Sexverhalen.com » Hetero » Vreemde voorkeuren verklaard (deel 3) – Yvonne


Luister?

Yvonne
Een beetje jongensachtig zag ze eruit, Yvonne. Altijd een strakke jeans, gympen en een los shirtje tot ver over haar billen. Elke keer weer, alsof ze zich schaamde voor haar lichaam. Ik zag waarschijnlijk wat anderen niet zagen. Onder het shirtje zaten leuke kleine borstjes die vriendelijk de wereld in wilden kijken, maar niet het genoegen hadden om met trots gedragen te worden. De benen van Yvonne waren altijd verhuld in jeans, wel strakke, maar toch, echt tot hun recht kwamen de benen ook niet. De in gympen gestoken voeten waren al helemaal een mysterie voor mij, aangezien ik ondertussen wel wist dat ik enorm kickte op vrouwenvoeten, had ik nog nooit het voorrecht gehad die van haar te zien. Een leuk, vrolijk gezicht had ze, dat zeker en daar besteedde ze duidelijk wel voldoende aandacht aan, zag ik, doordat ze zich elke keer als ik haar trof, zeer genuanceerd opgemaakt had om zo de rest van de mensheid haar mooie gezichtje in volle glorie te tonen. Haar kapsel was kort, vrolijk en frivool en ook hier werd overduidelijk elke ochtend met veel precisie de juiste aandacht aan besteed.

Ik ontmoette Yvonne overigens toen ik net afgestudeerd was en mijn eigen zaak gestart had. Yvonne zat destijds op dezelfde training als ik en was (en is misschien nog) net als ik ondernemer. De cursus die ik destijds volgde was gericht op marketing, hoe een succesvol bedrijf te starten en werd wekelijks op donderdagavond gegeven gedurende een half jaar. Zoals gezegd had Yvonne mijn speciale aandacht en ik had wel al eens een aantal flirterige opmerkingen gemaakt tijdens een pauze, waardoor ik de indruk kreeg dat ze wel geïnteresseerd was, maar op de een of andere manier hield ze zichzelf in. Door mijn tijd in Amsterdam was ik echter een stuk assertiever geworden en durfde ik soms zelfs op een meisje, of vrouw af te stappen, in de wetenschap dat het ook wel eens niet lukt. Daarvoor had ik veel last van angst, om afgewezen te worden, waar ik nu dus meer een houding had van “nee heb je, ja kan het worden”.

Tijdens de pauze van de op een na laatste training besloot ik om op Yvonne af te stappen. “Mag ik je wat vragen”. Yvonne keek in de rondte om te zien of ik haar aansprak en bevestigde haar twijfel door met haar vinger naar zichzelf te wijzen en mij vragend aan te kijken. “Ja jij Yvonne, mag ik je wat vragen?” “Zeker” zegt ze. “Wil je na de les met mij nog iets gaan drinken ergens?” “Waarom?” zegt ze verbaasd. “Gewoon, omdat je iets beter wil leren kennen” verklaar ik. “Is goed” antwoord Yvonne. Duidelijk een vrouw van weinig woorden, constateer ik en ik ben dan ook blij dat de trainer aangeeft dat we verder gaan, zodat ik tijdens de les kan verzinnen hoe ik dit ga aanpakken. Mijn plan is eigenlijk te eenvoudig om enige kans van slagen te hebben, echter ik kan niets beters verzinnen dan haar gewoon te zeggen wat ik denk.

Na de training lopen Yvonne en ik naar de bar van het congrescentrum, nemen plaats aan een klein tafeltje en bestellen beiden een frisdrankje bij de toegesnelde kelner. “Waarom wil je me beter leren kennen” start Yvonne het gesprek. “Omdat je me van les 1 al intrigeert” antwoord ik eerlijk. “Hoe zo dat dan?” vraagt ze. “Jij hebt iets dat veel vrouwen, in mijn optiek, missen” zeg ik wederom eerlijk. Yvonne lacht een beetje verlegen, maar blijkt dit helemaal niet zo te zijn, want ze vraagt gewoon door “wat heb ik dan dat andere vrouwen missen” zegt ze met haar handen langs haar lichaam bewegend in de wetenschap dat ze zich absoluut niet zo vrouwelijk kleedt. “Dat weet ik nog niet precies” zeg ik “maar in elk geval wel charisma”. Yvonne lacht nu iets opener, waardoor haar welgevormde lippen zich iets wijder openen “charisma?” herhaalt ze vragend en zegt het woord een aantal malen ten teken dat ze mijn antwoord niet echt waardeert. “Zal ik jou eens zeggen, wat charisma is?” zegt ze meer stellend dan vragend. Ik knik ja. “Charisma is weten wie je bent en dat ook uitdragen. Charisma is zijn wie je wilt zijn omdat je lak heb aan alle anderen, dat is charisma en dat heb ik zeker niet” zegt ze. “Waarom niet?” vraag ik ter verduidelijking. “Dat ga ik jou vertellen!” zegt ze om aan te geven dit absoluut niet van plan te zijn.
Ik bewaar echter het overzicht in het gesprek en zeg “waarom zou je het mij niet vertellen? Mij zie je na volgende week nooit meer, dus wat heb je hierin te verliezen”.
Ik hoor haar bijna denken, van zal ik het doen of zal ik het niet doen en na een minuutje stilte zegt ze “wat kan mij het ook verrotten”.

Yvonne vertelt: “Als meisje was ik erg populair en ik heb dan ook veel vriendjes gehad. Die waren echter maar op een ding uit: mij in bed krijgen. En heel eerlijk gezegd: ik heb niets met de seksuele daad in de zin van geslachtsgemeenschap. Dus dacht ik na samengewoond te hebben met mijn toenmalige vriendje dat er iets mis was met me of dat ik lesbisch ben. Nou, dat ben ik zeker niet, want van de eerste keer zoenen met een vrouw ging ik bijna over mijn nek. Nu weet ik wat ik wil en wat ik ben, maar durf ik er moeilijk voor uit te komen, bang voor wat een eventuele partner ervan vind. Vandaar dat ik me nu maar zo kleed in de hoop dat mensen me links laten liggen”. Stil van haar verhaal, vind ik het eigenlijk ongepast om te vragen, maar ik doe het toch, al is het een beetje verborgen en voorzichtig: “En hoe is dat nu dan voor je? “Nu word ik bijna niet meer benaderd, door zowel mannen als vrouwen, totdat jij me vanavond aansprak” antwoord Yvonne. “Waarom vind je het moeilijk om ervoor uit te komen?” vraag ik. “Hoe weet jij wat het is waar ik voor uit zou willen komen?” weerlegt ze mijn vraag om eraan toe te voegen dat zij toch een stuk meer levenservaring heeft dan mij (ik ben ten tijde van dit verhaal 25 en zij minimaal 10 jaar ouder). “Dat zegt mijn gevoel” antwoord ik. “Laat horen” zegt ze. “Ik denk dat jij op seksueel vlak andere dingen wil als je seksuele partners en dat het je frustreert dat zij dit niet willen of dat je er richting hen niet voor durft uit te komen” zeg ik haar situatie inschattend. Yvonne krijgt het schaamrood op haar kaken en als ik dit zie zeg ik “is niets om je voor te schamen hoor”. “Je woorden kloppen exact” zegt ze “hoe weet je dat”. “Gevoel” antwoord ik wederom eerlijk “ik wil exact het tegenovergestelde, maar ben gelukkig in mijn leven enkele mensen tegen gekomen die mij hebben laten ervaren waar ik klaarblijkelijk niet aan toe durfde te geven. “Ik heb anders wel gewoon gedaan wat ik wilde” zegt Yvonne “het heeft alleen nooit een positieve uitwerking gehad op mijn relaties”. Ik glimlach begrijpend en kijk op mijn horloge, aangezien het al laat is en ik morgen een drukke dag heb. “Zullen we anders zaterdag afspreken” zegt Yvonne “ik vind het wel fijn om er eindelijk eens met iemand over te kunnen praten”. “Is goed” zeg ik, terwijl ik de kelner wenk om af te rekenen. Als we samen naar buiten lopen ontvang ik Yvonne haar adres en we zwaaien elkaar gedag.

Aangekomen bij de tussenwoning van Yvonne parkeer ik de auto in de straat en komt Yvonne mij tegemoet gelopen. “Zullen we een stukje gaan wandelen?” vraagt ze. “Lekker” lieg ik en vraag me af waarom ze me niet gewoon binnen laat. Wel valt me op dat Yvonne andere schoenen draagt in plaats van haar gebruikelijk gympen: ze draagt nu open pumps met een heel klein hakje, die onder haar strakke jeans mooi tot hun recht komen en haar wreef bloot laat. Door haar halflange jas (tot aan haar knieën) kan ik niet zien wat ze eronder draagt. We lopen een paar bochten om en komen uit bij een klein parkje waar we rustig wandelend, en pratend over onze eigen bedrijven en relaties, door heen lopen, totdat zij vraagt: “wat denk je eigenlijk dat ik ben?” “Hoe bedoel je die vraag” stel ik ter verduidelijking. “Je zei eergisteren dat je denkt dat ik op seksueel vlak andere dingen wil als mijn seksuele partners?” legt ze uit. “Klopt zeg ik” dat denk ik inderdaad. “Wat is dat dan, wat jij denkt dat ik wil” stelt ze nu iets directer. “Ik denk dat jij wilt dat een man jou behaagt en zich schikt naar jouw verlangens” omschrijf ik nog enigszins suggestief.
“En hoe zou een man dit dan moeten doen?” vraagt ze door. Aangezien ik de indruk krijg dat ze het van mij wil horen, maar ik hier nog geen duidelijkheid over heb, maar haar wel begeer, antwoord ik “dat weet ik niet, maar dat zou ik graag willen uitvinden”. “Dus jij bent bereid je te schikken naar mijn verlangens” vraagt ze nu uiterst concreet. Hoewel het gesprek geen enkele vorm van vieze praat behelst, is de seksuele spanning voelbaar voor mij en ik antwoord dan ook heel zacht “ja”. “Pardon ik heb je niet verstaan?” zegt zij nu iets te hard. “Ja” zeg ik nog steeds zacht maar wel beter hoorbaar. Hiermee houdt het gesprek op en Yvonne wandelt rustig terug naar haar huis, met mij naast zich. Onderwijl vraag ik me af wat ik nu eigenlijk bevestigt heb: het is duidelijk dat zij verlangens heeft en dat ze wellicht dominant is, maar in welke vorm, daar heb ik geen idee van.

Als ze de deur van haar huis opent, naar binnen stapt en mij uitnodigt om binnen te komen vraag ik voor de zekerheid “je gaat me toch geen pijn doen, he Yvonne, want daar ben ik niet van”. “Ik ook niet” zegt ze terwijl ze mijn hand vastpakt en mij naar binnen trekt. Als ze haar jas uitdoet word ik positief verrast: ze draagt jeans tot op haar heupen en een mouwloos shirt dat niet meer is dan een voorkant en 2 boorden, één rond haar hals en een die juist op haar broekrand valt. Haar rug is helemaal open en ze draagt duidelijk geen BH. Haar onderrug gaat bovendien over in een prachtig setje billen die strak bij elkaar gehouden worden door de hippe jeans.

Het liefst had ik mijn tong over haar rug gehaald, maar dit kan natuurlijk niet, dus ook ik hang mijn jas op en loop achter de tengere, welgevormde dame aan haar woonkamer in. Het huisje is lekker licht en knus, doch modern ingericht. “Wil je iets drinken?” vraagt ze terwijl ze de open keuken inloopt, waarop ik haar volg en tegen het aanrecht aan ga staan. “Lekker” zeg ik en zonder de vraag gesteld te krijgen wat ik wil drinken houd Yvonne mij een goed gevuld glas rode wijn voor. Eigenlijk wil ik zeggen dat ik niet rijd en drink, maar aangezien ik niet weet hoe het gaat aflopen, zwijg ik hierover. Yvonne loopt naar het voorraam en draait, ernaast, aan een knop waardoor een rolluik automatisch sluit. “Okay, ze wil privacy” denk ik terwijl ik naar de andere kant kijk of daar ook iets te sluiten valt, maar haar tuin is erg privé en erachter ligt een bosje dus dat blijft open, zo blijkt. Nu het iets donkerder is in huis wordt Yvonne zichtbaar zelfverzekerder, ze stapt op me af proost met haar glas tegen het mijne en nadat we beiden een slok genomen hebben, kust ze mij zwoel op mijn mond. “Dus jij denkt te weten hoe je een echte vrouw moet behagen?” vraagt ze nu expliciet en met kalme, zelfverzekerde stem. “Dat denk ik niet te weten” antwoord ik zacht “maar ik wil er wel mijn best voor doen”. “Hoe goed is jouw best dan?” vraagt ze. “Geen idee” antwoord ik ontwijkend “misschien kun je daar zelf straks over oordelen?” Yvonne lacht en zegt “dat is zeker mijn bedoeling”. Van binnen juich ik als een klein kind dat zijn eerste doelpunt gescoord heeft, maar ik houd mijn gezicht in de plooi en verberg mijn enthousiasme door een stevige slok, van de overigens lekkere, wijn te nemen. “Durf je het wel aan?” vraagt ze dan met een licht dreigende stem. Aangezien ik tot die tijd al best ver gegaan ben met een vrouw zeg ik “zo lang je me geen pijn doet en me niet vastbindt ben ik je man”. Yvonne lacht en zegt “ook niet een klein beetje pijn?” Ik antwoord dat een klein beetje pijn, geen pijn is maar een andere vorm van genot en kijk geamuseerd naar haar tevreden lach. De seksuele spanning is voelbaar en is werkelijk om te snijden, maar ik ken mijn plaats bij deze dame en neem geen enkel initiatief, aangezien dit duidelijk haar toebehoort.

“Maak je knopen eens los” zegt ze en alsof het vanzelfsprekend is dat ik naar haar luister, maar ik doe ik wel wat ze me opdraagt. Yvonne stapt op me af, pakt mijn open hemd aan beide zijden vast en beweegt deze over mijn schouders, zodat mijn bovenlichaam nu naakt is. “Mooi” zegt ze terwijl ze mijn borst streelt en zachtjes in mijn tepels knijpt. Ik kan een kreun niet onderdrukken terwijl ze dit doet en hunkerend van verlangen wordt mijn jongeheer nog harder dan hij al was door het suggestieve gesprek. “Ben je opgewonden?” vraagt ze als ze mijn kreuntje hoort. “Ja” zeg ik zachtjes. “Mooi” zegt zij wederom waarna ze haar hand zacht over de bobbel in mijn broek wrijft. “Mag ik je shirt uitdoen?” vraag ik, aangezien ik de spanning nauwelijks aankan die er tussen mijn oren speelt. “Jij mag alleen doen, wat ik zeg dat je mag doen, begrijp je dat?” zegt ze terwijl ik ja knik. “Goed zo” zegt ze “zijn we het daar over eens. “Doe je schoenen en je broek maar uit” zegt ze, “zodat ik je beter kan bekijken”. Ik knoop mijn broek los en schop mijn schoenen uit, zodat ik nu in mijn strakke boxershort voor haar sta. Yvonne doet een stapje terug en knikt goedkeurend, waarna ze weer op me afstapt en mijn stijve pik zacht streelt door mijn boxershort heen. “Wil je mijn borsten zien?” vraagt ze volledig overbodig. “Ja graag” zeg ik verlangend. “Vraag het maar” zegt zij om haar machtspositie te bevestigen. “Mag ik je borsten zien Yvonne” zeg ik zacht en enigszins beschaamd. Yvonne trekt met beide handen de boord om haar nek uit elkaar en trekt deze over haar hoofd en houd het voorpaneel van haar shirt plagend voor haar borsten. “Weet je zeker dat je ze wilt zien?” vraagt ze plagerig. “Ja alsjeblieft, toon me je borsten” zeg ik welhaast smekend. Yvonne laat het voorpaneel los en mij wordt voor het eerst een blik gegund op haar kleine, doch stevige tietjes, waar mooie kleine keiharde tepels op vooruit priemen.

Ik slik en Yvonne komt dichterbij en zegt, terwijl ze haar handen op mijn handen legt, waarmee ik naast mij het aanrecht vasthoud, “handjes thuis houden, okay?” Ik knik ja. Yvonne beweegt haar tietjes over mijn borst heen en ik voel de tepels langs mijn geschoren huid prikken. Ze hurkt zelfs even om met een borst over mijn snoeiharde pik te wrijven, terwijl ze deze met een hand vasthoudt om deze dichter tegen me aan te drukken. Dan gaat ze staan en neemt mijn hoofd vast om deze tegen een borst te trekken en zegt “zachtjes likken Pieter, we willen elkaar geen pijn doen”. Ik kus de borstjes om de beurt en lik aan haar tepels, waarna ik deze zachtjes zuig. Terwijl ik dit doe hoor ik duidelijk haar opwinding toenemen, doordat er af en toe een zucht en een zacht kreuntje uit haar mond komt. Dan pakt ze mijn hoofd in beide handen en zegt “weet je wat ik wil”. “Nee, zeg ik “maar zeg me wat het is en ik doe het”. “Weet je het zeker?” vraagt ze. “Ja, ik weet het zeker” zeg ik opgewonden, maar geen idee hebbende wat ze wil. Ze draait zich om en komt met haar kontje tegen me aanstaan, neemt mijn hoofd vast en trekt deze in haar nek. Ik zoen en kus haar nek terwijl ik moeite heb mijn handen op het aanrecht te houden. “Mag ik je strelen” vraag ik zachtjes in haar oor. “Ja” zegt ze tot mijn verbazing “maar wel zachtjes. Ik sla mijn armen om haar heen en wrijf over haar strakke buik en haar lekkere kleine tietjes, terwijl ik haar nek zoen en zij haar kont tegen mijn pik beweegt. Dit moet niet te lang duren denk ik bij mezelf, want dan spuit ik mijn broek vol en de gedachte is nog niet uit mijn hoofd of Yvonne neemt mijn handen vast en duwt deze tegen het aanrecht aan en stapt een halve stap naar voren.
Hijgend van opwinding hang ik tegen het aanrecht aan en kijk naar de strakke kleine kont van Yvonne. Dit lijkt wel een beeldhouwwerk van een van de beste kunstenaars bedenk ik en ik staar er verlekkerd naar. “Vind je mijn kontje mooi?” vraagt ze. “Adembenemend mooi” zeg ik eerlijk. “Vraag maar of je ze mag kussen” zegt ze. “Mag ik je billen kussen Yvonne” vraag ik met bibberende stem. “Ga maar op je knieën achter me zitten” zegt ze. Ik neem op mijn knieën achter haar plaats en streel zachtjes de mooie billen, door de strakke broek heen, terwijl ik er zacht kusjes op druk. Uiteraard kan zij dit door de spanning van de broek niet voelen, maar dat is ook niet het idee erachter.

Dan knoopt ze haar broek los en trekt deze met beide handen naar beneden. Terwijl ze bukt om het strakke ding over haar kuiten te wringen, help ik haar uit haar broek, door haar met mijn handen te ondersteunen als ze eruit stapt. Ik kus nu de blote billen van Yvonne en constateer dat haar billen romiger en voller zijn dan dat de verpakking deed vermoeden. Erg vind ik dit zeker niet, integendeel ik houd wel van een beetje vlees en deze lekkernij in een strak verpakt stringetje is een wellust voor het oog én mijn lippen. Plots draait Yvonne zich om en neemt mijn haar voorzichtig in een hand. Ik kijk geknield tegen haar op als ze met lichte dwang mijn gezicht tussen haar dijen stopt en ik niets anders kan doen dan de lucht te ademen die tussen haar dijen uitkomt. “Ruik je dat?” vraagt ze terwijl ze mijn gezicht ertussen uit trekt en mij aankijkt. “Ja” zeg ik. “Wat vind je ervan” vraagt ze. “Heerlijk” antwoord ik verlangend. “Dat is verboden gebied” zegt ze nu dwingend. Ik kijk haar vragend en teleurgesteld aan en wacht op wat gaat komen. “Vind je mijn billen lekker?” vraagt ze nu. “Ja” zeg ik zacht en met trillende stem. “Hoe weet je dat? Je hebt ze niet eens fatsoenlijk geproefd” zegt ze nu suggestief. Wil ze echt dat ik haar tussen haar billen lik, denk ik bij mezelf. “Vraag maar of het mag”, zegt ze streng. “Mag ik je kontje likken” vraag ik nu tot mijn eigen verbazing. Yvonne draait zich om, bukt voorover, trekt haar string tot net over haar billen en zegt “Toe maar lik mijn kontje”. Ik lik eerst haar billen en druk er af en toe nog een kusje op, maar als Yvonne haar benen iets uit elkaar plaatst, een beetje voorover bukt en haar billen opduwt is het mij duidelijk: ze wil echt dat ik haar aars lik.

Voorzichtig, met het puntje van mijn tong, lik ik door de strakke bilspleet heen en als mijn tong haar aars beroerd komt er een gilletje uit de mond van Yvonne gevolgd door een “ja daar”.
Ze heeft zich duidelijk vlak voor mijn komst gedoucht en is fris onthaard vanachter, dus ik werp een beetje schroom van me af en lik nu met meer overtuiging door haar bilspleet. Telkens als ik haar aars ook maar aanraak met mijn tong komt er een gilletje uit Yvonne, waaruit ik opmaak dat ze dit super opwindend vind. Als ik zelf merk dat de activiteit mij opwind, doordat ik voel dat mijn boxershort een natte plek krijgt door het voorvocht, neem ik haar billen in mijn handen en trek de bilhelften uit elkaar en kijk naar haar mooi gevormde, bijna heilige, roze sterretje.
Deze ziet er wel heel mooi maagdelijk uit bedenk ik me en terwijl ik mijn tong in een punt vorm werp ik alle schroom van me af. Ik duw mijn gespitste tong tegen haar aars en er komt een enorme gelukskreet uit Yvonne haar mond. Zo zit ik enige minuten achter haar: mijn gespitste tong in en uit haar poepgaatje duwend, als zij plots schuddend op haar knieën valt en overduidelijk een orgasme bereikt. Ik heb geen idee of het alleen kwam door mijn tong of dat ze zichzelf erbij gevingerd heeft, maar het resultaat is magnifiek om te mogen aanschouwen en om (mede) veroorzaker van te zijn.

Als ze klaar is met schokken, trekt ze langzaam haar knieën bij elkaar en plaatst haar handen op de grond, naast zich en veert opgelucht op. Mij pakt ze bij mijn haar omhoog en duwt me tegen het aanrecht om haar tong diep mijn mond in te duwen. Ze is nu echt los denk ik en wil vermoedelijk meer, maar in tegenstelling tot dat wat ik denk omsluit ze mijn pik in mijn boxershort, knijpt er gretig in en begint me af te trekken, terwijl ik het ding nog aan heb. Dit doet ze zo vakkundig en geraffineerd dat ik binnen een paar minuten mijn orgasme voel naderen. Ik probeer het tegen te houden, door aan iets anders te denken, maar de hand om mijn pik en de tong in mijn mond vragen al mijn aandacht. Als ik de kus loslaat om te zeggen dat ik klaar ga komen, pakt Yvonne met haar vrije hand mijn zo stevig nek vast en leid deze naar haar mond, dat ik niets anders kan doen dan verder te gaan met tongen en het te laten gebeuren. Ik spuit, kreunend en steunend en hevig schokkend met mijn onderlichaam, mijn zaad in mijn broek en voel dat deze kletsnat wordt door de hoeveelheid die vrij komt. Yvonne kust gepassioneerd door en kneed mijn slap wordende pik net zo lang totdat deze volledig gekrompen is. Mijn boxer is werkelijk zeiknat aan de voorkant en de hand van Yvonne ook.
Dan laat ze mijn pik los en vraagt “lekker?” “Super” antwoord ik eerlijk. “Als je naar boven loopt is aan de linkerkant een deur, gooi je vieze broekje maar in de wasmachine, die kun je morgen weer aan. Douche je maar even en trek dan aan wat bovenop de wasmachine ligt” zegt ze lief doch duidelijk.

Vol verwarring loop ik de trap op. Ik blijf slapen, want ik kan morgen mijn boxer weer aan, maar wil ik dit wel? Op de wasmachine ligt kleding of zoiets voor mij, dus dat is daar van tevoren klaar gelegd door haar, bedenk ik. Alles is vooropgezet. Hoe kon ze dit weten? Heb ik me voor de gek laten houden of heeft ze een hele goede inschatting gemaakt. Als ik de deur van de eenvoudige badkamer open zie ik dat er op de wasmachine een zwarte glanzende badjas gevouwen ligt: duidelijk nieuw zo te zien. Ik schenk er nog even geen aandacht aan, maar stap met mijn boxer aan, onder de douche, aangezien ik deze niet eens uit durf te doen, uit angst de badmat te bevuilen, zo nat is het ding. Als ik gedoucht ben en mijn uitgewrongen boxer de wasmachine ingooi pak ik de badjas en zie dat er iets van de wasmachine afvalt, dat lijkt op een string. Lag die eronder bedenk ik me. Ik neem het in mijn hand en zie dat het een doorzichtige herenstring is. Het is niet meer dan elastische band met 2 veters die bij elkaar komen aan de achterkant, tot 1 veter. Het stukje stof van de voorkant is volledig transparant en overduidelijk bedoeld voor een man gezien het feit dat het niet strak is maar gebold staat. Dit kan ze niet menen, denk ik bij mezelf. Dit is echt iets voor homofiele mannen, vind ik en met frisse tegenzin probeer ik het ding aan.

Ik trek het aan en voel de veter tussen mijn billen glijden: raar gevoel, maar niet onaangenaam, eerder vreemd. Dan bekijk ik mezelf in de passpiegel die tegen de deur hangt en vind het er maar raar uitzien: mijn ballen worden opgeduwd en mijn pik kan maar 1 kant op en dat is omhoog (dit door de smalle strook transparante stof). Ik trek snel de badjas aan, die ondanks dat de mouwen lang genoeg zijn, voor mijn idee te kort is. De jas valt net over mijn billen. Een beetje ongemakkelijk, loop ik fris gedoucht de woonkamer in en Yvonne roept mij vanuit de keuken “ben je daar eindelijk?” “Ja” zeg ik “ik weet niet zo goed of je deze kleren bedoelde”. “Kleren?” zegt ze vragend terwijl ze met haar hoofd het hoekje om komt om te bekijken wat ik aan heb. “Dat zijn de goeie” zegt ze overtuigend. “Kom, laat me eens naar je kijken?” roept ze nog steeds vanuit de keuken. Ik loop de open keuken in en wordt aangenaam verrast. Yvonne staat te koken in een outfit die vingerlikkend mooi is: Ze draagt hoge hakken, een gladde, ultra strakke hotpants en een los glad mouwloos hemdje, van hetzelfde spul als het broekje. Ze houd duidelijk van gladde stofjes gezien de outfit die ze zelf draagt en hetgeen ze voor mij heeft klaar gelegd. Op de benedenverdieping is het overigens loeiheet, wat gezien de tijd van het jaar vreemd is: ze zal wel aardig stoken om er zo bij te kunnen lopen denk ik grappend tegen mezelf.

Yvonne kijkt ook ongegeneerd naar mij en zegt “ziet er goed uit, precies zoals ik gedacht had”, waaruit ik opmaak dat het inderdaad vooropgezet is. “Honger” vraagt ze terwijl ze bukt om borden uit een benedenkast te pakken en mij zo een blik gunt op haar fabuleuze achterkant. “Ja, en niet alleen trek in eten” zeg ik suggestief. “Nu al” vraagt ze. Ik lach en help haar de tafel te dekken en voel me steeds minder ongemakkelijk in mijn te korte badjasje. We eten, drinken wijn en kletsen vooral over seks, eigenlijk praten we alleen maar over seks. Maar niet in de zin van dat het duidelijk is dat we over seks praten: nee, alles is suggestief en op meerdere manieren uit te leggen. Als tegen tienen de derde fles wijn open gaat kan ik mijn nieuwsgierigheid niet meer onderdrukken en voel ik de behoefte om antwoorden te krijgen op enkele vragen. Ik vraag haar dan ook eerst of zij het goed vind dat ik haar enkele vragen wil stellen. Hier heeft ze geen problemen mee, onder de voorwaarde dat ik het dien te respecteren als ze niet wil antwoorden: “Ben je dominant” vraag ik. “Waarschijnlijk wel iets. Maar meer in de zin van dat ik wil dat een man luistert en vraagt, zodat ik wel de controle houd”. “Is vandaag vooropgezet” vraag ik daarna. “Uiteraard, vandaar ook dat we eerst gewandeld hebben, zodat ik kon inschatten of ik het bij het rechte eind had”. “Hoe bedoel je dat” vraag ik door. “Of mijn inschatting klopte” zegt ze. “Welke inschatting” vraag ik. “Dat mag je me na jouw vragen zelf vertellen” zegt ze om aan te geven dat ze geen antwoord gaat geven. “Kwam je klaar door mijn tong daarstraks of heb je jezelf geholpen” vraag ik. “Alleen jouw tong” antwoord ze lachend en voegt eraan toe “ben je klaar met je kruisverhoor dan kan ik je ook wat vragen stellen”. Ik geef aan zeker nog niet klaar te zijn, maar dat ik geen prangende vragen meer heb. “Ben jij onderdanig” vraagt ze mij. “Weet ik niet” zeg ik eerlijk “naar sommige vrouwen wel, denk ik”. “Naar mij bijvoorbeeld?” “Naar jou wel, ja” antwoord ik. “Waarom is dat zo?” vraagt ze. Ik probeer uit te leggen dat haar kwetsbaarheid mij nog kwetsbaarder maakt en dat ik me daarvoor schik naar haar wensen. Wonderwel snapt ze deze zin helemaal, terwijl ik zelf niet zo goed weet wat het betekent. “Zou je alles doen wat ik je opdraag?” vraagt ze daarna.

Aangezien ik het een gevaarlijke vraag vind zoek ik naar een passend antwoord, dus om mezelf iets meer bedenktijd te gunnen, drink ik een paar slokjes wijn. Mijn inschatting is dat Yvonne mij geen dwaze dingen zal laten doen dus volmondig antwoord ik “ja”. “Mooi” zegt ze “wat heb je allemaal al gedaan dan?” Aangezien ik me rot schaam om dit te moeten vertellen zeg ik iets wat ik wel vaker zeg en geleerd heb in het verleden “a real gentleman doesn’t kiss and tell”. Yvonne lacht en kan het volgens mij wel waarderen.

Om het gesprek te beëindigen omdat het wat ongemakkelijk begint te worden, maar ook omdat ik echt moet vraag ik Yvonne waar het toilet is. Als ik opsta merk ik pas dat ik toch iets meer gedronken heb, dan ik aanvankelijk dacht, dus ik probeer, zo recht mogelijk lopend, bij het toilet te komen. Als ik klaar ben met plassen en mijn pik weer verpak in het belachelijke stringetje zie ik in het doorzichtige stukje een plek voorvocht zitten: praten over seks doet meer met me dan ik dacht. Ik schenk er echter geen aandacht aan want het is er toch niet uit te krijgen denk ik en loop terug de woonkamer in. Yvonne staat met haar bevallige billen tegen de tafel geleund, met haar glas in een hand “doe je echt alles wat ik zeg”. Ik pak mijn glas, neem een paar nipjes en zeg nogmaals “ja”. Yvonne pakt mij aan de badjas beet en trekt mij naar zich toe. De band van de jas trekt ze los en ze laat de jas over mijn schouders vallen. Weer word ik overvallen door een ongemakkelijk gevoel: ze staat me immers ongegeneerd te bekijken, terwijl ik in niets anders gekleed ben dan een doorzichtig stringetje. Gelukkig heb ik mijn private delen vanochtend geschoren, anders had het er helemaal belachelijk uitgezien denk ik bij mezelf. “Draai eens rond” zegt Yvonne en ik geef met een rode kop van schaamte gehoor aan haar verzoek. “Buk je eens” zegt ze nu en ik draai me om en ben blij dat ze mijn gezicht niet kan zien terwijl ik haar mijn billen laat zien. “Ga maar weer staan en draai je om naar mij” zegt ze.

Als ik me omdraai kijk ik vanzelf naar de vloer omdat ik me echt schaam, hoewel dit aan de hardheid van mijn pik niet te merken is: die staat vrolijk rechtop gespannen in het doorzichtige stringetje nog meer voorvocht te lekken. “Waarom heb jij je billen geschoren?” vraagt ze. “Dat is hygiënischer” antwoord ik. “Is dat de enige reden?” “Ja” lieg ik. “Kijk me eens aan” zegt ze streng “is dat echt de enige reden?” Ik weet dat ze weet dat ik lieg anders zou ze me dit niet zo vragen dus ik besluit de waarheid te vertellen “nee”. “Nee wat”. “Nee, en sorry dat ik gelogen heb” zeg ik verontschuldigend. “Waarom nog meer dan?” vraagt ze nu. “Omdat ik het lekkerder vind zonder haren” zeg ik. “Wat is daar dan lekker aan” vraagt ze. Ik vertel haar eerlijk dat ik wel eens masturbeer onder de douche en dat ik het dan fijn vind om met een vinger door mijn bilspleet te strelen. “Niet meer?” vraagt ze. “Dat is het enige” beken ik eerlijk en gelukkig gelooft ze me, want meer is het ook echt niet.

Yvonne gebaart me iets dichterbij te komen staan, wat ik dan ook op haar aangeven doe. Ze komt met haar hand richting mijn pik om door het broekje heen en met haar vingers achterlangs het openstaande stukje transparante stof, mijn pik met haar volle hand vast te pakken, mijn voorhuid naar beneden te trekken om mijn pik vervolgens weer los te laten. “Waarom ben je mijn broekje aan het bevuilen” vraagt ze. “Excuus” zeg ik “maar ik raak nogal opgewonden van je en daarom komt er voorvocht uit me”. Dan pakt ze mijn tepels stevig tussen haar duimen en wijsvingers vast en ik kijk haar angstig aan. “Je hoeft niet bang te zijn” zegt ze “ik zou je toch geen pijn doen”, maar ik geloof er geen barst van en mijn vermoeden wordt bevestigd zodra ze nog harder knijpt en haar hand een halve slag draait. Ik wil het uitgillen van de pijn, maar weet me te beheersen en slaak een diepe zucht als ze loslaat.

Haar hand gaat direct richting mijn eikel en ze wrijft er lieflijk over “hij vind het wel lekker” zegt ze spottend, terwijl ze over mijn kloppende eikel wrijft. “Bah, mijn vingers zijn nat door die vieze plasser van je” zegt ze. Ze kijkt me aan alsof ze verwacht dat ik met een oplossing kom en ruikt eraan met de mededeling dat het een beetje naar plas ruikt. Aangezien ik mijn kaken wijselijk op elkaar houd, herhaalt ze de handeling en gaat verder met haar vingertoppen over mijn eikel te wrijven “heb je het wel eens geproefd” vraagt ze, om eraan toe te voegen dat ik haar aan moet kijken als ik antwoord. Liegen heeft geen zin, weet ik reeds, dus ik hef mijn hoofd naar haar op en zeg “ja”. “Lekker?” zegt ze vragend. “Niet vies” zeg ik ontwijkend. “Dus” zegt ze nu omdat ze het overduidelijk uit mijn mond wil horen. “Ja lekker” zeg ik nu omdat ze me die kant op dwingt. Ze laat mijn pik los en houdt haar natte vingers voor mijn mond. “Vraag of je mijn vingers mag aflikken” zegt ze dwingend. “Mag ik je vingers alsjeblieft aflikken” vraag ik met trillende stem. Ze wacht het antwoord niet af, maar duwt haar vingers in mijn mond, waar ik geconfronteerd word met mijn eigen voorvocht en een vleugje urine. Toch niet zo lekker bedenk ik, maar ook niet zo erg dat ik er van moet kokhalzen.

“Kniel” zegt ze en als vanzelf zak ik door mijn benen en neem geknield voor haar plaats. “Doe je handen op je rug en je ogen dicht” zegt ze en wederom gehoorzaam ik. “Blijf zo zitten en beweeg je niet” hoor ik haar zeggen, terwijl ze de woonkamer verlaat. Binnen een minuut hoor ik dat zij ook op het toilet haar blaas leegt en direct daarna hoor ik haar hakken weer de woonkamer inkomen. Ik hoor wat geschuif met stoelen en ik hoor haar daarna weer voor me.

“Open je ogen maar” zegt ze en ik kijk recht tegen haar geschoren kutje aan. Ze zit op tafel en heeft aan weerszijden een stoel gezet waarop ze haar hakken gezet heeft. Met haar vinger voor haar kutje gebaard ze me dichterbij en ik kruip, met mijn handen op mijn rug richting haar gladde genotstempeltje. “Maak me klaar” is het laatste dat ze zegt terwijl ze zich achterover op de tafel laat vallen om steunend op haar ellebogen te kijken wat ik ga doen. Haar naar een hoogtepunt beffen lukt werkelijk elke beginneling zo zal de tijd leren, want ik ben nog niet goed en wel aan haar klit begonnen, nadat ik haar uitvoerig gekust en gelikt heb door haar overigens malse, vochtige zoetsappige spleetje, of ze gilt haar orgasme eruit, terwijl ze haar hoofde in haar nek laat vallen.

Als ze bijkomt uit haar roes ben ik bezig haar zachtjes na te likken en geniet ik van de zacht zoete zilte smaak van haar orgasme. Ze steunt weer op haar ellebogen en zegt “nog eens”. Ik kijk haar verwonderd aan, want de meeste dames zijn overgevoelig na een clitoraal orgasme, maar ze is duidelijk “doe nog eens”. Ik begin haar klitje eerst zachtjes te likken, maar dat is niet de bedoeling gezien de aanmoediging die ik ontvang “doe het nog eens, hard alsjeblieft” zegt ze. Ik zuig mijn mond vast op haar klit en beweeg mijn tong in het vacuüm dat ontstaan is, snel over haar klit, ze gilt het uit van genot en grijpt mijn hoofd vast om mij op deze plek te houden (niet dat ik een ander voornemen had) en komt schokkend tot een tweede orgasme. Ze laat mijn hoofd los en valt achterover, terwijl ik haar, nu wel gevoelige, kutje heel lichtjes lik.

Als ze overeind komt kijkt ze me met waterige, begerige ogen aan. Ik glimlach en heb genoten van haar vrouwelijkheid, maar ook dat ik haar op deze manier heb mogen laten genieten. Ik kruip dichterbij en leg mijn hoofd tegen haar buik aan en sla mijn armen om haar billen om zo even na te genieten. Ze streelt mijn haar een poosje en staat toe dat ik haar vasthoudt en haar rug streel, totdat ze zich herpakt en zegt dat ik op de grond moet gaan liggen. Ik laat me van mijn knieën in 1 beweging achterover vallen en Yvonne staat op, loopt om me heen en plaatst haar voeten naast mijn hoofd. Dan laat ze zich langzaam zakken en zorgt ervoor dat haar kontgaatje precies boven mijn tong eindigt. Ik heb verder geen uitleg nodig en begin te likken aan het sterretje dat exact hetzelfde smaakt als haar kutje, doordat haar sappen tussen haar billen gelopen zijn. Terwijl haar linkerhand mijn buik vind om erop te steunen voel ik de vingertoppen van haar rechterhand mij eikel omsluiten door het broekje heen. Af en toe laat ze mijn eikel los om haar vingertoppen tussen haar aars en mijn tong te duwen, zodat ik hier ook de smaak van meekrijg, maar verder is zij volledig gefocust op het verwennen van mijn eikel en ik op het verwennen van haar poepertje. Door de zeer geringe druk op en om mijn eikel duurt het ontzettend lang voordat ik klaarkom. Yvonne daarentegen is wel weer klaargekomen doordat ik mijn tong in haar aars heb gestoken en deze verwend heb zoals vanmiddag, maar als ik dan kom tintelt mijn hele lijf en kan Yvonne niets anders doen dan vol op mijn gezicht gaan zitten om mijn kreten te smoren, om de buren niet te alarmeren. Yvonne verplaatst haar bevallige billetjes naar mijn borstkas en schept er duidelijk genoegen in om mijn zaad te verspreiden, want ook nu kneed ze heerlijk mijn pik en zak zachtjes na, totdat mijn pik volledig geslonken is, waarbij mijn sperma door het broekje heen druipt en dit wordt door haar vakkundig wordt uitgesmeerd.

Dan staat ze op en ik zie dat vertwijfeling haar bereikt en ze maakt dit ook duidelijk “vind je me raar?” vraagt ze. “Niet meer dan mezelf” lach ik, terwijl ik op haar afstap en haar vastpak. “Ja dat klopt dan ook wel weer” zegt ze lachend “jij viespeuk”. Ik lach en zeg haar dat ik het heerlijk vond en haar geweldig vind. We gaan zitten en prutsen nog wat aan elkaars lichaam terwijl we de fles leeg maken. Het voelt niet meer ongemakkelijk en ik heb echt de indruk dat zij voor alles open staat en voor veel in is. Na een uurtje of zo staat ze op en zegt “kom, douchen en naar bed”. Ze gaat mij voor de trap op kijk ik tegen haar kontje aan en ik voel mijn opwinding weer stijgen. Op de badkamer aangekomen voel ik me zo op mijn gemak bij haar, dat ik dit ook plompverloren zeg “ik ben geil”. Yvonne lacht en zegt “ik zou het wel leuk vinden als je jezelf aftrekt terwijl je mijn kontje tongt”. Direct kniel ik neer en begraaf mijn gezicht tussen haar billen, terwijl zij voorover bukt en op de wasmachine steunt. Ik duw mijn tong ruw in haar aars en begin als een bezetene aan mijn pik te trekken, terwijl ik de badmat aan de kant duw, want ik weet dat dit orgasme niet lang op zich laat wachten. Yvonne komt echter als eerste klaar, en schokt wild met haar onderlichaam, maar ik volg spoedig en spuit nog een heel klein beetje sperma op de betegelde badkamervloer.

Terwijl ik nog bezig ben de laatste restjes sperma uit mijn half harde pik te trekken heeft Yvonne zich al omgedraaid en mijn hoofd tegen haar buik gedrukt: dit voelt zeker niet als liefde, maar wel als twee gelijke zielen die elkaar op seksueel vlak heel goed aanvoelen, bedenk ik. Wij hebben dan ook maandenlang van elkaar genoten. Totdat de creativiteit opgedroogd was en wij handelingen gingen herhalen: om dit te doen met iemand waar je echt om geeft is fantastisch, maar als het puur om het genot draait, dan ebt de spanning weg en blijft er weinig basis meer over.

Lees het vervolg:
Sexverhalen categorie: Hetero | Sexverhaal gaat over: , , , , ,
25 stemmen, gemiddelde waardering van dit verhaal 8,64
Laden...

Kletsen over dit verhaal?

Erotisch Sociaal Netwerk | De volgende personen praten er graag over!

butter-fly (21)

Wat vind jij...

Geil verhaal?

shielz (32)

Wat vind jij...

Geil verhaal?

lievechristal (36)

Wat vind jij...

Geil verhaal?

Alexia (33)

Wat vind jij...

Geil verhaal?

fesla (33)

Wat vind jij...

Geil verhaal?

Nattelietje (35)

Wat vind jij...

Geil verhaal?

ginageile (42)

Wat vind jij...

Geil verhaal?

yessenia (31)

Wat vind jij...

Geil verhaal?

MendiPetite (47)

Wat vind jij...

Geil verhaal?

chemelda ()

Wat vind jij...

Geil verhaal?

Geilduiveltje (31)

Wat vind jij...

Geil verhaal?

Els-Meijer (28)

Wat vind jij...

Geil verhaal?

carolieen (24)

Wat vind jij...

Geil verhaal?

MooiePaola (31)

Wat vind jij...

Geil verhaal?

sexyzureena (23)

Wat vind jij...

Geil verhaal?


Gerelateerde Verhalen

Misschien vind je deze verhalen ook leuk om te lezen

25 maart 2015 8.4

Uit de hand gelopen potje worstelen – De beurs

woensdag 25 maart 2015 in Hetero

waardering: 8.4

🔊 Vertel dit verhaal Luister? In de belachelijke limousine op weg naar het hotel vraagt Margo of ik het leuk heb gehad op de beurs. Ik…

18 maart 2015 8.1

Uit de hand gelopen potje worstelen – In mijn macht

woensdag 18 maart 2015 in Hetero

waardering: 8.1

🔊 Vertel dit verhaal Luister? Ik volg elke beweging die dit prachtige schepsel maakt en voel me bijna schuldig dat ik haar in deze positie manoeuvreer,…

25 maart 2015 8.2

Uit de hand gelopen potje worstelen – Back home

woensdag 25 maart 2015 in Hetero

waardering: 8.2

🔊 Vertel dit verhaal Luister? Na een rustige vlucht, die ik grotendeels met de ogen gesloten, doorbreng landen we weer in Nederland. Back home. Zoals op…

11 april 2015 7.6

Vreemde voorkeuren verklaard (deel 4) – Sexperimenteren met Patty

zaterdag 11 april 2015 in Hetero

waardering: 7.6

🔊 Vertel dit verhaal Luister? Na enkele “relaties” gehad te hebben met dames, die mijn specifieke voorkeuren wel konden waarderen besloot ik, toen mijn leeftijd de…

26 mei 2015 8.4

Perverser met Nancy (deel 2)

dinsdag 26 mei 2015 in Hetero

waardering: 8.4

🔊 Vertel dit verhaal Luister? Ik zit op de bank met mijn tablet op schoot en zoek naar forums, verhalen en filmpjes van mensen die, net…

6 juni 2015 8.1

Margo’s heropvoeding (deel 1)

zaterdag 6 juni 2015 in Hetero

waardering: 8.1

🔊 Vertel dit verhaal Luister? Vaste lezers van mijn verhalen kennen wellicht de verhalen van “Uit de hand gelopen potje worstelen” waarin Margo en ik, Pieter,…

29 juli 2015 5.7

Een lange plagerij (2)

woensdag 29 juli 2015 in Hetero

waardering: 5.7

🔊 Vertel dit verhaal Luister? Ik open de SMS en krijg de schrik van mijn leven: het is een kort filmpje van mezelf, liggend op het…

31 juli 2015 8.4

Roos, de psychologe (2) – Toewijding

vrijdag 31 juli 2015 in Hetero

waardering: 8.4

🔊 Vertel dit verhaal Luister? “Wat ben je toch een eikel, Tom” zeg ik tegen mezelf, zodra ik de auto de oprit af stuur en wegrijd…

31 juli 2015 8.7

Maria’s slipje, mijn hand, haar keurende blik (3)

vrijdag 31 juli 2015 in Hetero

waardering: 8.7

🔊 Vertel dit verhaal Luister? Zittend op het bed in de slaapkamer van mijn gehuurde Spaanse appartement stel ik mezelf de vraag wat te doen: hier…

1 augustus 2015 8.5

Monica en Simon: een nat stel (1) – Ontdekking

zaterdag 1 augustus 2015 in Hetero

waardering: 8.5

Reageer op dit Sexverhaal

Reacties

Tip, wil je in contact komen met iemand via sexverhalen.com... Gebruik de Sexverhalen.com CHAT. Klik hier!

wat een geweldige serie verhalen Pieter….heb ze allemaal met veel plezier gelezen en bewonderd….heerlijk als je jezelf zo op die manier kunt ontdekken…..zo ook ik met vrouwen voeten…..
gr nico

Reactie van nico op 24 november 2021 om 03:01

Beantwoorden