Sexverhalen.com » Homo » De verwarmingsmonteur gepijpt!!!


We hadden wat problemen met de verwarmingsketel en dat kunnen we niet hebben natuurlijk met deze koude dagen, ik belde het bedrijf dat de ketels doet en we maakten een afspraak zodat e.e.a. weer goed zou gaan werken.

Op de afgesproken dag en tijd belde de monteur aan en ik deed open, -hoi ik ben Danny en ik begreep dat er problemen zijn met de ketel.-
Ik legde hem uit wat het probleem was en Danny was een leuke jonge vent van begin 30 denk ik, spontaan en hij wist waar de ketel stond en liep naar boven, binnen enkele minuten kwam hij terug en riep dat hij even naar de auto moest, zo gedaan en hij kwam terug en binnen weer een paar minuten was hij blijkbaar klaar.
Normaal roept men dan uit de gang en ga ik even een handtekening zetten en gaan ze weer verder. Zo niet met deze monteur.
Voor ik het wist stond hij in de kamer en laat ik nu toevallig bezig zijn met een paar seksfilmpjes te knippen en te plakken, even de slechte stukken er tussenuit halen en de goede lekkere stukjes weer aan elkaar zetten zodat we een lekker geil filmpje overhouden.
Ik heb een 23” scherm dus alles stond wel erg duidelijk op het scherm. –ehhh, sorry hoor dat ik zo maar binnen val.-

Ik moet eigenlijk sorry zeggen Danny want ik ben bezig een filmpje in elkaar te zetten en dat bekijk ik dan weer met mijn vrouw.
-Pfff mijn vrouw houd daar niet zo van want wij kijken nooit naar zoiets.- Wij wel hoor want wij zijn al wat ouder dan jij en hebben af en toe een zetje nodig zei ik lachend.
Maar hij was benieuwd hoe ik zoiets deed en ik liet het filmpje weer lopen en zette hier en daar een knip en ik zag zijn hand in zijn broekzak gaan. Hij kreeg waarschijnlijk een stijve want ik zag hem friemelen om zijn pik in model te krijgen.
Je vind het wel leuk he zei ik want het doet je wel wat geloof ik, hij had een kleur en bekende dat hij dit nog nooit gezien had en het wel spannend vond.
Hoe ga je dit nu doen dan want je loopt nu met een stijve rond en je moet zo weer naar de volgende klant toe, -sja…misschien maar even aftrekken in de auto dalijk want dit is wel erg hinderlijk zo.-

Zal ik je van je volle zak af helpen vroeg ik hem? –ehh…ehhh…ik ben geen homo hoor.- Er heeft nog nooit een man aan me gezeten en ik heb nog nooit zoiets gedaan.-
Ik ben ook geen homo hoor zei ik maar ik ben biseksueel en vind het leuk af en toe met een man te spelen, ik ben getrouwd en heb kinderen maar ik vind een man af en toe ook wel leuk om eens te helpen.
-Maar ik weet het niet hoor, je overvalt me hier mee en ik vind het maar een raar idee geloof ik.- Welnee man, je weet niet wat je meemaakt zal ik je zeggen en je werkt de rest van de dag lekker ontspannen verder.
-Ja maar hoe doe je dat dan?- Jij gaat even naar de badkamer en dan was je je pik even en dan kom je zo terug en help ik je even je zaad te lozen. –Ga je me dan aftrekken?-
Ja en misschien nog wel wat meer, jij heb in ieder geval van die stijve af en heb iets wat je je hele leven niet meer vergeet denk ik.

-Nou dan wil ik het wel eens proberen hoor.- Je weet de badkamer en wast je pik even en je eikel en dan kom je weer terug. –Moet ik me uitkleden ook?- Nee hoor alleen je broek omlaag is meer dan voldoende.
Hij liep naar de badkamer en ik deed snel de rolgordijnen naar beneden en de deur op het slot, binnen een minuutje was hij terug met zijn broek half naar beneden.
Ik zat op de bank en vroeg hem voor me te komen staan, ik zag een lekkere pik van een centimeter of 17-18, lekker schoon en niet te zwaar behaard gelukkig.
Blijf maar staan en doe van mijn part je ogen dicht en geniet maar lekker…ik pakte zijn pik vast en zijn voorhuid was lekker los en kon ik lekker ver naar achter trekken. Hij werd snel stijf en ik vroeg hoe dit voelde, -ehh wel erg lekker hoor, heel anders dan dat ik het doet of mijn vrouw.-
Ik zei verder niets en voelde lekker aan zijn pik en nam zijn zware zak in mijn handen en bewoog mijn hand zacht op en neer. Ineens stak ik mijn tong uit en begon zijn eikel te likken, hij kreunden hard en zijn pik werd nog wat groter en harder.
Ik boog me voorover en nam zijn eikel in mijn mond, hij werd bijna gek geloof ik want hij kreunde en steunde doorlopend.
Mijn tong speelde met zijn eikel en ik likte zijn toompje en hij begon neuk bewegingen te maken met zijn lichaam.
Zijn pik schoof zover als mogelijk in mijn mond en mijn tong maakte hem helemaal gek. –ooooohhhhh, oooooh….ik ga zo komen geloof ik….ik hou het niet zo lang meer hoor.-
Ik stopte even met pijpen en zei hem dat hij lekker moest spuiten in mijn mond, -in je mond spuiten???-
Ja gewoon laten lopen en kon maar lekker hard klaar zei ik. Ik nam zijn pik weer in mijn mond, ik begon zijn ballen te kneden en hij werd steeds geiler en geiler.

Zijn bewegingen werden spastisch en ik voelde dat hij zou gaan spuiten, ik had zijn zware zak ik mijn hand en de andere hand lag ik op zijn kont en ik kneep lekker in de strakke harde kont van hem.
Ineens was het van –jaaaaaaa…jaaaaaa…ahhhhhhh…..ahhhhhhh….oooohhhh….ooooooh en hij begon zijn zaad keihard in mijn mond te spuiten, ik had zijn pik bijna helemaal in mijn mond en probeerde te slikken om die lading zaad te verwerken.
Hij stond te tollen op zijn benen en langzaam voelde ik zijn pik iets slapper worden en ik zoog nog even door om de laatste druppel uit hem voelde ik zijn pik iets slapper worden en ik zoog nog even door om de laatste druppel uit hem te krijgen.

-Whowwww wat was dit heftig man, ongelofelijk gewoon, nooit gedacht dat ik dit ooit eens zou meemaken, whow wat was dit lekker.-
Ik pakte de keukenrol en begon zijn pik schoon te maken die ineens weer helemaal ontspannen was.
En je vond het wel lekker he Danny gepijpt worden door een man, -ik dacht dat dit alleen voor homo’s was maar dit was echt te gek zeg.-
Welnee man, ik ben verre van homo maar vind het gewoon leuk af en toe eens een man te verwennen. Alles bij elkaar had het nog geen half uur geduurd en Danny trok zijn broek weer omhoog en ik tekende de bon nog even voor hem.
Als je nog eens in de buurt ben kom je maar la1ngs als mijn vrouw er niet is want dan help ik je weer. Ik gaf hem mijn email adres zodat hij me kan mailen als hij weer in de buurt is.

-Volgende maand zijn we weer in de buurt denk ik, dan krijgt dit blok zijn jaarlijkse onderhoudsbeurt en dan mail ik je wel, dit was wel echt super en als het kan kom ik graag nog eens langs.-
We namen afscheid met een ferme handdruk en ik voelde me geweldig, yessssss.

Lees het vervolg:
Sexverhalen categorie: Homo | Sexverhaal gaat over: , , ,
31 stemmen, gemiddelde waardering van dit verhaal 7,58
Loading...

Kletsen over dit verhaal met een Shemale/Ladyboy?

De volgende shemales praten er graag over!

grotestaaf (31)

Wat vind jij...

Geil verhaal?


Reageer op dit Sexverhaal

Reacties

een verhaal zo uit het leven gegrepen, het kan toch dat je geil genoeg bent om te pijpen; en ik vind het boven dien heeel lekker.

Reactie van ghislain op 29 maart 2017 om 12:32

Beantwoorden

Heerlijk verhaal zoek ook zo’n verwarmings monteur mmmm

Reactie van Anoniem op 17 februari 2017 om 12:27

Beantwoorden

    een geil verhaal, wil wel de monteur vervangen.

    Reactie van ghislain op 29 maart 2017 om 12:34

    Beantwoorden