Sexverhalen.com » Hetero » Monica en Simon: een nat stel (1) – Ontdekking


Luister?

“Vergeet jij de was niet te doen!” zegt Monica, vlak voordat ze naar haar werk vertrekt, deze zaterdag. “Ja lief, komt voor elkaar” antwoord ik, terwijl ik mezelf aankleed. “Tot straks dan” roept ze naar boven, met de deur al in haar hand. “Veel plezier” roep ik grappend terug, omdat ik weet dat ze er een hekel aan heeft om te moeten werken, terwijl ik vrij ben.

Sinds een kleine drie jaar zijn we overigens pas een stel en de eerlijkheid gebied te zeggen, dat zij er een hard hoofd in had of onze relatie enige slagingskans zou hebben. Niet dat ze me niet leuk vindt, integendeel ze houdt echt van me, maar ze is 12 jaar ouder, wat toch een redelijk verschil is. Ikzelf heet overigens Simon en ben 34 jaar. Het ontbreekt ons aan niets, we hebben beiden een leuke baan en kunnen ons de dingen permitteren, die we ons wensen. Ook op ons seksleven valt niets aan te merken, aangezien we vrijwel dagelijks van elkaar genieten, waarbij Monica licht dominante trekjes vertoont, wat ik overigens heerlijk vind. Begrijp me niet verkeerd, want we doen niet aan SM of zo, maar we genieten er wel van als zij mij (af en toe, dus zeker niet altijd) een beetje commandeert in bed, waarbij we hulpmiddelen niet schromen te gebruiken. Omdat we dus beiden een full-time baan hebben, draag ik ook mijn steentje bij in het huishouden, zodat we samen kunnen genieten van de spaarzame vrije tijd die we hebben.

Vandaag staat dus voor mij op het programma dat ik de boodschappen doe en zoals ik zojuist gehoord heb, dus ook de was geacht wordt te doen, wat overigens een klusje van niks is want we hebben een machine die direct droogt, dus het is erin en droog eruit halen: een kind kan de was doen, dus Simon ook. Aangekleed loop ik de badkamer in een schud de rieten mand om in de wasmand, zodat ik de was in de machine kan doen op de zolder. Om er zeker van te zijn dat ik geen spullen in de machine stop die af kunnen geven, gooi ik de mand leeg voor de machine, zodat ik de kledingstukken er een voor een in kan doen. Het betreft overigens alleen maar enkele t-shirts en wat ondergoed, dus de selectie is rap gedaan, totdat mijn oog valt op een slip van Monica die een wel heel grote vochtige plek vertoont. Ik pak het broekje op en zie dat het hele kruis doorweekt is en zelfs “zwaar” aanvoelt. Even houd ik het ding met beide handen vast en staar er naar, terwijl ik het voor me omhoog houd. Wat zou het zijn, bedenk ik me, want ik kan me niet herinneren dat ze het ding aan heeft gehad, tijdens een van onze seksuele escapades van de voorbije week. Ik leg het natte gedeelte open op mijn vlakke hand en staar er enkele seconden naar met de gedachte dat ze wel heel erg opgewonden moet zijn geweest, wil ze zo nat zijn geworden, dat haar slip werkelijk drijft van het vocht. Voorzichtig en van een afstandje ruik ik eraan en direct concludeer ik dat het zeker geen kutgeil is: dit is urine, verraad de geur. Nogmaals, maar nu van iets dichterbij, ruik ik aan het drijfnatte kruis, terwijl zich in mijn broek iemand meldt. Verbaasd over de lichamelijke reactie, die de pislucht bij me oproept, werp ik het stukje textiel snel in de machine. Dit kan toch niet, denk ik bij mezelf, maar het is echt waar, zo voel ik, als ik mijn hand in mijn loszittende trainingsbroek steek.

Snel kijk ik in de machine en haal het broekje er weer uit, om nogmaals, voorzichtig aan het broekje te ruiken. Mijn pik drukt inmiddels hard tegen mijn boxershort aan, dus met een snelle beweging trek ik de trainingsbroek tot onder mijn zak, zodat mijn harde paal bevrijd wordt. Met het kruis van het broekje keurig over mijn hand gedrapeerd, ruk ik enkele malen aan mijn pik, terwijl ik het broekje steeds dichter naar mijn gezicht leidt. Binnen een minuut heb ik mijn gezicht echter in het broekje gedrukt en ruk ik snel en beschaamd aan mijn paal. De geur is smerig, ranzig, penetrant, maar ik vind het heerlijk, zo blijkt als ik binnen twee minuten mijn zaad voel opborrelen vanuit mijn tenen, richting mijn zak. Ik heb nog juist de tegenwoordigheid van geest om mijn zaad op te vangen in het broekje, anders had ik mijn broek en de vloer bevuild. Beschaamd stop ik het broekje snel in de machine en zet het ding aan, terwijl ik naar de badkamer loop om mijn gezicht, mijn handen en mijn pik te wassen.

De dag verloopt verder normaal, maar als Monica en ik na enkele glaasjes wijn die avond de TV uitzetten om nog wat te kletsen, voordat we naar bed gaan, kan ik het gebeurde van die ochtend moeilijk voor me houden, dus ik vraag Monica “heb je een ongelukje gehad, deze week?” “Een ongeluk?” reageert ze verbaasd. “Nee, een ongelukje” corrigeer ik. “Wat bedoel je met een ongelukje, Simon? Je praat in raadsels” zegt Monica. “Toen ik de was deed vanochtend viel me op dat er een broekje bij zat dat wel heel erg nat was” zeg ik enigszins behoudend, maar wel to-the-point. Ze bloost, dus ze weet exact waar ik het over heb, maar toch vraagt ze, weliswaar op een belerend toontje “leg eens uit Simon, waar heb je het over?” “Ben je incontinent aan het worden?” grap ik echter, om aan te geven dat het broekje urine bevatte. Er valt me een gespeelde boze blik ten deel, waarna Monica zegt “nee, dus ik weet niet waar jij het over hebt”. “Dan zal ik duidelijk naar je zijn” antwoord ik “er zat een broekje bij de was, waar je in geplast hebt”. Monica lacht binnensmonds, als een heks die haar plan ziet slagen, waaruit ik direct opmaak dat ze het bewust gedaan heeft, waarop ze zelfs de aanval kiest en zegt “dus jij haalt de was uit de mand en controleert elk kruis, voordat je het in de machine werpt”. Ik hakkel, wil ontkennen, maar kies dan een strategie die ik hoop dat zal werken, want ik zeg “nee, ik controleer de was omdat ik niets wil verwassen”. “Ik had je toch gezegd dat het zo de machine in kon, omdat ik het al gesorteerd had” zegt Monica “dus waarom controleer jij dan mijn slipjes?”

Nu ben ik inderdaad een echte man, dus ik mis wel eens een zinnetje, als zij orakelt over zaken die ik niet zo belangrijk vind, dus ik zou de informatie zo maar gemist kunnen hebben, wat ik dan ook eerlijk beken “o, is dat zo, dat heb ik dan niet mee gekregen”. “Jij krijgt wel vaker iets niet mee” zegt Monica verwijtend. “Maar dat neemt niet weg dat jij in je broek geplast hebt” zeg ik, om zelf de bovenliggende partij in de discussie te worden. “Hoe weet jij trouwens zo zeker dat ik erin geplast heb?” vraagt ze confronterend. “Kom op Moon, dat ruik je van een meter afstand” zeg ik verdedigend. “En zojuist zei je dat het je opgevallen was, omdat je de was zorgvuldig controleert” zegt Monica “dus wat is het nu?” Voor het blok gezet en geconfronteerd met mijn eigen foutje in mijn motivering antwoord ik “ik heb het inderdaad gecontroleerd en toen rook ik het pas”.

Monica staat op van de bank, bukt zich naar me toe, kust mijn wang en zegt “denk er even over na joh, pak ik nog even een nieuwe fles wijn”, waarna ze uit het wijnrek een nieuwe fles wijn neemt en deze opent. Ze schenkt de glazen vol, overhandigt mij mijn glas, proost er met de hare tegenaan en zegt “op mijn onderbroekjes ruikende liefje”. “Ik heb er niet aan geroken” antwoord ik hard en ontkennend, waarna ik een grote slok wijn neem en me betrapt voel, wat duidelijk zichtbaar blijkt, want Moon zegt “je krijgt er zelfs rode koontjes van”. “Ik heb er niet aan geroken” zeg ik nogmaals, maar het kwaad is reeds geschied. “Hoe kun je dan weten dat het broekje naar mijn plas ruikt?” vraagt Monica. “Van een afstand viel het me op” zeg ik “maar laten we het eens hebben over hoe het erin is gekomen dan”. “Dat is niet zo moeilijk” zegt Monica, waarna ik haar vragend aankijk om haar uit te nodigen het vooral uit te leggen. “Duh” zegt Monica “moet ik het je echt uitleggen of waarom kijk je zo onnozel?” “Ja, leg me dat maar eens uit” antwoord ik kalm. “Nou, je gaat op de wc zitten, zonder dat je je broekje uit trekt, natuurlijk” zegt Monica. “Waarom zou je dat doen dan?” vraag ik, waarbij het lijkt alsof ik een vraag in zijn algemeenheid stel en niet zo zeer aan haar. “Om je broekje nat te maken” antwoord Monica, echter, alsof het vanzelfsprekend is. “En waarom zou je dat willen?” vraag ik door. “Omdat dat lekker is” antwoord Monica zonder een spier te vertrekken, alsof het een zeer gebruikelijke gang van zaken betreft. “Is dat zo?” vraag ik. “Ja, dat is zo” antwoord Monica. “En dat vertel je mij na een jaar of drie pas” zeg ik enigszins verwijtend. “Je vraagt er nu toch pas naar” antwoord Monica “ik geef slechts antwoord”.

Dromerig kijk ik van haar weg en neem enkele slokjes van mijn glas, waarna Monica zegt “je hebt er meer mee gedaan!” “Huh” zeg ik, ontwakend uit mijn gedachten. “Je hebt meer met het natte broekje gedaan” stelt Monica nogmaals. Mijn kop kleurt rood, dus ontkennen heeft geen nut, dus ik zeg “misschien”. “Ja, dus” zegt Monica lachend. Beschaamd knik ik ja. “Ik wist wel dat je het lekker zou vinden” zegt Monica, waarmee ze haar opzet verraad, maar tevens de voor mij ongemakkelijke confrontatie aangaat. “Hoe zo?” vraag ik. “Weet je Siem, tekens als jij mij likt dan ben je twee keer zo enthousiast als ik pas het toilet heb bezocht” zegt ze. “Echt waar?” vraag ik me niet bewust van dit gegeven. “Joh, je kreunt en geniet twee keer zo hard en likt veel langer, als ik pas geplast heb” verduidelijkt ze haar punt. “Het zal wel” antwoord ik, in de hoop de discussie te beëindigen, waarna ik direct weg kijk en eventjes in mezelf keer, terwijl ik van mijn wijn nip. Dromerig staar ik voor me uit en als in een trance steek ik mijn glas in haar richting als zij vraagt of ik ook nog wijn wil, waarbij mijn gedachten en vele perverse ideeën door mijn hoofd spelen.

Na enkele minuten tikt Monica mij tegen mijn schouder en vraagt op een kalme, doch duidelijke toon “zeg eens eerlijk, heb je je erop afgetrokken”. Ik antwoord niet, maar kijk weg, omdat ik me rot schaam voor hetgeen ik gedaan heb, hoewel dit wellicht onnodig lijkt, want zij heeft het immers bewust opgezet. “Je hoeft alleen maar ja of nee te knikken, ik zal er verder niet op doorvragen” zegt Monica, waarna ik diep nadenk, of ik deze biecht wel wil doen, dus ik knik ietsjes later pas beschaamd bevestigend.

“Ga je mee naar boven?” vraagt Monica, terwijl ze de lichten in de kamer reeds aan het doven is. “Ja” schrik ik op uit mijn gedachten, waarna ik snel de wijn leeg drink en met de lege glazen en de fles de keuken in loop. Bovengekomen staat Monica haar tanden reeds te poetsen op de badkamer, welke slechts verlicht is door de bescheiden lamp boven de spiegel. Ik volg haar voorbeeld en neem aan de dubbele wastafel plaats, zodat onze blikken elkaar in de grote spiegel vinden. Mijn blik is afwezig, schaamtevol en afwachtend, terwijl de hare overduidelijk zegt dat ze weet wat ze wilt. Zodra we de borstels opbergen kijkt Monica me aan, ze streelt mijn wang en komt met haar gezicht dichterbij het mijne. Haar lippen vinden feilloos hun weg richting mijn mond, waar ze teder en zacht een kusje op plaatst. Na een paar zoentjes laat ik haar tong toe in mijn mond, zodat we al tongzoenend, elkaar lijf staan te strelen op de badkamer. Moon beëindigt de zoen, trekt mijn shirt over mijn hoofd en maakt mijn broek los. Terwijl ze de zoen hervat glijdt haar hand mijn broek in, waar ze door mijn boxershort heen mijn half harde pik kneedt totdat deze volledig hard is. Kussend over mijn mond, kin, hals, borst en buik, zakt ze langzaam door haar knieën, zodat ze uiteindelijk geknield voor me komt te zitten. Mijn broek trekt ze over mijn benen uit, terwijl ik achterlangs steun tegen de wastafel. Vanaf mijn scheenbenen kust ze zich weer een weg terug omhoog, waar ze eindigt ter hoogte van mijn ballen, die ze een voor een minutenlang likt en zuigt. Mijn pik lekt een beetje voorvocht dat zij er met het puntje van haar tong aflikt, alvorens ze mijn gezwollen lid in haar mond neemt, De warmte van haar mond is overweldigend lekker, wat zij overduidelijk beseft, dus ze pijpt me slechts enkele minuten, zodat ik niet mijn zaad voortijdig in haar mond loos. Kussend komt ze weer omhoog, nadat ze mijn pik uit haar mond heeft gehaald, zodat we weer een heerlijke tongzoen kunnen delen, die nu de smaak van mijn pik draagt. Monica legt een arm op mijn blote rug en verwisselt tijdens het zoenen met me van plek, zodat zij tegen de wastafel komt te steunen en ik naakt voor haar kom te staan.

Ik begrijp de hint en verlaat haar mond om haar nek en hals te kussen en te likken, terwijl ik de rits van haar vestje open. Ze draagt niets onder haar gemakkelijke huispak, dus mijn mond verdwijnt al snel tussen haar volle, malse, licht hangende borsten, die ik zo adoreer. Monica heeft haar ogen gesloten, en haar hoofd in haar nek gelegd, zo zie ik als ik naar boven kijk, dus ze geniet met volle teugen van mijn liefkozingen. Langzaam zak ik door mijn knieën, zodat ik haar broek naar beneden kan trekken en haar eruit kan helpen, zodat zij, slechts gekleed in een comfortabele licht blauwe slip voor me staat. Ik kus haar bovenbenen en begeef mijn mond richting haar kruis, waar ik enkele kusjes op druk en enkele speelse beetjes, door het dunne stof, in haar schaambeen plaats.

Plots neemt Monica mijn hoofd vast en duwt het iets van zich af, zodat ik geknield voor haar op ongeveer een dertigtal centimeters, met mijn gezicht voor haar kruis kom te zitten. “Hoe nat was het broekje vanochtend?” vraagt Monica “ongeveer zo nat?” Gebiologeerd staar ik naar het kruis, terwijl haar benen zich iets verder openen en ik duidelijk zie dat zich een klein donker, nat vlekje openbaart, dat ietsjes groter wordt, maar dan stopt met uitbreiden. “Nee, groter” antwoord ik hitsig, mezelf realiserend dat zij een beetje plas heeft laten lopen. “Zo ongeveer” klinkt het vragend van bovenaf, terwijl de plek groter en groter wordt en nu haar hele kruis en een deel van haar schaambeen beslaat. “Ja, zo ongeveer” antwoord ik opgewonden. “En wat heb jij daarmee gedaan?” vraagt ze. Zonder te antwoorden begeef ik mijn mond traag richting het doorweekte kruis en kus het en lik eraan, terwijl ik grom van geilheid van de smaak die ervan af komt, maar ook door de opwinding van de situatie. “Trek het maar uit” zegt Monica, waarop ik eigenlijk teleurgesteld haar uit het broekje help.

Omdat ik me diep moet bukken om haar voetje voor voetje uit het broekje te helpen, kijk ik recht tegen haar zeiknatte gleuf aan, zodra ik omhoog kijk. Het uitzicht is weergaloos mooi, dus ik besluit de gok te wagen, om te bezien hoe ver ze me laat gaan en kus mijn weg, vanaf haar enkel omhoog, richting haar kruis. Een tiental centimeters verwijderd van haar kruis proef ik reeds de urinesmaak, die daar achter gebleven is, nadat ik haar broekje heb uitgetrokken, dus mijn opwinding wordt zo mogelijk nog heviger.

Het kutje is doordrenkt van haar plas, zodat ik enkele seconden later haar hele doosje begin schoon te likken. De smaak doet mij duizelen van opwinding en aan het gehijg van Moon te horen, vind ook zij deze nieuwe vondst in ons seksleven van toegevoegde waarde, want ze komt zelfs schokkend tot een orgasme als ik haar klitje lik, nadat de urinesmaak verdwenen is. Zonder een woord te spreken pakt Monica mij, na haar orgasme, bij mijn wangen beet en leidt mijn gezicht tot voor haar kutje. Ze schuifelt iets omhoog, zodat ze half op de wastafel komt te zitten en opent haar benen zo wijd mogelijk, terwijl ze zichzelf in evenwicht houdt aan mijn hoofd. Ik lik enkele malen door haar gleufje en zie een eerste druppeltje, bijna transparante, urine uit haar vulva komen. Het druppeltje lik ik opgewonden weg, waarna een volgend druppeltje verschijnt, dat ik weg lik. De druppeltjes volgen elkaar snel op en veranderen in een klein straaltje, dat ik mijn mond in laat stromen en zelfs af slik, De smaak in mijn mond is ongekend lekker, dus als het bescheiden straaltje plaats maakt voor een harde dikke straal probeer ik er zo veel mogelijk van tot me te nemen, dus met een open mond slik ik, een minuutje lang ongeveer, wat ik krijg verwerkt, totdat de straal afzwakt en zelfs stopt. Mijn mond, kin, borst, buik, benen en de vloer onder me zijn letterlijk zeiknat, maar dit weerhoudt me er niet van om mijn tong zo diep mogelijk haar pruim in te drukken in de hoop op nog meer van deze transparante nectar te mogen ontvangen. Als dit niet het geval blijkt, sta ik op en druk mijn harde pik ineens in de drijfnatte gleuf. Hard en snel neuk ik Monica en als haar kutje na enkele minuten hard stoten verkrampt, is er ook voor mij geen houden meer aan, dus in een roes van natte geilheid spuit ik mijn zaad in haar.

Ongemakkelijk en beschaamd, kom ik terug op aarde, terwijl mijn pik verslapt in haar pruimpje en er zelfs uitglijdt. Ik doe een stapje terug en zie mijn zaad uit haar gleufje lopen, terwijl ik haar van de wastafel af help. “Douchen” zegt Monica, die van me weg stapt en de douche voor me aanzet. Terwijl ik onder de douche sta, reikt Monica me mijn tandenborstel aan, waarna ze zelf van de badkamer verdwijnt en terug komt met wat schoonmaakspulletjes. Nog voordat ik klaar ben met douchen is alles opgeruimd zodat Monica zichzelf ook kan wassen en ik me af kan drogen om naar bed te gaan, waar ik haar er niet meer in hoor of voel stappen, aangezien ik als een blok in een heerlijke geile droom val.

Tijdens het ontbijt spreken we niet over wat er die nacht plaats gevonden heeft. Monica vermoedelijk niet, omdat ze beseft dat ik me ervoor schaam en ik spreek er niet over omdat haar gedachte klopt, want ik schaam me rot, dat ik dit lekker heb gevonden. Na de aanschaf van wat kleding in de stad lunchen we in een knusse bistro, waarbij we een geanimeerd gesprek hebben over de overige klanten. Pas als Monica zegt “ik ben even na het toilet” word ik herinnerd aan vannacht, wat zij opmerkt door te stellen “ja liefje, ik kan niet alles bewaren voor jou”, waarna ze inderdaad vertrekt naar het toilet. Terug gekomen van het toilet plaagt ze me zelfs nog even, door me haar hand voor te houden met de vraag “wil je anders even ruiken?” Lachend sla ik het aanbod af, waarna we de rekening vragen en de stad weer inlopen.

Terwijl we door de stad lopen komen we langs een lingeriewinkel, die meer verkoopt dan alleen lingerie: ik heb het inderdaad over een lingeriewinkel annex seksshop. “Waar zou jij mij graag in willen zien?” vraagt Moon, die stil houdt voor de etalage, waar enkele paspoppen schaars gekleed de laatste “lingerie” showen. Ik wijs naar een halsband in de etalage en zeg lachend “daarin”. “Dat is meer iets voor jou” zegt Monica, duidend op onze gebruikelijke rolverdeling, waarbij zij de licht dominante is van ons twee, maar ze laat haar vraag niet onbeantwoord en zegt “kom, we gaan eens kijken”. Aangezien wij zulke winkels nooit bezoeken, maar alles online bestellen, loop ik ietwat beschaamd achter haar aan. Ondanks het assortiment, dat louter en alleen bestaat uit seksartikelen, is het een keurige winkel, dus we worden vriendelijk begroet. Moon is echter maar op een ding gericht en dat is de lingerie, dus ze stapt er, mij met zich mee sleurend, direct op af en begint in het rek te neuzen. “Dit?” zegt ze vragend, terwijl ze me een of ander zusterspakje toont: ik schud nee. “Of deze dan?” vraagt ze wijzend op een rode kanten setje, maar dit vind ik meer iets voor de dames van lichte zeden. “Jeetje Moon, moet dat nu?” vraag ik. “Ja, we gaan niet eerder weg, voordat jij je iets gekozen hebt” zegt Moon vastbesloten. Tot overmaat van ramp, komt de verkoopster eraan gewandeld, die direct vraagt “kunnen jullie het vinden?” “Nee” zegt Moon, terwijl ik tegelijkertijd zeg “we zijn even aan het kijken wat u allemaal heeft”. “Zoekt u iets specifieks?” vraagt de jongedame. “Waarschijnlijk wel, maar ik weet niet wat hij wilt” zegt Moon, wijzend naar mij, terwijl ik me direct bezwaard voel. “In welke richting moet ik denken. In welk segment zoekt u?” vraagt de vrouw, met haar blik op mij gericht. “We hebben al heel veel hulpmiddelen” zegt Moon hardop “maar we hebben er nog geen passende kleding bij”. Mijn hoofd kleurt zo rood als een reddingsboei, wat zelfs verergert omdat de vrouw me nog steeds aan kijkt. “Wat voor een soort hulpmiddelen?” vraagt de vrouw, die nu, tot mijn opluchting, haar blik richting Monica wendt. “Wat vastbindspulletjes en klemmetjes en zo” zegt Moon, duidend op onze lade met sekspulletjes. “Dan bent u de dominante van u twee, neem ik aan?” zegt de vrouw, met haar blik gericht tot Moon. Moon knikt ja en zegt “het is allemaal heel soft hoor, wij doen geen gekke dingen”. De vrouw lacht en zegt “wij zijn er niet om te oordelen mevrouw, ik ben er om u te adviseren. En als ik u zo beluister, dan heb ik wel enkele interessante setjes voor u. Als u mij wilt volgen”.

De vrouw loopt naar het einde van de winkel, waar vooral veel latex, leer en dergelijke hangt. Mij kruipen direct de rillingen over mijn rug, want ik moet er niet aan denken om ooit als een slaaf behandeld te worden, maar de vrouw wijst ons op een rek, waar inderdaad enkele opwindende lingeriesetjes hangen. Het is allemaal glanzend materiaal, maar wel van stof gemaakt. Monica houdt wederom enkele setjes omhoog, zodat ik ze kan beoordelen en bij een setje dat bestaat uit een halve string met veel kant en een soort van korset knik ik uitbundig dat dit het is. Achteloos zoekt Moon haar maat, neemt er een setje panty’s bij en wandelt doodleuk naar de kassa om het af te rekenen. Terwijl ze voor de kassa staat zegt ze tegen mij “wacht jij buiten maar”, waarna ze de verkoopster gebaart te wachten met afrekenen en mij na staart terwijl ik de winkel verlaat, zo zie ik als ik omkijk. Minuten later voegt Monica zich bij me, met een tas, waarop ik zeg “wil je dit nooit meer doen!” “Wat?” vraagt Moon verbaasd. “Mij zo’n winkel in slepen” antwoord ik. Moon lacht en zegt “wacht maar totdat ik het straks aan heb, dan vraag je waarschijnlijk wanneer we weer gaan”.

Op zondag koken we nooit, maar gaan we uit eten of we bestellen iets, dus vandaag is dit laatste het geval. Voor, tijdens en na het eten, drinkt Moon verdomd veel water valt mij op. Terwijl ik later die avond een film kijk zegt Moon “ik ga me alvast douchen, morgen vroeg weer op”. “Vooral doen” antwoord ik, geen rekening houdend met het feit dat zij voor het eerst een uitdagend setje gekocht heeft en dit vermoedelijk wil gaan passen. Nadat Moon een kwartiertje weg is licht mijn GSM op.
— Kun je even naar boven komen, heb je nodig— staat er geschreven en de afzender is uiteraard Monica.

Balend, omdat ik nu een deel van de film mis, loop ik snel de trap op. Ik hoor Moon op de slaapkamer, dus ik loop hier snel naar toe, in de beleving, dat ik dan snel weer beneden zal zijn. “Eigenlijk hoor je nu voor me te knielen” zegt Moon, zodra ik de deur open. Met open mond staar ik naar de bloedmooie vrouw, die recht voor mijn neus staat. Ik zal een poging wagen het beeld te beschrijven, maar ik doe haar schoonheid ongetwijfeld tekort: Moon is slank, maar heeft volle, stevige borsten, die normaliter ietsjes hangen, maar nu, door het corset opgeduwd worden en als een trotse volle boezem zichzelf presenteren als een heerlijk geheel. Doordat het korset geen BH behelst, zijn haar borsten dus ontbloot. Haar borstpartij gaat over in haar lange slanke hals, met daarboven een rimpelloos, licht opgemaakt gezicht, waar de dominantie van afspat. Haar donkerrood geverfde korte kapsel accentueert haar dominantie. Onder het korset draagt ze de bijpassende halve string, die strak haar venusheuvel omsluit. Daaronder bevinden zich de ellenlange benen, die gehuld in de panty’s nog beter tot hun recht komen. En om het schouwspel compleet te maken heeft Moon haar kniehoge latex laarzen aangetrokken, die ze ooit voor de grap gekocht heeft voor een “verjaardagsparty die het thema kinky droeg” van een vriendin.

“Wauw” weet ik slecht uit te brengen. “Ik meende wat ik zei Siem” zegt Moon echter. Ik kijk haar vragend aan, omdat ik geen idee heb, waar ze op doelt. Ze stapt op me af, zodat onze neuzen vrijwel tegen elkaar aan komen, en zegt “knielen”. Uiteraard zorgt haar opdracht voor voldoende afleiding, dus ik vergeet de film en zak door mijn knieën, terwijl ik over haar lichaam omhoog kijk in haar mooie bruine ogen. “Waarom kniel je voordat je je uitgekleed hebt?” vraagt Moon, waarop ik direct opveer en mezelf snel uitkleedt, om nu naakt voor haar te knielen. “Gelukkig is je pik hard, anders zou ik twijfelen” zegt Moon lachend, aangezien ze overduidelijk weet dat ik kick op haar outfit en mijn positie. Moon laat me haar hele lichaam kussen, door me telkens een korte opdracht te geven, zodat ik een half uur later haar werkelijk van top tot teen gekust heb, waarbij ik pas proef en ruik, dat ze zich zojuist gedoucht heeft. Als ik weer geknield voor haar zit en de opdracht heb gekregen om haar kruis te kussen, doet Moon plotseling een stap naar achteren, zodat ik een beetje verloren op de grond voor haar zit. Moon loopt naar het dressoir en haalt er een pakje uit, dat ze mij overhandigt. “Hier een cadeau, voor jou” zegt ze lachend. Ik haal het papier eraf en zie dat ze de halsband gekocht heeft, die ik gekscherend in de etalage heb aangewezen vanmiddag. “Doe maar om” zegt ze, waarop ik op wil staan om het bij haar om te doen, aangezien dit mijn grap was, maar Moon corrigeert me direct en zegt “bij jezelf Siem, niet bij mij”.

Omdat ik werkelijk niets opheb met SM en dit dich toch echt van leder is gemaakt, met enkele metalen ringen eraan, doe ik het met enige tegenzin bij mezelf om mijn nek. Moon stapt op me af, duwt een vinger door een metalen ring en draait mijn hoofd omhoog, zodat ze me recht aan kan kijken. “Voorzichtig zijn met wat je wenst de volgende keer” zegt ze dominant, waarop ik direct besef dat ze het gekocht heeft om me iets duidelijk te maken. “Je mag mijn broekje en mijn laarzen nu uitdoen” zegt ze bijna op een vragende toon, die me duidelijk maakt, dat zij minder dominant lijkt als ze wellicht is, dus ik open de ritsen van de laarzen en help haar er een voor een uit, waarna ik mijn duimen achter het elastiek van het broekje zet en haar hier ook voorzichtig uit help. Moon pakt de laarzen en het broekje van de grond en loopt ermee naar het dressoir, waar ze het broekje oplegt en de laarzen tegenaan plaatst, waarna ze een lade opent en er iets uithaalt. “Doe je ogen eens dicht” zegt ze, waarna ik mijn ogen sluit. Seconden later voel ik haar handen aan de halsband en hoor ik een klikje. Het zal toch niet, denk ik, maar als ik mijn ogen weer mag openen van haar zie ik tot mijn verbijstering dat ze inderdaad een riem aan de halsband heeft bevestigd. “Zwijg” zegt ze op een uiterst dominante toon, waarna ze me aan de halsband omhoog trekt, zodat ik op moet staan om niet gekeeld te worden door het belachelijke ding. Moon heeft haar hand door de lus aan het uiteinde van de riem gestoken en stapt langs me af en loopt richting de badkamer. Mij rest niets anders dan haar te volgen, wat ik dan ook verbaasd en zwijgend doe.

Op de badkamer maakt Moon het grote licht aan en stapt in het driehoekige grote bad, waar ze in het hoogste zitje, in de hoek plaats neemt. Ze heeft de riem nog steeds vast, dus ik moet wel volgen, dus ook ik stap in het bad. Moon trekt mijn hoofd naar beneden, zodat ik uiteindelijk op een zeer oncomfortabele manier, geknield in het bad, voor haar poesje terecht kom met mijn gezicht. Uiteraard heb ik geen aansporing nodig en begin te likken. Minutenlang lik ik haar kutje, waarbij ik me vooral focus op haar klit in de hoop dat ze me uit mijn benarde positie zal bevrijden, zodra ze een orgasme heeft bereikt, wat gelukkig ook gebeurt. Schokkend houdt ze mijn hoofd echter op zijn plek en nadat ze bijgekomen is, laat ze enkele druppeltjes plas uit haar pruimpje lopen, die ik er uiterst opgewonden vanaf lik. De gewenste straal blijft echter achterwege en mijn hoofd wordt omhoog getrokken, zodat ik bijna omval in het eigenlijk te kleine bad voor deze handelingen.

Opgewonden staat Moon ook op, maar blijft half gehurkt tegen de muur geleund staan. Ze trekt me aan de riem dichterbij, zodat mijn pik voor haar grotje eindigt. Zonder aansporing, begrijp ik wat er van me verwacht wordt, dus ik druk mijn harde pik bij haar naar binnen en begin hard te stoten. Vanwege de langdurige opwinding houd ik het echter iet lang vol, dus terwijl ik mijn handen onder haar kont heb geplaatst, neuk ik me klaar in de mooie dame, die mijn orgasme met een glimlach ontvangt.

De laatste straal is er echter nog niet goed en wel uit mijn pik vertrokken, of ze trekt me aan de halsband naar beneden, zodat ik geknield voor haar poesje kom te zitten. Hijgend zie ik mijn zaad uit haar lopen en nog geen seconde later, volgt er zelfs een druppeltje pis, dat gevolgd wordt door meerdere druppels licht gele vloeistof. Moon heeft de riem ondertussen losgelaten, en terwijl ik nog enkele malen aan mijn pik trek om de laatste druppels zaad eruit te rukken, mikt zij met haar handen een dikke straal pis richting mijn gezicht. Ik open mijn mond en ontvang gedeeltes van de straal, die ik dit keer overigens niet doorslik. Moon loopt helemaal leeg op mijn gezicht en borst, zodat ik na een minuutje drijfnat ben door haar urine. Zodra Moons blaas geleegd is opent ze de kraan en neemt de sproeier om mij af te spoelen, terwijl ze zelf langs me afstapt het bad uit. “Lekker?” vraagt ze, terwijl ze zich uitkleedt en ik de halsband verwijder. “Ja” antwoord ik kortaf “maar deze mag je wegdoen”, zeg ik haar terwijl ik haar de halsband en de riem overhandig. Moon, die nu naakt is, neemt de kleding van de grond en zegt “dat maak ik zelf wel uit”, waarna ze van de badkamer vertrekt.

De dag erna moeten we beiden werken, dus we beleven een normale dag, totdat ik die avond na het sporten thuis kom en Moon niet beneden blijkt te zijn. Alles is donker op het grote licht van de eettafel na. Ik maak dus de lichten in de woonkamer aan en loop naar de tafel om hier de grote lamp juist van uit te doen, omdat deze wel heel veel licht geeft, totdat mijn oog op de tafel valt. Op de tafel ligt een briefje en de halsband, die ik zo verfoei, dus mijn maag raakt direct in een knoop en een onbehaaglijk gevoel maakt zich van mij meester. Ik lees echter eerst het briefje:
Lieve Simon,
Zoals je weet heb ik meerdere malen mijn twijfels geuit of onze relatie enige kans van slagen heeft. Dit is niet alleen gerelateerd aan ons leeftijdsverschil, maar wordt mede veroorzaakt door de dominante gevoelens die ik heb op seksueel gebied. Dit weekend heeft mij doen inzien dat ik misschien wel meer wil, vandaar ook dat ik de halsband aangeschaft heb, waar jij dit slechts bedoelde als grap. Je hebt twee keuzes: blijf beneden en kijk nog wat TV, voordat je naar bed komt, zodat ik boven alles op kan ruimen, wat ik voor je in petto heb, of je komt naakt naar boven, met de halsband om en je beleeft misschien wel de avond van je leven. De keuze is aan jou.
Liefs M.

Nadat ik het briefje enkele malen gelezen heb, sta ik verloren in de kamer met de halsband in mijn hand. Okay, gisteren was heerlijk, maar hier was de domme halsband en de riem niet bij nodig geweest, vind ik. Omdat mijn nieuwsgierigheid groter is dan mijn afkeer voor de halsband, kleed ik me snel uit en doe ik het ding om, waarna ik naar boven loop.

Op de overloop, zie ik dat de deur naar zolder openstaat, terwijl de rest van de deuren gesloten zijn, dus automatisch neem ik aan dat Moon op zolder is. Terwijl ik de trap op loop, hoor ik hakken op de laminaatvloer op zolder, dus ik weet dat zij daar reeds aanwezig is. Omdat de zolder dienst heeft gedaan als slaapkamer van haar zoon, is deze ingericht als zodanig, wat verder voor het verhaal geen verschil maakt, ware het niet dat de inrichting een functie dient. Moon staat midden in de kamer, gekleed in de laarzen en verder niets, behalve de zwarte string, die we gisteren bij de seksshop hebben aangeschaft. “Zwijg en kniel” zegt Moon, die er weergaloos mooi uitziet in het licht van de kaarsen, die ze aangestoken heeft, om de ruimte te verlichten. Ik gehoorzaam en kniel voor haar neer. Achter haar rug haalt ze de riem vandaan, die ze in een ring vastklikt, waarna ze de riem met een hand vasthoudt. “Ik begin zo direct te lopen. Jij volgt kruipend en pas als je pik hard is stop je” zegt ze tot mijn verbazing en ik heb direct de neiging om op te staan en het spel te beëindigen, aangezien ik geen trek heb om als slaafje achter haar aan te kruipen. Veel tijd om na te denken krijg ik echter niet, want Moon begint reeds te lopen, zodat ik achter haar aan getrokken wordt. Kruipend volg ik haar, terwijl haar hakken hard op het laminaat tikken. Wat het exact is geweest weet ik niet precies, maar de blik op haar wandelende billen en mijn niet benijdenswaardige positie, zorgen er in een mum van tijd voor dat ik een erectie van jewelste heb, zodat ik stop met haar te volgen en de riem vastpak, zodat ze mijn hoofd niet van mijn romp trekt. Zodra ik echter gestopt ben met kruipen, draait Moon zich om en tilt mij aan de riem overeind, zodat ik geknield kom te zitten. “Ik wist het wel” zegt ze terwijl ze de riem, tussen haar benen door voert en achter zich vasthoudt met een hand. Haar andere hand legt ze bovenop mijn hoofd, terwijl ze de riem strak aan trekt, zodat ik automatisch tegen haar kruis wordt gedrukt. Ze positioneert mijn mond recht tegen haar, door het dunne broekje, omsloten poesje en zegt “open”, waarop ik direct mijn mond open. Verheugd weet ik wat gaat komen, en ondanks dat ik niets kan zien, windt ook dit me ontzettend op, want ik voel binnen enkele seconden met mijn tong dat het broekje nat wordt, dus ik begin te slikken. Monica plast enkele straaltjes zoute urine in mijn mond, die ik vrijwel in zijn geheel krijg doorgeslikt. Mijn pik steigert van opwinding en lik en zuig zelfs aan het broekje, terwijl zij reeds gestopt is met plassen.

Zonder woorden te gebruiken laat Moon de riem tussen haar benen uitglijden en vangt hem aan de voorkant weer op. Ze trekt mij achterover aan de riem, zodat ik liggend op mijn rug eindig.
“Iets naar achteren schuiven” zegt Moon, zodat ik me met mijn voeten afzet op de vloer en ongeveer een meter verder door haar verteld krijg dat het ver genoeg is. Omdat ik bijna tegen de spijlen van de balustrade aanlig houdt Moon zich hieraan vast, terwijl ze haar benen aan weerszijden van mijn lichaam geplaatst heeft. Ze zakt door haar knieën en landt met haar kruis op mijn gezicht, zodat ik wederom verwoede pogingen doe om iets van het vocht uit haar broekje te zuigen. Met mijn handen ondersteun en streel ik haar billen, maar dit blijkt niet de bedoeling, want Moon staat op en zegt “natuurlijk, ik ben je grijpgrage handjes vergeten”. Ze loopt weg en pakt van een kastje een setje handboeien af, die ze daar gereed heeft gelegd. Ze komt terug, knielt naast me en maakt een hand vast in de handboei, waarna ze de hand tussen de spijlen van de balustrade doorvoert. Mijn ander hand duwt ze er ook doorheen, waarna ze wegloopt, een stukje de trap af, waar ze de andere hand ook vastmaakt in de boei en weer terug komt gelopen. “Jij gaat nergens meer heen” zegt ze als ze, met haar handen leunend tegen de balustrade, op me neerkijkt, zodat ik omhoog tegen haar doorweekte kruis en haar dominante smoeltje opkijk.

“Maak je boeien eens los” zegt Moon, doelend op de speelgoedboeien, met panieksluiting, die we altijd gebruiken. Ik zoek met mijn handen naar de sluiting en raak licht in paniek, als deze niet aanwezig blijken te zijn. Moon zakt door haar knieën en gaat op mijn borstkas zitten, terwijl ze me indringend aan kijkt. “Vandaag doe je exact wat ik wil. Doe je dit niet, dan maak ik je morgenochtend pas los, of denk je dat je dit zelf wel lukt?” Aangezien de balustrade een gelaste metalen constructie is en de handboeien geen speelgoedsetje betreft, weet ik dat ik geen enkele kans maak, daarbij speelt Moon gewoon een spelletje, denk ik, dus ik antwoord “ik doe wat jij wilt”. “Weet ik” zegt Moon “zwijg en gehoorzaam”. Ze veert op, stapt naast me en trekt uitdagend haar broekje voor me uit. Vervolgens daalt haar kale pruimpje neer boven mijn mond, maar in plaats van zich erop te laten zakken zegt ze “openen”. Met beide handen opent ze haar poesje en het duurt slechts enkele seconden voordat de eerste druppel urine haar poesje verlaat en op mijn kin eindigt. Moon gaat iets verzitten, zodat de volgende druppel mijn tong kietelt en ik de smaak van haar plas waar kan nemen. “Niet morsen” zegt Moon, die minutenlang kleine straaltjes urine in mijn mond spuit. Ik slik en weet van geiligheid niet hoe ik met mijn heupen moet bewegen om enige wrijving op mijn pik te kunnen ervaren, maar ik beweeg slechts in het luchtledige.

Moon staat op, stapt over me heen en gaat ruggelings tussen mijn benen staan. Traag komt haar kontje naar beneden, zodat ze haar poesje over mijn lekkende paal kan laten zakken. Verheugd richt ik mijn blik op de heupen die op en neer gaan, waarbij het drijfnatte kutje mijn harde paal omsluit en vakkundig afrijdt. Ze zorgt er echter voor dat ik niet kan klaarkomen, want binnen twee minuten staat ze plotseling op, zodat mijn kloppende geteisterde paal natjes tegen mijn schaambeen kletst. Wederom komt haar poesje boven mijn mond en nu heb ik geen aansporing nodig, dus ik open mijn mond en wordt wederom blij verrast door eerst enkele druppels plas en daarna enkele straaltjes van de heerlijke nectar uit haar blaas. Nu heeft Moon echter wel de behoefte om gelikt te worden, dus ze zakt plompverloren met haar grotje op mijn mond, zodat ik haar binnen een minuutje naar een orgasme kan likken, dat zij geknield, bovenop mijn gezicht gillend beleeft.
Na haar orgasme staat ze op en zet enkele pasjes naar achteren: de aanblik van de, lange in latex gehulde laarzen, benen is fenomenaal en ook de rest van de vrouw is overigens prachtig. Ze ziet me genieten van haar aanblik en gunt me even dit moment, waarna ze zich traag op mijn pik laat zakken. Ze beweegt niet, maar zit er slechts op, omdat de gevoeligheid van haar pruim het maximum bereikt heeft. “Ik laat je hier echt liggen Siem, als je niet gehoorzaamt” zegt ze terwijl ze traag begint te bewegen. Waar ze op doelt wordt later pas duidelijk overigens, want op dit moment heb ik ook geen idee, waar ze het over heeft. Schuivend over mijn pik bereikt Moon een tweede orgasme, wat mijn eerste overigens inluidt, want terwijl zij schokkend bovenop me zit, spuit ik enkele stralen zaad, diep in haar. Nog voordat mijn pik kan verslappen, knijpt Moon hard met haar kutspieren en kijkt me dominant aan, alsof ik een voetveeg ben of iemand die ze verafschuwt. “Gehoorzamen, begrijp je me?” zegt Moon hard. Ik knik ja, terwijl mijn geilheid af begint te nemen, doordat mijn orgasme voorbij is. “Antwoord me als ik je iets vraag” zegt Moon. “Ja, ik begrijp je liefje” antwoord ik om haar sympathie te wekken. “Wat ga je dus doen?” vraagt Moon. “Uhm, gehoorzamen, schatje” antwoord ik, wederom om haar vriendelijk te stemmen, maar het heeft geen zin, zo blijkt als zij opstaat en zegt “mond open”.

Ik open mijn mond, maar zodra haar poesje boven mijn gezicht neer daalt en ik een druppel zaad in mijn gezicht voel landen, sluit ik mijn mond en draai mijn gezicht weg. Moon heeft haar kutspieren ontspannen, want ik voel mijn zaad over mijn wang lopen, maar ik houd mijn kaken stijf opeen en sluit mijn ogen in de hoop dat het snel voorbij gaat. Ze staat op en zegt “het is je eigen keuze geweest om niet te gehoorzamen” waarna ze de ruimte door loopt om alle kaarsen uit te blazen en richting de trap loopt. “Alsjeblieft maak me los Moon” vraag ik enkele malen, maar ze heeft de weg naar beneden reeds gevonden en sluit de zolderdeur af, zodat ik in het schaarse licht van het zolderraam in de kou achterblijf, met mijn zaad op mijn wang…

Lees het vervolg:
Sexverhalen categorie: Hetero | Sexverhaal gaat over: , , , ,
27 stemmen, gemiddelde waardering van dit verhaal 8,59
Laden...

Kletsen over dit verhaal?

Erotisch Sociaal Netwerk | De volgende personen praten er graag over!

pixellecanon (43)

Wat vind jij...

Geil verhaal?

NalaniStarr (59)

Wat vind jij...

Geil verhaal?

felina (25)

Wat vind jij...

Geil verhaal?

schatje1993 (30)

Wat vind jij...

Geil verhaal?

Kiaragoldie ()

Wat vind jij...

Geil verhaal?

Angelly (32)

Wat vind jij...

Geil verhaal?

GeileLatifa (24)

Wat vind jij...

Geil verhaal?

hotindo (22)

Wat vind jij...

Geil verhaal?

sexy-nikki (30)

Wat vind jij...

Geil verhaal?

Els-Meijer (29)

Wat vind jij...

Geil verhaal?


Gerelateerde Verhalen

Misschien vind je deze verhalen ook leuk om te lezen

25 maart 2015 8.4

Uit de hand gelopen potje worstelen – De beurs

woensdag 25 maart 2015 in Hetero

waardering: 8.4

🔊 Vertel dit verhaal Luister? In de belachelijke limousine op weg naar het hotel vraagt Margo of ik het leuk heb gehad op de beurs. Ik…

7 april 2015 8.6

Vreemde voorkeuren verklaard (deel 3) – Yvonne

dinsdag 7 april 2015 in Hetero

waardering: 8.6

🔊 Vertel dit verhaal Luister? Yvonne Een beetje jongensachtig zag ze eruit, Yvonne. Altijd een strakke jeans, gympen en een los shirtje tot ver over haar…

22 december 2016 8.3

Mijn eerste cuckold

donderdag 22 december 2016 in Hetero

waardering: 8.3

🔊 Vertel dit verhaal Luister? Sinds ik (Mark, 35 jaar) zonder werk thuis zit, nu al ruim 1 jaar, is mijn vrouw (Karin, 34 jaar) zich…

26 juni 2015 8.6

Liefdevolle, poëtische plasseks

vrijdag 26 juni 2015 in Hetero

waardering: 8.6

🔊 Vertel dit verhaal Luister? Diverse relaties heeft het me reeds gekost, maar op de een of andere manier is het onoverkomelijk: vroeg of laat vraag…

31 juli 2015 8.4

Roos, de psychologe (2) – Toewijding

vrijdag 31 juli 2015 in Hetero

waardering: 8.4

🔊 Vertel dit verhaal Luister? “Wat ben je toch een eikel, Tom” zeg ik tegen mezelf, zodra ik de auto de oprit af stuur en wegrijd…

31 juli 2015 8.7

Maria’s slipje, mijn hand, haar keurende blik (3)

vrijdag 31 juli 2015 in Hetero

waardering: 8.7

🔊 Vertel dit verhaal Luister? Zittend op het bed in de slaapkamer van mijn gehuurde Spaanse appartement stel ik mezelf de vraag wat te doen: hier…

3 augustus 2017 8.2

Blonde slet

donderdag 3 augustus 2017 in Hetero, Luisterverhalen

waardering: 8.2

🔊 Vertel dit verhaal Luister? Op haar hurken zat Lotte; met haar bekken naar voren gekanteld, de vingers van haar minnaar diep in haar binnenste en…

13 augustus 2015 8.3

Duinwandeling

donderdag 13 augustus 2015 in Hetero

waardering: 8.3

🔊 Vertel dit verhaal Luister? Hay. Ik zal me even voorstellen. Ik ben Peter Wasbeer, 50 en sinds enkel jaren weer vrijgezel. Na mijn scheiding ben…

1 februari 2016 6.2

Opdrachten (5)

maandag 1 februari 2016 in Extreem, Hetero

waardering: 6.2

🔊 Vertel dit verhaal Luister? “Wacht maar af. Niet in je schrift overgenomen, dus. Mag ik er dan misschien wél van uitgaan, dat je ze wél…

2 februari 2016 7.4

Opdrachten (6)

dinsdag 2 februari 2016 in Extreem, Hetero

waardering: 7.4

Reageer op dit Sexverhaal