Sexverhalen.com » Groepssex » Geile belevenissen van een getrouwde bi man


Ben dus al zo’n 13 jaar op zoek naar de grens van sex met mannen, en af en toe een trio met een stel MV. Momenteel is mijn grens geneukt worden. Nog niet gedaan, maar wel nieuwsgierig en ook aan het experimenteren met vingers en komkommers.

Mijn prikkie in een mannen kont is geen probleem. Vooral als ze dan zich dicht knijpen, en je als het ware leeg melken. Zoals die keer in Las Palmas. Ging daar op een door de weekse middag, naar een sauna. Gay, met film, en darkroom. Leuk daar. Was er al een paar keer eerder geweest, en steeds wel leuk en lekker. Nu was het niet zo heel druk. Dus even zoeken waar de geile actie gebeurde. De film ruimte zat 1 man te trekken aan zijn dikke, korte pik, terwijl hij met een vinger in zijn kontje zat. Verder zoekend vond ik nog een man op z’n knieën met kont uitnodigend omhoog, in een kabinet. Deur uitnodigend open. Even aan zijn kutje gelikt, en aan zijn pik getrokken.
Verder kon ik eigenlijk niemand vinden. Aan de bar gezeten maar eens geïnformeerd. Inderdaad maar 2 andere bezoekers. Blijken samen binnen gekomen te zijn, en waarschijnlijk Duits. De barman dacht dat ze samen waren. Na een biertje nog maar eens de mannen zoeken. Nu zijn ze samen in de cabine. Liggen in standje 69 elkaar te pijpen en de bovenste wordt met 2 vingers in zijn kontje geneukt. Dat is geil.

Na even te staan kijken en trekken aan mijn inmiddels stijve 19 cm pikkie, wat dichterbij gaan staan. Nu ziet de onderste man mij staan. Met zijn vrije hand pakt hij mijn pik stevig beet en brengt hem bij zijn andere hand. Die hand heeft een duim in de komt van de andere man. Dus nog 4 vingers vrij om mijn pik te grijpen. Zo is mijn dikke eikel wel heel dicht bij het gaatje, inmiddels openstaand gat door de duim erin. Nu kan ik het ook niet meer houden, en terwijl ik getrokken wordt duw ik mijn pik verder vooruit. Voordat ik er erg in heb steekt meer dan de helft in het strakke kontje. Ik voel de duim onder mijn eikel langs schuiven.
Daar zat ik dus; 2 mannen voor me liggend in 69. Ik word door de onderste met 1 hand getrokken. En hij heeft de duim van die zelfde hand in het kontje van de bovenste man. Nu moet ik mijn eikel ook wel in dat gaatje doen. Het wordt allemaal wel wat strak. Nooit meegemaakt, dit is lekker!!! Op de een of andere manier lukt het me steeds mijn pik terug te trekken, zonder dat de duim uit het kutje glipt. Zo blijft mijn eikel steeds onder druk van de duim te staan. Ik kijk even beneden me en zie dat er beneden ook flink gepijpt wordt. Het oorspronkelijke 69 standje is nog steeds aan de gang. De man met duim en pik in hem kan het niet echt hebben, en stopt met pijpen. Hij heeft alle lucht nodig die hij ademen. Een pik er bij in zijn mond zou niet meer gaan.

Doordat dit wel erg lekker en nieuw is, duurt het niet lang voordat ik klaar kom. Echt veel sperma schiet uit mijn nu erg dikke pik. Ik blijf stoten, dus komt er flink wat zaad mee naar buiten. Dit loopt over het gezicht van de onderste man, en maakt hem nog geile. Hij laat mijn pik los, en gaat als een bezetenen aan de pik boven hem zuigen. Tegelijk begint hij zichzelf te trekken. Snel komt hij dan ook klaar en spuit veel zaad in het gezicht van de geneukte man. Dat heeft weer gevolgen voor zijn geilheid. Hij gilt het uit, en komt zo klaar in de mond van zijn pijper.
Kunt u het nog volgen? Het is 1 groot zaad bad. 1 man heeft 2 ladingen in zijn gezicht, de ander 1 lading. Ikzelf ben al mijn zaad kwijt. Dus veeg ik snel wat zaad van het gezicht onder me. En smeer dit over mijn pik, buik en borst. Dat is zo lekker. Beter is dat het over me heen gespoten wordt, maar het is nu even niet anders.

Even douchen, en nog een rondje door de sauna. Nog steeds zijn er geen andere bezoekers. De barman, inmiddels naakt met een stijve pik, vertelt me dat hij heeft staan kijken, en dat hij het wel geil vond. Terwijl hij dit verteld wordt zijn pik nog stijver. Ik trek er even aan, en hij aan mijn slappe pikkie.
Dan komen de 2 Duitsers ook in de bar. Komen bij ons staan en we gaan in een cirkel staan. Zo trekken we elk de man rechts van ons. Al snel. Staan er 4 pikken van 15 tot 22 cm (de barman) naar elkaar gericht. Spuiten zit er nu even niet in maar het is wel weer geil. Om beurten gaan we alle 4 op ons knieën en doen een likje en zuigje aan de 3 anderen. Na een tijdje blijkt dat we op zijn. Nu even een drankje, en een praatje. Het is nog laat geworden, en de barman spoot zijn sperma in mijn gezicht, terwijl de 2 Duitsers het zaad oplikten.

Lees het vervolg:
Sexverhalen categorie: Groepssex, Homo | Sexverhaal gaat over: , , , , , , , , , , , , , ,
24 stemmen, gemiddelde waardering van dit verhaal 6,88
Loading...

Kletsen over dit verhaal met een Shemale/Ladyboy?

De volgende shemales praten er graag over!

joffeltje (49)

Wat vind jij...

Geil verhaal?


Reageer op dit Sexverhaal