Sexverhalen.com » Groepssex » Wat een avontuur


Afgelopen zondag had ik een flink eind gejogd en was ik uitgeput op een bankje in het park gaan zitten. Ik was naar wat spelende honden aan het kijken, toen een man, van achter in de 30 schat ik in, naast mij kwam zitten. Samen zaten we naar het tafereel te kijken wat zich voor onze ogen afspeelde. Het was een vreemde gewaarwording zo’n stille vent naast je. Zeker als die stilte langer en langer begint te duren. Ook weet je eigenlijk niet of je die stilte nu wel of niet moet doorbreken. Na zeker 15 minuten besloot ik het er toch maar op te wagen en zei ‘Interessant hè zo die honden.’ Geen reactie. Dat maakte mij toch wel wat ongemakkelijk. Ik keek opzij en ik zag dat de man met een olijk gezicht recht vooruit keek en het leek erop of hij zat te genieten van mijn ongemakkelijkheid. Plotseling keek hij mij ook aan, diep in mijn ogen. Ik voelde dat ik begon te blozen en eigenlijk niet weg durfde te kijken. Zulke mooie blauwe ogen. ‘Zo te zien heb ik je aandacht’, zei hij uit het niets. ‘Mooi’. Ik was met stomheid geslagen door de plotselinge wending. Er verscheen een kleine glimlach op zijn lippen en zei ‘Morgen weer hier, zelfde tijd, sexy slip aan.’ Voordat ik iets kon zeggen, stond hij op en liep weg, mij met open mond achterlatend. Nu kom ik er niet voor uit dat ik bi ben, maar zou ik het uitstralen ofzo? Ik merkte dat ik met een keiharde paal in mijn broek zat en al een gutsje voorvocht uit mijn pik was gekomen. Ik voelde mijn hart sneller slaan. Ik ben naar huis gelopen en heb die nacht haast niet kunnen slapen van opwinding.

De volgende dag had ik nog wel even getwijfeld of ik het nou zou gaan doen. Ik kende die hele kerel niet en wie weet wat hij allemaal voor zaken op zijn kerfstok had? Uiteindelijk won toch de nieuwsgierigheid het van de angst en ben ik, met mijn sexy slipje aan, weer op dat bankje gaan zitten. Nu duidelijk gespannen en mijn hart bonkend in mijn keel, steeds kijkend naar de kant van waaruit de dag daarvoor die kerel was gekomen en weggelopen.

‘Je moet ook naar de andere kant kijken‘ hoorde ik plots aan mijn linkerzijde. Ik dacht dat ik erin bleef. Hij was stilletje van de andere kant gekomen. Ik zag dat hij genoot van mijn schrikreactie. ‘Mooi dat je gekomen bent. Dit wil zeggen, dat je op zoek bent naar avontuur.’ Ik gaf hem een halve glimlach, deels door spanning, deels door verwachting. ‘Kom maar mee’ zei hij en liep weg zonder te kijken of ik wel achter hem aanliep. Ik stond snel op en liep achter hem aan en ging naast hem lopen. Hij was echt niet spraakzaam en zo liepen we het parkje uit, staken de straat over en liepen even later een straat in. Ik zag dat de straat doodlopend was. Ondertussen bonkte mijn hart in mijn keel. Enige twijfel of ik toch niet verder zou lopen, tenslotte kende ik hem niet en erg veel verder kwam ik niet met hem zo, qua gesprek. Net dat ik dacht ik ga terug stond hij stil bij een huis en deed de voordeur open. Ik kan nu niet teruggaan. En als het mij niet bevalt, kan ik altijd weggaan, hield ik mijzelf voor. Ik moet de twijfel hebben uitgestraald, want hij zei ‘Je kan nu nog nee zeggen.’ Ik wilde mij niet laten kennen en stapte met mijn zelf opgeworpen escape route gedachte de hal van het huis binnen.

Een lucht van lavendel kwam mij tegemoet. ‘Doe je jas maar uit’ zei hij en pakte hem van mij aan. Ik keek rond in de redelijk ruime hal. Hij was mooi licht door de ruime lichtinval via veel glas en de witgeschilderde muren. Twee grote deuren, een kleine deur en een mooie trapopgang aan twee zijden. Er hing een mooie kroonluchter aan het plafond met meerdere lampjes erin. Duidelijk iemand met smaak en geld. ‘Wil je je schoenen en je sokken uitdoen hier’ vroeg hij plots. Eigenlijk haast automatisch deed ik mijn schoenen uit. Was ook niet zo moeilijk want ik draag zelf binnenshuis nooit schoenen. De vloer voelde warm aan en dat terwijl er mooie lichte zandstenen plavuizen op de vloer lagen. Vloerverwarming. ‘Ook je sokken.’ Ik keek hem aan alsof ik wilde zeggen, dat dat wel ging gebeuren en hij beantwoorde mijn blik nikszeggend terug. Ik deed mijn sokken uit en legde ze op mijn schoenen. ‘Kom maar mee.’ We liepen door de hal naar de kleine deur en weer dat gevoel van doe ik hier wel goed aan. Hij had de deur al open gedaan en gebaarde mij de ruimte in. Het bleek een kleine ruimte te zijn. Geschikt voor een kantoortje of zo. In de ruimte stond echter geen meubilair, alleen een stoel. Het licht viel door een raam naar binnen, maar ik kon doordat de jaloezieën dicht waren niet naar buiten kijken.

‘Graag je kleren uit. Ik neem aan dat je je sexy slipje aanhebt?’ Ik knikte van ja. Uit zijn zak haalde hij een blinddoek tevoorschijn en zei ‘Daarna deze omdoen en wachten.’ Hij duldde geen woord van mij, getuige het feit dat hij na zijn woorden uitgesproken te hebben, zich meteen omdraaide en de ruimte verliet, de deur dichtdeed en ik het slot hoorde omdraaien. Dat laatste geluid strookte niet meer met mijn gevoel dat ik altijd nog weg kon. Ik keek de kamer rond en zag dat er midden op één van de wanden, aan het plafond, een camera hing. Er brandde een rood lampje, dus dat gaf mij het gevoel dat al mijn bewegingen nu ook bekeken konden worden. Ik wierp nog een snelle blik op het raam, om daardoor alsnog naar buiten te kunnen verdwijnen, maar ik zag dat er geen grepen op zaten, dus die weg zag er onbegonnen uit. Mijn hart ging er niet rustiger van kloppen. Na nog een keer de kamer rondgekeken te hebben en mij nu echt te realiseren dat ik hier vast zat en nog eens naar de camera gekeken te hebben, besloot ik dat er niks anders op zat om mij uit te kleden. Ik trok mijn shirt uit. Ik ben geen spierbundel, maar ik mag niet klagen. Ik doe elke ochtend een paar push ups, dus armen en borstkas zijn redelijk gespierd. Ik ben niet zo behaard en dat wat ik heb haal ik weg. Die paar vlasharen op mijn borst zien er echt niet uit. Ik hing mijn shirt over de leuning van de stoel en trok mijn broek uit en hing hem ook over de leuning. De sleutels, die in mijn broekzak zaten, vielen eruit en kletterden op de grond. Door de holle ruimte en de harde tegels was dit goed te horen. Het leek wel alsof mijn hart een slag oversloeg. Ik raapte de sleutels van de grond, deed ze terug in mijn broekzak en vouwde de broek op en legde deze op het zitvlak van de stoel. Die vallen er niet meer uit.

Ik pakte de blinddoek, die ik even op de grond had gelegd, op en keek nog eens de ruimte rond, naar het raam, de deur en de camera. Nogmaals constaterende dat ik er niet uit kon, draaide ik mij naar de deur en deed met trillende handen de blinddoek om. Ik wist nou niet of ik moest gaan zitten of blijven staan, maar besloot dat laatste te doen. Het was doodstil in het huis en doodstil in de kamer. Het leek wel alsof ik mijn hart hoorde kloppen. Voor mijn gevoel vulde, naarmate de minuten verstreken, mijn ietwat geknepen ademhaling de ruimte. De stilte werd verbroken door een klik van het slot in de deur, verder niks. Mijn hart bonkte als een diesel. Weer niks en weer mijn ademhaling, nu nog wat gejaagder dan daarvoor, die de ruimte vulde. Zo stond ik daar, voor mijn gevoel weer minutenlang. Ik voelde mij bespied door de camera. In mijn hoofd zag ik het rode lampje branden. De klink van de deur verbrak de stilte abrupt en voetstappen van harde zolen hoorde ik de ruimte binnentreden. Ik hoorde dat ze niet recht naar mij toekwamen, maar rechts van mij, om mij heenliepen en achter mij, ik schat in bij het raam, bleven staan. In ieder geval had ik het idee dat het invallende licht wat geblokkeerd werd. Weer doodse stilte, maar nu met de wetenschap dat ik niet alleen was en er iemand, wellicht de man, die mij had binnengelaten, nu achter mij stond, naar mij te kijken.

Ik voelde zijn ogen over mijn rug gaan. Ik kreeg zo’n tintelend gevoel, dat begon op mijn rug en overmande langzaam zo mijn hele lichaam. Ik had het gevoel dat mijn haartjes rechtovereind gingen staan. Het liet mijn pik ook niet onberoerd. Langzaam voelde ik dat er zich wat bloed begon te roeren in mijn zwellichamen. Voor mijn gevoel ging ik ook ook wat sneller en nog hoorbaarder ademen. Ik probeerde mijn pik wat in bedwang te houden, maar dat was niet makkelijk. Het slipje was erg klein, dus al heel snel stond mijn eikel echt tegen de stof aan te drukken.

Twee stappen en nu voelde ik iemand achter mij staan. De warmte van zijn lichaam was duidelijk voelbaar doordat ik zelf wat kouder was geworden. Dit bracht een vreemde gewaarwording met zich mee. De situatie veranderde van ‘weten dat er iemand staat’ naar ‘voelen dat er iemand staat’. Zachtjes voelde ik zijn adem tegen mijn nek aan. Dit was iemand anders, want de man, die ik was gevolgd was duidelijk groter dan ik.

Met de zachte bries van adem in mijn nek, begon ik ook te ruiken dat de persoon duidelijk aftershave op had. De lucht vulde mijn neus e betrapte mij erop dat ik deze lucht eigenlijk al had geroken toen de persoon de kamer was binnengekomen.

Een warme hand op mijn rechterschouder doorbrak mijn gedachten met de gedachte dat er nu geen afstand meer was tussen de persoon en mij. Ik voelde dat mijn tepels stijf werden en dat mijn pik nu de stof in het slipje echt aan het oprekken was. Een linkerhand op mijn linkerschouder liet steeds minder ruimte om mij vrij te voelen weg te stappen. De handen dirigeerden mijzelf om te draaien en met mijn gezicht naar de persoon toe te keren. Er viel nu wat meer licht door de blinddoek doordat mijn gezicht naar het raam gekeerd werd. Duidelijk was wel dat er iemand voor mij stond.

Ik voelde mij bekeken. Door twee ogen en een lens. Mijn strakke pik zou nu wel mooi afsteken zo van de zijkant gezien vanuit de camera positie.

De persoon legde zijn twee warme handen op mijn borstkas en liet ze meedeinen met mijn ademhaling, die steeds hoger begon te zitten. Mijn stijve tepels priemden ongetwijfeld tegen de palmen van zijn handen aan. Nog een klein stapje dichterbij. De persoon ging met zijn twee handen naar mijn heupen toe en legde de duimen bovenop en spreidde de vingers uit zodat ik deze op mijn billen voelde. Ondertussen was de geur van aftershave minder geworden. Ik denk dat ik er aan begon te wennen. Met zijn linkerhand beroerde hij plots mijn pik in de slip. Deze begon zo hard te worden dat ik echt ruimte tekort begon te krijgen. Met de duim aaide de persoon over mijn eikel. Dat zorgde er niet voor dat er meer ruimte kwam in het slipje. Duidelijk was de persoon met mij en mijn niets verhullende opwinding aan het spelen. Een guts voorvocht maakte, alsof er al een twijfel zou bestaan aan mijn geilheid, het gevoel extra zichtbaar. Er moet zich duidelijk een plek hebben afgetekend op de lichtrode stof. De duim maakte cirkelende bewegingen op de plek, waardoor deze alleen maar groter moet zijn geworden. Ook de extra guts, zal het niet minder hebben gemaakt. De duim ging werd onder mijn neus gehouden en ik rook mijn eigen vocht. De duim ging over mjn lippen, heel zachtjes, heel lichtjes. Tintelingen op mijn lippen, die daarna mijn lichaam verder overnamen.

Twee stappen en de persoon stond naast mij, De handen dirigeerde mij een kwart slag te draaien, naar de muur met de camera. Twee handen die mijn armen horizontaal dirigeerden. Jezus aan het kruis, maar dan aan de vloer genageld. Twee handen die over mijn borstkas, langzaam naar mijn buik gingen en twee duimen die onder mijn middenrif stopten en vingers die verder over mijn buik naar beneden gespreid werden. Mijn ademhaling was schokkend. Ik voelde twee ogen in mijn achterhoofd en een lens op mij gericht. Het verzet tegen het krijgen van een erectie was ik allang gestaakt. Mijn pik stond strak, kloppend in mijn slipje en wilde eigenlijk nog maar één ding, bevrijd worden!

Met twee handen op mijn buik, de warmte achter mij van de persoon, verstreken er minuten. Ik voelde dat mijn pik wat verslapte. De adem van de persoon was regelmatig en bracht mij in een bepaalde cadans, misschien wel een trance. De twee handen gleden naar beneden en twee pinken haakten achter de rand van de slip en eronder. Meteen reageerde mijn pik hierop en begon weer te groeien. Door de extra gecreëerde ruimte door de handen in de slip kon mijn pik zich nu makkelijker een weg door de stof banen. Ik voelde vingers met mijn kort getrimde schaamhaar spelen. Tintelingen overal, zijn regelmatige ademhaling, die mij vasthield in zijn greep. De stof van de slip gaf ruimte genoeg voor mijn pik om nu hem verder overeind te laten komen. Twee vingers die mijn schacht beroeren, een spier aantrekking en mijn pik schoot, langs de rand van de slip, omhoog de vrije ruimte in. Nu met alle ruimte vulden de zwellichamen zich volledig en brachten mijn pik nu op volle lengte. Twee vingers gingen langs de schacht en trokken het vel naar beneden. Mijn voorhuid vouwde zich terug en legde mijn eikel bloot. Twee handen gingen naar beneden in de slip. Twee duimen bleven haken achter mijn stijve pik en de rest van de vingers vouwden zich om mijn balzak. Strak en kaalgeschoren. De duimen duwden mijn pik wat naar voren en de vingers vouwden zich nog meer om de ballen pakten ze goed beet. Een voorzichtig rollen en knijpje liet mij een kreun uitslaken. Het geluid weergalmde in de ruimte en liet mij weer realiseren waar ik stond, voor de camera, met een stijve pik en twee handen in mijn slipje. Een guts voorvocht volgde hierop. De handen gingen verder naar beneden en naar de zijkant van mijn heupen. De slip gleed van mijn billen af en viel naar beneden, op de grond. Ik stapte uit mijn slip en schoof deze van mij af. Ik voelde mij, op een rare manier, bevrijd en toch gebonden door de greep van de twee handen en de lens van de camera nu gericht op mijn compleet naakte lichaam en mijn stijve lid.

Ik voelde dat een hand mij dirigeerde mijn twee benen, zeker 50 cm. uit elkaar te doen. Ik gehoorzaamde. Ik voelde mijn pik nog stijver worden. mijn balzak in de top van de gevormde piramide. De persoon voelde ik door de knieën zakken. Deze moest, door de flinke breedstand, een goed zicht hebben op mijn balzak en mijn anus. Niets van mij bleef onbekeken, door de twee ogen dan. De lens bekeek een stijve pik en een mond die steeds droger begon te worden door het hierdoor steeds zwaarder doorheen ademen. Ik liet mijn hoofd wat scheefzakken.

Twee vingers pakten mijn rechterbal beet en speelden er wat mee. Gevoelig, Een kreun kon ik niet bij mij houden. Mijn stijve pik liet niets te raden over. Mijn hart pompte hem voller dan vol en ik voelde deze ook in mijn borstkas zijn werk doen.

De andere bal werd beroerd en geknepen. Ik slaakte een iets hardere kreet door de intensere greep tussen de vingers.

Ik voelde mij willoos, machteloos omdat ik gevangen zat in mijn eigen geilheid. Een vinger, vochtig, drukte tegen mijn anus aan. Ik wist dat ik moest ontspannen. Hij glipte naar binnen. Een tweede ook. Een kleine interne ontdekkingstocht.

Voetstappen verdwenen uit de ruimte. Alleen ik nog en de lens van de camera. Ik had de deur niet dicht horen gaan. Ik zou nu weg kunnen gaan, ging er door mij heen. Maar ik was al te ver heen. Ik was al onderdeel van het huis geworden en van degene achter de lens van de camera. Het kloppen in mijn pik verried mijn wil om hiermee verder te gaan. Verder en dieper in de onzekerheid over wat komen ging.

Voetstappen en een zak over mijn hoofd. Donkerder. Ik schrok. Een touw die de zak gefixeerd hield op mijn hoofd om mijn nek. Werd aangetrokken. Zou het een strop zijn. Geilheid sloeg over in angst. Ik stond daar. In het donker. Ik voelde het touw langs mijn borst heen naar benden vallen, tussen mijn benen, op de grond. Een lang touw dus. Twee handen dirigeerden mij een kwart slag richting de deur. Het touw werd opgepakt en strak getrokken. Ik wist niet of ik moest gaan lopen. Ik besloot om af te wachten, maar een korte ruk liet geen twijfel bestaan, ik moest gaan lopen. Ik was blij dat de vloer verwarmd is, want ik begon het nu toch wel, ook door de spanning, wat kouder te krijgen.

Ik hoorde dat ik de ruimte uit was en weer in de hal stond. Voor mijn gevoel keken er nu meerdere ogen naar mij. Een korte ruk leek mij te zeggen dat ik stil moest gaan staan, wat ik dan ook deed. Het touw werd een paar keer om mijn nek geslagen. Niet te strak, maar wel voelbaar. Ik hoorde geluid van iets achter mij. Mijn armen werden weer horizontaal gebracht en ik voelde iets tegen mijn rug, billen en enkels aan gedrukt worden. Om mijn linker pols voelde ik een soort van band gestopt worden. Er werd een riem aangetrokken, zo ook aan mijn rechter pols, mijn linkervoet en mijn rechtervoet. Ik moest op een soort verhoging gaan staan, mijn benen werden weer uit elkaar gedirigeerd en ik voelde dat mijn beide voeten gefixeerd werden. Mijn armen werden één voor één omhoog gebracht en ook ergens aan gefixeerd. Vier keer genageld. Ik kon geen kant meer op. Ik merkte dat hetgeen waar ik op stond verrijdbaar was. Ik werd verreden door de hal. Ongetwijfeld door de grote deuren, die ik zag toen ik het huis binnenkwam, wat een eeuwigheid geleden leek.

Het geluid veranderde van hol naar gedempt. Ik hoorde voeten achter mij aankomen. Ik kon niet horen hoeveel. Vier, zes, acht, tien? Ik werd nog een stuk verder gereden en gedraaid. Ik voelde mij tentoongesteld. Ik voelde ogen, veel ogen. Mijn borstkas ging op en neer. Angst begon langzaam over te slaan in paniek. Wat had mij bezield om die man achterna te lopen, dit huis in, die ruimte in, mijn kleren uit te trekken en niet weg te vluchten toen de deur open stond? Nu kon ik niet meer weg en was overgeleverd aan personen, die ik niet kon zien, maar zij mij wel! Mij helemaal konden zien. Naakt! De avond hiervoor had ik nog mijn schaamhaar boven mijn pik staan trimmen en de haren van mijn balzak afgeschoren en mijn bilspleet kaal gemaakt. Wat dacht ik hier te gaan meemaken? Een lekkere zuig en neukpartij? Waar ik mij nu in bevond was verre van hetgeen ik had gedacht!

De vloer was anders in deze ruimte. Geen harde voetstappen. Ook geen harde wanden. Het geluid leek hier anders te zijn. Ik hoorde mijzelf wel ademen in de zak, maar andere geluiden leken niet door te dringen.

Er moest iemand in mijn buurt staan, want ik voelde duidelijk een warmte aanwezigheid. De doorbreking van deze deprivatie bracht mij weer enigszins tot bedaren. Ik voelde een natte en warme stof op mijn borstkas. Een washandje. De geur van lichte lavendel steeg omhoog. Ik werd gewassen. Ik kon niet voelen of het mannen of vrouwenhanden waren. De plotselinge aanrakingen gaven ook weer een reactie en mijn pik begon weer te groeien. Nadat mijn benen ook waren gewassen en ook mijn rug was meegenomen, werd mijn pik onderhanden genomen. Mijn belevingswereld was weer heel klein geworden. Alleen ik en de twee handen. Of de ruimte nu vol zat met mensen, die naar dit tafereel zaten te kijken deed er niet toe. Mijn ballen werden gewassen, mijn eikel, dat was wel gevoelig en ik trok wat terug, maar de handen waren onverbiddelijk, werd twee keer gewassen en er ging een washandje enkele keren door mijn bilnaad. Ook mijn anus werd meegenomen.

De ruimte was niet koud, want ondanks deze natte behandeling kreeg ik het niet koud. Na afgedroogd te zijn, werd ik weer alleen gelaten en kreeg ik ook weer de gelegenheid om te denken aan de mensen, die dit allemaal hadden gezien. Mijn pik stond, met teruggetrokken voorhuid, fier overeind en de gedachte van vele ogen, die hierop gericht zouden zijn, deed het laatste restje paniek in mij weer weg ebben.

Ik hoorde dat er iets voor mij gezet werd en voelde dat er iemand links naast mij kwam staan. Met zijn rechterhand drukte hij mijn stijve pik naar voren en ik voelde dat mijn pik verdween in een mond. ‘Zuig’ hoorde ik degene die naast mij stond zeggen. Het was een andere stem, dan degene die mij hiernaartoe had genomen en naar de richting van het geluid te schatten iemand die ongeveer wel net zo groot was. De mond kwam verder over mijn pik en ik voelde dat de lippen zich hieromheen sloten. De tong van de persoon voelde ik over mijn eikel gaan. De zachte zuigbewegingen, die erop volgden waren, na al deze technische handelingen, meer dan welkom. ‘Stop. Volgende!’ De mond ging van mijn pik af, ik hoorde wat geluid en ik voelde de volgende mond zich sluiten om mijn pik. Deze was wat heftiger en voelde ik af en toe lichtjes wat tanden, waardoor ik een kreetje uitslaakte. ‘Zuigen, geen tanden’ klonk het links naast mij. Een tong drukte tegen en in mijn pisspleet. Gevoelig. Ik hield een kreet vast in mijn hoofd. Mijn reactie moest wel zichtbaar zijn, omdat ik wat naar achter trok. Nog een keer een tong met op en neer gaande bewegingen. Ik snoof lichtjes door mijn neus. Ik wilde het niet laten horen. Mijn hele pik verdween achter in de keel en ik voelde een natte onderlip tegen mijn ballen aan. Kokhalzend geluid. Kwijl voelde ik over mijn ballen lopen.

‘Stop. Volgende!’ hoorde ik nu rechts van mij. Er stond dus nog iemand bij mij! De persoon stopte, drukte nog even de tong in mijn pisspleet en ik voelde kwijl over mijn pik naar mijn ballen lopen, naar beneden glijden.

Ik voelde wat koude en natte vingers over mijn anus strijken. Daarna voelde ik dat er iets in mijn anus gestopt werd. Langzaam voelde ik dat ik warm werd van binnen en een soort van opgeblazen gevoel begon te krijgen. Het werd er weer uitgetrokken. Ik voelde dat er iets tussen mijn benen werd gehouden en ik kreeg het commando ‘persen’. Ik twijfelde. ‘Persen, alsof je moet poepen’ zei de stem rechts van mij. Ik kon niks anders. Ook de druk in mij verlangde dit van mij. Ik voelde een waterige substantie uit mij lopen. Ik werd gespoeld. Dit gebeurde nog twee keer, totdat de persoon links van mij zei ‘Goed. Stop’ Klaarblijkelijk was ik nu schoon. Mijn benen werden weer met een washandje afgedaan en afgedroogd.

‘Volgende’. Ik voelde dat mijn slappe pik werd beetgepakt en dat mijn voorhuid weer naar achter werd gedrukt. Mijn pik werd naar voren getrokken en ik voelde, dat iets hards tegen mijn pisspleet gedrukt werd. Dat was gevoelig. Langzaam werd het voorwerp mijn pisspleet ingedrukt. Erg gevoelig, maar het voorwerp ging langzaam steeds verder naar binnen. Ik slaakte een kreet en wilde weg. Ik voelde dat mijn benen en heupen gefixeerd werden door meerdere handen. Ik moest dit ondergaan. Mijn ademhaling versnelde, het deed pijn. Het voorwerp zat nu volledig in mijn pisbuis. Ik voelde dat het voorwerp nu verder geschoven werd en voelde het ergens binnenin langsgaan. Of het nu prikte of pijn deed, ik wist het niet. Langzaamaan werd het verder geschoven. Het moest wel flexibel zijn. Plotseling een stekend, prikkend gevoel, ik kreunde en trok mijn billen wat terug. ‘Sfincter’ hoorde ik links van mij zeggen ‘nog een stukje verder’. Ik hoorde het geluid van kletterend water. ‘Verder invoeren. Stop!’ ‘Opblazen! Langzaam terugtrekken totdat je weerstand voelt en dan stoppen’ Ik voelde dat er iets aan mijn pik hing en ik hoor water kletteren. Er is een katheter ingevoerd!

Mijn blaas liep leeg. Het gaf ook wel weer een opgelucht gevoel, want eigenlijk moest ik al plassen toen ik hierheen kwam. ‘Aansluiten!’ hoorde ik links van mij. Ik voelde dat er geplukt werd aan de slang. ‘Inspuiten’ Ik voelde het langzaamaan warm worden in mij. Ze spuiten warme vloeistof in mij!. Ik kreeg weer een vol gevoel. Maar wel warm. ‘Ontkoppelen!’ en weer het geluid van kletterend water. Mijn blaas werd weer geleegd. Deze procedure werd twee keer herhaald. Elke keer weer een gevoel van opluchting als mijn blaas leeg stroomde en het warme gevoel als hij vol werd gespoten. Na de derde keer ‘mocht’ mijn blaas volledig leeglopen.

Volgens mij ben ik nu wel schoon, ging het door mijn hoofd.

‘Ballon leegmaken!’ hoorde ik zeggen. Ik zette mij schrap voor het eruit halen van het katheter. Ik voelde dat er getrokken werd en de sensatie was op zijn zachtst gezegd onprettig. Ik moest dit begeleiden met een ‘aah’ geluid. Het katheter kwam er verder uit en ik voelde mij uiteindelijk ervan bevrijd.

Mijn benen, mijn ballen, mijn bilspleet, boven mijn pik, buik, borst, mijn rug, mijn armen en onder mijn oksels werden ingesmeerd. Ingesmeerd en al werd ik weer aan mijn lot overgelaten. Ik hoorde nu wat geroezemoes. Ik besefte mij weer dat ik in een ruimte vastgeketend stond, waarin meerdere mensen aanwezig waren. Ik kon het niet helpen, maar ik kreeg weer een stijve. Ik hoorde mensen dichterbij mij praten, fluisteren. Ik voelde ze kijken naar mijn stijve pik.

Na enige tijd voelde ik dat er over mijn been omhoog gestreken werd. ‘Nog niet’ Ik voelde een knijp achter mijn eikelrand. ‘Aaah’ riep ik. Dat was met een nagel erbij.

Na nog enige tijd weer een omhoog strijkende beweging. ‘Ja prima zo.’ Ik voelde een warme natte doek van beneden naar boven gaan over mijn benen. Dat werd meerdere keren herhaald. Beide benen, ballen, bilspleet, buik, borst, rug, armen en oksels. Ik voelde meerdere handen over mijn lichaam gaan. ‘Lekker glad!’ Ik was vanaf mijn nek af helemaal onthaard.

Ik werd van de unit ontkoppeld waar ik aan vastgeketend stond. De banden werden afgedaan en ook op die plekken werd het haar verwijderd. Weer diverse handen over mij heen, die mijn gladde lichaam betastten. Ook mijn pik en ballen bleven niet onberoerd. Ik voelde weer bloed mijn zwellichamen instromen.

De bevrijding van de banden maakte het dat ik mij weer wat vrijer begon te voelen. Zou dit het dan zijn? Aan de ene kant hoopte ik het wel, aan de andere kant wilde ik wel heel erg graag klaarkomen. Door alle opwinding stonden mijn ballen voor mijn gevoel op klappen. Daarbij kwam dat ik al vier dagen niet was klaargekomen, dus zaten mijn ballen vol.

Ik had niet lang om na te denken, want ik werd iets naar rechts gedirigeerd en omgedraaid. Een hand drukte op mijn schouder en drukte mij voorover. Ik voelde dat mijn bovenlichaam op iets zachts werd gedrukt. Weer werden mijn handen geboeid en gefixeerd langs de tafel of de kast waarop ik gedrukt werd. Mijn benen werden weer gespreid en ook gefixeerd. Mijn kont stond wat omhoog. Degene die achter mij zaten hadden ongetwijfeld goed zicht op mijn anus en ballen. ‘Lamb to the slaughter’ ging er door mijn hoofd. Mijn anus werd ingesmeerd met een koud goedje. Veel. Meerdere keren gleden er ook vingers naar binnen met dit koude goedje. Glijmiddel. ‘Eerste!’ hoorde ik een stem zeggen rechts van mij. Ik ontspande mij. Ik wist wat er zou gaan volgen. Niet of hij lang, dik of dun was, maakte ik mij zorgen over, maar wel of hij hem erin zou rammen of niet. In tegenstelling tot wat ik verwacht had, werd er een dildo naar binnen geschoven. Langzaam, maar resoluut. Het was geen kleintje. Dat voelde ik wel. Ik probeerde te ontspannen, maar dat was niet makkelijk. Al die ogen, die op mij en dit tafereel gericht waren. Toen de dildo erin zat werd hij aangezet. Mijn prostaat kreeg een trilbehandeling. Doordat hij ongetwijfeld al gevuld was, voelde ik vocht uit mijn pik lopen. Dit werd opgevangen en in mijn bilnaad uitgesmeerd. Het was veel. De sensatie was haast niet te houden. Ik voelde, dat mijn ballen zich tegen mijn pik opkropten. Ze deden gewoon pijn. Ik wilde, ik moest spuiten, het was gewoon niet meer te houden! De dildo werd naar buiten en binnen geschoven. De sensatie van binnen was immens! Weer verliet er een klodder mijn pik en weer werd deze uitgesmeerd in mijn bilnaad. Ondertussen had ik geen controle meer over mijn ademhaling en dat moet ook duidelijk te zien zijn geweest.

Plots werd de dildo uitgezet en uit mijn anus getrokken. Een klodder glijmiddel. ‘Tweede!’ Voordat ik kon bedenken wat dan die tweede zou zijn, werd er een pik in mij gestoken. De dildo had zijn werk goed gedaan, of de pik was erg kort, want ik voelde al snel dat hij er helemaal inzat. ‘Nu!’ hoorde ik de stem zeggen. En de pik begon neukende bewegingen te maken. Het ging niet hard, met regelmatige bewegingen. Ik voelde het in mijn hoofd nu echt gaan tollen. Voor mijn gevoel liet mijn prostaat liters vocht los. Ik voelde langzaam weer een erectie opkomen. ‘Mond!’ Mijn erectie werd begroet door een mond. Er zat dus ook iemand onder mij. Deze dubbele sensatie maakte mij hor en dol. Een super ejaculatie kon niet lang meer op zich laten wachten. Ik maakte nu echt geluid wat ging duiden op een losbarsting van sperma. ‘Mond stop!’ Nee dacht ik, ik wil komen, maar de mond stopte. De pik in mij begon nu sneller te bewegen en meer te schokken. Twee, drie harde stoten tegen mijn billen aan. Terwijl de pik uit mijn anus werd getrokken voelde ik vocht langs mijn benen lopen. Sperma. Bare!

‘Derde!’ Ik liet het gebeuren. Handen op mijn billen. Deze pik was echt forser en langer. Ik werd helemaal gevuld. De slagen waren flink lang en ik voelde echt druk in mijn darm als hij helemaal naar binnen ging. Ook hier werd het tempo opgevoerd en ik voelde zijn ballen tegen die van mij kletsen. Het was duidelijk een grote zak en flinke ballen. Ik gaf mij helemaal over aan dit heerlijke opvullende gevoel. Ik wilde dat het lang zou duren. Hij mocht mij helemaal nemen. Zijn handen legde hij op mijn schouders Ze waren klam. Ik voelde zijn welige schaamhaar bos tegen mijn billen elke keer als hij zich helemaal in mij boorde. Mijn zweet en zijn zweet vermengde zich op zijn handen en zijn heupen op mijn billen. Ik voelde dat mijn buik ook nat begon te worden. De warmte moet van lampen komen, dacht ik. Toen pas drong het tot mij door dat ik het eigenlijk al meteen had gevoeld toen ik deze ruimte in was gereden. Zou het helemaal gefilmd worden? Ik zonk weer weg in de heerlijke cadans van de pompende pik in mij. Wat had die vent een uithoudingsvermogen! Mijn pik had allang weer zijn volledige lengte aangenomen. De sensatie over mijn prostaat gaf mij mij een onweerstaanbaar gevoel. Ik voelde het kloppen in mijn hoofd. Mijn ademhaling begon zwaar te worden, de drukkende handen op mijn schouder begonnen zich er langzaam omheen te klemmen, een mond om mijn pik, die niks te raden overliet, handen op mijn schouder, die nu echt begonnen te knijpen, schokkende beweging van de pik in mij, drie, vier, vijf stoten, ik hield het niet meer en ook ik kwam schreeuwend klaar. Bij elke straal schreeuwde ik het uit, terwijl de pik in mij mijn prostaat er extra bij masseerde. Het duizelde, tolde in mijn hoofd. Hevig hijgend lag ik, tintelend over heel mijn lichaam. De pik in mij was nog steeds hard. Terwijl hij deze wat terugtrok, voelde ik sperma langs mijn ballen en benen glijden. Veel. Deze pik pik was volgeladen. Maar nog niet helemaal leeg, want hij begon weer te pompen. Weer die lange halen. Wat een lange pik! Mijn prostaat werd weer beroerd, mijn pik was stijf en weer die mond om mijn nu veel gevoeligere eikel. Vakkundig werd ik afgezogen. De lippen en tong maakte dansjes over mijn eikel en mijn pik verdween helemaal naar achteren, lippen die mijn schacht kletsnat maakten, het verhemelte en tong maakte de beroering sensationeel. De pik in mij maakte kortere bewegingen. Overal zweet. Ik voelde dat mijn ballen schreeuwden om verder leeggepompt te worden. De pik in mij ontlaadde zich voor de tweede keer. Heftig. De mond wachtte even tot de schokken waren opgehouden en bracht mij daarna tot een heftiger, nog intenser hoogtepunt. Ik becommentarieerde dat met een luide kreun en aah’s bij elke straal sperma, die uit mijn pik spoot.

De pik in mij trok zich terug. Ik voelde mijn ballen en benen goed nat worden. Zijn lading liep uit mijn nog geopende anus. Het voelde als veel aan. Op mijn rug voelde ik opeens een natte klets gelegd worden en uitgesmeerd worden. Kleverig. Zou het mijn eigen sperma zijn? Nog een kledder, die ik vanaf mijn rechter bil schuin mijn rug op voelde gegooid worden. En nog één maar dan vanaf mijn schouder naar beneden. Sperma van mannen die zich op mij aan het aftrekken zijn? Nog een klets en nog een klets. Ik voelde het sperma over mijn ruggengraat naar mijn hals inlopen, maar ook langs mijn ribben naar beneden. Nog een klets en nog een klets. Over mijn kont, in mijn bilnaad. Ik werd helemaal ondergespoten. Hoeveel mannen waren er wel niet? In de zak, die over mijn hoofd zat, werd een gat geknipt. Lucht! Een pik in mijn mond. Ik zoog, ik likte, de pik neukte mijn mond. De pik kwam klaar, mijn neus werd dichtgeknepen, ik wilde ademen, ik slikte, de sperma, ik rook de sperma, rondom mij heen, nog steeds werd er sperma op mij gespoten. Mijn rug, ribbenkast, flanken, billen, zeiknat van het zilte witte vocht. Nog een pik in mijn mond. Ik proefde sperma. Deze wilde nog een keer spuiten. Ik likte en zoog de pik weer stijf. Een schok en ik voelde sperma in mijn mond gespoten worden. Weer een vinger op mijn neus, ik begreep wat ik moest doen en slikte de sperma door. Met mijn tong ging ik langs mijn tanden om ze wat schoner te krijgen, maar een volgende natte pik werd er al aangeboden. Mijn anus voelde ik ondertussen ook weer opgevuld worden. Was deze pik nou nog groter of was ik gevoeliger geworden? Ik werd nu in mijn mond en anus tegelijkertijd geneukt. Twee handen op mijn schouder en twee handen die mijn heupen omklemden. De pik in mijn mond deed mij kokhalzen. Zo diep ging hij. De pik in mijn anus vulde mij. Ik voelde echt de pik in mij heen en weer gaan. De pik in mijn mond voelde ik opzwellen. Een straal en nog een straal en nog een straal spoten achter in mijn keel. Tegen mijn huig. Kokhalzen. Ik verzette mij ertegen. De sperma was te lekker. Ik wilde niet dat de pik mijn mond zou verlaten. Ik slikte de sperma door en zoog op de eikel en de pik. Ik wilde hem nog een keer klaar zuigen. De pik begon mijn mond weer te neuken en weer, nu minder krachtig, twee stralen. De pik in mijn anus begon te schokken en de flinke stoten tegen mijn kletsnatte billen waren het signaal van een keihard orgasme in mij. Ik voelde ook gelijk sperma langs de pik naar buiten lopen.

De pik werd uit mijn anus getrokken. Gelijk meer sperma eruit. Langs mijn mond sperma over mijn kin, over mijn hals. Rondom om mij heen sperma lucht. Overal op mij sperma. De warme lampen droogden het sperma op en ik voelde als het ware een harnas van sperma ontstaan op mijn huid.

Ik was volledig uitgeput door de opwinding, de orgasmes, de neukpartijen in mijn anus en mond. Als een mak, volgespoten en bespoten lammetje lag ik daar. Tentoongesteld voor de vele ogen en wie weet nog meer buiten deze ruimte als deze sessie zou worden opgenomen.

Ik werd losgemaakt. Toen ik met moeite rechtovereind ging staan, voelde ik het harnas van sperma op mijn huid. Er liep nog wat sperma uit mijn anus. Er was echt flink geloosd in mij! De zak ging van mijn hoofd af. Inderdaad veel licht. Ik voelde dat mijn pik werd beetgepakt en dat er drie of vier prikken in werden gegeven. Het gevoel verdween uit mijn pik. Er werd getrokken aan mijn pik. Dat werd verraden door het feit dat ik mijn huid rondom mijn pik voelde strak trekken. Gevoelloos. Niet mijn ballen, maar ook deze werden enigszins gevoelloos.

Ik werd op mijn rug op een tafel gelegd en met banden vastgebonden. Maar ik had al geen zin om mij te verroeren. Ik was te uitgeput. ‘Start circumcisie.’ hoorde ik een stem zeggen. Ik kon deze stem niet thuisbrengen. Misschien had ik hem al eerder gehoord. Een geluid alsof er in de huid van een kip geknipt werd, doorbrak mijn gedachten. Circumcisie. Ik werd besneden! Nu deden de banden, waarmee ik vastlag en een aantal handen aan mijn beide zijkanten hun werk. Ik werd besneden! Een kapje werd over mijn mond geplaatst en ik zakte wat weg.

Ik dacht dat ik even was weggezakt, maar toen ik wakker werd, waren de handen weg en lag ik in een kamer. Een rood lampje brandde aan het plafond. Mijn blinddoek was weg. Ik lag nog wel gefixeerd, naakt, op het bed, maar niet meer zo strak als daarvoor. Mijn pik voelde raar. In het weinige licht zag ik wel dat deze verbonden was. Ik was besneden. Nu had ik daar al wel eens aan gedacht om dat, als volwassen man, bij mij te laten doen. Maar zo, ongevraagd? En door wie?

Door mij heen schoten de woorden sfincter, circumcissie. Medische termen. Het moeten wel artsen zijn geweest. Ik zakte weg, vermoeid.

Als je dit een geil verhaal vond laat het me gerust weten via je beoordeling.

0
Lees het vervolg:
Sexverhalen categorie: Groepssex, Homo | Sexverhaal gaat over: , , ,
41 stemmen, gemiddelde waardering van dit verhaal 8,10
Loading...

Kletsen over dit verhaal met een Shemale/Ladyboy?

De volgende shemales praten er graag over!

pablosanchez (31)

Wat vind jij...

Geil verhaal?

xhotmanx (61)

Wat vind jij...

Geil verhaal?


Reageer op dit Sexverhaal

Reacties

Ik heb het in een adem uitgelezen. Heel spannend door het voelen, ruiken en horen. Zelf ga je er een beeld bij bedenken. De besnijdenis vind ik net een stap te ver gaan. Mooi was nog geweest als hij zelf alles gefilmd en wel terug kon zien. Supergeil!

Reactie van Alex69 op 26 november 2018 om 09:40

Beantwoorden

weet niet wat de besnijdenis daar bij kwam doen. een geil verhaal, voelde mij soms één met het slachtoffer. Geil, ik zit –hier nu met stijve tepels en een lul, wie helpt mij.?? PROFICIAT een pracht verhaal.

Reactie van ghislain op 11 november 2018 om 11:57

Beantwoorden