Sexverhalen.com » Homo » Patricks belevenissen (2) BBQ bij Dave


Hoi allemaal hier weer een verhaal. Dit is het vervolg op mijn vorige verhaal “week voor examen”. Ik ga nu schrijven onder de naam XHUNKYX. Hoop dat jullie er veel leesplezier van hebben.

Het was een week na het examen toen Dave naar me kwam en vroeg of ik bij hem kwam voor een BBQ als bedankje voor mijn hulp. Ik zie dat het goed was en zo maakte we een afspraak voor die zaterdag.
Het was zaterdag en ik sprong onder de douch en trok een surfshort en een T-shirtje aan en ging naar het huis van Dave. Ik kwam daar al vroeg aan zodat ik kon helpen met het een en ander klaar te zetten. Ik belde aan en Dave deed open. Hij zag er lekker uit in z’n sportbroekje en tanktop. “hey man hoe is ie? Vroeg Dave. “Ja gaat goed man. Beetje warm” zei ik. “Ach man komt wel goed zo” zei Dave met en knipoog. We liepen de tuin in en daar zag ik de ouders van Dave bij het zwembad. Ik gaf ze een hand en zei Dag meneer en mevrouw. “Ho ho geen meneer en mevrouw. Ik ben Stefan en dit is Els.” Ok dus de sfeer was zeer ontspannen.

“Wat moet er gebeuren?” vroeg ik nou als jij en Dave de party tent wil opzetten dan doe ik de BBQ wel en Els en Linda wel het vlees en zo” zei Stefan. “Linda? Wie is dat?” vroeg ik “Ach dat is mijn zus” zei Dave. ‘Ok die zie ik straks wel. Kom aan de slag.
We hadden de grootste lol tijdens het opzetten van de tent (vooral omdat Dave totaal geen tekening kon lezen). Toen ik hoorde dat Els Linda riep moest ik toch even kijken. Er kwam een mooie meid van een jaar of 22 schat ik. Blond haar, blauwe ogen, mooi figuur en mooie borsten. Ze zag mij en liep op me af en stelde zich voor. Maar veel tijd om te praten hadden we niet want Dave zei: “moet ik het allemaal alleen doen?” “Nee man maar was even afgeleid” zei ik

Met z’n allen was het snel gepiept. En de BBQ was bere gezellig. Op een gegeven moment zat ik heerlijk in de tuinstoel met Stefan te praten toen ik ineens een emmer water over me heen kreeg. Ik zag dat Dave en Linda snel weg liepen en dacht: “O nee kameraad” ik zei: “Sorry Stefan maar die moet ik ff doen”. ”Snap ik jonge doe maar. Pak ze maar goed terug. Zo gezegd zo gedaan. We rende over het grasveld richting het zwembad. Ze stonden voor het bad. Ik trok een sprintje en wou ze beide in het bad duwen maar Dave sprong net op tijd opzij. Linda niet maar ze klampte zich aan me vast en zo vielen we samen in het zwembad. We gierden het uit van de pret. Ik zwom naar Linda en fluisterde: “wij zijn nat nu jouw broer nog”. Ze keek me ondeugend aan en zei kom op. We klommen uit het bad en zetten het op een lopen. “Kom hier jij” riep ik. En zo pakte ik Dave vast en riep: Kom op met die emmer. En zo gooide Linda ons allebei nat. We hadden de grootste lol. We gingen weer naar de BBQ want had toch wel weer trek gekregen. “hebben jullie er bezwaar tegen als ik mijn shirt uit doe? “Nee hoor doe maar. En zo deed ik mijn shirt uit en Dave volgde snel.
De avond verliep gezellig en we praten volop.

Op een gegeven moment kwam Dave naast me zitten en vroeg of ik bleef slapen. Ik zei “dan moet ik ff naar huis bellen” en mijn ouders vonden het goed en dus zo gezegd zo gedaan. Toen het laat werd en we allemaal moet waren besloten we maar om ons bedje op te zoeken. We liepen naar de kamer van Dave en ik begon me uit te kleden. “nee nee dat wil ik doen en Dave kwam voor me staan en zoende me vol op mijn mond. Ik zoende natuurlijk terug en zo stonden we lekker te tongen en te voelen. Ik voelde zijn hand in m’n short gaan en daar werd m’n kleine vriendje wel wakker van. Dave zakte door z’n knieën en trok mijn short en boxer in 1 ruk naar beneden en begon me meteen lekker te zuigen. Hmmmmmmmmmmmm zo heerlijk zoals hij dat deed. Ik begon te kreunen en zei dat hij moest stoppen anders kwam ik meteen klaar. We gingen op bed liggen en de kleren vlogen in het rond. Ik zoende zijn borst, tepels kleine sixpack en zo om z’n lul naar zijn ballen. Ik merkte dat Dave het lekker vond en zo likte ik zijn ballen en ging zo omhoog naar zijn eikel. Ik nam zijn eikel in mijn mond en zoog hem lekker zwoel en zacht. Dave Kreunde van genot. Ik merkte dat jij het genoeg vond omdat hij me omhoog trok keek hem verbaast aan. “Neuk me hunk. Ik wil het”. “Ok welk standje?” vroeg ik. “Nou ik lig al lekker op mijn rug. Dus……………….” Ik zette mijn eikel tegen zijn gaatje en duwde hem langzaam naar binnen (zijn gaatje was nog zo strak). Ging steeds dieper en dieper tot ik mijn ballen tegen zijn kontje aan voelde. Zag dat Dave genoot en begon langzaam te bewegen en we kreunde het uit. Dave sloeg z’n benen om me heen en keek me zo geil aan dat ik er bloedgeil van werd. Ik stootte harder en het bed begon te kraken. “Pat neuk me doggy”. Zei Dave. Ik haalde mijn pik uit hem en Dave ging op zijn knieën zitten en ik stootte meteen in hem en neukte hem meteen hard en diep. Dave en ik kreunde hard maar dat kon me niets schelen (en Dave ook niet). Na een paar minuten werd ik moe en trok ik mijn pik uit Dave en ging op mijn rug op bed liggen. Dave bedacht zich geen moment en klom weer meteen op mijn pik en bereed me als een volleerde amazone. Ik zag zijn stijve pik dansen op zijn ritme en ik pakte zijn middel en stootte tegen zijn bewegingen omhoog. We gingen best wel flink tekeer. Denk dat het hele huis kon meegenieten. Dave zei dat hij ging komen en spoot vol op mijn borst en sixpack. Toen ik dat zag hielt ik het ook niet meet en zei dat ik ook kwam. “JAAAAAAA PAT SPUIT ME VOL” schreeuwde Dave. En zo spoot ik mijn zaad in dat lekkere holletje van hem. Dave viel op me en mijn pik gleed langzaam uit hem. Ik voelde hoe mijn zaad langzaam uit zijn gaatje over mijn pik en ballen stroomde.

We vielen zo lekker in slaap. Later die nacht werd ik wakker omdat ik moest pissen. Wat er toen gebeurde vertel ik de volgende keer.

Hoop dat jullie er van genieten. Tips zijn altijd welkom.

Lees het vervolg:
Sexverhalen categorie: Homo | Sexverhaal gaat over: , , , , ,
20 stemmen, gemiddelde waardering van dit verhaal 6,95
Loading...

Kletsen over dit verhaal met een Shemale/Ladyboy?

De volgende shemales praten er graag over!

lekkerpik (53)

Wat vind jij...

Geil verhaal?

henk063 (32)

Wat vind jij...

Geil verhaal?


Reageer op dit Sexverhaal

Reacties

Geil verhaal ook weer!

Reactie van Tom 2 op 27 augustus 2018 om 11:30

Beantwoorden