Sexverhalen.com » Overig » Exhibitionisme » Seksie werkgeefster (2)


Eindelijk was ik een beetje gewend in dat grote huis en wist nu waar ik alles vinden kon zonder eerst te moeten zoeken waar ik moest zijn. De binnenkant van het huis was al aardig opgeknapt en nu was de buitenkant aan de beurt en ik begon met het vervangen van wat dakpannen die gescheurd waren en lekte als het regende.

Het was een zomerdag van 28 graden en verrekte warm op het dak dus ging ik al snel een korte broek aan doen mijn kousen en schoenen uit (ik loop het liefst op blote voeten) en mijn shirtje ging buiten gekomen ook uit. Zo was ik ongeveer een half uurtje bezig toen ik door mevrouw geboden werd naar beneden te komen, en moest uitleggen waarom ik zo schaars gekleed buiten bezig was. Ik begreep niks van deze kouwe drukte want het park was omzoomd door bomen en struiken zo dat niemand kon zien wat er daar gebeurde. Maar omdat ik geen toestemming had gevraagd om er zo bij te mogen lopen werd ik voor de keus gesteld alles aan of alles uit, maar als alles uit zou gaan was het binnen voor altijd en buiten voor zo ver het weer het toe zou laten.
Deze keus was niet zo moeilijk voor mij en maakte mijn broek open en liet hem zakken dan haakte ik mijn duimen achter mijn onderbroek en stroopte die ook af. En was zo dus veroordeeld tot een grotendeels naakt leven hier en mocht zo weer aan het werk waar ik mee bezig was en zat zo met mijn billen in de volle zon op het dak en natuurlijk zijn ze daarbij verbrand. Verder vond ik het wel geil zo naakt rond te lopen en zo gezien te worden door drie vrouwen, van de gedachten alleen kreeg ik al een stijve lul.

Aan het eind van de middag werd het tijd om te gaan douche zodat ik schoon aan de tafel zou verschijnen in de badkamer aangekomen stond de stalman die met mest bezig was geweest al onder de douche. Op zich geen punt want er waren twee douches in deze badzaal aanwezig ook een ruim bad en een ruim bubbelbad twee luxe wastafels met grote spiegel en een toilet en urinoir. Ik ging naar de vrije douche maar de stalman vroeg mij bij hem te komen staan dan zou hij mijn rug wassen. Na even hierover nagedacht te hebben dacht ik waarom eigenlijk ook niet. En stonden we samen onder de zelfde douche en voelde ik al snel zijn handen op mijn billen met de vraag of het geen zeer deed dat ze verbrand waren. Hij begon mijn billen te wassen dat zou wat verkoeling brengen, al snel verdween zijn hand tussen mijn billen en ging richting mijn sterretje. Wreef wat over mijn sluitspier deze is erg gevoelig bij mij en ik stond dan ook al snel met een stijve lul, ik dacht wel dat je dit lekker zou vinden zei de stalman en duwde een vinger naar binnen.

Voor mij was het de eerste keer met een man en een vreemde belevenis maar vond het niet echt erg om te ondergaan. Al snel kwam er een tweede vinger bij maar het water en de zeep waren een goed glijmiddel dus verliep het vrij soepel. Zijn andere hand sloeg hij om mij heen en nam mijn lul in zijn hand en begon mij af te trekken, hij vond het wel fijn zo een jonge knul terwijl hij makkelijk mijn vader had kunnen zijn. Hij vroeg me of ik wel eens geneukt was, wat ik ontkennend beantwoorde en hoorde hem zeggen dat hij me dan wel zou ontmaagden. Ik moest voorover gaan staan voelde zijn vingers uit mijn gaatje komen en zijn handen kwamen op mijn billen te liggen om deze zo ver mogelijk uit elkaar te trekken. Dan voelde ik zijn niet al te grote (14×3) lul die wel ontzettend stijf was tegen mijn sterretje drukken hij pakte mij bij mijn heupen en schoof zijn lul vrij soepel naar binnen. Helemaal in mij bleef hij even zo staan en begon dan langzaam op en neer te stoten om mij te laten wennen maar begon dan toch het tempo wat op te voeren.

Na een paar minuten voelde ik zijn lul dikker en stijver worden en begon hij wat te grommen en daar kwamen de eerste klodders sperma bij me naar binnen. Hij stootte nog een paar keer wild bij me naar binnen tot hij uitgespoten was en ik al zijn zaad in me had zitten, ik voelde zijn lul in me verslappen en hij schoot uit mijn kontje. Zodat de weg vrij was en zijn zaad uit me begon te druppen en zich vermengden met het water om zo weg te spoelen. Dan ging hij op zijn knieen voor me zitten en nam mijn lul in zijn ene hand en mijn ballen in zijn andere hand hij kneden mijn ballen en trok tegelijkertijd aan mijn lul( 20×5). Ik stond met mijn ogen dicht en licht gekreun te genieten en voelde zijn lippen om mijn eikel sluiten, zijn tong beroerde mijn pisgaatje rillingen van genot gingen door mijn lijf. Mijn voorhuidje werd naar achter getrokken en ik voelde zijn tong verder over mijn eikel gaan hij sloeg geen plekje over en zoog dan mijn lul verder naar binnen. Deze oude homo wist hoe je moest pijpen en al snel voelde ik dat ook ik ging klaarkomen, hij speelde nog steeds met mijn ballen alsof hij mijn zaadlozing wilde stimuleren. Enzo spoot ik dan ook een flinke lading zaad in zijn mond het meeste daarvan probeerde hij door te slikken maar kon niet voorkomen dat er een deel uit zijn mond liep. Met een heerlijke tongzoen hebben we de voor mij eerste keer met een man afgesloten.

Tot slot hebben we elkaar alsnog gewassen en de dames in de keuken vonden dat het douche wel erg lang geduurd heeft en vroegen mij of ik nou ook voor de mannen was. Maar nee hoor dames sinds deze inwijding in de mannensex weet ik dat ik van beide walletjes blijf genieten. Achteraf gezien was ik de enige die niet wist dat dit afgesproken was tussen onze werkgeefster en de stalman maar ik ben toch blij het meegemaakt te hebben. En heb nog wel eens sex met de stalman maar de vrouwen hebben toch mijn voorkeur.

0
Lees het vervolg:
Sexverhalen categorie: Exhibitionisme, Homo | Sexverhaal gaat over: , , , , , , , , ,
34 stemmen, gemiddelde waardering van dit verhaal 7,44
Loading...

Kletsen over dit verhaal met een Shemale/Ladyboy?

De volgende shemales praten er graag over!

lovelyma89 (30)

Wat vind jij...

Geil verhaal?


Reageer op dit Sexverhaal

Reacties

Je hebt gelijk man, bisexueel zijn is heerlijk. Gewoon genieten

Reactie van Don T op 4 september 2018 om 08:36

Beantwoorden