven. Begrijp ik, zei ze. Ik was wel een beetje nerveus, en ook Maaike was duidelijk niet op haar gemak. Alleen aan René was niets te merken, maar dat is er bij hem nooit. Ik bood koffie aan, maar René antwoordde, dat hebben we al gehad. Ik stel voor om gelijk te beginnen. Waar wil je het doen, vroeg hij. Eh boven. Volg me maar. Dus ik liep de trap op en René kneep mij gelijk al in mijn billen. Ik kon de reactie van Maaike niet zien want zij kwam als laatste de trap op. Ik had de slaapkamer deur open gelaten en een grote sprei over het bed gelegd. Naast ons bed staat een opvouwbare stoel, en wees ernaar. Maaike pakte deze en vouwde hem open en ging er op zitten, achter het bed.

Nu heb ik nog niet verteld hoe Maaike eruit ziet. Wel, ze heeft kort blond opstaand haar, donker blauwe ogen, vrij groot rond hoofd. Ze is niet enorm mooi maar ook niet echt lelijk. Verder best wel slank, maar behoorlijk gespierd voor een vrouw, ik wist dat ze veel sport en ook aan krachttraining doet. Maar goed, nu verder met wat er gebeuren ging. René en ik gingen op het bed zitten en begonnen elkaar te tongzoenen. Ik wreef direct over zijn kruis heen, en vernam dat zijn lul al behoorlijk gegroeid was. Hmm, dat gaat goed, die heeft geen zenuwen, dacht ik. Ik trok snel mijn shirt uit en René volgde mijn voorbeeld. Hij trok ook direct zijn broek uit, en hij was direct naakt. Met zijn stijve lul heerlijk vooruit stekend. Ik kon het niet laten om af en toe naar Maaike te kijken en hoe ze reageerde. Maar ze gaf geen kik en bleef naar ons kijken. Toen ook ik helemaal uitgekleed was, legde ik René op zijn rug en begon langzaam naar beneden zoenend, begonnen in zijn nek. Op het moment dat ik bij zijn heerlijke lul aankwam nam ik deze natuurlijk direct in mijn mond en begon hem lekker zachtjes te pijpen. Ik dacht nog, ik zal haar laten zien dat ik er van geniet. Ik likte langs de schacht en draaide met mijn tong rondom zijn gladde eikel, ik maakte er zachte lik geluidjes bij en kreunde zachtjes. Ik besloot mij om te draaien en zat nu op mijn handen en knieën en met mijn gezicht naar Maaike toe. Mijn kont was nu ter hoogte van René zijn gezicht en hij begon direct over mijn billen te wrijven. Ik begon wat met mijn kont te draaien van geiligheid. Terwijl ik hem dus lekker pijpte, stak René al een nat gemaakte vinger in mijn kont en begon mij te vingeren. Al snel kwam er weer een bij en nog een.

Nu duwde hij mij opzij en ging achter mij staan op de grond naast het bed. Ik ging gewillig voor hem zitten op mijn handen en knieën, en deed mijn onderbenen buiten het bed en ver uit elkaar zodat hij er ruim tussen kon staan, en ging voorover liggen met mijn schouders op het bed, en mijn gezicht gedraaid naar haar toe. Ik sloot mijn ogen op het moment dat René zijn lul tegen mijn sterretje aanduwde, en liet een duidelijk hoorbare kreun ontvallen. Ja ik werd nu door hem geneukt voor de ogen van zijn vrouw. Maar dat wilde ze toch, dacht ik… René begon al snel de tempo op te voeren, en uiteraard ging ik zo geil als ik was, flink mee bewegen met zijn tempo. Ik voelde zowaar dat mijn lul begon te groeien, en bungelde onder mijn lichaam op het neuk tempo heen en weer. Ik weet niet wat Maaike ineens zei, ze mompelde wat, en trok haar shirt en beha uit en ging met haar hoofd onder mijn onderlijf liggen, met haar lichaam haaks op ons liggen. Ze heeft niet erg grote borsten, dacht ik nog even. Maar toen nam ze mijn half stijve lul in haar mond en begon gulzig eraan te sabbelen. Ze wilde mijn voorvocht proeven, maar mijn lul werd als maar stijver. Ze ging nu over tot het echte pijpen. Hmm best wel lekker, dacht ik. Ik trok zachtjes haar onderlijf naar mijn richting en knoopte haar korte broek los. Zij schoof met mijn lul nog in haar mond haar broek en slip naar beneden, en trapte met haar voeten ze van het bed af. Nu lag er terwijl ik nog steeds flink geneukt werd een naakte vrouw onder mijn lichaam. Helaas was haar kruis te ver weg van mijn gezicht, anders had ik haar waarschijnlijk ook nog lekker gebeft ook nog… Nu wreef ik met twee vingers over haar kletsnatte kut, en zocht naar haar klit, deze gevonden wreef ik stevig met een vinger eroverheen, en al gauw begon ze met haar onderlijf te kronkelen. René was tijdens dit schouwspel even gestopt, maar ging nu toch weer verder en neukte me weer even hard als daar voor.

Ik besloot om Maaike ook een lekkere ochtend te geven en ging met twee vingers in haar kut, en begon flink aan haar g-spot langs te wrijven en met mijn duim wreef ik stevig over haar klit heen. Ik neukte haar dus met mijn vingers en voelde haar ‘kussentje’ steeds harder worden en ze kronkelde met haar onderlijf flink heen en weer en zette haar hakken in het bed en lifte haar onderlijf soms flink omhoog. Tot op een gegeven moment mijn vingers en hand wel erg nat werden en zij het uitkreunde, bijna schreeuwde oohh hmmm. Yes die heeft ook genoten, dacht ik en precies daarna begon René te kreunen en voelde dat zijn zaad met ferme kracht in mijn darmen gespoten werd. Shit man, zei hij, wat gebeurt hier. Ik keek om en zag zijn brede grijns op zijn gezicht. Dit had ik ook niet verwacht. Ik ook niet kreunde Maaike. Ik zei, hoezo drie is er een te veel. Nu was ik nog niet klaar gekomen, vind je dat niet jammer vroeg Maaike, ach nee hoor, vind het belangrijk dat iedereen geniet. Ze gaf me een zoen op mijn mond en zei dat ik een lieverd was. Dat zei ik toch, zei René. Klopt zei ze…

Na ons gedoucht te hebben zijn zij weer terug naar de camping gegaan. Ik kreeg nog een appje met het bekende duimpje, en dat Maaike net als René zelf genoten hebben. Oké mooi zo. Antwoordde ik met hetzelfde duimpje.

Lees het vervolg:
Sexverhalen categorie: Homo | Sexverhaal gaat over: , , ,
19 stemmen, gemiddelde waardering van dit verhaal 7,74
Loading...

Kletsen over dit verhaal met een Shemale/Ladyboy?

De volgende shemales praten er graag over!

greenleafs (27)

Wat vind jij...

Geil verhaal?


Reageer op dit Sexverhaal