Sexverhalen.com » Extreem » De slaaf van Joyce (dag 1)


Luister?

Na door Joyce als sexslaaf behandeld te zijn lig ik in de armen van mijn vrouw Patty, die mij de warmte geeft die ik als onderdanige, maar nog meer als haar gelijke buiten onze sexuele escapades, nodig heb. Ik ben enkele uren daarvoor door Patty uitgeleend aan Meesteres Joyce en ik heb aan deze ochtend/middag gemengde gevoelens over gehouden.

Patty vraagt nadat ik een uurtje zo gelegen heb: “gaat het Pieter?” Ik antwoord “ja en nee”. “Leg uit” zegt Patty. Ik leg uit dat het wel gaat omdat ik in haar armen lig en dat zij tevreden is over mijn prestaties van hedenmiddag. Maar ik vertel haar ook dat ik het moeilijk vind om voor haar een ander te dienen op de voorwaarden van die ander. Ik begrijp wel dat zij daarop kickt, maar ik vind het lastig mij te laten reduceren tot slaaf en mij volledig weg te cijferen, ter meerdere eer en glorie van haar vriendin Joyce. Patty legt uit dat het een les is, die indien ik goed opgelet heb, veel positieve kanten kent. Zo heb ik mijzelf volledig voor Patty weggecijferd en mij overgeleverd aan de grillen van een ander om mijn liefde voor Patty te bewijzen. Tevens heb ik, volgens haar, een nieuwe grens in mijn persoonlijke groei bereikt, zijnde volledige overgave en volledige onderdanigheid uit vrije wil. Ik reageer verontwaardigd: “uit vrije wil?” Patty beantwoord “inderdaad ja, uit vrije wil”. Ik antwoord dat ik dat geheel anders heb ervaren. Patty legt uit: “Voordat jij naar Joyce bent gegaan heb ik je gevraagd of je het eens was met de vraag of je haar VOOR MIJ wilde dienen. Deze vraag heb je bevestigend beantwoord. En aangezien onze relatie ook vrijwillig is heb je in deze volledig vrijwillig gehandeld. Ik zal het je nog duidelijker maken: jij bent 20 keer zo sterk als Joyce en toch heb je haar laten doen wat ze gedaan heeft. Indien je dit niet had gewild, dan had je je simpel kunnen verweren. Ze heeft je namelijk geen moment in je bewegingsvrijheid aangetast door je vast te binden of iets dergelijks”. Ik denk lang na over deze woorden en constateer inderdaad dat Patty gelijk heeft en vertel dit ook tegen haar. Patty zegt vervolgens: “ik heb een kant van je gezien die ik nog niet eerder heb gezien en deze vond ik prachtig om te aanschouwen. En nu ik weet dat je die bezit verwacht ik in de toekomst deze volledige overgave altijd. Alle afspraken tussen jou en mij blijven dus gehandhaafd, maar ik stel voor dat we ons safeword afschaffen”. Ik denk diep na en probeer de gevolgen te overzien, maar ik vertrouw Patty blind en stem in met haar voorstel.

Zo gaan er enkele weken voorbij waarin onze sub-dom relatie zich nog verder ontwikkeld, als dat deze al was. Patty heeft carte blanche en geniet hier met volle teugen van; ik onderga het en geniet nog meer. Van Joyce horen we eigenlijk (of in elke geval ik) niets meer tot ik eind augustus op de zaak een telefoontje van haar krijg. “Hoi Pieter met Joyce” zegt een vriendelijke stem aan de telefoon. “Hallo Joyce” zeg ik verrast “wat leuk dat je belt”. “Ja, ik wilde Pat bereiken, maar die neemt niet op” zegt Joyce. Ik lieg dat zij dit niet kan doen omdat ze de hele middag bezig is met een klant en zij pas vanaf 17 uur weer beschikbaar is. “Kun je haar dan zeggen dat ze me ff terugbelt, zodra het schikt” is de vraag van Joyce. Ik antwoord Joyce dat ze ook ff een sms kan sturen, maar krijg de volgende reactie: “Jij geeft de boodschap door, begrepen Pieter”. Ik antwoord simpel met “okay, verder nog iets, want ik heb het druk”. Joyce zegt bits “dat was het, tot van de week” en verbreekt de verbinding. Ik ben verbolgen: weken, wat… maanden, horen we niets van Joyce en plots belt ze op met een simpele boodschap, commandeert me vervolgens om zoiets onbenulligs en nu ga ik haar “van de week”, whenever that may be, ook nog treffen. Ik bel Patty, deze neemt overigens direct op en ik vertel mijn verhaal. Patty stelt me gerust door te zeggen dat Joyce een vriendje heeft en deze aan ons wil voorstellen, dat ik er niets achter moet zoeken en dat we het er thuis wel over hebben.

Toch laat het mij niet met rust en ik vraag een van mijn werknemers de zaak te sluiten als hij klaar is en keer zelf een uur eerder dan gebruikelijk huiswaarts. Patty zit in de keuken wat op haar tablet te klooien en lijkt niet eens verrast door mijn vroege thuiskomst. Ik kus haar, zoals ik dit altijd doe als ik thuis kom en neem een biertje uit de ijskast met de vraag of zij er ook een wilt. Het antwoord is “nee, ik wil dat je bedaart, je lijkt wel een stuiterbal”. “Heb je soms spanning opgebouwd op je werk?” vraagt Patty. Ik refereer aan het telefoontje van Joyce en geef te kennen dat dit mij inderdaad nogal van streek heeft gemaakt, gezien de het feit dat we maanden niets van haar gehoord hebben en zij mij nu meent te kunnen commanderen. Patty reageert onverschillig met “maak je niet zo druk, joh”. Maar ik ben echt geïrriteerd en tier door. Patty overstemt mij: “En nu stil knul, ik ben je gemekker nu beu”. Het woord knul is voor mij in deze de trigger om direct in te binden aangezien Patty mij, in mijn onderdanige rol als haar sub, altijd knul, knulletje of viespeukje of iets dergelijks noemt. Ik probeer nog een keer voorzichtig een “ja maar”, maar dan is voor Patty de maat vol. “Volgens mij heeft er hier iemand te veel energie en moet dit betreffende knulletje ff stoom afblazen”, verklaart ze, waarop ik “misschien wel” antwoord. Aangezien we ons in de keuken bevinden en Patty op een hoge keukenkruk zit, draait ze de kruk een halve slag zodat ze met haar rug en ellenbogen op het blad kan steunen. Ze trekt haar stretchjurkje op tot aan haar middel, opent haar benen en nodigt mij uit ertussen plaats te nemen. Ik ga tussen haar benen staan en zie dat ze geen onderbroekje draagt. Dan zegt Patty met hese stem “laat je broek zakken knul” en ik gehoorzaam accuut want drie seconden later ligt mijn broek op mijn enkels, schop ik mijn schoenen uit en stap uit mijn broek. Mijn pik is reeds in gezwollen toestand en Patty pakt deze vast en wrijft er heel zachtjes met haar vingers overheen, totdat mijn pik echt volledig rechtstaat. Ze neemt mijn pik bij de stam vast, trekt deze tot tegen haar poesje en begint met mijn eikel over haar klitje te spelen, onderwijl mij strak in de ogen kijkend en spreekt uit dat ik vooral niet moet denken om klaar te komen. Als ze hier een poos mee bezig is zie ik in haar ogen dat haar orgasme nadert en inderdaad na nog geen halve minuut voel ik haar kutvocht over mijn pik lopen. Als Patty bijgekomen is uit haar orgasme kijkt ze me lachend aan en zegt: “Ik heb zojuist op internet een leuk spelletje gevonden. Het gaat als volgt: jij mag een keer in mij stoten en meer niet. Je zult dus jezelf zo ver af moeten trekken totdat je nog maar een stoot nodig hebt om klaar te komen. Ben je te vroeg met je stoot, dan kom je vandaag niet klaar. Ben je te laat met je stoot dan spuit je over mijn kutje en knijp ik zo hard in je ballen, dat je de komende week niet meer aan klaarkomen denkt. Begin!”.

Voor heel veel mannen is dit een simpele opdracht, voor mij echter niet. Ik kom over het algemeen zeer ongecontroleerd klaar nadat mijn orgasme door Patty uitgesteld is. Ik begin dus vrij traag met mezelf af te trekken in de hoop dat ik het orgasme tijdig voel aankomen. Tevens ga ik heel dicht met mijn eikel bij de ingang van het liefdesgrotje van Patty staan om in elke geval geen risico qua afstand te lopen. Dit wordt door Patty niet echt op prijs gesteld en ze duwt me meer dan een meter terug met de mededeling dat ik niet vals mag spelen en dat ze naar me wilt kijken.
Ik denk: “dan maar de dood of de gladiolen, maar ik moet nu spuiten” en begin mezelf stevig af te trekken. Met de blik van Patty strak op mijn rukkende hand gericht denk ik dat mijn orgasme nadert. Ik stap voetje voor voetje dichterbij, druk mijn pik in de zeiknatte doos van Patty en realiseer me dat ik waarschijnlijk te vroeg ben. De warmte en vochtigheid van het poesje van Patty brengen mij echter net over het randje en terwijl ik stokstijf sta voel ik mijn zaad het kutje van Patty in lopen, die rilt van genot. Patty aait mij vervolgens glimlachend over mijn wangen als blijk van waardering voor mijn inzet en nederigheid en zegt dat dit nu natuurlijk niet betekent dat ik mijn zaad niet uit haar hoef te likken, terwijl ze haar kutspieren aanspant om het zaad niet te verliezen. Ik trek me voorzichtig terug en zet mijn mond op het kutje van Patty, die duidelijk haar kutspieren ontspant en ik zuig mijn zaad uit haar kutje. Als er niets meer uitkomt lik ik voor de zekerheid de omgeving van haar poesje ook schoon en geef een kusje op haar schaambeen, waarna ik weer rechtop ga staan. Patty vraagt heel melig aan mij, terwijl ze haar jurkje fatsoeneert “En opgelucht?” Ik knik lachend van ja en trek mijn broek op om haar een zoen op haar mond te geven en haar te bedanken.

“O ja”, zegt Patty “dat biertje kun je beter wegzetten, want jij rijd”. Ik vraag waarheen de rit gaat. “Naar Joyce” antwoordt Patty, “we moeten er om 20 uur zijn en aangezien we gedacht hadden dat jij naar haar telefoontje direct in de auto naar huis zou springen, wordt het nog krap aan om op tijd te zijn, het is immers al zes uur geweest en we hebben een rit van 1 ½ uur voor de boeg. Patty staat op, doet haar pumps aan en zegt “kom, ik vertel je er wel over in de auto”. Ze pakt haar tas en loopt richting voordeur.

Na mijn verbazing verwerkt te hebben zit ik na enkele minuten in de auto richting Joyce, als Patty begint te vertellen: “Joyce is na haar avontuurtje met jou tot de conclusie gekomen dat zij echt een Meesteres is en niet alleen dominant is tijdens de seks. Ze heeft daarom op enkele websites een profiel aangemaakt om iemand te zoeken. Om een lang verhaal kort te maken: ze heeft nu sinds enkele weken een vriend die volledig onderdanig is aan haar en die zich permanent dienstbaar opstelt. Ze vind hem echt leuk en ze heeft hem serieus uitgetest: tot nu toe is ze dik tevreden. Nu wil ze hem aan een finale test onderwerpen om te zien of hij echt geen grenzen kent ten opzichte van haar. Zoals je weet loopt Joyce, vanwege haar werk, niet te koop met haar sexuele escapades en is in haar geval, net als bij ons, uiterste discretie een eis. Daarom heeft ze mij gevraagd of wij haar kunnen helpen om haar vriend aan zijn finale test te onderwerpen. Snap je?” Ik antwoord dat ik me er iets bij kan voorstellen maar geef ook aan dat ik absoluut geen enkele sexuele handelingen verricht met een andere man. Ik ben niet homofobisch of zo, maar zeker ook geen homo of bisexueel.
Patty vervolgt: “Dat weet ik toch lieverd, en dat weet Joyce ook. Haar vriend willen we dan ook testen op jaloezie t.o.v. Joyce met een andere man of slaaf en tevens willen we zien hoe ver hij durft te gaan”. Ik vraag Patty mij te beloven om mij geen handelingen te laten verrichten op de slaaf van Patty. Patty stelt mij gerust en zegt dat ze dit nooit zou doen en Joyce ook niet. Wel kan het zijn dat ik in mijn onderdanige positie hem nog ondergeschikter dien te maken voegt Patty nog toe. Ik heb geen idee wat ze hiermee bedoelt, maar het klinkt niet eng dus ik schenk er verder geen aandacht aan. Voorts refereer ik aan de afspraak tussen Patty en mij dat zij geen handelingen verricht met andere mannen. Patty lacht hartelijk en zegt “ik zou het niet eens willen, jij bent mijn enige mannetje en dat blijf je. Maar als ik een andere man een beetje opgeil in jouw bijzijn?, vraagt Patty. Ik zeg dat ik daar geen problemen mee heb zo lang er maar geen enkele vorm van lichamelijk contact is (ik ben nl. erg gesteld op de exclusiviteit van Patty jegens mij). Patty antwoord “weet ik schat, zal, wil en ga ik nooit doen”.

Als wij de stad inrijden waar Joyce woont wil Patty toch nog even een paar dingen kwijt. Ze zegt: “Om het straks goed te laten verlopen moet je nu ff goed luisteren. Jij stelt je nog steeds ondergeschikt op aan Joyce, en mij uiteraard. Joyce zal je geen pijn meer doen, zoals ze dit enkele maanden geleden gedaan heeft, maar je wel slaaf noemen en als zodanig behandelen. Joyce zal je niet straffen zonder mijn goedkeuring, maar jij hebt mijn goedkeuring ook niet nodig om haar te gehoorzamen: je volgt dus direct haar opdrachten op zonder mij daarin te betrekken. Zodra je naakt bent spreekt je haar aan met Meesteres Joyce en mij met Mevrouw Patty. Tot die tijd volg je gewoon de aanwijzingen en gelden voornoemde aanspreekvormen niet. Herhaal wat ik gezegd heb”. Ik herhaal in mijn eigen woorden de instructies die Patty me gegeven heeft, terwijl we de parkeergarage van het statige pand inrijden, waar Joyce woont. In de lift naar de riante bovenverdieping, aai ik Patty over haar billen en bemerk dat ze nog steeds geen ondergoed draagt. Als wij de lift uitstappen worden wij meteen hartelijk begroet door Joyce, die daar staat te wachten. Joyce ziet er weer prachtig uit: Strak zomerjurkje, dat halverwege haar dijen ophoud, met open hals wat haar decollete fantastisch accentueert, (ze draagt zeker geen BH, zie ik direct), haar blonde haren strak in een staart en aan haar voeten draagt ze zwarte hoge pumps met spitse punten. Ze neemt ons mee haar appartement in en loodst ons naar de bar waar haar vriend op ons wacht. Hij schud ons de hand en stelt zichzelf voor als Roef. We gaan zitten aan de bar in een soort van vierkantje zodat we elkaar kunnen aankijken, terwijl Roef ons vraagt wat we willen drinken. Ik kijk Patty aan en vraag wie er naar huis rijdt. Deze antwoord melig: “de auto, maar wel pas morgen”. Ik besluit een cola-whisky te nemen en Patty witte wijn. Zodra Roef zit valt Patty met de deur in huis: “Dus jij bent Roef?” “Yep” antwoord deze, direct gevolgd door een tik op zijn achterhoofd, van Joyce. Ik denk dat begint lekker. Roef corrigeert zichzelf en zegt “Ja, Patty. Meteen bedenk ik me dat ook hij instructies heeft gehad. “Hoe heb jij mijn vriendinnetje Joyce leren kennen? Vervolgt Patty. “Ik heb Meesteres Joyce leren kennen via een website voor femdom contacten” antwoord Roef. Ik denk meteen “okay” die zit goed in zijn rol, want zelfs met kleding aan noemt hij haar Meesteres.

Zo volgen er nog een aantal vragen, en na een gesprekje van een minuut of tien, waarin duidelijk wordt dat Roef zich graag als slaaf van Joyce opstelt zegt Patty plots: “tering wat is het hier warm” en ze trekt haar jurkje op tot net onder haar kruis. Roefs blik volgt direct de bewegingen van mijn vrouw en blijft hangen op de voorspelbare plek. Meteen krijgt hij weer een tik in zijn nek van Joyce en ik kan een kleine glimlach niet onderdrukken door de spanning die bijna tastbaar is. Joyce merkt dit op en vraagt mij of ik het grappig vind. Ik zeg dat dit niet het geval is en excuseer me bij Joyce. Deze is echter niet geamuseerd en zegt dat als ik er niet tegen kan ik maar niet meer naar hen moet kijken. Ze zet haar kruk aan de kant, trekt in 1 keer haar jurkje over haar hoofd en staat naakt tussen ons in. Roefs blik verplaatst zich direct naar Joyce en deze knalt hem vol in zijn gezicht om daar aan toe te voegen dat hij met Patty in gesprek is en niet zo onbeschoft moet zijn en zijn gesprekspartner dient aan te kijken. Roef gehoorzaamt ogenblikkelijk. Joyce roept mij bij zich en gebaart mij achter haar plaats te nemen. Als ik er sta zegt ze dat ik haar kontje moet kussen. Ik gehoorzaam met veel plezier en doe wat van mij gevraagd wordt. Terwijl Patty verder gaat met Roef te bevragen ontgaat mij alles: Ik kus de prachtige kont van Joyce en ben in mijn nopjes. Als Joyce iets voorover bukt en haar bilhelften uit elkaar houd, begrijp ik zonder dat ik daartoe aangespoord hoef te worden, wat van mij verwacht wordt en ik lik de aars van deze prachtige vrouw en ben verheugd over het feit dat ze af en toe trilt van genot en met haar onderlichaam draait, ten teken dat ik mij goed van mijn taak kwijt. Na een poosje zo haar aars gelikt te hebben ga ik over op fase 2. Ik weet dat Joyce nog meer geniet van een tong in haar poepgaatje en ik druk voorzichtig het puntje van mijn tong erin. Ik proef niets, Joyce heeft de anaaldouche ook ontdekt bedenk ik me, en ik begin mijn tong in en uit Joyce haar kontgaatje te bewegen. Dit doe ik zo lang zij het toestaat en dat is een minuut of vijf. Daarna heeft ze het echt gehad: ze duwt me weg, zegt “klein viespeukje, je hebt me zo geil gemaakt dat ik nog wil klaarkomen ook”.

Ze neemt de kruk, gaat erop zitten en nodigt mij uit op mijn knieën tussen haar dijen plaats te nemen door te zeggen “lik me klaar Pieter”. Terwijl zij zich verplaatst en ik dus eventjes niet op haar gefocust ben, zie ik dat Roef ondertussen nog steeds aan een kruisverhoor van Patty wordt onderworpen: echter Patty is gekleed en zit met haar benen over elkaar op haar kruk terwijl Roef een meter of 2 van haar af op zijn knieën zit, volledig naakt, met zijn handen op zijn rug en zijn keiharde paal recht vooruit. Een paal die overigens iets kleiner is als de mijne, constateer ik enigszins trots. Als Patty echter ziet dat ik Joyce ga likken, stopt ze haar ondervraging en komt ze naast haar vriendin staan. Terwijl ik begin met het kussen en likken van het kutje van Joyce kijk ik begerig naar boven en zie ik 2 gezichten mij aanstaren: Joyce die geniet van mijn tong en Patty die geniet van de aanblik van mijn verwennerij van haar vriendin. Bovendien heeft Patty een arm achter Joyce op de bar gelegd en speelt ze met de paardenstaart van het haar van haar vriendin. Ik zuig eerst op de buitenste kutlipjes van Joyce, om daarna kleine zuigkusjes te plaatsen op de binnenste schaamlippen. Als ik dat gedaan heb, lik ik een aantal keer over de volle lengte door haar gleufje om als laatste te stoppen bij haar kittelaar. Ook deze kus ik eerst zacht en krijgt een zachte zuigbehandeling, waarna ik haar zachtjes begin te likken. Terwijl ik dit doe gebied Joyce Roef om dichterbij te komen met de mededeling “Kom eens kijken slaafje, hoe een echte slaaf je Meesteres klaar likt”. Ik schenk er geen aandacht aan en ga van zachtjes likken aan haar klitje over op snel en hard en na nog geen 2 minuten komt Joyce gillend klaar. Ze plaatst haar hand op mijn achterhoofd en duwt mijn mond nog dichter tegen haar kutje aan, terwijl ze met haar onderlichaam schokt. Ik vind het prima, geniet van de geur en smaak van haar vrouwenvlees en als de duwkracht van de hand van Joyce afneemt lik ik voorzichtig de overgebleven sappen van haar gevoelige kutje af.

Als ik omhoog kijk zie ik een voldaan gezicht en een trots gezicht. Ik sta voorzichtig op (ik ben immers nog volledig gekleed en mag dus mijn eigen wil volgen) en kijk naar het mooie lichaam van Joyce die voldaan en onderuitgezakt op haar kruk zit en enkele zweetdruppels vertoont, tussen en onder haar borsten. Joyce ziet dat ik er naar kijk en zegt “toe maar, als je wilt, het mag wel”. Ik buk om de zweetdruppeltjes tussen haar borsten uit te likken en tevens haal ik mijn tong door haar navel en geniet van de zoute smaak, die mijn tong streelt.

Patty verbreekt mijn adoratie voor het lichaam van Joyce door te zeggen “ik wil ook, liggen knul”. Tegen Roef zegt ze “let nu maar eens goed op hoe een domina haar bezit opeist”. Waar dat op slaat begrijp ik nu nog niet, maar zodra ik lig komt Patty boven mijn gezicht staan en laat zich zonder verdere omhaal met haar kutje op mijn mond zakken. Haar jurkje valt over mijn hoofd, zodat het enigszins donkerder wordt voor mij, echter, ik ken haar onderlichaam als geen ander en verwen deze op dezelfde wijze, als ik dat van Joyce verwend heb. Als Patty klaarkomt schuift ze naar achteren van mijn gezicht af en komt met haar hoofd boven het mijne hangen. “Jij hebt wel een beloning verdient” zegt ze “sta op”. Ik sta op wordt door Joyce uitgenodigd mij uit te kleden met de woorden: “kleed je uit slaaf”. Ik doe wat mij opgedragen is en nadat ik als laatste mijn boxeshort uitdoe, zwiept mijn stijve pik natjes uit zijn benarde positie. Patty zet een kruk iets van de bar af, gaat er achter staan en zegt: “kom hier maar zitten knul”. Ik antwoord “ja mevrouw Patty” en neem, op haar aanwijzing, plaats op de kruk met mijn rug naar haar toe. Joyce pakt vervolgens Roef bij zijn haar en plaatst zijn gezicht naast de kruk ter hoogte van mijn pik, echter wel een halve meter er vanaf (ik denk, “gelukkig er is naar me geluisterd).

Als Roef op zijn knieën naast mij zit en zijn ogen gericht heeft op mijn pik haalt Joyce haar vingers over mijn eikel. Direct zijn haar vingers zeiknat door het voorvocht en Joyce houdt mij haar vingers voor. Als ik de vingers heb afgelikt zeg ik “dank u wel Meesteres Joyce” en wacht op wat gaat komen. Dat wat gaat komen wordt snel duidelijk, dat ben ikzelf namelijk: in no time. Terwijl Patty met haar handen over mijn borst en buik wrijft om vervolgens mijn tepels tussen haar vingers te rollen, begint Joyce mij zonder vooraankondiging strak af te zuigen. Dit houd ik slechts twee minuutjes vol. Ik vraag dan ook al snel “mag ik klaarkomen Meesteres Joyce?” Deze geeft geen antwoord maar gaat door, met mij strak af te zuigen en omsluit de volle lengte van mijn pik met beide handen, terwijl ze hiermee doorgaat. Ik raak bijna in paniek, want ik weet dat ik niet klaar mag komen zonder toestemming, dus ik besluit het Patty te vragen “Mag ik klaarkomen Mevrouw Patty?” vraag ik met overslaande stem. Deze antwoordt “natuurlijk mag dat, waarom vroeg je het Meesteres Joyce eigenlijk, deze heeft toch haar mond vol?”. Ik geef geen antwoord op haar vraag maar door haar toestemming kom ik tot rust en geef me over aan mijn naderende orgasme, dat van diep komt opborrelen.

Ik voel mijn zak samentrekken, en als Joyce doorheeft dat ik ga komen, laat ze mijn pik los uit haar handen en houd haar hoofd stil. Haar mond rust nu zacht en warm om mijn pik, terwijl ik uit alle macht probeer niet met mijn onderlichaam te schudden om dit moment te verstoren, waarop mijn orgasme niet meer te tegen te houden is, maar langzaam zijn weg vind van mijn ballen richting mijn pik. Patty omklemt met een arm mijn borst en met haar andere duwt ze hard op mijn schaambeen om aan te geven dat ik niet mag bewegen, maar het gewoon moet laten komen. Met een diepe grom, kom ik klaar in de mond van Joyce, mijn sperma komt in golvende bewegingen uit mijn pik tegen haar huig aan en ik zucht diep van opluchting. Als ik uit deze roes bijkom, laat Patty haar omklemming los en zegt: “mond open slaaf”. Ik denk niet eens aan haar woorden maar open als vanzelf mijn mond: ik slik immers altijd mijn eigen zaad, nadat ik ben klaargekomen.
Patty zegt: “Nee, niet jij knul, DE SLAAF”. Roef kijkt angstig naar Patty en daarna naar Joyce, die opstaat, het hoofd van Roef kantelt zodat zijn gezicht omhoog kijkt en vervolgens een paar keer met vlakke hand tegen zijn wang petst. Aangezien Joyce niets kan zeggen zonder mijn zaad uit haar mond te verliezen, doet Patty het: “mond open slaaf”. Roef opent, met angst in zijn ogen voor wat waarschijnlijk komen gaat, trillend zijn mond. Joyce positioneert haar mond boven de open mond van Roef, tuit haar lippen en opent haar mond: ik zie een stroom van mijn sperma, vermengd met haar speeksel zijn mond inlopen. Als haar mond leeg is spreekt Joyce: “blijf zo zitten, je slikt pas als ik het zeg slaaf”. Joyce loopt naar de bar, neemt haar GSM en duwt een paar keer op het scherm. Vervolgens filmt ze, zo lijkt het, de positie waar Roef zich in bevind. Ze loopt een paar keer, hem filmend, om hem heen, vertelt wat ze gedaan heeft (zaad van een andere man, met haar mond in hem gespuwd) en filmt uiteindelijk de open mond van Roef. Dan zegt Joyce “sluit je mond en kijk me aan slaaf”. Roef gehoorzaamt. “Slik slaaf”. En ik zie de adamsappel van Roef omhoog gaan en weer omlaag komen, ten teken dat Roef alles netjes heeft afgeslikt. “Doe je mond open en laat me zien dat je mond leeg is, slaaf”, gebied Joyce. Roef, slikt nog een keer snel en opent vervolgens zijn mond, terwijl Joyce filmt.

Ik denk bij mezelf ”die is gek, mij niet gezien, maar vind het stiekem wel gaaf om te hebben mogen aanschouwen. Als Joyce genoeg gefilmd heeft, klooit ze wat met haar GSM en horen we een piepje uit de tas van Patty komen en een buzz-geluidje uit mijn broek die op de grond ligt. Joyce voegt eraan toe: ik heb jullie het filmpje doorgestuurd en jullie zijn nu mijn life-line, om vervolgens haar GSM weg te leggen en Roef bij zijn kin te pakken, hem strak aan te kijken en te zeggen “en jij bent van mij, slaafje. Je moet nog veel leren, maar je bent goed begonnen”. Roef antwoord slechts met overslaande stem “dank u wel Meesteres”.

Terwijl ik nog steeds tegen Patty aan hang fluistert deze in mijn oor “kom, achter de bar”. We lopen achter het barretje en schenken iets te drinken voor onszelf in terwijl Joyce aan de andere kant van de bar wat schuift met de krukken. Ze zet alles aan de kant op 2 krukken na: deze plaatst ze een meter uit elkaar en ongeveer 3 meter van de bar af. Over het barretje kunnen wij zo alles goed zien wat ze aan het doen is. Ze loopt naar een kast en haalt er broekje uit met een voorbinddildo daaraan bevestigt. Ze geeft hem aan Roef en zegt “trek mij dit broekje aan slaaf”. Roef neemt het ding aan en helpt Joyce erin. Zodra Joyce het aan heeft constateer ik dat de dildo die erop bevestigd is toch wel van een stevig formaat is. Dit was meer een apparaat dat lesbische vrouwen gebruiken, besloot ik uiteindelijk voor mezelf. “Pijpen slaaf”, zegt Joyce en Roef duikt als een jong hondje die een koekje krijgt direct op de kunstlul met zijn mond, om het ding helemaal af te lebberen. Vervolgens begint hij pijpbewegingen te maken en dit gaat zo diep dat ik me niet aan de indruk kan onttrekken dat hij dit eerder gedaan heeft. Als Joyce na een dik half uur vind dat de kunstlul nat genoeg is zegt ze Roef te gaan staan en gebaard ze hem plaats te nemen tussen de krukken met zijn gezicht richting ons. Joyce gaat vervolgens naast Roef staan, kijkt naar beneden en zegt “je pikkie is helemaal nat slaaf, maak die eens even mooi droog voor je Meesteres zodat ik er een condoom omheen kan doen. En denk eraan: niet rukken”. Roef gaat met trillende vinger over zijn eikel en likt telkens als deze nat is zijn voorvocht van zijn eigen vinger. Dit doet hij zo lang totdat de eikel nog wel glimt, maar niet meer kletsnat is. Ik vind het de ultieme vernedering. Ik bedoel ik lik ook wel eens mijn eigen voorvocht van Patty’s hand of lichaam af, zelfs mijn eigen zaad lik ik altijd op, maar om ten overstaan van 2 vreemden deze handeling zo te doen, gaat mij te ver, besluit ik. Als Roef zich naar tevredenheid van Joyce voldoende heeft gekweten van zijn taak, overhandigt Joyce hem een condoom met de boodschap “hier, omdoen slaaf, ik wil geen troep meer van je op mijn vloer”. Roef gehoorzaamt en doet het condoom om. Ik vraag me af of ze nu gaan neuken, want waarom moet Roef anders een condoom om. Maar met de voorbinddildo om heb ik niet de indruk dat dit zal gebeuren. “Spreidstand, voeten tegen de krukken en steun op de zittingen” zegt Joyce. Vervolgens tikt ze nog eens tegen de enkels van Roef, om te kijken of deze goed staan en pakt ze hem bij zijn haar, terwijl ze Patty aankijkt. “Zeg maar stop, Pat” zegt ze tegen Patty. Joyce trekt Roef langzaam aan zijn haar omhoog, zodat hij in een bepaalde hoek komt te staan. Als Patty het goed vind zegt ze stop en Joyce laat Roef weten, dat hij het vooral niet moet wagen te bewegen. Roef staat nu, steunend met zijn handen op de krukken in spreidstand, met zijn kont naar achter in een dermate hoek dat Patty en ik de borsten van Joyce kunnen zien over Roef heen, maar ook de pik van Roef kunnen zien, onder zijn lichaam door.

Joyce zegt: “kijk naar de klok en hoop maar dat je snel klaarkomt slaaf” Roef kijkt naar de klok die achter de bar hangt en focust zich hier volledig op. Terwijl ik een vinger van Patty door mijn bilnaad voel glijden krijgt Roef, aan zijn pijnlijke gezicht te zien, de voorbinddildo iets te snel ingebracht. Als Joyce begint te stoten, voel ik de vinger die door mijn bilnaad glijd zachtjes de elasticiteit van mijn kringspier trotseren om daar naar binnen te glijden. De andere hand van Patty omsluit mijn eikel, deze wordt ondanks mijn orgasme van een uurtje geleden direct hard en Patty begint draaiende bewegingen om mijn eikel heen te maken. Terwijl Joyce de aars van Roef nu stevig neukt, buig ik iets voorover tegen de bar aan om Patty de gelegenheid te geven haar vinger dieper in mij te steken. Terwijl Patty mijn prostaat vind en deze begint te stimuleren zie ik Roef hijgen en zie ik, zijn piemel op en neer gaan als ware hij iemand aan het neuken. Roef hijgt en begint zwaar te ademen en Joyce slaat hem op zijn kont met de mededeling “kom maar voor je Meesteres slaafje, kom maar”. Patty stimuleert mijn prostaat nu zodanig dat ik het niet meer kan houden. Terwijl ik mijn hoofd in mijn handen op de bar laat vallen, weet ik nog net uit te brengen “mag ik alsjeblieft spuiten Patty?” Het antwoord kan ik mij echter niet meer herinneren, want zwaar hijgend met mijn gezicht in mijn handen, kom ik klaar onder de draaiende bewegingen van Patty’s hand rond mijn eikel en de vinger die traag mijn aars verlaat. Als ik mijn blik weer omhoog wend zie ik Roef rechtop staan met een vol condoom rond zijn pik. Patty pakt me bij mijn haar en dwingt mij te knielen. Ze houd me haar hand voor die ik keurig schoon lik. Na dit karweitje staan we op, Patty geeft me een knuffel en zegt: ik kan wel een drankje gebruiken. We lopen naar de andere kant van de bar, waar Joyce bezig is haar jurkje aan te doen en waar Roef reeds in zijn boxershort op een kruk zit. Joyce zegt: “schenk eens wat te drinken in Roef en neem zelf ook wat”. Als Roef iedereen voorzien heeft van drank zegt Joyce: “haal het er nu maar uit Roef, en geniet van je drankje”. Roef opent zijn mond iets, brengt zijn hand er naar toe en haalt het condoom dat hij gedragen heeft, tussen zijn lippen door, uit zijn mond. Patty zegt: “is toch een mooi gezicht als 2 mannen tegelijkertijd klaarkomen en op hun geheel eigen wijze hun eigen zaad verorberen” en Joyce en Patty kijken elkaar glimlachend aan.

Na een paar drankjes zegt Joyce: “maken jullie de lichten uit Pat, jullie slapen in mijn slaapkamer, ik neem het logeerbed en Roef kan op de grond. Met een “volg slaaf” verlaat ze de woonkamer en Roef sprint achter haar aan. Patty en ik kijken elkaar lachend aan en zeggen bijna tegelijkertijd dat die twee voor elkaar bestemd zijn en we bespreken hetgeen gebeurd is. Aangezien ik ondertussen weer gedeeltelijk gekleed ben, zijn Patty en ik elkaars gelijken en bespreken we de verhouding tussen Joyce en Roef en heb ik ff nodig om Patty gerust te stellen dat ze echt niet te ver is gegaan, aangezien zij zich hier nogal zorgen over maakte. Nog een drankje verder besluiten ook wij het bed op te zoeken.

Lees het vervolg:
Sexverhalen categorie: Extreem | Sexverhaal gaat over: , , , ,
21 stemmen, gemiddelde waardering van dit verhaal 7,95
Laden...

Kletsen over dit verhaal?

Erotisch Sociaal Netwerk | De volgende personen praten er graag over!

sugartoy (32)

Wat vind jij...

Geil verhaal?

Sophie44 (39)

Wat vind jij...

Geil verhaal?

Alexia (33)

Wat vind jij...

Geil verhaal?

tahira (21)

Wat vind jij...

Geil verhaal?

EvaBreda (33)

Wat vind jij...

Geil verhaal?

chemelda ()

Wat vind jij...

Geil verhaal?

mauke (37)

Wat vind jij...

Geil verhaal?

Jasminne (23)

Wat vind jij...

Geil verhaal?

jade-j (23)

Wat vind jij...

Geil verhaal?

lievechristal (36)

Wat vind jij...

Geil verhaal?


Gerelateerde Verhalen

Misschien vind je deze verhalen ook leuk om te lezen

1 maart 2015 7.3

De slaaf van Joyce (dag 2)

zondag 1 maart 2015 in Extreem

waardering: 7.3

🔊 Vertel dit verhaal Luister? Na een enerverende avond met Joyce en Roef worden Patty en ik (Pieter) wakker in het bed van Joyce. Patty kijkt…

5 maart 2015 8.3

Meesteres Patty

donderdag 5 maart 2015 in Extreem

waardering: 8.3

🔊 Vertel dit verhaal Luister? Namens meesteres Patty verzoek ik u dwingend eerst “De slaaf van Joyce (Dag 1 en Dag 2)” te lezen, aangezien onderstaand…

31 maart 2015 8.4

Femdom training voor Cor – Visite

dinsdag 31 maart 2015 in Extreem

waardering: 8.4

🔊 Vertel dit verhaal Luister? Na dat we elkaar en Cor enkele weken rust hadden gegund zodat de spanning zich weer tot een elektrische super lading…

25 april 2017 7.7

Een onverwachte uitdaging (2)

dinsdag 25 april 2017 in Eerste keer

waardering: 7.7

🔊 Vertel dit verhaal Luister? Ik stapte naar binnen en daar stond ik dan. Naakt, met alleen die doorzichtige peniskooi om mijn lul en een buttplug…

8 juni 2018 7.8

Mijn SM ervaring

vrijdag 8 juni 2018 in Extreem

waardering: 7.8

🔊 Vertel dit verhaal Luister? Het is negen uur als ik U ophaal van het station. Ik ben ongelooflijk zenuwachtig wanneer ik U de schuifdeuren uit…

8 oktober 2014 7.9

Femdom Training voor Cor

woensdag 8 oktober 2014 in Extreem

waardering: 7.9

🔊 Vertel dit verhaal Luister? Trainingen Sonia en Cor zijn ondertussen al een jaar of 25 gelukkig getrouwd, maar zijn volgens Cor toe aan een nieuwe…

9 april 2015 9.0

De ontmoeting met Corry

donderdag 9 april 2015 in Extreem

waardering: 9.0

🔊 Vertel dit verhaal Luister? Terwijl ik op internet zat te zoeken kwam ik een site tegen waar je een profiel van jezelf op kon plaatsen…

17 mei 2015 9.0

Verloren voorwerpen

zondag 17 mei 2015 in Extreem

waardering: 9.0

🔊 Vertel dit verhaal Luister? Langzaam loop ik door het huis, ik zoek een voorwerp wat ik vele jaren eerder wel eens in mijn handen heb…

9 april 2016 4.6

Een ontspannen middag (2)

zaterdag 9 april 2016 in Extreem

waardering: 4.6

🔊 Vertel dit verhaal Luister? Een ontspannen middag (2) | Je realiseert je dat je vastgebonden ligt en een blinddoek om hebt. je hoort de douchestralen…

14 juni 2018 8.1

Onder haar controle

donderdag 14 juni 2018 in Extreem

waardering: 8.1

Reageer op dit Sexverhaal