Sexverhalen.com » Homo » Bisex ontdekken en doen (2)


Na het verhaaltje over het Spaanse strandje in de duinen, nu ook weer Spanje, maar in een sauna.
In Bilbao, 2 sauna’s. 1 was ik al een paar keer geweest en prima naar me zin gehad. Nu maar eens de andere proberen.
Bij binnenkomst ziet het er prima uit. Wat kleiner dan de andere sauna. In de kleedruimte wel meer oudere mannen. Ben zelf ook niet meer de jongste, en om nou als 55 jarige met jongens van 20-25 te sexen vind ik zelf niet zo.

Pas een half uurtje na openingstijd, maar al wel een man of 15 binnen. Een gang met veel kamertjes. De meeste deuren zijn open. Nog weinig actie, maar het is nog vroeg. Aan het einde van de gang een video room. Daar zitten er al een paar te trekken. Verder nog Turkse sauna (stoombad) maar die werkt niet. En een droge Finse sauna. Een flink bubbelbad waar duidelijk met pikken gespeeld wordt. Wat heel mooi is zijn de douches. Een grote douche met 12 sproeiers, die geschikt zijn door een kralen gordijntje. Dus je ziet je buurman goed als hij daar staat te douchen. En je kan direct ingrijpen als hij daar trek in heeft.

Persoonlijk vind ik dan de video room de ruimte waar het gaat gebeuren. Ik ga op de voorste rij zitten met me ook te spelen. Beetje achterover en kijken naar de mannen die om het hoekje gluren, of soms even binnen komen. De meeste zijn wel even nieuwsgierig naar mijn getrek. Sommige blijven even staan, en trekken hun ook stijf op het zicht van mijn ook. Als het een lekkere ook is maak ik een gebaar, dat ik wel wil pijpen. Kom maar hier, dan doe ik je lekker zuigen….
Na een tijdje 1 of 2 likjes aan een pik, blijft 1 man staan, en laat zich flink pijpen. Wat is dit lekker. Zijn pik is lekker dik. Ik moet mijn mond echt helemaal open doen. Terwijl ik zijn ballen kneed, gaat hij steeds meer mijn keel in. Zijn zalige pik wordt dikker en hij stoot steeds dieper. Er komen nu steeds meer mannen bij staan kijken.

Dan komt er iemand tussen de benen van de man voor me door. Hij komt mij pijpen. Dat is lekker. Links en rechts van me zie ik ook 2 flinke pikken. Die ga ik dus snel trekken. De pik rechts is wel heel erg dik. Ik kan hem net niet omvatten met mijn hand. Zo ga ik een tijdje do0r, 1 pik en likken en 2 in mijn handen.. ik maak ze duidelijk dat ik zaad wil zien. Mijn Spaans in niet best, maar met gebaren is het hun snel duidelijk. (Ik wrijf wat over gezicht en borst en zeg “aqui, dar aqui”. Een paar man haken af, ze willen misschien nog niet klaarkomen. Ok, later is ook goed. Maar 1 heeft er wel zin in. Na een paar stoten diep in mijn keel, voel ik zijn zaad hard spuiten, ik slik snel door. Maar hij trekt zich terug en spuit nog 3 stralen zaad over mij gezicht en borst.
Lekker is dat. Ik smeer het zaad over mijn buik en borst. En ga weer achterover naar de film zitten kijken. Denk dat deze pijp sessie als een lopend vuurtje rond gegaan is, want nu komen er steeds mannen binnen die duidelijk alleen voor een pijpbeurt komen. Ze lopen direct op mij af. Er zijn grote, kleine, dikken en dunne pikken bij. Allemaal lekker.
Na een uurtje heb ik 5 keer zaad over me heen gehad. Nu is het wel even genoeg. Even douchen en in de bubbels zitten. Tijdens het bubbelbad komt het moeizaam tot een Spaans gesprek, en kan de mannen duidelijk maken dat ik zaad heerlijk vind. Hoe meer hoe beter !!!.

Lees het vervolg:
Sexverhalen categorie: Homo | Sexverhaal gaat over: , , , , , , , ,
17 stemmen, gemiddelde waardering van dit verhaal 7,12
Loading...

Kletsen over dit verhaal met een Shemale/Ladyboy?

De volgende shemales praten er graag over!

bertolini (36)

Wat vind jij...

Geil verhaal?

epicabest33 (34)

Wat vind jij...

Geil verhaal?

geiledude (34)

Wat vind jij...

Geil verhaal?


Reageer op dit Sexverhaal