Sexverhalen.com » Homo » Bisex ontdekken en doen (7)


Nog een ander verhaal over sauna op 1 van de Spaanse eilanden. Deze sauna heeft dan wel geen zwem- of bubbelbad. Maar een goede sauna en filmzaal.
Na de verbouwing is de sling van naast de sauna verplaats naar een ruimte achter de kleedkamer. Nu komt er dus niemand meer naar je kijken als je daar ligt te wachten op een pijpbeurt…
Was de filmzaal open in een gang voor de verbouwing, nu afgesloten met gordijn van die gang. Door de bankjes goed opgesteld te hebben, en dicht tegen elkaar, kan je je buurman op het andere bankje makkelijk trekken en pijpen. En dat alles bijna in het zicht van de andere bezoekers. Heerlijk kijken EN bekeken worden.
Zo zat ik onderuit op de bank naar een bukkake film te kijken. Wat is dat geil. Zaad vliegt in het rond en de best in de film wordt helemaal onder gespoten.ik ben dan ook flink aan mijn 18 cm staal aan het trekken met 1 hand en de met andere eed kneed ik mijn zak en ballen. Als dan een man het gordijn recht voor me open doet en naar me staat te kijken, wordt mijn pik helemaal hard.een 2e man komt om het hoekje kijken. Ze hebben door dat ik dit geil vind. Ik begin nu immers meer te kreunen, en doe nog een stapje sneller aan mijn enorm stijve pik trekken. dan komt op de film weer een lading sperma door het beeld schieten. Nu hou ik het echt niet lang meer vol. Ik stop even met trekken en knijp hard in mijn eikel. Kan nog net het zaad tegen houden.

De 2 mannen komen binnen en gaan naast me zitten. 1 begint me direct te pijpen, terwijl de ander mijn pik beet pakt en wil gaan trekken. Dat lukt niet tegelijk. Na een paar tellen is er toch een ritme gevonden, en wordt ik door een mond en één hand verwend. Dat ik lekker. De hand zit strak om mijn pik, en de mond zuigt meer op mijn eikel. Tegelijk wordt alles gesmeerd door de mond. Intussen zijn er meer mannen het film zaaltje in gekomen. Sommige staan te trekken, terwijl ze naar ons kijken, anderen kijken naar de film. 2 zijn er bezig de mannen die mij verwennen te pijpen.
Ik wil nog niet klaarkomen. Dus sta op en laat de orgie even rusten. De darkroom is hier ook wel geil. Tegenover de filmzaal een gordijn naar de darkroom. Meer een gang met een paar schotjess. Aan het einde een gloryhole die uitkomt op de grote hand. Hier loopt iedere bezoeker dus langs. Ik ga op mijn knieën voor het gat zitten , kijk wat er achter gebeurt, en steek mijn tong door het gat. In no time heb ik een dikke pik in mijn mond. Ik pak de pik met 1 hand, terwijl ik flink begin te zuigen. Langzaam stoot de pik dieper mijn keel in. Binnen een paar minuten wil de man zijn pik terug trekken. Ik pak hem nog wat steviger beet. Zou hij niet willen klaarkomen ? Maar ik wil zijn zaad proeven. Nog wat meer aan zijn eikel zuigend lukt het me zijn ook in mijn mond te houden. Inderdaad staat hij op het punt klaar te komen. Ik voel zijn eikel schokken, zijn pik dikker worden, en een lading zaad naar buiten duwen. Dan laat ik hem uit mijn mond, en mijn hand laat hem een Beetje los. Dan voel ik zijn harde sperma straal ik mijn gezicht komen. Ik draai me een beetje en de volgende straal komt op mijn neus. Dan de volgende op mijn voorhoofd. In het weinig licht zie ik nu alleen nog een druppel uit zijn pik stromen. Deze lik ik eraf. , En laat zijn pik los. De man loopt weg,. Zie achter hem 3 mannen staan trekken, die hebben ook wel genoten van deze pijp beurt.

Met mijn gezicht nog vol sperma, loop ik door de verlichte gang en langs de bar via de kleedruimtes, naar de sling. Ik hoop eigenlijk dat ik gevolgd wordt, en dat in de sling dit feest kan doorgaan. Liggend in de sling smeer ik het zaad van mijn gezicht en wrijf het over mijn buik en borst. Al snel begint het zaad op te drogen, en is het niet lekker meer. Het duurt me te lang voordat er iemand naar deze sling komt. Maar weer naar de drukte, en de natte sauna bezoek

Lees het vervolg:
Sexverhalen categorie: Homo | Sexverhaal gaat over: , , , , , , ,
11 stemmen, gemiddelde waardering van dit verhaal 6,36
Loading...

Kletsen over dit verhaal met een Shemale/Ladyboy?

De volgende shemales praten er graag over!

henk063 (32)

Wat vind jij...

Geil verhaal?

lekkerpik (53)

Wat vind jij...

Geil verhaal?

grotestaaf (31)

Wat vind jij...

Geil verhaal?


Reageer op dit Sexverhaal

Reacties

Heeeeerlikk

Reactie van Kees op 8 maart 2019 om 13:58

Beantwoorden