Sexverhalen.com » Homo » Broodje shoarma met eigen saus

Personaliseren
Verhaal personaliseren
X
Dit verhaal kan gepersonaliseerd worden, verander hier de namen van de personages:
Man 1:
(origineel: John)

Na een avondje stappen deden we meestal nog een broodje shoarma op weg naar huis. Deze keer was niet anders, hoewel… Zegt John opeens terwijl hij zijn tanden in zijn broodje zet: “die saus doet me elke keer denken aan sperma… hoe zou m’n broodje smaken met echt sperma ertussen?!? Ik denk dat het weer een van zijn grappen is, dus zeg ik: “maar één manier om erachter te komen!” “Kom en neem je broodje mee” zegt John. Hij draait zich om en loopt het parkje achter ons in. En ik volg hem inderdaad, nieuwsgierig geworden! In het vage licht nog van de straatverlichting zie ik dat John zijn broodje open legt op een parkbankje en zijn broek open knoopt! Hij wacht even: “Jij ook?” “Wat, ‘ik ook’?” “Doe je mee? Of zal ik jou aftrekken? En jij mij? Dan smaken onze broodjes vast nóg beter! Kom…” spoort hij me aan. Meteen doet hij zijn jeans omlaag. John heeft een smalle zwarte sportslip aan. De bobbel in zijn broek verraad al dat hij er zin in heeft. Zonder gêne doet hij ook zijn slip omlaag. Zijn zware piemel wipt energiek omhoog nu die bevrijd is uit zijn beknelde positie.

Ik heb John nog nooit naakt gezien, laat staan met een half stijve, zware pik! Maar hij windt mij wel op… Zijn voorhuid zit nog aandoenlijk verfrommeld om zijn eikel. Kale pik, zwart schaamhaar krult om zijn stam, ballen ook zwaar en kaal… Wow… Met zijn broeken op zijn enkels staat hij uitnodigend voor me. “Jij ook?” probeert hij nog eens en dan gaat mijn knop om. Ik kijk voor de zekerheid nog eens goed rond. Niemand ziet ons hier… Ik doe ook snel mijn riem en rits los. Ik kijk nog eens rond en doe ook mijn boxer omlaag. Ook mijn pik heeft er nu zin in. De koele avondbries waait fris tegen mijn warme ballen… John doet een stap dichterbij en pakt mijn stijf wordende pik beet. Zijn aanraking is erg lekker en in één tel ben ik knetterhard met zijn zachte hand om mijn kale gladde piemel.

Ik grijp ook Johns warme leuter. Zijn eikel valt zwaar in mijn hand. Ik masseer zijn eikel met zijn voorhuid ertussen… ik trek zijn voorhuid terug. Zijn stugge schaamhaar kriebelt tegen mijn hand. Ik glij met mijn duim over zijn spleetje en trek hem speels een beetje af totdat ook Johns pik helemaal hard en stijf is. Zo spelen we onhandig tegelijkertijd met elkaar en ik wordt er licht van in mijn hoofd! Maar om écht klaar te komen moet er meer tempo worden gemaakt. Dat heeft John ook door kennelijk: “jij eerst spuiten?” En ik vind het helemaal goed en ga er eens goed voor staan, knieën tegen het parkbankje waarop onze broodjes liggen.

Ik denk dat ik mezelf voor het echie ga aftrekken, maar John stapt achter mij, zijn dikke pik legt hij tegen mijn benen. Ik voel zijn eikel onder mijn kale ballen plakken! Met een hand in mijn zij en de andere hand om mijn pik rukt hij mij ruwer af, dan ik van mezelf gewend ben. Pijntjes schieten naar mijn brein, maar geil is het zeker. Ik kreun en moedig John aan: “Jaaaaa, mmmmmmm, lekker man, ga door, ik wil spuiten…” “En of ik je ga laten spuiten!” gromt John met een vreemde brom in zijn stem. Ik schuif met mijn bekken mee op en neer op de maat waarop ik word afgetrokken. Zo voel ik Johns stijve pik ook lekker tussen mijn billen bewegen!

Johns grip op mijn piemel wordt nog een slag strakker en ik voel zijn vingers over het randje van mijn eikel ribbelen. “Oooooo jaaa ik kom haast… mmmmmm…. ikkk….. oooooooooo mmmmmm” Ik maak mijn zin niet meer af maar spuit mijn zak leeg met een, twee, drie ferme ladingen! De eerste klodders raken wel het bankje maar niet het broodje, dan richt ik wat beter en zie tot mijn grote tevredenheid dat ik mijn broodje shoarma ruim aan het onder spuiten ben!
Ik hijg nog na en lachend kijken we allebei in het schemerdonker naar de anders witte klodders dan de ook wittige knoflooksaus op het bruine vlees!
“Nu ik!” fluistert John en neemt dezelfde houding aan als ik net tegen het bankje. “Zal ik jou…” vraag ik nog voor de zekerheid. “Ja lekker man!” fluistert John en sluit zijn ogen. Ik zie de knoflooksaus voor hem. Ik haal mijn vingers erdoor en smeer zijn eikel in. Van schrik kijkt John naar zijn pik en lacht, steekt zijn pik stoer vooruit. Hij is er klaar voor!

Ik ga hetzelfde achter John staan. Mijn pik is nog wel dik maar niet stijf genoeg meer om vanzelf omhoog te wijzen. Ik help mezelf een handje en leg nu mijn pik tegen zijn bilspleet. De warmte van zijn lijf is erg aangenaam tegen mijn pik en ik druk mijn piemel plat tegen Johns rug. Mijn eikel wordt nat door de laatste druppels sperma die uit mijn slapper wordende penis worden gedrukt. Dan begin ik ook met John. Ik hou zijn ballen omhoog, laat ze door mijn vingers rollen. Met mijn andere hand sjor ik zijn stevige paal af! Ik ben meer een tedere rukker, maar John duidelijk net een ruwere rukker. Ik ben benieuwd en trek hem speelser af. Meer polsbewegingen in plaats van recht op en neer en meer met de muis van mijn hand over zijn ontblote eikel.

John gromt en hijgt als ook hij even later begint te schokken. Ik hou zijn pik goed vast om ook goed te kunnen mikken, trek ook daarom zijn voorhuid vèr terug over zijn bolle eikel. En dan: “jaaaaa, ooooooh mmmmmmmmm” en verder briesend en hijgend pompt John zijn sperma op zijn broodje! Ik pak het broodje van het bankje en veeg zijn besmeurde en geurige pik af aan het eveneens besmeurde broodje! John gaat zitten en geeft mij zijn broodje. “Voor jou” en hij lacht ondeugend. Ik geef hem lachend mijn broodje. Ik zie de geile lol er ook wel van in…

Met blote onderlijven zitten we in het flauwe licht op het bankje elkaars broodjes te eten. Ik voel in de avondbries mijn natte eikel nadruppen… Dan bedenk ik mij opeens: “je wilde toch weten hoe je broodje shoarma smaakte met je eigen zaad ertussen?” “Ja?” doet John vragend. “Dat is je nu nog steeds niet gelukt: je hebt mijn zaad ertussen in plaats van je eigen sperma!” John lacht: “jouw zaad smaakt anders prima.” Ik moet het ook beamen. “Maar dan moet ik mij dus nog eens aftrekken om mijn eigen zaad te proeven op het broodje…” Ik knik. “Kans aanwezig dat jij mij dan wel weer aftrekt?” probeert John. “Is erg groot” zeg ik naar waarheid…

Lees het vervolg:
Sexverhalen categorie: Homo, Tieners | Sexverhaal gaat over: , , , ,
26 stemmen, gemiddelde waardering van dit verhaal 7,19
Loading...

Kletsen over dit verhaal met een Shemale/Ladyboy?

De volgende shemales praten er graag over!

fuckmyass (31)

Wat vind jij...

Geil verhaal?

lucasleon (19)

Wat vind jij...

Geil verhaal?


Reageer op dit Sexverhaal

Reacties

Niets zo lekker als een lading sperma in je eten van een geile knul.

Reactie van Erik op 14 april 2019 om 21:43

Beantwoorden