Sexverhalen.com » Homo » Campingwasserette met de jonge knul


Ik had echt geen enkele schone draad meer aan mijn lijf, dus ik was erg blij toen ik een keer een lege wasmachine trof in de campingwasserette: nou ja een aantal wasmachines onder een afdak.

Het was laat. Snel stopte ik mijn was in het apparaat. Ook de kleren die ik aan had, het was nog aangenaam warm. Opvallen in mijn stringetje zou ik niet: zelfs de heren liepen hier in bepaald kleine slipjes, tussen de vele topless dames. En iemand zou mij al moeten vinden in deze uithoek.

Ik had wel mijn lievelingsstring aan. Eigenlijk maar een elastieken band en een comfortabel zachte maar te kleine pouch om én mijn ballen én mijn pik te bedekken. Zonde als die niet mee ging…

De exhibitionist in mij werd wakker, want ik zou natuurlijk even een ander slipje aan kunnen doen… maar het idee dat iemand mij misschien naakt zou kunnen zien onder het flauw verlichte afdak?!

Ik schoot uit mijn string, stopte het prul in de wasmachine erbij en zette een kort program aan. Half uur wachten. En behendig kroop ik op het apparaat, benen opgetrokken.

Ik was in gedachten verzonken en de wasmachine maakte ook zijn geluiden. Ik schrok op van een grote slanke knul. Sportbroekje, slippers, smartphone. Keek nauwelijks op, knikte een keer naar mij en slenterde verder. Even bonkte mijn hart in mijn keel!

De sloffende tred van de knul werd overstemd door de zoemende wasmachine en ik verzonk alweer in mijn eerdere gedachten.

Sloffende slippers kwamen dichterbij. Dezelfde knul kwam weer terug geslenterd. Bromde “bonsoir” en ik zei automatisch “hoi” terug: lange blonde jongen, enthousiaste krullen. Zou wel eens een Nederlandse knul kunnen zijn. ‘Mooie vent…’ dacht ik nog. Atletische bouw, meer kon ik niet zien in de schemering.

Ik tekende figuurtjes in het stof op de machine en opeens stond dezelfde knul maar een paar meter voor mij, hij schraapte zijn keel nadrukkelijk om zijn aanwezigheid kenbaar te maken.
Hij grijnsde een betoverende grijns en keek ongegeneerd en onderzoekend naar mijn onderlijf. Door mijn opgetrokken benen en mijn armen weer om mijn benen kon hij niks van mijn intieme delen zien.

“Ik moest het even komen controleren”, begon hij.
“Wat controleren?” vroeg ik.
“Het lijkt net alsof je niks aan hebt… “geil…!”

Hij had van alles kunnen zeggen maar ‘geil’?!?

“Heb je echt niks aan?” en toen keek hij mij wel aan met zijn helder blauwe ogen!
“Nee, alles zit in de wasmachine!” bekende ik.
“Geil!” zei hij weer.

Hij liep naar me toe. Enerzijds vastberaden en anderzijds twijfelend bij wat ik er van vond legde hij zijn twee handen op mijn twee knieën. Warme zachte handen. Ik rilde.
“Heb je het koud?”
“Nee het is je aanraking” bekende ik.
“Geil!” lachte de knul.
Ik werd er door geïntrigeerd: wat dàcht hij allemaal?

“Mag ik eens kijken?” hij wipte al op zijn tenen om over mijn knieën te kunnen kijken.
“Waarom zou ik dat doen?” vroeg ik strakker dan bedoeld.
Even was de knul uit het veld geslagen, maar hij herpakte zich vlot. “Omdat het geil is…”
En toen moest ik ook lachen. Hij had waarschijnlijk wel gelijk…

De knul probeerde weer zacht mijn knieën uiteen te drukken. Hij keek mij hongerig aan. Ik smolt: “Geil!” zei ik.
Hij drukte nog eens mijn knieën uiteen en toen ik liet hem doen! Mijn knieën liet ik naar buiten vallen, de knul hoefde ze al niet meer naar buiten te drukken! Samen keken we naar mijn jongeheer.

In een soort spreidstand zat ik poedelnaakt tegenover de onbekende mooie jongen. Mijn pik was al niet slap meer door zijn warme zachte aanrakingen. Nu ik zo ongegeneerd wijdbeens voor de onbekende knul op de schuddende wasmachine zat, voelde ik mijn ballen schudden en mijn penis groeien! Ik voelde mij overgeleverd aan de mooie knul, ik kon geen kant op, maar ik voelde mijzelf vooral ook erg bewonderd!

“Wauw, mooi man!” fluisterde die haast. “Mag ik?”
Ik wist niet wat hij wilde, maar het zou ongetwijfeld erg ‘geil’ zijn! Ik knikte. Behoedzaam pakte hij met zijn lange slanke vingers mijn pik vast. Tussen duim en wijsvinger precies onder tegen mijn kloppende eikel. Andere vingers strelend over mijn stijve stam.

“Ik dacht al dat je naakt was, wilde mij al lekker gaan aftrekken in mijn tentje toen ik dacht…” Hij sloeg alle vingers om mijn penis. Toen met zijn volle hand om mijn piemel omlaag, terug omhoog, omlaag, omhoog, omlaag, omhoog, omlaag… Hij stroopte telkens mijn voorhuid heerlijk sensueel af en onwillekeurig drukte ik mijn pik steviger in zijn hand.

“Toen je dacht?” wilde ik het vervolg weten. Hij lachte. “Toen dacht ik van alles! ‘Issie echt naakt?’ en ‘waarom dan’ en ‘misschien doet ie het expres’ en ‘zou ik zijn pik kunnen zien’ en ‘zou ik zijn pik kunnen vasthouden’ of ‘gaan we samen aftrekken in plaats van in mijn eentje’….”

Ik grinnikte bij zoveel openheid, zuchtte diep want na het woord ‘aftrekken’ was hij mij weer gaan aftrekken. Zachtjes, subtiel en erg ‘geil’! Intussen probeerde ik zijn vragen te beantwoorden. “Ja poedelnaakt, hmmmmmmm! Omdat ik ook mijn favoriete stringetje ook pfffffffffff gewassen wilde hebben en dat had ik a-a-aan. Oefffff… Hoopte eigenlijk dat niemand mij hier zou zien mmmmmmmmm…” De knul schrok even maar ik gaf nog een antwoord. “Maar ik ben erg blij ooooohhhhh dat jij mij en mijn stijve penis hebt opgemerkt hier! Hmmmmmmmm!”

“Wil je mijn pik ook zien misschien?” hijgde hij. “Zeeeeker wel! En niet alleen zien” en ik drukte mijn stijve pik nog eens goed in zijn aftrekkende hand.

Met een hand aan zijn sportbroekje en de andere half om mijn harde paal en strakke ballen wiebelde hij uit zijn sportbroekje.

Net zo strak als zijn lijf priemde daar nou een slanke stijve pik omhoog. In het schaarse licht zag ik de overgang van zijn zongebruinde buik naar zijn blankere onderlijf, de streep liep angstaanjagend laag boven zijn kleine bosje woest krullend blond schaamhaar. En voor zover ik het zo goed kon zien: voor de rest leek hij netjes kaal geschoren, net als ik!

Ik floot een bewonderend fluitje: “Ook een erg mooi ding man!” En dat meende ik oprecht. Als dank voor mijn compliment leek hij mij met een aantal fellere rukjes af te trekken. “Oefffff” zuchtte ik nog maar weer eens en dat vond de vreemde jongen wel lekker. “Zal ik jou eens lekker aftrekken?” bood hij zwaar ademend aan.

Ik was geil, werd door zijn felle aftrekken nog veel geiler, ik vond het best, het leek mij heerlijk! Was dit niet een fantastisch resultaat van mijn exhibitionistische gekke actie? “Ja lekker, trek mij maar lekker af…” Ik leunde achterover op de wasmachine, billen op de rand. De knul stond met zijn blote lijf erg geil tussen mijn benen… Als ik nog iets verder opschoof dan… ja! Daar voelde ik zijn ballen al tegen de mijne! Hij drukte zijn kruis nog eens goed tegen mij aan, plette mijn ballen op het randje.

Zijn greep om mijn pik verstevigde, mijn ballen klotsten op de rand van de schuddende wasmachine en tegen zijn zak, ik drukte mijn dikke penis nog eens dieper in de zachte sjorrende vuist van de knul en pompte mijn pik mee op en neer op het ritme van zijn aftrekkende hand.

Zijn andere hand sloot warm en zorgzaam om mijn zwaar klotsende ballen. Mijn ballen werden sensueel gemasseerd en mijn harde piemel werd bijzonder prettig en doeltreffend afgetrokken. Ik stootte nu mijn enorme paal vaak in de vuist van de knul! Ik merkte dat ik al genoeg voorvocht aan het oppompen was, zo soepel en soppend gleed de aftrekkende vuist met mijn voorhuid gekmakend over mijn glanzende eikel!

Hij liet mijn ballen los. Wat ging hij doen? Met de slanke lange vingers van één hand pakte hij zijn eigen pik én de mijne tegelijkertijd vast. Eventjes trok hij ons samen af met zijn duim over zijn eikel en zijn middelvinger over mijn eikel!

Zo speelde hij even met onze pikken, keek mij weer aan met zijn stoere strakke blik. Hij zei niks, ik zei niks… Ik stootte alleen mijn penis aansporend tussen zijn vingers.

“Ga eens door…?” vroeg ik. Weer die mooie grijns en zijn warme zachte vuist sloot weer volledig, nu om onze beide geile pikken. Zacht en teder eerst trok hij ons samen af, maar al snel voerde hij het tempo op.

Niet alleen voelde ik zijn vingers over het randje van mijn eikel, maar voelde ik ook het randje van zijn eikel tegen mijn pik op en neer gaan! Dit was heerlijk! Dit was zo ongelooflijk geil, lekker “Hmmmmm” kreunde ik zacht, ik wilde niet nog meer campinggasten laten weten dat ik hier vreselijk lekker werd afgetrokken! Want lekker was het!

“O, oh, oh hmmmmmmmm, ik kommmmm” kreunde ik, gromde ik. “Ik ko-ko-kommmmm mmmmm, lekker ding!” Ik gooide mijn hoofd in mijn nek, perste mijn pik in zijn vuist. Vanuit mijn ooghoek zag ik een bewonderende blik staren naar mijn spuitende pik. Ik perste er fraaie golven sperma uit volgens mij. “Ga door, ga door!” want de knul wist niet goed of hij moest stoppen of doorgaan. Ik schokte, kreunde, wiebelde en draaide in zijn rukkende vuist, mijn klaargekomen pik was supergevoelig, maar ik wilde de jongen ook zien spuiten. Zijn zaad voelen druipen op mijn eikel!

Met mijn natuurlijk glijmiddel tussen onze pikken merkte ik dat ook de knul zijn hoogte punt naderde! “Oe, oemmmmm, o jaaaaaa!” en schokkend spoot hij zijn sperma over onze penissen uit. Ik was buiten adem! Hij veegde zijn aardig besmeurde hand af aan zijn eigen onderbuik en bleef wat heupwiegend zwaardvechten met mijn pik. Allebei alweer slapper, maar nog behoorlijk dik met dikke draden plakkend sperma.

“Wauw” deed hij weer. “Ja dat was erg lekker, joh!” hijgde ik, nu ook speels zwaardvechtend, terug.

“Doe jij de was vaker zo ’s avonds?” hengelde de knul.
“Op deze manier morgen alweer, hoop ik” was ik eerlijk.
“Wauw, dan zoek ik je morgen weer hier, okay?”
“Okay!”
En weg slofte hij de duisternis in, mij achterlatend op een schuddende wasmachine met een zaadlekkende pik.

Lees het vervolg:
Sexverhalen categorie: Homo | Sexverhaal gaat over: , , , , , , ,
30 stemmen, gemiddelde waardering van dit verhaal 7,90
Loading...

Kletsen over dit verhaal met een Shemale/Ladyboy?

De volgende shemales praten er graag over!

lovelyma89 (30)

Wat vind jij...

Geil verhaal?

epicabest33 (34)

Wat vind jij...

Geil verhaal?


Reageer op dit Sexverhaal