Sexverhalen.com » Extreem » Martelgang van een slaaf


Luister?

Lag heerlijk in mijn bed nog te genieten van mijn avond bij mijn meester. Wat hadden ze me aangepakt! Heb nog nooit zo kunnen genieten van de seks, en zeker van het extreme. Ik was weer zo geil, had een filmpje op staan, lag naakt in mijn bed. Het was een vent die een vacuümpomp op zijn lul kreeg gezet, bovenin zaten naalden. Toen begonnen ze te pompen en de lul werd naar binnen gezogen totdat hij tegen de naalden kwam. De naalden schoven zo door de eikel. Ik werd er zelf zo geil van, voelde die naalden al. Ik ga mijn meester vragen of hij dat ook bij mij kan doen, stuur hem even een e-mailtje.

De volgende dag kreeg ik een mailtje terug van mijn meester. “Vuile hond”, zei hij tegen mij, “als jij dat wilt, dan zul je dat krijgen. Maar eerst gaan we bondage doen. Wil je eerst aan je zak ophangen? Ik wil weten hoe ver je zak uitrekt. Nou, met 90 kilo zal dat wel lukken. Daarna, als je hangt, gaan er naalden door je ballen. En je hebt ook toeschouwers. Heb een hoop vrienden uitgenodigd die willen het ook allemaal zien, want zij weten niet wat het is om naalden door je ballen te halen. Jij bent de enige bij wie ik het kan doen.” Ik vroeg: “Hoeveel vrienden zijn het?” Want als ik die allemaal moet pijpen, kan ik me daarop voorbereiden. Tenslotte moet het allemaal wel doorgeslikt worden, en ze moeten allemaal naakt staan. Maar meester, ik zie je vanavond…

Zaterdag kwam ik aan bij mijn meester. Hij was erg gespannen. De reden was hij vond het erg spannend de dingen die hij ging doen bij mij. Er zouden nog 8 toeschouwers komen, en dat ik naakt voor die kerels zou hangen maakt mij niet uit, zei ik. Jullie zijn nog jong en ik ben 70 jaar, en ik kan daarvan genieten. En dat houdt mij ook in conditie. “Nou, dan trek je maar uit. Gaan we nog even wandelen in het bos. Halsband om en ketting eraan. Je hoeft niet in de bench te gaan zitten maar voorin.” “Maar meester, ga je me in mijn naakie in het bos laten lopen? Het is twee uur in de middag.” “Nou en?” zei mijn meester. “Je hebt maar te doen wat ik zeg. En maar hopen dat je geen wolven tegenkomt.” Ik begon wel wat te zweten. Hij wist een lekker plekje voor mij. We liepen een beetje door, anders krijg je zweepslagen op je kont, en ik kreeg meteen een paar klappen. Aangekomen was een plek met alleen maar brandnetels. Daar moest ik gaan liggen. Mijn ballen en lul stonden in de fik, mijn kont was donkerrood. Tilde mijn kont een beetje op, kreeg meteen een trap tegen mijn ballen, snakte naar adem. “Dit is een voorproefje voor straks, want je gaat mijn bezoek een mooie dag bezorgen.”

Om 5 uur in de middag kwamen zijn vrienden, gezonde kerels. Een handje en een kus op de lippen. Die begonnen mij uit te kleden en mijn lulletje sprong eruit. “Wat een lekker ding is dat, daar willen we wel mee spelen.” Nou, ik moest op een tafel gaan liggen, kreeg een stuk touw om mijn zak en werd omhoog getild. Wist niet dat mijn zak zo kon uitrekken, hing 50 cm boven de tafel. Ze waren paars van kleur. Ik dacht dat mijn zak ging scheuren. Toen kwam mijn meester met een hoop naalden. Ja, en wat ik toen meemaakte is met geen pen te beschrijven. Een paar naalden van onder mijn ballen naar mijn eikel en daar ook doorheen. En dat alles terwijl je daar hangt. Het bezoek had zich ook al uitgekleed en stonden zich lekker te masturberen. Ik kreeg weer 4 lange naalden door mijn zak en eikel, en er was een hoop bloed dat uit mijn eikel spoot. Er werd een tyrap om mijn eikel gedaan en strak aangetrokken wat mijn eikel nog meer deed kleuren, donkerpaars. Maar ik moest wel pissen, pffffffff, wat zo niet lukte. Tyrap weer verwijderd en heb gepist 3 minuten lang. Kreeg een paar koude rillingen over mij. Mijn meester zag dat ik stijve tepels had, daar wist hij wel wat op. Daar werden ook een paar naalden door gestoken, een gevoel… genot maar ook pijn. Toen werd ik bevrijd van mijn ophanging, mocht ik op een matras gaan liggen en daarna stonden acht kerels om me heen die me lekker gingen volspuiten. En echt, zat helemaal vol met sperma. Had gelukkig een hoop opgevangen in mijn mond en heerlijk afgeslikt. Daarna hebben ze me lekker afgespoten, harde stralen pis. Mijn zak was behoorlijk uitgerekt. Daarna hebben ze mij nog heerlijk laten klaarkomen, had mijn best gedaan. Ik heb lekker mijn lul in een kontgaatje gestopt en heb het helemaal volgespoten.

Dat was mijn zaterdag, een dag waar ik van heb genoten. Binnenkort gaan we weer een afspraak maken, eerst alles laten helen.

Lees het vervolg:
Sexverhalen categorie: Extreem, Homo | Sexverhaal gaat over: , , , , , ,
28 stemmen, gemiddelde waardering van dit verhaal 5,50
Laden...

Kletsen over dit verhaal met een Shemale/Ladyboy?

De volgende shemales praten er graag over!Gerelateerde Verhalen

Misschien vind je deze verhalen ook leuk om te lezen

13 december 2014 8.6

Vaker voorkomende fantasie

zaterdag 13 december 2014 in Homo

waardering: 8.6

🔊 Vertel dit verhaal Luister? Dit verhaal gaat over een fantasie die steeds weer terugkomt en ik steeds meer hoop dat het mij ooit zal overkomen….

30 april 2015 8.0

Geil sletje

donderdag 30 april 2015 in Homo

waardering: 8.0

🔊 Vertel dit verhaal Luister? Neuk me nog eens, alsjeblieft, lekker hard en diep. Nee slet, genoeg nu, nog geen uur geleden heb ik je darmen…

29 juli 2015 8.4

De atletiekbaan

woensdag 29 juli 2015 in Homo

waardering: 8.4

🔊 Vertel dit verhaal Luister? Gerard, Kees en Freek zaten al jaren bij elkaar op school, zij gaan ook altijd van en naar school met zijn…

29 juli 2015 8.3

De maaltijd

woensdag 29 juli 2015 in Homo

waardering: 8.3

🔊 Vertel dit verhaal Luister? Aan het aanrecht in de mooie grote keuken staat een man eten klaar te maken, hij is hier nu een paar…

15 oktober 2015 6.4

Dagje Amsterdam

donderdag 15 oktober 2015 in Homo

waardering: 6.4

🔊 Vertel dit verhaal Luister? Onlangs een dagje Amsterdam gedaan. Na het winkelen even door de achterstraatjes gelopen. Plots zag ik aan de overkant een lekkere…

22 oktober 2015 7.7

Geile afspraak met kerel in spandex / lycra

donderdag 22 oktober 2015 in Homo

waardering: 7.7

🔊 Vertel dit verhaal Luister? Omdat ik enorm geil op kerels in strakke zwarte glans broeken zoals spandex en lycra zocht ik een gelijkgestemde. Op een…

6 december 2018 7.7

Hij wilde mij, ik wist het zeker

donderdag 6 december 2018 in Homo

waardering: 7.7

🔊 Vertel dit verhaal Luister? Hoe ik destijds op het idee kwam, dat was niet zo moeilijk, het was een fantasie waar ik mij vaak op…

27 december 2018 8.2

Hoe ik de hoer van mijn meester werd

donderdag 27 december 2018 in Homo

waardering: 8.2

🔊 Vertel dit verhaal Luister? Het was bijna zomer, de buitentemperaturen liepen langzaam op, en zo als zo vaak, trek ik voor mijn werk het land…

13 februari 2019 8.1

Schaamhaar bewonderaar

woensdag 13 februari 2019 in Homo

waardering: 8.1

🔊 Vertel dit verhaal Luister? Tijdens het douchen na de wedstrijd –we zijn inmiddels de enigen- word ik voorzichtig aangesproken door een teamgenoot. Wat ik toch…

24 juni 2020 8.3

Met oudere man in het bos

woensdag 24 juni 2020 in Homo

waardering: 8.3

Reageer op dit Sexverhaal

Reacties

Tip, wil je in contact komen met iemand via sexverhalen.com... Gebruik de Sexverhalen.com CHAT. Klik hier!

Wat een heerlijk en zeer geil verhaal.
Heerlijk geschreven.
Wil ik ook wel eens meemaken.

Reactie van K-night. op 28 april 2024 om 07:12

Beantwoorden