Sexverhalen.com » Homo » Een andere massage


Het zou dus deze keer een andere ontmoeting worden dan de vorige keren. De ontmoeting was in detail doorgesproken en de afspraken zouden van meet af aan gerespecteerd worden. Ik belde op het juiste tijdstip aan en klom de trap op naar boven. Daar aangekomen nam ik een douche en ging op de massagetafel liggen, op mijn buik, met mijn handen langs mijn hoofd naar voren en mijn benen licht gespreid. De kamer was warm en er brandde een kaars. Ik hoorde de deur opengaan en deed, zoals afgesproken mijn ogen dicht. Een blinddoek werd over mijn ogen gedaan en ik voelde dat mijn polsen en enkels met doeken aan de massagetafel werden vastgebonden. Een warme vloeistof werd over mijn benen gesmeerd en mijn kuiten werden gemasseerd. Het was heerlijk om de handen over mijn kuiten te voelen gaan en ik voelde dat de hele situatie mij opwond. Dit was de eerste keer dat we elkaar zo ontmoeten.

De handen gingen steeds hoger en mijn bovenbenen werden gemasseerd. Hij, de masseur, kwam aan mijn linkerzijde staan. Ik voelde zijn kleren en even dacht ik een stijve pik te voelen, of verbeeldde ik het me? Mijn billen werden aangeraakt en zachtjes voelden ik de vingers langs mijn bilspleet gaan, daarna gleden ze door en beroerden het begin van mijn pik. Ik kon er niet veel van genieten want de vingers waren alweer weg voordat ik het wist. Mijn onderrug kwam aan de beurt maar telkens voelde ik de handen en de warme olie weer langs mijn billen naar voren glijden. De vingers bleven steeds langer draaien rond mijn gaatje en langzaam begon dat deel van mijn lichaam het centrum van de massage te worden. De gladde vingers gleden naar binnen en masseerden de binnenkant. Ik kreunde en vanzelf begon mijn onderlichaam te bewegen. 2 vingers gleden naar binnen en rekten de opening langzaam op. Ze gleden eruit en toen voelde ik hoe een dildo zachtjes naar binnen werd geschoven. Het gevoel hoe de eikel langs de randen naar binnen gleed was geweldig. Met een geplaatste dildo werd de massage van de onderrug hervat. Ik voelde hoe hij langzaam mijn schouders begon te masseren. Hij verplaatste zich naar het hoofdeinde en ik voelde hoe een van de handen mijn mond opendeed. Tot mijn verrassing schoof hij zijn lul naar binnen en terwijl ik zijn pik likte masseerde hij mijn schouders. Het was geil om dit zo in complete duisternis te ondergaan.
Zijn pik gleed uit mijn mond en hij maakte me los. Geblinddoekt hielp hij me bij het omdraaien op de massage tafel. Hij schoof de dildo weer naar binnen en begon aan de onderkant bij mijn enkel de massage van de voorkant van mijn benen. Telkens gleden zijn handen hoger totdat hij mijn pik begon te masseren. Zijn handen met olie gleden langs mijn balzak en ik voelde hoe mijn eikel in zijn mond werd genomen. Heerlijk om de tong langs mijn pik te voelen gaan en tegelijkertijd de geoliede handen langs mijn lichaam te voelen. Zijn lippen kwamen op die van mij en zijn tong gleed naar binnen terwijl mijn tepels zacht en daarna hardhandig werden bewerkt.
Hij hielp me overeind en nam me mee naar de slaapkamer. Ik wist dat ik op mijn rug moest gaan liggen. Nog steeds geblinddoekt voelde ik hoe hij een condoom om mijn pik deed en hoe die bij hem naar binnen gleed. Hij bereed me en duwde tegelijkertijd een vinger in mijn gaatje. De poppers kwamen er aan te pas en beiden wisten we dat het niet lang meer zou duren. Hij gaf me poppers en ging op mijn gezicht zitten. Ik likte hem diep en speelde met mijn pik. Toen spoten we beiden.

Lees het vervolg:
Sexverhalen categorie: Homo, Korte verhalen | Sexverhaal gaat over:
19 stemmen, gemiddelde waardering van dit verhaal 6,68
Loading...

Kletsen over dit verhaal met een Shemale/Ladyboy?

De volgende shemales praten er graag over!

fuckmyass (31)

Wat vind jij...

Geil verhaal?

lucasleon (19)

Wat vind jij...

Geil verhaal?


Reageer op dit Sexverhaal