Sexverhalen.com » Homo » In de rij onderhanden genomen


Het is warm, iedereen heeft dorst en het is erg druk bij het luik van de strandtent. Je zou zeggen dat iedereen tijd genoeg heeft op een vrije dag, maar het is haast dringen, je wordt aangestoten, opzij gedrukt door passerend volk, dat soort dingen.

Ik voel een hand op mijn heup, schuift op mijn bil! Ik kijk geïrriteerd om en de hand is weg. Ik kijk in een paar ontwapenende blauwe ogen. Ik smelt ter plekke! Een knappe knul staat achter me, een meisjesachtig gezicht met lokken voor zijn ogen en mooie lippen, strak lijf! Ik bekijk hem, denk ik, te lang en draai me beschaamd met een ruk weer terug om.

Ik voel de hand weer rechts op mijn heup… én links. Wat gebeurt hier?!? De prachtige kijkers van de knul achter me flitsen door mijn hoofd. Een hand schuift verder naar mijn buik en de knul kruipt tegen me aan, trekt mij heel subtiel naar zich toe. De knul manoeuvreert heupwiegend zijn piemel tegen mijn bilspleet, zijn rechterhand op heup en zijn andere hand op mijn buik, pink al op mijn broekband!

Ik raak ook opgewonden van de tastende vingers en de groeiende pik tegen mijn billen. De rechterhand glijdt over mijn zwembroek naar voor, speelt even met de strik en trekt er aan.

Mijn strik gaat lastig los en daardoor ontstaat een opening tussen mijn zwembroek en mijn onderbuik. Vingertoppen van de linkerhand schuiven vlot omlaag door de opening! De rechterhand laat de strik los en glijdt omlaag naar mijn ballen. Met een heupbeweging drukt de knul zijn stijve pik tegen mijn billen en meteen trekt hij mijn ballen omhoog!

Mijn pik zat face-down in mijn zwembroek, juist om ongemakkelijke erecties op het strand zoveel mogelijk te verdoezelen. De knul heeft echter mijn hele zaakje zo omhoog getrokken dat mijn pik opzijschuift en nu alle ruimte heeft om op te zwellen.

De linkerhand schuift verder in mijn zwemslip en vindt mijn eikel. Teder trekt de jongen aan mijn voorhuid. Dan schuiven zijn vingertoppen over mijn eikel naar beneden en glijdt mijn ontblote eikel tegen zijn zachte handpalm. Hij trekt mijn voorhuid af zover hij kan. Zijn vingertoppen zoeken een plek tussen mijn ballen, ik voel zijn nagels prikken in mijn huid, maar helemaal strak staat de voorhuid van mijn lange stijve pik nog niet.

Ik kijk schichtig om me heen. Ik hoor nl. meiden giechelen. Voor ons staat een groepje mooie jongedames in kleine bikini’s. Ze hebben door wat er gebeurt en de een na de ander kijkt net zo schichtig naar mij om ons vooral niet te storen. Die zullen wel denken dat wij twee vriendjes zijn, samen naar het strand, net zij met hun groepje…

De linkerhand gaat weer langzaam omhoog. Duim en wijsvinger trekken mijn voorhuid weer tot boven mijn eikel. Dan pakt de knul mijn stijve pik halverwege beet. Zijn handpalm ontbloot mijn eikel en zijn vingers drukken nog nadrukkelijker tegen mijn ballen. Die kunnen geen kant op zoals ik nu sta, dus zet ik met een been automatisch een stap opzij. Zijn hand gaat onmiddellijk verder naar beneden, zover dat zijn vingertoppen onder mijn ballen proberen te grijpen. Ik draai mijn heupen naar voren en doe mijn knieën uiteen. Mijn eikel glijdt inmiddels over de pols van de knul tegen zijn onderarm, maar hij bereikt inderdaad mijn bilnaad en kneed mijn kale ballen.

Ik kijk in een ooghoek naar de heftig fluisterende meiden. Ze hebben een mobieltje erbij gepakt en zijn ons… mij aan het filmen! Zie ik misschien mijn eigen harde penis straks nog op Youtube afgetrokken worden door deze mooie jongen: “Het werd heet op een warme dag in Kijkduin”

Laat ze mij maar filmen, ze filmen overduidelijk mijn dikke pik en de aftrekkende hand. Zouden ze zich vanavond in bed stiekem gaan vingeren? Of misschien kregen ze een goed idee door ons en vingeren ze elkaar nog later vandaag!

De knul staat op de maat van de muziek tegen me aan te rijden met zijn harde paal. Ik draai mijn kont gewillig tegen zijn erectie. Daardoor heeft de knul weer meer ruimte voor in mijn broek. Met zijn rechterhand trekt hij mijn broek verder open. Hand onder mijn ballen, andere om mijn dikke pik, draaiende polsbewegingen over mijn eikel en aftrekkende bewegingen met zijn vingertoppen.

We schuifelen weer iets dichter bij het luik. De meiden staan als een scherm voor ons en blokkeren het zicht voor anderen, dat is mooi. Onze blikken kruisen en ze blozen dieprood en net op dat moment, kan ik een kreuntje niet meer onderdrukken. “Oooooefff” Zijn handpalm is nat van zijn zweet en mijn voorvocht en hij wrijft het allemaal uit over mijn stijve eikel, zijn vingertoppen raken mijn ballen. De meiden raken ook opgewarmd. Nu ze weten dat ik ze gezien hebt, heeft er één een borst van een ander half ontbloot en speelt ze met de harde tepel van haar vriendin. De andere hand beweegt in het slipje van haar vriendin. Een paar anderen zijn het aan het filmen. Meer billen worden ontbloot voor mij en te grote borsten worden geschikt in kleine topjes. De geile actie van de knul achter mij krijgt opvolging!

Ze filmen hoe hun vriendin wordt gevingerd door een andere vriendin en hoe een vreemde man wordt afgetrokken door een andere man in de rij bij de strandtent. Close ups van hoe er met de tepels wordt gespeeld, dan draaien de mobieltjes weer naar mij en filmen in net zo’n close up hoe ik wordt afgetrokken.

Ik voel mijn hoogtepunt zelfs komen! Een onbekende mooie jongen, die mij hier aan het aftrekken is, terwijl zoveel geile halfnaakte meiden min of meer toekijken..… De knul draait zo handig met zijn handpalm over mijn eikel en weet mij ook nog zo lekker af te trekken! Ik kijk naar beneden, ruik zelfs mijn eigen warme geil. Ik schrik even als ik zie dat mijn stijve pik eigenlijk helemaal uit mijn broek hangt! Ik kijk opzij en de vingerende vriendin heeft hetzelfde gedaan. Ik zie twee natte vingers in en uit het kutje glijden. Het natte kutje lijkt mij net zo kaal als mijn glimmende pik. Ik zie draadjes geil trekken van de kutlippen naar de vingers. De knul raakt mijn ballen nog eens goed en trekt mijn voorhuid strak en ik hou het niet meer.

Zo zachtjes mogelijk probeer ik klaar te komen. “Ooooef, hmmm, mmmmm” Maar het schokken komt vanuit mijn tenen. Mijn zaad ook! Andere mensen kijken om vanwege mijn rumoer en gehaaid blokkeren de meiden voor mij het zicht op de sperma spuitende kerel, die hier geweldig klaarkomt tussen allemaal vreemden, met zijn stijve pik uit zijn broek. Mijn warme sperma plakt tegen de rug en ontblote billen van een van de meiden. Grote hilariteit als mijn sperma door haar vriendinnen wordt uitgewreven op haar rug.

Als bewijs dat het allemaal echt was, worden nog mijn klodders sperma op het slipje nog gefilmd. De knul trekt zijn hand terug. Zijn besmeurde pols besmeurt dan weer mijn buik en mijn zij. De geur van mijn zaad is sterk, maar sterker dan de Nivea en de parfums om me heen?

De meiden worden geholpen en de knul staat nu naast mij. Strak lijf, klein zwembroekje, daardoor lijkt zijn nog groter… “Hope to meet you again soon!” Hij krijgt ook zijn blikje fris en loopt heupwiegend weg. Erg lekker kontje ook… Hoe ga ik mijn erectie verbergen, terug naar mijn handdoekje… Ga ik mijn erectie verbergen?….

Lees het vervolg:
Sexverhalen categorie: Homo | Sexverhaal gaat over: , , , , , , ,
36 stemmen, gemiddelde waardering van dit verhaal 7,50
Loading...

Kletsen over dit verhaal met een Shemale/Ladyboy?

De volgende shemales praten er graag over!

kevintje85 (34)

Wat vind jij...

Geil verhaal?


Reageer op dit Sexverhaal