Sexverhalen.com » Homo » Martelgang van een slaaf (2)


Luister?

Maandag morgen werd wakker tegen 11 uur na een avondje stappen in. Valkenburg wat echt gezellig was kon een potje bier drinken hoefde niet te rijden kreeg ook een mailtje van mij meester of ik af wilde komen maandag middag.

Hij had een verrassing voor mij nou daar heb ik me op voor bereid zou tegen 3 uur s’middags eerst een lekker bad nemen en wat eten een paar eitjes
zag die dooiers in de pan ik dacht dat zijn mijn eieren moest wel op kracht komen want als mijn meester zegt hij heeft een verrassing dan geloof maar dat hij dat ook heeft .

Onderweg naar mijn meester kreeg ik een foontje waar hij zei als je aankomt dan wel in je blootje pffffffffffff het was een stukje lopen naar zijn huis 100 meter ongeveer kousen mocht ik aanhouden kinderen zouden me kunnen zien ik zei hou wel mijn jas aan als je dat doet wat zal ik je straffen mmmmmmmmm heerlijk .

Nou toch maar een beetje uitgetrokken was een lekker weertje heb maar een boxershort aan gedaan kwam aangereden mijn meester had me al gezien hij stond in de deuropening en wees naar mijn boxershort uit dat ding zei hij nee nee zei ik kwam binnen mijn boxershort werd afgetrokken en kreeg toch een trap tegen mijn ballen en dit zal niet de enigste zijn zei mijn meester heb vandaag iemand op bezoek die mij heeft ingezegend in de martelingen die gaat jou eens wat laten mee maken dat piemeltje van jou je gaat het voelen maaaaar ook je ballen.

Van ballbusting tot naalden en sounding hij zei ik hoop dat je goed geschoren bent rond je zak en benen als dat niet zo is want al zij dat gaat doen zij doet het met hars en dat ga je voelen stond al met een stijve en gekneusde ballen we liepen naar de stal in de tuin daar was een studio ingericht waar van alles stond allemaal martel apparatuur daar zat een vrouw met een leren pakje aan een bh van leer met open cup’s die had een paar borsten zo groot had ik ze nog nooit gezien ze zei wat lig je te kijken ze kwam voor me staan en meteen kreeg ik een knietje tegen mijn ballen ga op je knieën zitten en voor over bukken ze zei tegen mijn meester haal die piemel uit je broek en ga voor hem zitten kan hij je eens lekker pijpen dan neem ik wel zijn piemeltje voor mijn rekening ,mannen met zulk piemeltje vragen om slaag en slaag heb ik gekregen heb de aantal trappen niet geteld het waren er veel heb wel een paar traantjes gelaten.

Mijn mond zat vol met sperma Rob had lekker mijn bekje vol gespoten
af slikken zei de meesteres dat doe ik met plezier daar lust ik pap van eens kijken of je ook van pis houd werd op een bed gelegd laag bij de grond kreeg een masker over mijn gezicht alleen de neus en mond bleven open en daar voelde ik ineens een straal over mijn lichaam daarna kwam de meesteres op mijn gezicht zitten met haar kut op mijn mond en daar werd uit gepist kreeg het niet geslikt heb er zo van genoten wilde ook zelf graag pissen maar ging niet mijn eikel was een beetje gezwollen de meesteres wist wel wat erop een open sound er in zei ze en pissen maar zo zei ze we gaan nu aan het echte werk beginnen samen met Rob

Werd op een strektafel gelegd benen en armen werden vast gebonden en toen werd mijn lichaam gerekt mijn benen deden pijn kreeg er kuitkramp van toen zag ik de naalden liggen grote naalden mijn tepels werden hard gemaakt met een vibrator en daar ging een kleine naald doorheen pfffffff die voelde ik wel ze waren behoorlijk dik mijn tepels maar een heerlijk gevoel, ik hoorde mijn meester zeggen tegen de meesteres hij heeft zo’n lekkere en dikke eikel hoeveel zullen er in gaan 30 zeker het waren er 34 wil daar wel een foto van maken het eruit halen is een ander verhaal heb nog nooit zoveel bloed gezien allemaal dunne straaltjes maar heb ervan genoten we gaan nu rusten zei de meesteres morgen vroeg gaan we verder

Het was 7 uur in de morgen toen ik werd wakker gemaakt had een gevoel dat mijn zak op springen stond was behoorlijk gezwollen en voelde wat spits op mijn zak was de meesteres met een naald een hele lange naald ze was opgewonden van mijn zak en piemeltje ze zei je heb geen lange piemel maar een lekkere zak en daar gaan een paar lange naalden door heen eerst door mijn rechter bal ze stopte even er spoot veel vocht uit toen door mijn linker bal ook daar veel vocht daarna kwam ze met de langste naald die werd bij de aanzet van mijn piemel erin geduwd door de plasbuis door mijn eikel naar boven geduwd en kwam uit mijn eikel naar buiten ik zei tegen mijn meesteres ik hou het niet meer ik ga spuiten en ik heb gespoten het was zoveel heb het uit geschreeuwd van genot heb 18 uur genoten van de sex we hebben een afspraak gemaakt voor een andere sessie en daar wild mijn meester en meesteres een filmpje van maken mag alleen niet meer masturberen dat word moeilijk maar ga het wel redden ben onder de douche gaan staan met de meesteres ze heeft me lekker gewassen de lange naald uit mijn piemel gehaald kwam wel wat bloed uit daarna nog wat gegeten en zo weer naar huis gereden ik heb een mooie dag en nacht gehad en nu weer op kracht komen voor het volgende avontuur…

Lees het vervolg:
Sexverhalen categorie: Homo | Sexverhaal gaat over: , , ,
26 stemmen, gemiddelde waardering van dit verhaal 5,65
Laden...

Kletsen over dit verhaal met een Shemale/Ladyboy?

De volgende shemales praten er graag over!Gerelateerde Verhalen

Misschien vind je deze verhalen ook leuk om te lezen

24 juni 2020 8.3

Met oudere man in het bos

woensdag 24 juni 2020 in Homo

waardering: 8.3

🔊 Vertel dit verhaal Luister? Het is vrij warm vandaag en ik heb besloten om verkoeling te zoeken in de bossen. Dit hebben meer mensen besloten…

13 februari 2022 8.0

Sletje-Sunny voor de camera

zondag 13 februari 2022 in Exhibitionisme, Homo

waardering: 8.0

🔊 Vertel dit verhaal Luister? Mijn naam is Sunny, ben een 60 jarige halfbloed Aziatisch, slank, klein geschapen en bi. Regelmatig plaats ik een advertentie op…

4 mei 2022 7.3

Johanna was gelukkig johan

woensdag 4 mei 2022 in Homo

waardering: 7.3

🔊 Vertel dit verhaal Luister? Ik ben alweer 3 jaar vrijgezel. Ook tussendoor geen date of ontmoeting met een vrouw gehad. Waar om niet? De interesse…

22 juni 2023 8.0

Jong koppel op de parenavond in gaysauna Kelmond (Limburg)

donderdag 22 juni 2023 in Groepssex, Homo

waardering: 8.0

🔊 Vertel dit verhaal Luister? Als zeer regelmatig bezoeker van gaysauna Maastricht in Kelmond, had ik het plan opgevat om afgelopen vrijdag(parendag) de club weer eens…

20 juli 2023 6.7

Mijn sex slaaf

donderdag 20 juli 2023 in Extreem, Homo

waardering: 6.7

🔊 Vertel dit verhaal Luister? Ik zie mijn onderdanige 1 keer in de week, Ik heb hem gezegd dat hij morgen moet komen en ik verwacht…

19 oktober 2023 6.2

Goede vriend

donderdag 19 oktober 2023 in Homo, Korte verhalen

waardering: 6.2

🔊 Vertel dit verhaal Luister? Een goede vriend van mij had mij uitgenodigd voor een bezoekje, zo stond ik daar op een avond aan de deur…

21 april 2024 5.5

Martelgang van een slaaf

zondag 21 april 2024 in Extreem, Homo

waardering: 5.5

🔊 Vertel dit verhaal Luister? Lag heerlijk in mijn bed nog te genieten van mijn avond bij mijn meester. Wat hadden ze me aangepakt! Heb nog…

6 mei 2017 7.9

Een heet weekend

zaterdag 6 mei 2017 in Lesbisch, Masturberen

waardering: 7.9

🔊 Vertel dit verhaal Luister? De 18 jarige dochter (Marian) van mijn vriendins zuster is laatst een weekend bij ons geweest. Vrijdagavond kwam ze al en…

13 januari 2018 8.4

Mijn lekkere buurvrouw

zaterdag 13 januari 2018 in Tieners

waardering: 8.4

🔊 Vertel dit verhaal Luister? Update: Ik zal me eerst even voorstellen. Ik ben een jongen van 18 jaar, 1. 78m lang, niet dun, niet dik….

7 september 2016 7.7

Pauline

woensdag 7 september 2016 in Extreem

waardering: 7.7

Reageer op dit Sexverhaal

Reacties

Tip, wil je in contact komen met iemand via sexverhalen.com... Gebruik de Sexverhalen.com CHAT. Klik hier!

Lekker hoor dat pissen

Reactie van Jandre op 11 mei 2024 om 22:27

Beantwoorden