Sexverhalen.com » Hetero » Martelgang van een slaaf (3)


Luister?

Ik zat heerlijk naakt op het balkon te genieten van de rust. Ik had een gesprek met de meesteres die ik de vorige keer bij Rob had ontmoet. Ze vroeg of ik het ook alleen met haar zou doen. Ik antwoordde: “Luister, jij bent nog zo jong en ik ben al wat ouder.” “Nou nou,” zei ze, “ik ben 53 jaar en jij bent 70, en je ziet er goed uit, een mooie vrouw met flinke borsten en een lichaam dat ik heerlijk kan beminnen.”

Toen zei ze: “En dan heb je mij. Wat is er mooi aan mij? Een te kleine penis, neem ik aan, en je hebt een man die jou alles geeft.”

“Was dat maar waar,” zei ze. “Hij kan niet tegen pijn, zoals jij. Hij houdt helemaal niet van naalden, en wat betreft plassen, dat is al helemaal uit den boze. Jij drinkt alles op, oh ja, zeker van mij.” Toen ik een erectie kreeg, zei ik dat ik er weer een had. “Dan laat je nu je penis zien,” kwam er hard uit, “want als je komt, pak je het harder aan, niet zoals Rob. Ik kan niet wachten om te zien wat je gaat doen. Ik zou wel zulke tepels als jij willen hebben, zo mooi maar vooral zo dik. Dat gaan we regelen. Ik heb vacuümspul voor jouw zak maar ook voor je tepels. Spaar alle urine, ik wil dat je over mijn hoofd plast, dan ga ik mijn haar wassen. De laatste keer bij Rob had ik in mijn broek geplast op weg naar huis; dat gebeurt geen tweede keer meer.”

En nog een andere afwijking van mij: ik loop graag naakt, niet alleen thuis maar ook in de natuur. Ik heb eens in de winter door het bos gelopen, naakt, het vroor niet, maar er lag wel sneeuw. Dat voelde lekker.

“Maar meesteres, wat gaan we vandaag doen?” vroeg ik.

“Ik ga je een dikke zak bezorgen; we vullen die met een zoutoplossing. Daarna ga ik je tepels verwennen; ik ga ze flink oppompen met een vacuüm. Maar eerst maken we je schaamstreek haarvrij, niet met een mesje maar met wax. Dat ga je voelen.”

Ik werd op een bed gelegd, armen en benen vastgebonden. “Zo, nu ben je in mijn macht,” zei ze en kneep hard in mijn ballen terwijl ze spottend lachte omdat ik kreunde. “Je gaat nog harder kreunen.”

Ze plakte harsstrips op mijn schaamhaar en op mijn borst. Die bleven een paar minuten zitten en werden er dan hard afgetrokken. Ik voelde dat wel. “Als mijn handen vrij waren geweest, had ik in haar donkere tepels geknepen,” zei ik tegen haar.

“Wat zeg je daar? Mij in de tepels knijpen? Wacht maar, jouw tepels zijn zo aan de beurt. Eerst ga ik je kontgaatje uitrekken.” Er werd een plug in mijn kont geduwd, diep, en daarna werd deze opgepompt. “Voel je je kont uitzetten? Moet een gat zo groot als een tomaat zijn,” zei de meesteres. “Voorlopig kun je niet naar het toilet.”

“En nu je zak, die gaan we opvullen met anderhalve liter zoutoplossing. Dat blijft ongeveer twee dagen zitten en lost langzaam op. Loop maar lekker twee dagen in je naakie in huis.” Er werd een infuus in mijn zak gebracht en de zoutoplossing ingespoten. Mijn zak zwol op tot de grootte van een rugbybal. Ik probeerde te lopen; mijn zak rolde tussen mijn benen.

Daarna werd ik weer opgehangen. “Ben zo terug,” zei de meesteres en verliet de kamer. Toen ze terugkwam, droeg ze een string en een open BH met grote bruine tepels. Er werden tepelzuigers opgezet en die werden vacuüm gezogen.

Ik raakte opgewonden toen ik zag hoe dik ze werden. “Laat die maar een uurtje zitten,” zei ze. “Het wordt tijd dat ik je een pak slaag geef.” En daar kwam de zweep. Mijn beentjes werden omhoog getakeld, en de eerste slag kwam op mijn buik terecht. Die voelde ik wel, maar had ik ook wel verdiend. Vervolgens kreeg ik een aantal slagen op mijn dikke zak. Na die sessie was mijn zak wel zo rood als een tomaat. Daarna werden de tepelzuigers verwijderd. Pfffff, die waren behoorlijk dik en lang, net als pinkjes. “Zo,” zei ze, “om deze avond af te sluiten, gaan er nu een aantal naalden in. Normaal duw je die er snel in, maar ik doe het langzaam, dan voel je het goed.” En dat voelde ik zeker. Er gingen vier naalden in één tepel en vier in de andere.

Vervolgens werd er een in het topje van mijn tepel gestoken, en die deed erg veel pijn. De meesteres stond erbij te lachen. “Ik moet pissen,” zei ik. “Nou, pis dan maar lekker.” Het liep allemaal over mijn zak, want mijn penis zat nog in mijn zak. Ze hield er een bekertje onder, en toen dat vol was, zei ze: “Drink op, waardeloze slaaf.” En daarna moest ik nog haar urine drinken. Ik werd losgemaakt, ging op de grond liggen, en ze ging met haar sappige vulva op mijn gezicht zitten. Een tsunami van urine stroomde over mijn gezicht. Ik slikte en kon het net bijhouden. Wat heb ik genoten! Daarna werd de plug uit mijn kont gehaald en er werd een foto van gemaakt. Ik zag een mooi rond gat. De naalden moesten nog uit mijn tepels gehaald worden. Er spoot een straaltje bloed uit; mijn buik werd er rood van. Ik kwam klaar. Wat een mooie dag was het, en we hebben weer afgesproken.

Lees het vervolg:
Sexverhalen categorie: Hetero, Homo | Sexverhaal gaat over: , , ,
14 stemmen, gemiddelde waardering van dit verhaal 5,86
Laden...

Kletsen over dit verhaal met een Shemale/Ladyboy?

De volgende shemales praten er graag over!Gerelateerde Verhalen

Misschien vind je deze verhalen ook leuk om te lezen

11 mei 2024 5.7

Martelgang van een slaaf (2)

zaterdag 11 mei 2024 in Homo

waardering: 5.7

🔊 Vertel dit verhaal Luister? Maandag morgen werd wakker tegen 11 uur na een avondje stappen in. Valkenburg wat echt gezellig was kon een potje bier…

9 juli 2014 6.6

Oudere vriendin

woensdag 9 juli 2014 in Hetero

waardering: 6.6

🔊 Vertel dit verhaal Luister? Ik was 17 toen ik Francine leerde kennen, de moeder van Karin een meisje dat een vriendin was van mijn toenmalige…

19 april 2015 8.6

Natalie

zondag 19 april 2015 in Hetero

waardering: 8.6

🔊 Vertel dit verhaal Luister? Natalie. Alleen al haar naam is lekker. Hoelang ik haar al ken? Zo’n 15 jaar, denk ik. Zij was receptioniste bij…

6 mei 2015 8.7

Hoogzwangere zwembadseks

woensdag 6 mei 2015 in Hetero

waardering: 8.7

🔊 Vertel dit verhaal Luister? Hoogzomer. 30 plus op de thermometer, en wij zitten in de auto. Op weg naar de Veluwe, voor een weekendje weg….

6 mei 2015 8.6

Eerste nacht met jou

woensdag 6 mei 2015 in Hetero

waardering: 8.6

🔊 Vertel dit verhaal Luister? Sommige dingen wennen nooit. In mijn geval geldt dat voor een bezoek aan de tandarts (zeer negatief), blauwe enveloppen (zeer negatief),…

31 mei 2015 8.2

Onverwachte afspraak

zondag 31 mei 2015 in Hetero

waardering: 8.2

🔊 Vertel dit verhaal Luister? Langzaam schuif ik mijn lippen rond jouw harde, grote paal. Voor de eerste keer in mijn leven voel ik een echt…

7 juni 2015 8.5

Discotheek Skopje

zondag 7 juni 2015 in Hetero

waardering: 8.5

🔊 Vertel dit verhaal Luister? Het lijkt mij leuk om eens iets te delen wat mij lang geleden alweer, zo’n 22 à 23 jaar geleden, overkwam…

26 juli 2015 8.7

Jane, voor het ontbijt

zondag 26 juli 2015 in Hetero

waardering: 8.7

🔊 Vertel dit verhaal Luister? Ik word wakker met een plezierig gevoel in mijn hoofd en een stevige erectie. Jane ligt naast me, nog in diepe…

18 juni 2015 7.5

Verrassend spannend weekend deel 1

donderdag 18 juni 2015 in Hetero

waardering: 7.5

🔊 Vertel dit verhaal Luister? Al zes jaar ben ik samen met mijn lieve vrouw. We kunnen het samen goed vinden en het vrijen is heerlijk…

19 juni 2015 8.4

De nieuwe buren – deel 2

vrijdag 19 juni 2015 in Hetero

waardering: 8.4

Reageer op dit Sexverhaal