Sexverhalen.com » Homo » Alternatieven voor de Anti-knijpwet


“Apart…” en ik vertel over het nieuwsbericht, “ergens in de wereld is een wet gemaakt zodat mannen niet meer in vrouwenbillen mogen knijpen.”

“Alleen niet meer in vrouwenbillen?” vraagt Karl.
“Waar had jij dan in willen knijpen? Borsten?” lach ik Karl uit.
“In een paar mannenbillen…!? De jouwe bijvoorbeeld? Moet ik maar snel een keer doen voordat het ook verboden wordt voor mannen om in andere mannenbillen te knijpen!” Nou lacht Kart breed.

Hij wipt vervolgens van de tafel waar hij opzit, doet een stap naar mij toe en pakt me ongegeneerd bij mijn bil, knipoogt naar me en kijkt me strak aan om mijn reactie te meten.

Ik ben hetero én open minded. Of anders gezegd: ik vind het gewoon heerlijk geil om aandacht te krijgen van vrouwen én net zo goed van mannen.

Karl merkt dat ook en doet er een schepje bovenop. “En als het dan ook verboden wordt om als man in mannenbíllen te knijpen, dan moet ik het ergens anders gaan doen.”

Zijn hand schuift naar de voorkant van mijn broek en over de bobbel die in mijn broek aan het ontstaan is door zijn aanrakingen!

“Ow, ik geloof dat ik een liefhebber heb gevonden!” Ik glimlach, protesteer niet.

Karl wrijft nadrukkelijk over mijn bobbel, volgt de contouren van mijn penis en probeert mijn pik vast te pakken door de spijkerstof heen. Lukt natuurlijk niet…

Hij rommelt aan mijn riem, kijkt me weer strak aan. Nee, geen protesten van mij, ik ben juist zeer benieuwd hoe ver Karl dit spelletje wil spelen. Ik speel wel mee. Of beter… ik laat graag met me spelen!

Karl maakt mijn riem en rits los, trekt mijn broek open, ziet mijn steigerende bobbel nu gemakkelijk door het dunne katoen van mijn slip. Zijn hand glijdt over mijn bobbel en een siddering gaat door mijn lijf! Hij grijpt diep in mijn broek en mijn testikels rollen over zijn vingertoppen.

Dan trekt hij zijn hand terug en steekt hij resoluut zijn hand tussen mijn onderbuik en mijn broekband. In één handige beweging tilt hij mijn ballen en mijn half stijve penis uit mijn slip. Als een dikke worst ligt mijn piemel nog net slap genoeg op zijn vlakke hand, mijn broekband zit strak onder mijn ballen. Er ontsnapt een fluitje als Karl mijn groeiende pik goed bekijkt. “Zo word ik ook een liefhebber!” en hij streelt mijn korte schaamhaar en trekt mij dan zachtjes een paar keer af, net zolang als nodig is om mijn piemel helemaal hard en stijf te laten worden.

Ik heb nog steeds niks gezegd alleen af en toe gesidderd bij Karls aanrakingen. Maar dat was perfecte non-verbale communicatie. Hij streelt mijn stijve penis, ik sidder in zijn lekkere handen, hij weet dat hij verder kan én mag…

En Karl gaat ook verder. Een hand schuift onder mijn balzak, hij laat weer zo heerlijk mijn ballen door zijn vingers rollen. Nu mijn blote, kale ballen welteverstaan, geen slip meer ertussen. Zijn andere hand omsluit mijn dikke stam. Zachtjes word ik afgetrokken, láát ik mij aftrekken, hij doet het geil en goed!

Zijn tempo versnelt en ik stoot op mijn beurt mijn stijve piemel hard in zijn aftrekkende vuist. Ik wil klaarrrrrkomen, hier en nu, wil afgetrokken worden door een andere man, die mij nog nooit eerder naakt heeft gezien… óf gevoeld!

Karl hoort mij zuchten en kreunen, inderdaad: hij is erg goed bezig. Dan hou ik het niet meer en ik zak haast door mijn knieën op het moment dat ik klaarkom. Mijn eerste lading zaad spuit ik op Karls hand, bij de tweede golf sperma heeft hij mijn spuitende pik losgelaten en schiet ik mijn klodders zaad de lucht in. De derde golf is al niet zo krachtig meer. Sperma loopt uit mijn pik en glijdt langs mijn stam op mijn ballen en in mijn slip.

“Hopelijk duurt het nog heel lang voordat ze mannen verbieden andere mannen af te trekken!”

Lees het vervolg:
Sexverhalen categorie: Homo | Sexverhaal gaat over: , , , , , ,
17 stemmen, gemiddelde waardering van dit verhaal 7,18
Loading...

Kletsen over dit verhaal met een Shemale/Ladyboy?

De volgende shemales praten er graag over!

epicabest33 (33)

Wat vind jij...

Geil verhaal?


Reageer op dit Sexverhaal