Sexverhalen.com » Groepssex » Een grote lul


Ik loop thuis regelmatig naakt rond zo ook afgelopen warm weekend en mijn vrouw doet dan regelmatig een heel kort rokje zonder slipje en een topje aan. Iedere keer als ze zich uitrekt voorover buigt of tegenover me gaat zitten kijk ik dan tegen haar prachtige kaal geschoren kutje aan en loop ik regelmatig met een stijve lul. Ook gisteren was het zo ver en zat ik op de bank aan mijn lul te trekken in de hoop dat we zouden gaan vrijen, op sex gebied is mijn vrouw de baas.
Dat is mijn straf omdat ik niet monogaam ben en met iedere vrouw neukt die zich aanbiedt.

Toen ging de deurbel en liet mijn vrouw 3 mannen binnen die zich meteen uitkleden 2 kwamen er naast mij op de bank zitten en begonnen mij te strelen en met mijn lul te spelen. De derde ging voor me staan trok mijn hoofd naar zich toe en stak zijn lul in mijn mond dus begon ik er maar aan te zuigen. Zijn lul begon te groeien tot hij een flink formaat had en niet helemaal in mijn mond paste en was ook behoorlijk dik. Ook in mijn handen kreeg ik een lul gestopt maar die waren een stuk kleiner en een van hen begon mij te pijpen. Heel langzaam nam hij mijn lul in zijn monden zoog die langzaam naar binnen om hem dan weer langzaam uit zijn mond te laten gaan terwijl hij met mijn ballen speelde. Degene die door mij gepijpt werd was wel heel erg geil en spoot al snel zijn zaad in mijn mond wat ik nog niet voor de helft kreeg doorgeslikt. Toen zijn lul uit mijn mond was kwam zijn tong ervoor in de plaats voor mij was het de eerste keer dat ik met een man stond te tongen wat toch wel een vreemde gedachte voor me was.

Ik werd voorover geduwd en voelde een lul tegen mijn sterretje gedrukt worden deze werd door gedrukt en kwam eerst zijn eikel naar binnen geschoven en volgde de rest al vrij snel en werd ik ruw en hard geneukt. Wat een pijnlijke ervaring was ondanks dat deze lul maar een gemiddelde grote had maar wel heel wat zaad in mijn darmen spoot, nadat hij klaargekomen was en zijn lul uit me getrokken had kwam de tweede man achter me staan zijn pik was wat kleiner en werd ook naar binnen geschoven. Dit ging al een stuk rustiger en ik begon er al een beetje van te genieten, met iedere beweging van zijn lul kwam er sperma van zijn voorganger mee naar buiten. Intussen zat mijn vrouw met een dildo in haar kut zichzelf naar een climax toe te werken en kwam ook vrij snel zeer luidruchtig klaar. Ik ontving voor de tweede keer een lading sperma in mijn kontje en was ik de enige die nog niet was klaargekomen en dacht nu aan de beurt te zijn. Helaas voor mij stond de man met zijn grote alweer stijve lul achter me klaar om dat ding bij me naar binnen te schuiven en meteen met dit werk begon. Ik werd door de twee andere mannen vastgehouden zo dat ik me niet kon verzetten en had het gevoel dat ik open zou scheuren, door al het zaad dat ik naar binnen had gekregen van de andere twee ging zijn lul redelijk soepel naar binnen maar het deed me wel pijn. De man genoot van iedere beweging die hij in me maakte en spoot voor de tweede keer zijn sperma bij mij naar binnen maar nu bij het zaad dat al in me zat. Daar stond ik nu met de slierten sperma die uit mijn kont druipte te kijken naar mijn vrouw die de mannen een vluchtige wasbeurt in het kruis gaf. Door de laatste neukbeurd was mijn geilheid helemaal verdwenen ik voelde me misbruikt en vernederd maar wat later op de avond heeft mijn vrouw me weer op gegeild en hebben we samen nog heerlijk gevreeën.

Lees het vervolg:
Sexverhalen categorie: Groepssex, Homo | Sexverhaal gaat over: , , , , ,
33 stemmen, gemiddelde waardering van dit verhaal 6,85
Loading...

Kletsen over dit verhaal met een Shemale/Ladyboy?

De volgende shemales praten er graag over!

henk063 (32)

Wat vind jij...

Geil verhaal?


Reageer op dit Sexverhaal