Sexverhalen.com » Hetero » Uit de hand gelopen potje worstelen – Back home


Luister?

Na een rustige vlucht, die ik grotendeels met de ogen gesloten, doorbreng landen we weer in Nederland. Back home. Zoals op de heenweg is ook hier het uitchecken door Margo tot in de puntjes geregeld. De douane wordt snel gepasseerd en onze auto, inclusief onze bagage, staat al op ons te wachten.

Thuis komen in een huis dat je net pas bewoont voelt het zelfde als een nieuw huis betrekken, merk ik. Terwijl Margo alle spullen opruimt besluit ik de fitnessruimte beneden maar eens te gaan uitproberen. Na een uurtje of 2 sporten komt Margo ook naar beneden met de vraag of ik thuis wil eten, of dat we gaan uit eten. Aangezien ik haar even het huis uit wil hebben zeg ik dat ik het superlief zou vinden als ze zelf zou koken. Margo kijkt me verrast aan, maar ik beargumenteer mijn verzoek door aan te geven dat ik al anderhalve week geen zelf gemaakte maaltijd meer heb gehad en dat ik ontzettend geniet van haar kookkunsten. Een beetje kniezend zegt ze dat ze niets vers in huis heeft, dus dat er dan boodschappen gedaan moeten worden, waarop ik antwoord dat ze dat prima zelf kan doen, het is immers nog vroeg in de middag.

Als ik de autolift hoor spurt ik naar boven om te zien of ze echt vertrekt, wat dus het geval is, want haar auto rijdt de oprit af en de poort door. Naar de slaapkamer dus, waar ik een aantal zaken wil organiseren: zo wil ik Margo tussen de pilaren van het bed kunnen binden, maar haar ook ertegenaan kunnen binden. Dit heeft enige voorbereiding nodig, aangezien ik wel weet dat Margo materialen gekocht heeft ervoor, maar ik weet niet waar het ligt. Haar kast doorzoekend, vind ik wat ik nodig heb en ik probeer enkele mogelijkheden uit op de pilaren van het bed. De door mij aangebrachte lussen, laat ik om de pilaren zitten en stop ze in, onder de matrassen: uiteraard zie je dat er iets om de pilaren vast gemaakt is, maar dat is juist de bedoeling. Daarbij check ik ook de mogelijkheden om haar op haar eigen matras vast te kunnen maken. Nadat ik tevreden ben over de mogelijkheden zet ik de aangeschafte pluggen op de kast aan het voeteneind van het bed en leg tevens ik de handboeien erbij. Voor Margo leg ik kleding op het bed, die ik haar straks aan laat doen en tevreden over mijn voorbereiding aanschouw ik de slaapkamer. Terug in het souterrain van het huis neem ik een infrarood behandeling en duik daarna in het zwembad om een paar baantjes te trekken.

Al met al ben ik toch even bezig geweest want Margo voegt zich bij me en neemt plaats aan het barretje om mijn activiteiten te bekijken. “Is het eten al klaar?” vraag ik. “Nee joh, ik ben net terug van de winkel en heb alles ingeruimd” antwoord ze. “Wat is er?” vraag ik haar “je kijkt zo vermoeid”. “Ben ik ook” zegt ze “en dan laat jij me ook nog boodschappen gaan doen”. “Je had toch om hulp kunnen vragen” kaats ik terug. Ze lacht omdat ze weet dat ze dit nooit doet, maar ik haar daar wel al een paar keer op gewezen heb: ze is immers absoluut geen slaaf, maar alleen in bed onderdanig. “Ga je anders even lekker opfrissen” zeg ik. “Ja, dat kan ik wel doen” zegt ze “ik loop immers al van gisteravond in deze kleding”. Ze loopt de trap op en ik trek nog een paar baantjes, waarna ik aan het barretje een sportdrankje neem en mijn mail check op de tablet. Na een half uurtje loop ik naar boven en ga direct naar de slaapkamer om me aan te kleden: de kleding van Margo is van het bed verdwenen, zodat ik nu weet wat ze draagt tijdens het koken. De pluggen staan er wel nog allemaal, dus deze hint heeft ze niet begrepen.

Als ik in mijn gemakkelijke kleding de keuken inloop word ik inderdaad vrolijk van de prachtige dame, die ik de mijne mag noemen. Margo is slechts gekleed in een gladde satijnen broekje in de vorm van een halve string en daarboven draagt ze een singletje van dezelfde stof. Haar voeten worden gesierd door een stel hoge hakken in een zwarte lederen uitvoering. Ze ziet eruit om op te vreten. Ik loop de keuken in en groet haar met een kusje in haar nek, terwijl zij met de potten en pannen in de weer is. “Je hebt echt een softe smaak” zegt ze. Ik vraag wat ze bedoelt. Je kleedt me liever in een schattige, verhullende en spannende outfit als dat je me naakt laat rondlopen. “Soms” zeg ik “dat is afhankelijk van mijn stemming”. Ik weet zelf wel beter, want na de maaltijd zal ze er echt aan moeten geloven, maar ik laat haar even in de waan dat we een romantische avond tegemoet gaan, in de wetenschap zat zij romantiek graag anders beleefd als een dinertje bij kaarslicht. Ze heeft inderdaad weer geweldig gekookt en ik complimenteer haar daar dan ook mee. Als zij alles opgeruimd heeft nemen we een afzakkertje aan het barretje in het souterrain.

Tijdens het eten en tot het moment dat we aan het barretje gaan zitten is ons samenzijn gebaseerd op gelijkheid: dit is immers hoe ik het graag heb. Margo is in mijn optiek dan ook mijn partner en zeker niet mijn slavin, hoewel zij zich graag als zodanig profileert, in de beslotenheid van ons huis. Na het derde cocktailtje komt dan eindelijk haar vraag: “waarom staan de anaalplugs op de slaapkamer. “Ik heb je toch gezegd dat ik je binnenkort eens van achter wil nemen” antwoord ik alsof het de normaalste zaak van de wereld is. “Dat weet ik” zegt ze “maar moet dat dan zo prominent op de kast staan?” “Wie bepaalt dat?” vraag ik. “Jij” zegt ze. “Dus?” vraag ik. “Sorry” zegt Margo. Ik accepteer haar excuses niet, maar wijs haar voorzichtig op het feit dat ze zich met deze vragen en met het ter discussie stellen van mijn besluiten op glad ijs begeeft.

In tegenstelling tot de gehoopte reactie, windt mijn dominantie haar zichtbaar op. “Waarom heb je me vanmiddag niet even geholpen met uitpakken en de boodschappen” vraagt ze. “Dat is jouw afdeling” ontwijk ik haar vraag “maar waarom vraag je dit eigenlijk? Wil je dat ik jouw werk hier in huis ga doen?” “Nee, sorry” zegt ze “maar ik dacht dat we de dingen samen deden”. “Luister” zeg ik “ik zeg je dit maar een keer. Jij hebt geld genoeg om dit werk te laten doen, dus val mij er niet mee lastig. Als je de lokale economie wil ondersteunen dan huur je toch gewoon iemand in”. “Ik wil geen vreemden in ons huis” zegt ze. “Dan zeur niet, en doe het zelf” zeg ik bot. Uiteindelijk komt de vraag er toch direct uit, omdat ze haar nieuwsgierigheid niet meer kan onderdrukken “waarom zijn er stroken aan de pilaren van het bed gemaakt?” “Tegen de tijd dat je dat weet zijn we een paar maanden verder” antwoord ik suggestief. “Hoezo een paar maanden?” vraagt ze. “Omdat jij de pijn niet uit jezelf wilt dragen en ik je deze pijn niet ga toedienen” zeg ik. Ze slikt en haar blik verandert in die van die van een suïcidale prooi. “Waarom zou je daarop wachten?” vraagt ze “ik ben er immers klaar voor. “Ben je niet” zeg ik kortaf. “Waarom niet?” vraagt ze. “Sta op en kom voor me staan” zeg ik. Margo gehoorzaamd en staat op van haar kruk en komt tussen mijn benen in staan. “Wat ben je vergeten?” vraag ik. “Weet ik niet?” zegt ze. “Wat heb je gedaan nadat je je opgefrist hebt?” vraag ik. “Gekookt?” zegt ze meer vragend dan antwoordend. “Daarvoor” zeg ik. “Me aangekleed?” “Juist, en wat ben je vergeten in te brengen, tussen de douche en het aankleden?” vraag ik nu leidend naar de pluggen. “Stonden de pluggen daarvoor op de kast?” zegt ze terwijl ze zichzelf voor de kop kan slaan dat ze deze overduidelijke hint niet begrepen heeft. “Dus, ben jij er klaar voor?” vraag ik. “Weet ik niet” zegt ze. “Als jij niet bereid bent gewoon te gehoorzamen en overduidelijke hints niet begrijpt, hoe zou je dan pijn kunnen verdragen?” vraag ik terwijl ze er naar smacht om lichamelijk aan pijnprikkels onderworpen te worden. Ik begrijp serieus niet hoe dit bij haar werkt, maar zij heeft fysieke pijn nodig van degene die haar lief heeft. Voor haar is dit een manier om bevestigd te krijgen dat ik om haar geef: ze zou dit dan ook niet van een ander kunnen verdragen, zo blijkt. “Mag ik het alsnog gaan doen?” vraagt ze. “De laatste keer dat je dat gedaan hebt, was ik je een half uur kwijt” zeg ik “dus alleen als je binnen 5 minuten terug bent dan mag het. Dus wees op tijd.”

Er zijn acht minuten voorbij als Margo terug het souterrain inkomt en zich weer bij me voegt aan de bar. Ik kijk haar niet aan, maar zit met mijn gezicht gedraaid richting bar, wat op mijn tablet te prutsen “Te laat” zeg ik kortaf. “Ja, maar” zegt ze, maar ik onderbreek haar door te zeggen dat ze moet zwijgen. Ik draai me om en Margo heeft haar broekje niet meer aan en staat een beetje ongemakkelijk voorover, waaruit ik opmaak dat de plug er inderdaad in zit. “Wie heeft jou gezegd dat je je mocht uitkleden?” vraag ik. “Sorry” zegt ze “ik dacht dat dit de bedoeling was omdat ik de plug moest gaan indoen”. “Moest of wilde” vraag ik. “Sorry” zegt ze “je hebt gelijk, wilde indoen”. “En waarom ben je te laat” vraag ik. “Ja sorry, maar het lukte niet zo goed” zegt ze een beetje verdrietig en beschaamd. “Hoe vaak ga jij vandaag nog je excuses aanbieden omdat je niet luistert of omdat je niet gehoorzaamt?” vraag ik. Margo kijkt nu echt niet meer geamuseerd, maar voelt zich zo groot als Kleinduimpje: ze is inderdaad verslaafd aan de psychologische druk en bezwijkt keer op keer eronder: ondanks dat het een hele slimme dame is, lukt het haar niet om nuchter na te denken, als ze opgewonden is. “Verdien jij het wel om klaar te komen vandaag” vraag ik. “Nee” zegt ze direct en ik complimenteer haar met het juiste antwoord. “Pas op de dag dat jij je voorbeeldig gedraagt, luistert en doet wat ik je opdraag, mag je klaar komen. Begrepen?” “Ja Pieter, ik zal beter mijn best doen om je te gehoorzamen” zegt ze. “Goed” zeg ik “voor nu betekent het dat ik je moet straffen, dat zal je wel begrijpen”. “Dat begrijp ik” zegt ze te enthousiast in de veronderstelling dat ze het stiekem toch lekker zal gaan vinden. “Ga de boeien maar pakken” zeg ik “en neem de enkelboeien ook mee”.

Nu is ze wel binnen 2 minuten terug en ze heeft zelfs aan de sleuteltjes gedacht. Op de positie waaruit ze naar boven vertrokken is komt ze nu weer staan: tussen mijn benen. Ik grijp een mes, vanachter de bar uit en streel hiermee over haar bovenlijf, om het achter haar singletje door te halen. Als ik het stof van haar af snijd, schrikt ze een beetje en er klinkt een klein opgewonden gilletje. Ik doe het mes weg en aanschouw haar overheerlijke lichaam, dat alleen mij toebehoort. Zonder een woord te zeggen, draai ik haar om en maak haar handen achter haar rug vast met de boeien, waarbij ik tevens zie dat de plug die ze in heeft gedaan nummer 2 is, dus ze heeft al een grotere plug genomen, denk ik tevreden.

Zodra ze vast zit draai ik haar weer naar me toe en duw haar bovenop haar hoofd, om haar duidelijk te maken te knielen, wat ze ook direct doet. Ik sta op om haar enkelboeien vast te maken en gezien het feit dat ze boeien genomen heeft, waar vrijwel geen ketting aan zit (dus waarbij de enkels bijna tegen elkaar geduwd worden) maak ik de boeien vast gekruist met de handboeien, zodat ze ongemakkelijk achterover getrokken wordt. “Het is tijd voor jou om enkele keuzes te maken” zeg ik “je hebt bij elke vraag 3 seconden om te antwoorden, dus ik wil direct een antwoord. Antwoord je te laat, dan ontvang je beide opties. Knik als je me begrepen hebt”. Ze knikt ja.

Om de druk wat op te voeren, stel ik mijn vragen niet direct, maar neem ik er de tijd voor. Voor de eerste vraag drink ik een cocktailtje en negeer ik haar door met mijn rug naar haar toe te gaan zitten. Als ik me omdraai, kijkt ze welhaast smekend mijn kant op, of ik alsjeblieft wil beginnen: ze zegt echter niets en wacht af, waaruit ik opmaak dat ze haar positie begrijpt. “Water of champagne?” is mijn eerste vraag. “Champagne” zegt ze direct en beseft meteen dat dit misschien niet het handigste antwoord was. Ik neem een fles champagne uit de koeler, duw er een lang rietje in en zet de fles tussen haar benen om het rietje in haar mond te duwen met de mededeling dat ze tien minuten heeft, waarna ik me omdraai richting bar. Na exact tien minuten draai ik me om en zie ik dat ze de fles warempel leeg heeft. Die is dadelijk goed dronken bedenk ik en ik besluit haar ogen goed te monitoren, vanaf nu. “Sperma of kutgeil?” vraag ik. “Sperma” antwoordt ze meteen en als ik zeg dat, als ze kutgeil gezegd had, zij had mogen klaarkomen om zichzelf te proeven, zie ik toch wederom een lichte teleurstelling in haar gezicht.

Ik doe mijn broek uit houd mijn pik, die al een poos stijf is, voor Margo’s mond, die zij als vanzelf opent om mijn pik meteen te omsluiten met haar volle lippen. Aangezien zij vast zit help ik haar met mijn handen en af en toe haal ik hem eruit, zodat ik haar mijn ballen kan laten likken. Mijn opwinding is echter dermate groot, dat ik graag snel wil klaarkomen, dus ik ruk me uiteindelijk klaar in haar mond. Ze slikt gulzig mijn zaad door en is zichtbaar opgewonden doordat ze mijn pik heeft mogen zuigen. Om haar niet de indruk te geven dat ik rekening houd met haar kleed ik me gewoon weer aan en neem een drankje, terwijl ik weer met de rug naar haar toe ga zitten. Ze zit nu toch al een uurtje met haar knieën op de harde tegelvloer en moet toch onderhand last van haar benen en armen beginnen te krijgen, bedenk ik. Ik laat haar langer wachten als de keren ervoor en blijf zeker een kwartier met mijn rug naar haar zitten.

“Pijn aan je tepels of aan je kutje?” vraag ik. “Tepels” zegt ze en voor het eerst maakt ze een goede keuze is mijn mening. Niet dat ik haar een plezier doe als ik haar tepels vastneem achter de piercings, er te hard aan trek, om ze vervolgens een halve slag te draaien en ze zo nog verder uit te rekken. Ik laat overigens pas los als ik haar ogen waterig zie worden en ze het overduidelijk uit wil gillen, maar dit niet doet vanwege het feit dat ze zich netjes moet schikken in wat ik wil en doe: daar is gillen geen onderdeel van uiteraard. Nu laat ik haar niet bijkomen en vraag “pijn aan je kont of je gezicht?” “Kont” zegt ze met volle overtuiging. Ik neem een kruk en plaats deze voor haar hoofd en zeg haar dat ze haar kin hierop moet leggen. Dan neem ik nog een kruk en zet deze klaar achter haar. “Zet je schrap” zeg ik als ik haar aan haar boeien omhoog til, om zo haar haar hoofd als hevel te gebruiken om haar lichaam horizontaal te krijgen, zodat ik de klaar gezette kruk onder haar buik kan schuiven en zij hierop komt te liggen.

Nu hoef ik me niet te bukken om aan haar anaalplug te komen om hiermee te spelen. Ik trek de plug er een beetje uit, tot het dikste gedeelte precies aan de binnenkant van haar kringspier zit, om de plug vervolgens met een vinger weer voorbij de kringspier te duwen zodat de plug vanzelf weer naar binnen wordt geduwd door de sluitende kringspier. Dit proces herhaal ik tientallen malen en Margo probeert enkele malen de plug uit haar kontje te persen als de verdikking tussen haar kringspier zit, wat ik uiteraard niet laat gebeuren. Als ik er genoeg van heb, zet ik haar weer op de grond, waar ze met een van pijn vertrokken gezicht weer keurig in de houding zit: of de pijn van haar kont of haar knieën komt is mij niet duidelijk en maakt mij ook niet echt uit: ze wil pijn, ze krijgt pijn.

“Rode billetjes of rode wangetjes?” vraag ik vervolgens heel liefjes. “Billetjes” antwoordt zij te laat omdat ze overduidelijk geen keuze kan maken, waarop ik een enkelboei losmaak en haar voorover over twee krukken leg. In plaats van een paar tikken op haar billen, bewerk ik haar billen nu stevig en sla net zo lang met mijn vlakke hand tegen de prachtige kont, tot mijn hand te zeer doet om verder te gaan. De kont is werkelijk knalrood, en Margo heeft af en toe een kreetje geslagen van pijn. Ik maak de enkelboeien niet meer vast maar dwing haar op haar knieën en zeg haar “benen ver uit elkaar, zodat je niet omvalt als ik je raak en doe je ogen dicht”. Margo lekt uit haar kutje en is zichtbaar opgewonden door de behandeling. Ze weet dat ze nu, voor het eerst een tik in het gezicht gaat krijgen van me en tevens weet ze dat het mij meer moeite kost om uit te delen, als dat het haar zal doen om te ontvangen: sterker nog zij smacht ernaar.
Ze beweegt af en toe met haar knieën, als een catcher bij het honkbal, in afwachting van de klap die gaat komen. Ik laat haar echter wachten, drink nog iets en houd haar goed in de gaten.

Als ik zie dat ze iets meer ontspannen gaat zitten, weet ik dat ze niet geloofd dat ik het ga doen en als ze na enkele minuten volledig ontspannen zit en zelfs haar kaakspieren niet meer strak staan klets ik haar met mijn vlakke hand op haar wang. “Auw” komt er meteen uit haar mond, terwijl ik op dat moment haar andere wang met mijn andere hand een tik verkoop. Dan stop ik en aanschouw wat er gebeurt. Ze trilt van genot in plaats van pijn, wat natuurlijk niet de bedoeling is dus ik verkoop haar nog een paar tikken en stop pas als haar wangen rood gekleurd zijn.

“Ben je tevreden met je keuzes” vraag ik. “Ja dat ben ik” zegt ze met een trillende stem en vochtige ogen. “Heb je genoeg gehad?” vraag ik omdat ik inschat, dat dit het geval is. “Als jij het genoeg vindt geweest dan berust ik daarin” zegt ze keurig, wat eigenlijk gewoon ja betekent. Dan kom maar zitten zeg ik terwijl ik, gebarend naar de barkruk naast me. “Mogen mijn armen los” vraagt ze. Ik antwoord niet maar ontdoe haar van haar boeien en ze vliegt me om de hals om me uitvoerig te bedanken. “Als je de plug uit wilt doen dan mag je dat achter de bar doen” zeg ik.
Ze kijkt alsof ik compleet gek ben geworden, maar ze ziet dat ik het meen en het ding moet er van haar overduidelijk uit, dus ze stapt achter de bar en verwijderd het ding zonder dat ik zicht erop heb. Hier is het mij uiteraard ook niet om te doen, maar ik wil niet dat ze stiekem gaat masturberen.

Ze komt naast me zitten en ik bied haar een glas champagne aan. “Mag ik water” vraagt ze. “Nee, je hebt champagne gekozen” antwoord ik en gedwee neemt ze het glas aan. Haar glas gaat in een keer leeg en ze zegt dat ze even naar het toilet gaat. “Nee” zeg ik “je gaat niet”. “Toe Pieter, ik moet echt plassen” zegt ze. “Als je echt moet dan doe je het maar in de wasbak, maar jij gaat je niet stiekem klaar zitten vingeren op het toilet” zeg ik. “Dan wacht ik wel” zegt ze. “Dan was je dit dus inderdaad van plan” zeg ik stellig. “Nee, ik moet echt plassen” zegt ze. “Wasbak” zeg ik terwijl ik naar achter de bar wijs “en schiet op, want ik wil naar bed. Ze klautert op de wasbak met haar gezicht van mij af en binnen enkele seconden kletteren er dikke stralen plas uit haar haar poesje in de wasbak. Ze veegt zich af met enkele doekjes, spoelt de bak uit en komt weer naast me zitten. “Naar bed” zeg ik en ik volg haar de trap op richting onze slaapkamer. “Slaap je liever op je rug of op je buik” vraag ik. “Op mijn buik, hoezo” vraagt ze. “Slaap je liever met je handen op je rug of boven je hoofd” vraag ik. “Boven mijn hoofd” zegt ze. “Liggen” draag ik haar op en ze neemt op haar buik plaats op bed. Ik bind haar vast met haar handen uit elkaar aan de stroken, die tussen de matrassen uitkomen en de stroken aan de pilaren aan haar kant van het bed. Ze ligt ontspannen, dus zou moeten kunnen slapen, in elk geval een paar uurtjes, denk ik. Haar billen zijn al veel minder rood, als dat ik gehoopt had, waaruit maar eens te meer blijkt dat op billen slaan met de vlakke hand, eigenlijk geen goed idee is: de billen winnen immers meestal.

De hele situatie heeft mij echter dermate opgewonden, dat ik weer een stijve heb, waarop ik besluit dat ze me nog eens mag pijpen. Ik ga wijdbeens voor haar gezicht zitten en zodra Margo mijn stijve ziet hapt ze gretig naar mijn harde vlees. Ik trek me als het ware af, door een hand over mijn pik heen te bewegen en met mijn andere hand haar hoofd in hetzelfde ritme over mijn eikel te dwingen. “Niet slikken als ik klaarkom” zeg ik, waarop ik binnen enkele seconden een kleine lading zaad in haar mond spuit. “Je slikt pas als ik het zeg, begrepen?” Knik als je me begrepen hebt zeg ik, waarop ze direct ja knikt. Ik ga naast haar liggen en leg mijn hoofd op haar onderrug, terwijl ik de deken over ons heen trek en haar billen streel: wat een magnifieke stuk vlees denk ik terwijl ik in slaap val.

Ik word wakker met een kleine kater en lig met mijn rug naar Margo. Als ik me omdraai zie ik, tot mijn verbazing dat ze nog slaapt. In deze positie zou ik geen oog dicht doen, maar zij geniet er zelfs van, lijkt het. “Goedemorgen” zeg ik terwijl ik tegen haar aan kruip. “Hoi” zegt ze met een verliefde blik terug. “Je hebt weer niet geluisterd” zeg ik liefjes. “Hoezo niet?” vraagt ze. “Mocht je al slikken dan?” “Nee, maar jij was in slaap gevallen” probeert ze om het goed te praten. “En dus?” zeg ik. “Sorry” zegt ze “je hebt gelijk, je hebt me hier geen opdracht toe gegeven”. “Dat is je eerste excuus van vandaag. Als er nog meer dan 2 volgen, krijg je vandaag wederom geen orgasme en bind ik je weer zo vast vanavond. “Begrepen” zegt ze, terwijl ik bezig ben haar los te maken. “Voor de duidelijkheid” zeg ik “je blijft vandaag in mijn gezichtsveld en vraagt toestemming als je mijn gezichtsveld wilt verlaten. Dit doe je ook als wij vandaag ergens in het openbaar zijn. Doe dit dan niet door het zo expliciet te vragen, maar doe het wel”. “Begrepen” zegt ze wederom.

De spanning in haar lijf is voelbaar en bijna zichtbaar. Ze heeft slechts een paar uurtjes kunnen slapen, zo zegt ze en dit was niet vanwege het feit dat ze vastgebonden lag, maar alleen doordat ik haar niet heb laten klaarkomen. “Kom” zeg ik “douchen”, waarop we samen door de kledingruimte de badkamer inlopen en samen de inloopdouche ingaan. Ik plaag haar een beetje door haar over haar kontje te strelen en zeep haar uitvoerig in, zodat mijn handen over haar hele lichaam gaan, op het plekje tussen haar benen na: haar kutje komt echt pas aan de beurt als ze zich aan de afspraken houdt.

Margo doet echter hetzelfde met mij en geilt me op door met haar handen mijn kont, ballen en pik te betasten. In deze situatie vrijen we meer als gelijken, totdat zij uit de douche wil stappen, nadat ze gezegd heeft dat ze nu wel schoon genoeg is. “Terug komen jij” zeg ik echter onverbiddelijk. “Waarom” zegt ze met een kinderlijk stemmetje om mij te plagen. Ik pak haar hand en leg deze om mijn pik en haar andere hand leg ik onder mijn ballen. “Je hebt vijf minuten om me te laten spuiten” zeg ik “want anders krijg je vandaag sowieso geen orgasme van me” zeg ik. Zonder een woord te zeggen begint ze aan haar taak, waaruit blijkt dat ze dit vaker gedaan heeft. Ze melkt mijn pik heerlijk, door niet simpelweg te rukken, maar ook te draaien, de druk te wisselen en daarbij constant heerlijk mijn ballen te strelen. Ruim binnen de tijd lukt het haar mij te laten klaarkomen en als dit gelukt is dwing ik haar op haar knieën om mijn eikel even na te likken en er zachtjes op te zuigen. Ik draai de kraan uit terwijl zij op haar knietjes zit en zeg “kom, aankleden, we hebben een hoop te doen vandaag”.

We rijden met de luxe sedan de stad in om voor haar kleding te kopen: wist zij nog niet, maar vond ik nodig. Reden: zij is eigenaresse geweest van een decadent bedrijf en wordt nu onderdeel van een iets moderner bedrijf, waar haar veel te dure mantelpakjes eerder afschrikken, als iets toevoegen. Na diverse winkels bezocht te hebben concluderen we dat haar stijl toch nog een beetje net blijft maar met een casual inslag: strakke broeken, strakke jeans, getailleerde hemden of bloesjes met een sportief jasje. De hakken blijven, dat wel, Margo draagt altijd hakken vanwege haar kont die zo het beste tot zijn recht komt.

“Wat wil je eigenlijk voor je verjaardag?” vraagt ze als we tegen de avond in een leuk, knus restaurantje dineren. “Gewoon een klein feestje met familie, vrienden en wat collega’s” antwoord ik om er nog aan toe te voegen dat ik het wel leuk zou vinden om er een BBQ-feestje van te maken als het weer het toelaat. “Dat lijkt me ook wel leuk” zegt ze “zal ik het organiseren?” “Doe maar” zeg ik aangezien ik me hier nog nooit mee bezig gehouden heb. Het wordt dan ook voor het eerst in jaren dat ik een verjaardagsfeest geef. “Maar eigenlijk bedoelde ik dat niet” zegt ze “ik bedoel eigenlijk te vragen wat je voor je verjaardag wilt hebben”. “Jeetje” zeg ik “jou, nou goed”. “Nee, serieus” zegt ze “wat zou willen hebben?” “We hebben van alles al veel te veel” zeg ik “dus als jij me denkt te kunnen verrassen dan doe je dat en anders vind ik het feest voldoende” zeg ik, maar ik zie haar al broeden op een idee. “Mag ik even gebruik maken van het toilet” vraagt ze. Ik ben positief verrast dat ze het vraagt, ze heeft mijn instructie dus goed onthouden, daarbij, tot nu toe heeft ze zich geen enkele keer hoeven verontschuldigen en ziet het er dus naar uit dat ze vanavond klaar mag komen.

Als we met de auto de garage in gaan met de autolift, springt het licht niet aan en Margo zegt meteen dat het wel een zekering zal zijn. Ik stap uit en Margo is sneller dan mij bij de meterkast om de stop te vervangen. Een meterkast die ik overigens nog niet van binnen gezien heb en nu dus ook niet te zien krijg. Ik schenk er geen aandacht aan dat Margo mij snel voorging met het licht van haar telefoon in de aanslag, maar op een later moment…

Boven gekomen lig ik op bed te kijken hoe Margo al haar nieuwe kleding inruimt: de gracieuze bewegingen van haar lijf volgend, prijs ik me een gelukkig mens, maar aan de andere kant bedenk ik ook dat het wel weer fijn is om over twee dagen weer naar mijn zaak te kunnen, om me te focussen op de expansie en om het plan van mijn collega’s eindelijk te kunnen bekijken. Als Margo klaar is komt ze de slaapkamer ingelopen en vraagt “hoe lang moet ik nog wachten?” “Waarop?” vraag ik. “Om klaar te mogen komen?” zegt ze “ik heb me immers voorbeeldig gedragen vandaag, toch?” “Klopt” zeg ik “je hebt het eerlijk verdiend, maar omdat je er naar vraagt, moet ik je toch straffen” zeg ik. “Kleed je uit” zeg ik, waarop Margo verheugd aan deze opdracht begint. Als ze naakt is draag ik haar op een stropdas van mij te gaan pakken, waarmee ik haar blinddoek. Terwijl ik Margo aan het voeteneinde van het bed posteer bind ik haar enkels apart van elkaar vast aan de pilaren van het bed: en span ze flink aan, zodat ze wijdbeens tussen de pilaren staat: Margo moet zich aan het bed vasthouden om niet te vallen, dus hier help ik haar een handje bij, door haar een duw in haar rug te geven, zodat ze voorover valt. Haar polsen gaan ook door een lus en ik bind haar zo strak vast dat ze in het matras geduwd wordt. Plagend streel ik haar over de rug en billen en hunkerend probeert ze haar kont omhoog te duwen, wat zichtbaar pijn doet aan haar polsen en benen.

Dan neem ik een krukje om achter haar billen plaats te nemen en ik kijk geamuseerd naar het prachtige kontje. Een beetje glijmiddel maakt haar aars iets toegankelijker voor mijn wijsvinger en als ik haar zo een beetje gevingerd heb, vind ik het tijd voor een plug: nummer 3 welteverstaan. De plug wordt door mij goed glad gemaakt en zodra het puntje haar aars raakt, verstrakt deze. Geduldig wacht ik tot Margo ontspant en met nog meer geduld werk ik het dingetje (zo groot en dik als een middelvinger) er langzaam in. Margo piept en kreunt en heeft moeite om het toe te laten, maar zodra de verdikking haar kringspier voorbij is glijdt de anaalplug er makkelijk in. Ze krijgt een minuutje om op adem te komen, wat mij de gelegenheid geeft om me ook uit te kleden.

Omdat ze zo haar best heeft gedaan, besluit ik om haar direct klaar te laten komen: dit is een fluitje van een cent en voor mij een dankbaar en heerlijk klusje: ik kniel achter haar en lik met mijn tong over haar schaamlippen, die smaken als de beste champagne en ruiken als de lekkerste parfum. Na een klein minuutje likken aan haar lipjes, verplaats ik mijn activiteiten naar haar klitje, die ik direct hard en intens lik: dit houd Margo nog geen drie minuten vol en gillend van genot en ingehouden spanning komt ze klaar en verliest haar kutvocht in mijn gezicht.

Terwijl zij nog schokt van haar orgasme neem ik staand achter haar plaats en druk mijn pik naar binnen om haar niet de mogelijkheid te geven om bij te komen. Terwijl ik haar rustig en met lange halen neuk, blijft zij schokken met haar onderlichaam, waaruit ik opmaak dat ze in haar orgasme blijft hangen en nog enkele malen komt. Om haar een beetje terug op aarde te krijgen duw ik met mijn hand tegen de anaalplug die vrolijk uit haar kontje steekt en een enkele keer trek ik er een beetje aan. Margo zit echter op een punt van geen terugkeer en gilt en kreunt alsof ze weken geen seks heeft gehad. Mijn orgasme komt van diep en terwijl ik me vastklamp aan haar kont spuit ik mijn zaad in haar. Direct nadat ik ben klaargekomen treik ik mijn pik en de anaalplug uit haar, waardoor ze over haar hele lichaam trilt en schokt en zo nog een orgasme bereikt.

Ik maak alles schoon, waarna ik haar losmaak en haar onderlichaam op bed til. Ze kruipt tegen me aan en vraagt of ik haar enkelboei wil omdoen, voordat ze in slaap valt: ze is helemaal leeg en voldaan en kan alleen nog maar aan slapen denken. Zodra ze vast ligt leg ik een deken op haar en slaapt ze binnen een paar minuten. Met mijn gezicht voor het hare check ik of ze echt slaapt en als ik de indruk heb dat dit zo is kan ik mijn nieuwsgierigheid niet meer onderdrukken: ik weet dat er iets is in de meterkast in de garage, want haar gedrag bij thuiskomst was verre ver voorbij hulpvaardig: ze wilde gewoon niet dat ik in de kast kwam en probeerde dit luchtig op te lossen. Mijn instinct heeft mij niet in de steek gelaten….

Lees het vervolg:
Sexverhalen categorie: Hetero | Sexverhaal gaat over: , , , , ,
18 stemmen, gemiddelde waardering van dit verhaal 8,22
Laden...

Kletsen over dit verhaal?

Erotisch Sociaal Netwerk | De volgende personen praten er graag over!Gerelateerde Verhalen

Misschien vind je deze verhalen ook leuk om te lezen

6 juni 2015 8.1

Margo’s heropvoeding (deel 1)

zaterdag 6 juni 2015 in Hetero

waardering: 8.1

🔊 Vertel dit verhaal Luister? Vaste lezers van mijn verhalen kennen wellicht de verhalen van “Uit de hand gelopen potje worstelen” waarin Margo en ik, Pieter,…

31 juli 2015 8.4

Roos, de psychologe (2) – Toewijding

vrijdag 31 juli 2015 in Hetero

waardering: 8.4

🔊 Vertel dit verhaal Luister? “Wat ben je toch een eikel, Tom” zeg ik tegen mezelf, zodra ik de auto de oprit af stuur en wegrijd…

26 februari 2015 8.1

De tweede keer

donderdag 26 februari 2015 in Hetero

waardering: 8.1

🔊 Vertel dit verhaal Luister? De eerste keer was spannend, maar ook onhandig en pijnlijk. Van schrik ging de verkering uit en heb ik, geloof ik,…

18 maart 2015 8.1

Uit de hand gelopen potje worstelen – In mijn macht

woensdag 18 maart 2015 in Hetero

waardering: 8.1

🔊 Vertel dit verhaal Luister? Ik volg elke beweging die dit prachtige schepsel maakt en voel me bijna schuldig dat ik haar in deze positie manoeuvreer,…

7 april 2015 8.7

Vreemde voorkeuren verklaard (deel 3) – Yvonne

dinsdag 7 april 2015 in Hetero

waardering: 8.7

🔊 Vertel dit verhaal Luister? Yvonne Een beetje jongensachtig zag ze eruit, Yvonne. Altijd een strakke jeans, gympen en een los shirtje tot ver over haar…

11 april 2015 7.5

Vreemde voorkeuren verklaard (deel 4) – Sexperimenteren met Patty

zaterdag 11 april 2015 in Hetero

waardering: 7.5

🔊 Vertel dit verhaal Luister? Na enkele “relaties” gehad te hebben met dames, die mijn specifieke voorkeuren wel konden waarderen besloot ik, toen mijn leeftijd de…

29 juli 2015 5.7

Een lange plagerij (2)

woensdag 29 juli 2015 in Hetero

waardering: 5.7

🔊 Vertel dit verhaal Luister? Ik open de SMS en krijg de schrik van mijn leven: het is een kort filmpje van mezelf, liggend op het…

31 juli 2015 8.7

Maria’s slipje, mijn hand, haar keurende blik (3)

vrijdag 31 juli 2015 in Hetero

waardering: 8.7

🔊 Vertel dit verhaal Luister? Zittend op het bed in de slaapkamer van mijn gehuurde Spaanse appartement stel ik mezelf de vraag wat te doen: hier…

4 december 2019 6.8

Voor wat hoort wat

woensdag 4 december 2019 in Hetero

waardering: 6.8

🔊 Vertel dit verhaal Luister? Jolanda is een flinke meid van 23 jaar, maar door haar achterstand denkt ze als een kind van een jaar of…

6 februari 2016 6.5

Verleiding terwijl je thuis aan het trainen bent

zaterdag 6 februari 2016 in Hetero, Korte verhalen

waardering: 6.5

Reageer op dit Sexverhaal

Reacties

Tip, wil je in contact komen met iemand via sexverhalen.com... Gebruik de Sexverhalen.com CHAT. Klik hier!

OM TE WORSTELEN HOUD IK VAN STERKE VROUWEN MET STEVIGE GEPRONONCEERDE BILLEN. BORSTEN ZIJN MINDER BELANGRIJK. WIMPIE

Reactie van WIMPIE WORSTEL op 12 oktober 2016 om 14:52

Beantwoorden